|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
24.8.2009 6:56:38   
LINDI
Evo me jaz sem že pokonci,šibam na pregled v Ljubljano,potem pa še v d
Domžale,ful se mi pa da,upam,da ne bo prevročeuser posted image se slišimo kaj mejčkite se.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
24.8.2009 7:23:26   
lilinovy

Lindi!

Držim pesti, da boš vse uredila kot je treba, popoldne se pa vidiva na MŠ!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
24.8.2009 9:08:36   
KatMat
drzimo pestke!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
24.8.2009 11:51:08   
lindi1
Evo mene iz Ljubljane in iz Domžal,pregled je bil o.k.,še naprej jemljem tablete 2 na dan in naprej merim,pregled imam spet 29-09-09,mal sem jamrala,glede zatekanja,pokanja žil,bolečih nog,krče v nogah...Tako,da je vse napisala na list,ki sem ga dala zraven,ko sem šla k osebni zdravnici,da bo dala zraven,ko bo zdaj poslala papirje naprej...ja kar držite pesti,upam,da mi podaljšajo,je napisala do PDP,upam,da bo uspelo,če ne se sigurno pritožim,ta teden izvem,potem pa spet šibam okoli zdravnikov...
LILINOVY sem srečala tvoje v Z.D. pa še CAJHNOVE,ja se vidiva na M.Š.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
24.8.2009 12:08:06   
slonček1
OJ!

Lindi fajn, da je bilo vse ok.

Evo jaz sem pa danes dokončala dekico, ki sem jo delala že za Gregorja. Sej ne, da sem rabila sam ene dve leti, da je končanauser posted image .

Nč punce faj se mejte popoldne v MŠ. Jaz pomoje letos ne bom šla, se mi ne da tm sedet. Sicer, bi blo fajn ponovit dihanje, sam to traja glih ene 5 min... ostalo se mi pa ne da. Se bom že sproti spomnila kako to greuser posted image . Bi vsa blo pa fajn enkrat videt. Bi se lahko kej na kaki kavi, soku dobile. Septembra bom tu dopoldne frej, pa pol naprej tud user posted image .

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
24.8.2009 12:12:35   
lindi1
 A si dekico štrikala,pridna...ja lahko se kaj zmenimo,meni je celo dopoldan lažje,septembra a ne...Ej tisto dihanje je res za 5 min,tako,da nič ne zamujašuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
24.8.2009 12:18:24   
slonček1
Ma ja to dihanje, pol v porodni mi je pa itak uno masko porinla in tja sploh ne morš dihat tko kot tle kažejo (ker pol ne prime). Tko, da ja mi bo že babca tm v porodni pokazala.

Ja od septembra naprej. Itak jaz tud najlažje dopoldne, ker pol moža ni treba nč fehtat za varstvo, pa še zadovoljen je če mu mal ne težimuser posted image .

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
24.8.2009 13:25:58   
lindi1
Takrat,ko boš imela čas samo omeni,če slučajno pozabim,da je že septemberuser posted image ker sem doma,mi malo uidejo dnevi včasihuser posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
25.8.2009 9:10:09   
LINDI
Čawči,kako ste kaj punce,jaz imam zajtrk potem pa šibam z bivšo sodelavko na kofi,ne znam od mojga naravnost domov,ni zanimivouser posted image .Zdaj bom pa čakala papirje od komisije,komaj čakam,da bodo,naj to čimprej zrihtajo,da bo mir...Tale vreme mi je bolj všeč,ko ni tako zelo vročeuser posted image Danes sem še kar spala,čeprav sem se enkrat tko zbudila,kot bi se nekaj ustrašila,in se je potem šeuser posted image zbudu,zgleda se mi je kaj takega sanjalo.Pri mojem bodo renovirali kopalnico,pa ne bo več banjeuser posted image to mojmu ne bo nič všeč,če mene kdo kaj vpraša...Pa me ne,tko da....Pa ful mi gre na živce,k me folk sprašuje a bota 2,kao dojenčka,halo,saj se nisem veliko zredila samo 6,5kg,to je zame malo...če ne mislijo povedati kaj bolj pametnega,naj bodo raje tihouser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
25.8.2009 9:43:27   
ninčy
Hej!

