lindi1
|
JOOB,ja,meni je tudi pozabila napisati recept,sem mogla potem nazaj pa spet čakat 20 min,da mi je napisala,pa že skoraj domov sem se odpeljala,saj itak imam 24 pregled v ljubljani pri internistki,in bom tam jamrala,pa povedala,kaj mi je rekla,samo strah me je,da nisem prepozna potem,da moja osebna pošlje kartoteko in kopijo kartoteke od ginekologinje,ker 24 pa moja ne dela,samo 25.,izteče se mi pa 28.itak nobena nič ne pove,da se sama potem ubadam s temi papirji,kot da sem jaz odgovorna za to adijo pamet.Pa zdaj 13 mam pri ginekologinji, in ji bom tudi jamrala,škoda,ker ni več tiste iz ljubljane,megličeve,men je bila ful prijazna,pa vsakič je dala roko,pa slikco,pa nasmejana je bila,ta se pa sploh ni predstavila,pa še čist resna je skoz...ma,ne vem,ker sem že podpisala,da bom pri njej,ampak to je bilo predno je začela klobasat o tem...mislim,da moraš potem biti nekaj časa pri njej,ali kako je to...meni je sodelavka rekla,da me itak ne bodo dali v 8 mesecu delati,jaz tudi mislim,da ne...če ne se pa pritožim,definitivno,bomo videli,saj danes sem malo boljše,včeraj sem bila pa kar malo slabe volje zaradi tega...Ja joob,kmalu boš šla,ane,jaz sem že mislila,da si že rodila,ker te toliko čas a ni bilo ,vidim,da so bolečine normalne,saj bomo zdržali,ampak moram vedeti,če kaj ni normalno
|