|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
5.1.2010 17:12:48   
LINDI
Jaz tudi samo TO TO blazinice in vodo,če grem pa v z.d. ali kam drugam,pa imam vlažilne robčke..Bom v Depali,če ne bo ful padalo,gremo lahko.....si si pa izbrala dneve ,da hodiš okoli zdravnikov,ko tako sneži...bogi Ian ti ti tete,da ga špikajouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
5.1.2010 19:42:30   
tassika
Enako kot Lindi toto krpice in vodo, za obiske robčki.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
6.1.2010 11:10:46   
slonček1
Evo midva sva spet prenočila na Pek. Pa itak mu niso nč naredil, ker mu nič ne pomagauser posted image . Edin to veva, da ni rsv ali pa nova gripa.

Za rito jaz doma uporabljam kar navadno to to vato in vodo (najcenejšeuser posted image ), za vn pa mulerjeve ali pa kere druge robčke.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
7.1.2010 10:56:08   
Anonimen
Mamice trenutno se odločam za MŠ, pa me zanima a ste vse hodile v porodnišnico al je katera hodila v ZD Domžale, ker me zanima če je ok?

(odgovor članu slonček1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2429
7.1.2010 11:01:32   
LINDI
Več ali manj smo hodile v Domžale,po pripovedovanju  prijateljice je bolj izčrpno razloženo v Ljubljani,ampak meni se takrat še do Domžal ni dalo voziti,kaj šele do Ljubljane.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
7.1.2010 11:27:12   
nikkybo
Zdravo...
Čudim se Nax05, da so ti rekli da je še prezgodaj, mi smo že začeli z materinsko, prav tako še 2 kolegice in vse imamo rok v drugi polovici aprila. Tudi v materinski povedo da jo trenutno obiskujemo tiste, ki bomo rodile marca in aprila... No, seveda je še čas, naslednji termin se začne 1.februarja, naročiš se pa na tel.št. 01522-60-48 od 13:00-15:00.
Ne da hvalim Ljubljansko porodnišnico, ker ne vem kakšna je šola v Domžalah, v Ljubljani ti res vse podrobno razložijo, nič preveč, nič premalo, vse gre malo na hec, tako da se veliko presmejimo, izvemo pa vse kar moramo...Nas je pa zelo veliko, verjetno je v Domžalah manjša skupina, tu nas zna biti blizu 100.
Sama sem se prijavila v Ljubljano, da ko bo prišlo enkrat da gremo, da mi ne bo vse tuje, da vem kam iti in kar nekaj osebja že poznaš... Torej premisli...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
7.1.2010 12:04:27   
KatMat
jaz sem hodila v domzale...zacela sem obiskovati v 32 t in ce bi sla se enkrat potem bi sla prej ker sedet tam z ogromnim bauhom na neudobnih stolih je blo ubitacno

(odgovor članu nikkybo)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
7.1.2010 12:28:05   
Anonimen
Hvala za odgovore punce. No ravno zato sem jaz hotela it prej, da ne bom s tako velikim bauhijem tam sedela, pa mi je rekla, da januarja nimam kaj tam početuser posted image Ne vem kako to, da potem ti Nikkybo lahko hodiš. Čudno. Jaz itak mislim rodit v Postojni, tako da s tega vidika je vseeno ali hodim v Lj ali ne. 

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 2433
8.1.2010 16:31:33   
LINDI
Kako sneži,midva sva bila danes na cesti punce pazljivo,drsiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
8.1.2010 17:13:29   
lilinovy
Ojla!!

Kakše dan. Naš mali danes nič ne spi ne podnevi ne ponoči...............čisto je spremenil urnik.

Sonček1 upam da ste že kej boljš!!!

Lindi ti pa si.......tud snežni metež te ne ustavi.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo ko sem vama z barby zadnjič pripovedovala kako naš Ian fino pančka, no zdej pa že dva dni skor nič ne spi in samo je.........uh upam da se bo to kej spremenilo.

Punce upam da uživate na toplem s svojimi user posted image user posted image user posted image user posted image , zunaj je prelepo, ampak tudi zeloooo spolzko.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
8.1.2010 21:25:39   
LINDI
Na koliko časa pa vstajaš,Timej je po mojem danes do zdaj spal še
največ drugače pa zunaj,ko smo sneg kidali in naredili ffffffffffful velikega snežakauser posted image .ponoči sva bila včeraj na 3ure potem skoz na 2 prejšnji dan pa na 2 ure in na 1,5ure,sem včasih kot veja.....ampak mi najbolj odgovarjajo sprehodi z BABY,da se spravim k sebi zato punce ven,tudi če sneg pada,otrokom nič ne škodiuser posted image ,nam pa sede do konca.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
8.1.2010 21:27:39   
LINDI
LILINOVY SAMO VEN na zrak,če bosta notri,bosta oba sitnauser posted image res sede,ker ponavadi srečaš samo naju z BABYuser posted image ,ane BABY

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
10.1.2010 17:11:44   
tassika
O kako mi je to znano, zoja spi cel dan, zvečer pa jok do koamnika in nazaj, se je sploh ne da pomirit, sej pol po 3 urah pa zaspi in spi, samo vsak večer se borimo z jokom, zdaj sem dobila kapljice za krčke, včeraj je prijelo, je pa res, d anisem nič gledala kaj sem jedla in pomoje je bilo to.
Zrak, jaaa mi smo včeraj šli vn ob osmih zvečer, ker je vsaj v vozičku spala tiste pol urce in ni jokala, ko smo prišli domov je bila pa spet ista pesem.

