|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
25.1.2010 12:18:04   
tassika
Ne Lindi ni še iela, ker je mala stara šele 2 mesecauser posted image  Midve sva pa zrihtali vse za osebno, zdaj se pa matra zaspat, jaz pa živce zgubljam po tel, ker kličem davčno, sicer sem delno sama kriva, ampak vseeno bi se lahko kdo oglasiluser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
25.1.2010 13:15:13   
LINDI
Aja jaz sem pa mislila,da je takrat enkrat  rodila kot midveuser posted image skleroza je user posted image user posted image

Zakaj pa rabiš davčno,a za dohodnino,pa to,baje se lahko potem tudi pritožiš.ko pride odločba....sam dnar potem baje kasnej dobiš,a vidve sta že vse zrihtale fotke in osebno,kok pa so fotke a sta hit zrihtale fotkouser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
25.1.2010 22:35:32   
tassika
Fotke stanejo 11 eur (4kom), osebna 13,16 eur. Slikice dobiš takoj. Mi je pa malo žal da nisem dala potnega lista, ker baje naj bi šli v Grčijo za tja ga pa rabim, no ja to bo treba še malo premislit in preračunat.

Za davčno je pa problem, ker so tamalo mojmu v službi obračunal pri plači, kljub temu, da sem rekla da ne in sem še jaz dala vlogo in zdaj bo dvojno poročanje in moram zrihtat, da ne bo kaj narobe, bom spet klicala v sredo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
26.1.2010 8:19:06   
slonček1
Tassika tole je pisalo na Državnem portalu.

"Vprašanje
Ali lahko iz Ljubljane z osebno izkaznico potujem v Grčijo (z letalom)?
Odgovor (27.06.2007)

Če je let direkten iz Ljubljane v Grčijo, zadostuje osebna izkaznica. "

Tako, da osebna je za Grčijo dobra.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
26.1.2010 13:21:46   
LINDI
Tassika Ne boš verjela,midva sva tudi pristala na fizioterapijiuser posted image kao,da ni nič hudega,samo,da ga še vedno vleče v levo in je zategnjenuser posted image me zanima kdo je zategnjen..user posted image hecam se....fino,da malo vidim kako in kaj.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
28.1.2010 19:20:22   
lunca82
Ojla punce?

Kako ste? Kako pa vaši malčki? Upam, da ste vsi zdravi in da uživate!! user posted image

Mi smo pa včeraj imeli pregled in cepljenje! Sedaj imamo že 7400 g in smo dolgi 67 cm. Cepljenje smo super prenesli - na svežem zraku pod sončkom!! user posted image  Z Erikom obožujeva lepe sneve, se zelo rada sprehajava!!
Pridno in uspešno uvajamo gosto hrano in jaz osebno obožujem nočne kašice ker ponoči sedaj lepo spimo; no včasih se zgodi, da se zbudimo ker nas matra trebušček.

Vsem pošiljava en velik objem in pozdravček!! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
29.1.2010 11:56:37   
LINDI
Evo mi smo imeli tudi včeraj cepljenje,ni bilo nič drugače,edino ponoči je manj spalluser posted image pa so rekli,da eni spijo bolj,drugi pa jokajo po cepljenjuuser posted image ,mi nismo imeli nič od tega.Smo pa težki 6660g in dolgi 63cm,doma smo pa namerili 66,ker smo ga stegniliuser posted image .Mi še nosi pucamo,ampak je veliko boljše,danes še ni nič zakašljal,ali kihnil,bo pošasi dobro

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
30.1.2010 21:38:12   
KatMat
pazite na svoje malcke prossiiiiimmmmmmmm!!!!!!

http://www.ringaraja.net/forum/m_4888257/mpage_2/key_/tm.htm#4889292

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
31.1.2010 21:54:45   
LINDI
Kaj pa piše na tej strani,ker jaz jo ne morem odpreti.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
1.2.2010 8:26:51   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Kaj pa piše na tej strani,ker jaz jo ne morem odpreti.

Poskus ugrabitve dojenčkov med sprehodom ...

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
1.2.2010 14:46:40   
LINDI
A to pri nasuser posted image ajoj

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
1.2.2010 15:17:10   
orhideja75
ojla
mi smo pa stari 2 mesca in bi mi bilo prav lepo, če bi lahko kdaj s katero izmed vas skupaj vozičkale, da mi na sprehodu ne bo dolgčasuser posted image

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
3.2.2010 14:10:37   
lilinovy
OJLA!

Kaj je sedaj to Domžalčanke??Nikjer več nobene............

Pa menda ja nimate tolk dela s svojimi malčki, oziroma nosečke s svojimi trebuščki, da nimate časa (z izjemo Lindi seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) malo napisat kako ste kaj in kaj kej počnete???????????!!!

No naš drobižek je star tri mesece in je res moj mali sonček...........sploh ne morem verjet da je res tukaj in da je, kljub začetnim težavam, zdrav!!!Je pravi dobrovoljček, vsako jutro, ko odpre očke se najprej nasmeje, no potem se morava obvezno še ene pol ure skupi pocrkljat v tavelki postli.................zelo rad se vozička na svežem zraku, kar je pa trenutno v LLjubljani kar problem, ker večina pločnikov sploh ni očiščenih!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
No ravno zaradi tega pa se midva veliko raje odpraviva v Depalo vas in tam se nama na sprehodu pridružita še Lindi in Timej.....user posted image user posted image user posted image joj kolk hitro potem mineta tista urica ali dve!!!