Se že zelo dolgo nisem javila na tej temi. user posted image  Pa sem si rekla, da vas moram malo pozdravit. Saj spremljala sem vas dokaj redno.
Čestitke Joob za Nika. user posted image
Lindi, ne se sekirat zaradi ljudi, ki se ne znajo obnašati. Pač tako nosiš otročka, da je trebuh večji. Saj meni pa kontra ne verjamejo, da bosta dva. Pa sem se bolj zredila kot ti ... sem namreč na +11. user posted image  Upam, da ti bodo bolniško podaljšali do porodniške.

Jaz sem bila zdaj 8 dni v porodnišnici. Sem šla tja čist preventivno po injekcije za pljučka, če bi se slučajno kaj prej začelo. Bila sem prepričana, da pridem naslednji dan domov, potem sem pa tam ostala celih 8 dni, pa še bi me imeli do danes notri, a sem uspela zdravnico prepričati, da bom doma tudi počivala. Pri dvojčkih so še bolj pazljivi. Na vsak način je hotela, da dopolnim 34 tednov (ker je to kao pri dvojčkih isto kot 37 pri enojčkih). No, pa smo jih včeraj dopolnili, čeprav smo doma user posted image . Na kakšen prezgodnji porod pa zaenkrat nič ne kaže user posted image .
Sicer pa imamo že vse pripravljeno za prihod naših korenjakov.
Teh 14 dni do porodniške sem zdaj na bolniški in priznam, da mi full paše. Včeraj bi namreč  morala nazaj v službo, potem bi pa 1. morala še za 4 dni v razred. Si sploh ne predstavljam, kako bi to bilo. Še dobro, da sem doma. Počitek pa vedno prav pride. Sploh zdaj ko ni tako zelo vroče ...

Lepo bodite vse skupaj pa se tipkamo.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
25.8.2009 11:14:39   
MC09
Oj,

A mi zna katera pomagati?

Sem novemberka in spravljam na kup stvari za našo bebico. Slučajno sem dobila v roke reklamo od Tosame. Kjer naj bi imeli stvari za bebice, tudi oblačila; tetra majčke...

Se mi splača pripeljati iz Celja v nabavo, kake so cene? Včasih imajo v teh trgovinah višje cene kot drugje.

Hvala vam za pomoč!

Uživajte

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
25.8.2009 12:19:34   
lindi1
NINČY ,ja saj se ne sekiram ampak včasih bi pa kerga kar trešlauser posted image kar na nosuser posted image Aja zato te ni bilo,pa verjetno si na kateri drugi temi...Dvojčki,pestro,kako pa zgleda,ko te 2 brcatauser posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
25.8.2009 12:21:21   
lindi1
TOSAMA CunjeNaj bi bile,samo ni pa zelo veliko izbire,njihovi izdelki pa so cenejši...

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
25.8.2009 13:57:09   
ninčy
Ja, je kar pestro ... Res sem malo bolj aktivna na dvojčkih - imamo vse približno iste težave, ki so včasih malo drugačne kot pri enojčkih. Je prav hecno, ko te dva naenkrat brcata, je pa res, da ne vem, kako je, če te samo eden user posted image .

Tosamini izdelki so precej cenejši (npr. komplet tetra plenic je cenejši za skoraj 5 € v primerjavi z Baby centrom), tudi pri oblačilih se nekaj malega pozna, ampak res nimajo veliko izbire. Dobijo pa se tetra majčke, ki pa tudi niso drage (mislim, da okoli 3 € kos).

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
25.8.2009 14:55:03   
lindi1
Tudi če te eden je včasih zanimivouser posted image kot da bi imel več pripomočkov za brcanje,kot jih imauser posted image v šoli si ti že bila a ne...a kaj obvladaš dihanjeuser posted image

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
25.8.2009 17:53:54   
ninčy
Ja, šolo smo za vsak slučaj dali čez še pred dopustom. Dihanje pa treniram non-stop user posted image user posted image .

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
25.8.2009 18:01:23   
lindi1
Pametno,pa še vroče je bilo manj,bolj kot razmišljam,bolj mi je noro,dvojčki,potem itak vse dvojno rabiš,cunjice,posteljico...ni da ni...ko sem bila stara 13 bi imela takoj 2 naenkrat,zdaj si pa še enega ne predstavljam,kako ga bom rihtalauser posted image več sem stara,več dela imam user posted image s kompliciranjem...