Aja glede materinske šole, jaz sem šla sep. pa sem imela konec nov rok, je pa res tudi, da sem vse pozabila, ampak pomoje bi tudi če bi šla kasneje, med popadki niti nisem mela časa razmišljat kako dihat, jaz sem dihala tko kot mi je najbolj pasalouser posted image

Evo še našo malo bibo kako raste, mal boste glavo okol obrnile pa bouser posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 10.1.2010 17:12:31 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
10.1.2010 18:06:17   
lilinovy

Ojla!

O tasika kako je lušna tvoja mala princeska!!!!

Evo mi smo pa spet super pančkali - 7ur ponoči!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Mali je zaspal tako kot sem ga odložila v posteljico!!

Ja prejšnje dneve sem jemala nek vitaminski sirup na osnovi citrusov..........pa je bil to pomoje vzrok da nismo spali.

Sloncek1 kako ste kaj???

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
10.1.2010 20:14:55   
slonček1
Lilinovy na žalost še zmer isto....user posted image . Zdej je mel nek antibiotik, pa mu pomoje ni pomagal... Bomo vidl kaj bo jutri rekla P.
Pa fino za spanje. Nš je tud že skor noč prespal, pol je pa zbolel in se zdej 1-2x na noč zbudi.

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
10.1.2010 22:51:10   
LINDI
Tassika je res lepotička že tale vajina ZOJA...ja,se strinjam z materinsko,meni tudi ni bilo nič na misel dihanjeuser posted image te itak babca okrega,če kaj ni tko,kot bi moralo bitiuser posted image mene je kregala,najprej reče,da naj pritiskam,kot da grem kakat,potem pa,da naj bom zraven tiho,ker preveč moči porabim user posted image zato,kako potem,saj Timej tud ko kaka jamra zravenuser posted image user posted image user posted image pol se pa pejt.Našemu Timeju takrat ko so krčki,pomaga,če ima odvito pleničko,ga dam na posteljo na podlogo,da vse ne polula še nama,pa po trebuščku ga božam v smeri ure,ali pa z nogicami voziva kolo...poskusi,kaj paše Zoji...mi je ena punca svetovala,ki je že dolgo ni bilo tukaj....D...hvala za nasvetuser posted image user posted image user posted image user posted image

Joj SLONČEK zdaj se mi pa že pošteno smiliteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj bo čimprej boljše,vsem skupaj pošiljam objemčke za čimprejšnje okrevanje.

Mi smo tudi danes spali 6,5 ur ponoči to se še ni zgodilo

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
10.1.2010 22:53:00   
LINDI
LILINOVYdaj mi kako fotko pošlji na MAIL ko je Ian pokonci prosimuser posted image user posted image user posted image ti jaz tudi ko jih moj na računalnik naložiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
11.1.2010 10:25:38   
LINDI
mi smo spet prvo rundo spalli 6,5 uruser posted image

TASSIKA a si ti že kaj urejala za dohodnino za olajšavo za ZOJO baje moraš do 31.1,oddati

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
11.1.2010 18:27:29   
tassika
Ne nisem, ker je ne bom jaz uveljavljala, ampak moj in ker je zaposlen bo oddala njegova služba.

ps. pa še en popravek, po novem je potrebno oddati do 5.2.2010.

Aja kaj pa vrtec, kdaj se odda vloga?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
11.1.2010 22:12:42   
LINDI
Aja potem moram jaz to v službi zrihtati ali kakouser posted image se bom pozanimala,za vrtec ne vem,mogoče marca.................moram te kaj poklicatuser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
12.1.2010 0:45:52   
nima
VEM da ni tema za tukaj toda vseeno VAS lepo, lepo, lepo prosim za vaš glas....ZLATE STE

http://www.spar-natecaji.si/index.php?idC=3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
12.1.2010 8:27:02   
tassika
Lindi ne, ker si na porodniški in moraš vlogo oddati sama, ker te ne plačuje služba, ampak imaš državno porodniško. Če pa bo uveljavlja tvoj potem pa mora on zrihtat v službi. Upam, da sem razumljivo napisala. Tudi jaz tega zadnjič nisem vedela, pa mi je povedala kolegica. Vedela sem za službo, ne pa da če si na porodniški, da moraš oddati sam. Obrazec dobiš na netu ali pa na davčni.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
12.1.2010 8:58:16   
baby28

Oj babnce!

Po dolgem času se spet mal javljam.
Timej in Hana imata full odbiti mamici, ker v vsakem vremenu šetkatka
z vozički po občini Domžale in Trzin, hihi.  Sva mal odpuleni, a ne Lindi, pa kaj čmo, takle mamo.
Sam pa paše, da je kej. Male dva pa uživata fulll.  Hihi
Prav luštn nam je.

Lilinovy upam, da se nama še kdaj pridružiš, da še kakšno rečemo in se
full nasmejemo. :))

PRIJAVA OTROKA:
Rok za vložitev vloge za uveljavljanje posebne olajšave za vzdrževane družinske člane je 5. 2. 2010. (Pretekla leta je bil rok 31. 1.) Obrazec vloge je objavljen na spletni strani DURS, oddaja pa je mogoča tudi prek sistema eDavki
Ampak ni nujno da otroka zdej uveljavljaš. Lahko počakaš da dobiš domov izračun dohodnine in se potem da pritožbo. Je pa res, da potem dobiš denarčke mal kasneje.

Na spletni strani Durs-a je pa obrazec in navodila.

Uživajte v snežnem dnevu.
:=))

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
12.1.2010 9:00:44   
baby28

Oj Nima!

Jaz sem si ogledala ta tvoj link, sam je pa problem, ker nevem
za katero košarico naj dam glas.  :(

upam, da tudi to napišeš. lp

(odgovor članu nima)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
12.1.2010 12:37:32   
lindi1
BABYhvala,a si kaj čekirala,a je v slovenščini tudiuser posted image na durs

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?