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
4.2.2010 8:01:10   
slonček1
Oj!

Evo nas. Ni glih časa, niti inspiracije za pisat.

Mi smo po enomesečni epizodi trenutno zdravi (trkam, trkam da tko ostane). Doma mam pa zato tud ta starejšga sina.

Sprehodi so pa pri nas tud groza od groze, ker ni noben pločnik očiščen in ven jit z vozičkom in še enim dvoletnikom je misija nemogoče. Pa še ta malga v prevelik minus ne smem vozit. Lilinovy in Lindi kdaj pa gresta vedve običajno na sprehod? Se vama mogoče kdaj pridružim, če pravita, da je tam lažje voziček peljat.user posted image Seveda, če vaju ne moti, da bo tura rahlo krajša, ter počasnejša zaradi mojega starejšega sina.

< Sporočilo je popravil slonček1 -- 4.2.2010 8:02:06 >

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
4.2.2010 8:53:57   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lilinovy

Pa menda ja nimate tolk dela s svojimi malčki, oziroma nosečke s svojimi trebuščki, da nimate časa (

Jest mam del s trebuhom in razigranim enoletnikom user posted image user posted image user posted image  Aja, pa avto smo nov kupili, tak da sem čist skoz leteča user posted image
Drugače sem pa jest že nastopila porodniško (prvič tko kt treba) in v torek bo naša pupa donošena. Jeeeeeeeeeej bravo mi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
4.2.2010 11:38:22   
LINDI
Evo še mene,jaz bi že pisala,pa takrat ko imam čas moj gor visiuser posted image na računalniku,ma ne saj ni tako hudo...kdaj greva na sprehod.,to se tko zmeniva,da se v bistvu nič ne meniva,LILINOVY pride,pa vpraša,če grem in se jaz glih ponavadi pokam za ven ,včasih ob 12,14,15,različnouser posted image

ROŽCA čestitke,upam,da čimprej izvemo veselo novičko,upam,da bo kdo kaj sporočiluser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
4.2.2010 16:16:50   
slonček1
Oh ja, to je glih ko mi Gregor spi. Nč se bomo pa marca kej vidle, ko gre nazaj v vrtec.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
4.2.2010 21:31:28   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

ROŽCA čestitke,upam,da čimprej izvemo veselo novičko,upam,da bo kdo kaj sporočiluser posted image

Bom marčevke prosila, da sporočijo veselo novičko. Sem bila dons v P, ker sem maleno slabo čutila, pa so mi rekli, da sem še zaprta user posted image  Ah ja, zgleda ne bo še tako kmalu. user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
5.2.2010 9:45:24   
LINDI
Slonček ja koliko časa pa spi me smo ponavadi vsaj 2 uri zunaj..........
ROŽCA ja tko nekeko je bilo pri meni,1 teden po roku če še nisi odprta...te itak pošljejo v porodnišnico...pa tam odločijo kako in kaj,meni so morali sprožiti,naš mali ni hotel na mrazuser posted image
Pančali slabo...vsake tri ure jedli,ob 7.00 pa AGU,AGIuser posted image pa je mam spet kot strašilouser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
5.2.2010 10:11:53   
KatMat
rozica....ko bo slo za res dihamo s tabo!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
5.2.2010 10:13:03   
KatMat
orhideja....veseli bomo ce se nam pridruzis!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
10.2.2010 20:45:48   
LINDI
Evo nas,srečno prispeli v Depalo ni bilo treba priti s plugomuser posted image user posted image user posted image Timej že panča,upam,da bo kaj več,se spet zbujamo na 3,2 uri...Sem z bratom kidala sneg,tko da mal rekreacije sem imela.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
10.2.2010 21:30:48   
rožca26
MI SMO BILI PA VČERAJ DONOŠENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej bi šla pa rodit. Dejte držat pesti, da bom šla kmal v Rim.
Sm mela dons CTG, pa mi je dežurna G rekla, da ni lih lep. Sam ne me spraševat zakaj user posted image  Sam rekla je nej štejem gibe. Ma jest ji ne moram pomagat, če otrok spi lih takrat ko oni hočjo kej delat.
Smo bili pa tudi pri urologu na polikliniki zaradi Vida. Načakali smo se kt ... user posted image  pol je pa še dr. reku, da mora Vid na operacijo jajčka user posted image  Se mu na eni strani ne spuščajo, kar morjo popravit. Ah, men je pa kar hudo, ker bom mogla 1 dan bit brez mojega srčka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
11.2.2010 12:50:42   
KatMat
drzimo pesti!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
11.2.2010 15:31:51   
lindi1
Se pridužujem Kat matuser posted image ,joj te čisto razumem,težko je biti brez bejbija-upam,da ga čimprej operirajo revčka,bošček...
želim si,da čimprej prideš do porodnišniceuser posted image ker po roku čakanje je noro,vsak dan komaj čakaš...da bo konec,da že vidiš user posted image ,pa želim ti,da čimprej mineuser posted image aja,jaz sem morala ves čas rukati user posted image v trebuhu na 1 ctg,potem sem šla pa skoraj vedno prej na samšnito...ni nič več spaluser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?