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
26.8.2009 10:53:49   
tassika
Ojla, ko bo katera imela čas, bom zelo vesela, če mi bo razložila kako zaboga izpolnim obrazce za csd. znam vpisat svoje podatke, ostalo mi pa zmanjka, saj imam še nekaj časa, ampak ne bi lovila zadnjega trenutka.

A morava oba nesti v službo potrdit prilogo S1?

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
26.8.2009 11:19:53   
baby28

Živjo!
Tassika - ja obrazci so pa prava umetnost
Ti izplniš tiste stvari, ki jih znaš (na prvi strani) vse stalo
ti izpolnijo v službi.
Enako velja za tvojega partnerja. ko bo on uveljavljal starševski dopust mora
tudi vse to imeti izpolnjeno, tako da rabi imeti tudi zapisane vse plače do vključno
enega meseca pred rojstvom. Vse to mu izpolnijo v službi.

V službah to vse že znajo, tko da ni problema. hehe

Če pa še kej rabiš zvedet, pa sam vpraš?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
26.8.2009 11:25:53   
baby28

Živjo MC09!

Me veseli da si v veselem pričakovanju.
Kar se tiče Tosaminih izdelkov je tko, da boš dobr
premisnla če se ti splača pridet v Domžale.

Zdej nevem kaj vse si mislila kupiti v Tosamini trgovinici.
Toto blazinice so zdej v mercatroju v akciji in so cenejše kot
v tosamini trgovinici.
Kar se tiče tetra plenic je res, da so v tej trgovinici najcenejše.

Bodije nevem katere boš kupla, ampak jaz sem jih kupila v leclercu in H&M mu pa
so full dobri, nekaj sem jih pa kupila v baby centru ker so bili v akciji.
Še vedno se ti splača pogledat v teh trgovinah, ker imajo še vedno akcije do
konca avgusta. No nekaj dni je še.

Edino če ti bodo všeč plenice. No ne tebi, tvojemu bejbiju.
Jaz kupijem FIXIS plenice, ker se ji ni vnela ritka. Te kupiš v baby centru in je en paket
30 plenic slabih 6 evrov. Vzela pa sem enko (od 2 do 5 kg). Pamperske mi niso bile colll, potem
pa sem probala fixies in zdej sem ostala kr pri njih. V porodnišnici v lj imajo tosamine
plenice za enkratno uporabo.

Vse boš mogla presoditi sama.

lp

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
26.8.2009 13:25:53   
MC09
Hvala ti!

vse rabim, pa ne vem kak se naj tega lotim user posted image pol pa zbiram informacije.

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
26.8.2009 13:55:56   
lindi1
Hojla punce,jaz sem danes samo letala okrog,šele zdaj malo sedimuser posted image hvalabogu za računalnik,drugače še to nebiuser posted image Danes sem prav mogla kupiti en puloverček iz pliša za mojega bejbija,tooooooookkkkkk mi je bil všečuser posted image ,pa itak mu za oblečt še nisem nič kupila,je bil znižan 50 postouser posted image .Pri nas se dogaja ima od bratranca sinček 2 leti in že baloni visijouser posted image ,pa mami mu je že torto nardila...jaz sem že kupila darilo,potem me je pa še brother klicu,če grem še neki kupit,da bo on dal,tko,da sem za 20e dobila tovornjak cat in enga k se na štirikolesniku vozi...ni več to tako drago...Jaz upam,da ne bom tako na veliko praznovala,saj ne bomo imeli kam igrač dajatiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MC09)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
27.8.2009 9:58:16   
lindi1
Evo meneuser posted image sem bila že pridna,sem delala,danes se skrijte v senco,bo baje vroče...user posted image meni je bilo včeraj tudi.Zdaj čakam poštarja,da vidim ali bo kaj zame prinesel,ampak kar noče pritiuser posted image ,bi mogla na kavo,potem bi ziher prišeluser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
27.8.2009 11:05:18   
lindi1
Evo poštar je prišel,vendar še nisem dobila pošte,tole čakanje kar malo utrujauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
28.8.2009 10:19:01   
lindi1
Danes tudi še ni imel poštar zame pošteuser posted image pa zadnji dan sem doma po prejšnji odločbi,sem mislila,da se kaj datumov držijouser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......