LINDI
|
Ja Lilinovy,po mojem ne rabiš bundice,jaz sem jo zato kupila,ker sem hlačke take kot je bundica kupila za 7e v baby centru,imam pa še en pajacek,zato,če operem,da imam kaj za gor dat če greva ven....zdajle sva pa oba oblečena v sobi sem ga previla,nafutrala pa v pajacka,pa hop v košek,pa okna imava odprta,upam,da uspe,zadnjič ni, sva pa po mojem ful smešna . Jaz imam kengurujčka,pa je bil samo enkrat v njem,pa še takrat je protestiral TASSIKA ej meni tudi ne gre tole dvigovanje,saj vse vem kako in kaj,samo težko toliko stegneš roko,da mu vse podpreš če mene vprašaš,predno se jaz naštelam se tamal že dere,pa se prej ni nikoli,ko sem ga dvignila ,pa še to mi gre samo ena stran,druga je tema ,pa sploh še to ne znam narest,kot pri tej,ma če mene vprašaš je to kar nekaj,glede na to,da je vsakih par let potem vse drugače komplicirajo na veliko. Aja sušilca še nimam,ker kupujeva rabljenega če mene vprašaš bi novga,ampak potem ne bomo imeli za siporeks k ako se ti kaj obnese sušilc Tassika a maš pralni stroj tudi za 6kg..........
|