tassika
|
Hvala Katmat sej spiram s fiziološko in se mi zdi, da je malo bolje, vsaj ena, upam, da si spet ne bo prenesla, ker pomoje si prenese z rokavičkami, ker ves čas nekaj maha pred obrazom. Lindi pomoje ko je hudo mu lahko dašp kapljice kar direkt na dudo, tudi če ne jesta, tistop si jaz razlagam, da če se polno doji tako kot moja, daš preventivno pred vsakim obrokom, ne pa otroka silit da bi jedel če mu ni, jaz vidim mojo, kadar jo kaj tišči, ali kupček ali da mora kakat, takrat ni šans da odpre usta, ko to mine pa je ko da ni jedla že 1 teden Sprehod, bom se pridružila ko bo res en lep dan, sonček in da bo bolj malo pihalo, me je kljub vsemu strah, da se ne prehladi, čeprav jo ful oblečem, da ji je toplo,. pa tudi pleničko dam čez. Kdaj pa hodite na sprehode, midve greva okoli 13 ponavadi vn, ker jo prej še podojim, včeraj smo šli na kosilo in smo se malo predolgo zadržali, je bil tak jok potem do doma, ker je revca hotla jest, sam zunaj ji pa nisem mogla pomagat Čakam patronažno, da izvem a se bomo kopali ali ne.