|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
3.8.2009 8:42:18   
LINDI
Super,pridni ste,moj je pa vse na sredo sobe spravil,belili,pa še nismo...bo pa svetlo modra sobica moja barva itak,sem zaljubljena v to barvo,ja verjetno so to žile,jaz imam kar temno modre fleke,pa mi ni ginekologinja nič pametnega svetovalauser posted image a tvoj tudi pride na materinsko,moj bo šel,potem za naprej bo pa sam povedal kako in kajuser posted image danes šibava na csd,ampak čakam,da se zbudi.Jaz sem videla v baby centru samo tiste figurice,ki imajo še črke zraven,druge pa ne....ooooooooo ja,vročina,mene zelo matra,zraven mojga ležim vsa slečena,pa s prižganim ventilatorjem,pa me vpraša če me nič ne zebe,pa kaj si ti nor...po mojem mu zgledam čisto zmešana,sem pa šla v nedeljo ven ob 19 k stari mami v 5 štuk,sem imela pa še 2 uri po tistem pritiska 139 92,tko,da ga ni za hecat,SUPER ,da se vidimo na materinski,potem pa moramo na kako pjačkouser posted image ooooojoj,še vedno nisi dobila,pa kaj so nori...držim pesti da dobiš čimprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še malo za srečouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
3.8.2009 8:48:48   
kepica78
en lep vroč pozdravček po dolgem času še od mene user posted image

čestitke baby28 za punčko in lunci82 za fantka user posted image user posted image user posted image

v glavnem jest včerej nism več zdržala in sem se šla v Snovik kopat in je bilo suuuuuuper.

se pa punce vidimo v sredo v šoli pridem tudi jaz, sicer bom sama ker moj dela do 18h, no ja bo pa drugič šel z mano.
bi bilo pa fino se lahko po šoli zmenmo za sladoled.

lepo se imejte jutr bo baje dež in hladneje, super a ne?

pa pa

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
3.8.2009 11:10:56   
LINDI
JA,SE VIDIMO,SUPER,SUPER TUDI ZA VREME,JAZ BI ŠLA RAJŠI TAKRAT NA SL ADOLED,KO NE BO MOŠKIH ZRAVENuser posted image SAJ VEŠ TE NAŠE DEBATE

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
3.8.2009 17:37:38   
lindi1
Evo mene,sem bila na csd,sem dobila cel kup papirjev,pa za očetovstvo sva nekaj rihtala,ker nekaj lahko že prej izpolniš...je bilo pa vroče tam kot v peklu,nimajo nobene klimeuser posted image .Mojuser posted image beli že sobo,jaz pa visim na viru,pospravljam,kuham,cunje obešam...Študiram a bi šla v trgovino,ali ne,pa ugotavljam,da bo treba,ker bo zmanjkalo   mleka in kisa,če bi prej vedla,sem že bila enkrat danes,rahlo sem že utrujena postala,pa imam še po stopnišču pomesti,bomo videli,koliko bo še volje, ko se vrnem,upam,da ste v redu,da vas ne matra več vročina malo se je shladilo tukaj.
JOOB kje si pa kaj ti nič te ni več slišatiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
3.8.2009 19:56:48   
lindi1
Sem tudi pomedla,zdaj sem že stuširana,pa bom samo padla pred tvuser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
4.8.2009 19:23:44   
lindi1
 Kaj je punce,kje ste,jaz sem na viru,pa preveč študiram,28.8.09 se mi izteče bolniška,pa me je strah,da bi morala delati nazaj,ker je moja ginekologinja tako izjavla,to pomeni,da me lahko dajo na začetku 8 meseca delati in to pri visokem krvnem tlaku,moja diagnoza pa velja za rizično nosečnost,sam tok je čvekala,da zdaj skoz neki študiram... Pa sploh ne vem kaj naj,24.08.09 imam še pregled za pritisk,a nej še te izvide počakam,pa grem potem k svoji zdravnici,a nej grem kar prej,nimam pojma ,kaj naj...od katerega tedna naprej pa imaš preglede na 2 tedna?Mi je dala za misliti ta tanova,druge so rekle,da bom do konca na bolniški,še tista,ki mi je samo nuhalno delala...A nej kaj jamram zdaj,pri njej,a to vse zapiše v kartoteko,kaj pa naj jamram,a je to dovolj,da mi noge zatekajo bolijo,žilice pokajo...bogve a ne...ma bo že...meni je malo čudno da bi me dali delati,je pa verjetno odvisno od nje,kaj napiše na pildek za osebno zdravnico...bom kar sladoled jedla,da se malo skuliram.
Moj mora še enkrat  sobico prebeliti,potem pa  bo...še veliko dela me čakauser posted image upam,da mi ne bo treba sami vse pomiti.Aja bivše nosečke,eno vprašanje imam za vas,a je vas tudi zvečer,ko ste se v posteljo naguzile,bolel križ in pa trebuh,jaz opažam,da tudi če na boku ležim,me kar boli nekaj,ne znam niti povedati kako,me je pa malo strah,najboljše,da  ji omenim'?kaj mislite...Vstanem iz postelje kot stara mama,moj me kliče kar penzijauser posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
4.8.2009 20:15:56   
lilinovy

Ojla!

Evo mi smo bili spet ves dan pridni z reorganizacijo stanovanja, pol pa še pomivanje pa pranje perila................tako da LINDI tudi jaz bom zdele samo še padla pred TV!!

Glede bolečin v križu.............ej jaz sem tud ko ena stara babica, vsake pol ure se morm premikat iz enga boka na drugega ker me začne križ bolet pa v trebuhu mal ščipat, pa pol še noge vsake toliko časa.............. zjutrja se komi iz postelje zvalim,tako da to pomoje ni nič neobičajnega. V trebuhu pa pomoje vsake toliko boli ker se maternica še vedno razteguje in širi..............

Ej Lindi glede tvoje bolniške pa jaz mislim da nimaš kej skrbet, glede na to da maš visok pritisk te sigurno ne bo dala delat.............Drugač pa ti kar lepo pojamraj, če bo pa še kej godrnjala bi pa jaz na tvojem mestu kar kraval naredila, in ji povedala par tasvojih.....................Na lastni koži sem se že večkat pri teh dohtarjih naučila da če se ne zavzameš zase in nisi tečen jih ne bo kej dost brigal...........tako da ti kar vztrajaj!!

No jutri se pa vidimo v MŠ midva prideva kar oba, pol za na prej pa ne vem, odvisno kako bo moj delal!

Lp

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
4.8.2009 21:30:12   
lindi1
Hvala za spodbudne besede,upam,da bo uspelo,moralo bi po vseh pravilih,ja moj tudi pride,ampak me non stop sprašuje, kolikokrat bo moral tja,pa koliko časa traja,pa mu nimam nič pametnega za povedati,bo že jutri izvedl,vpraša naj,pa bo...user posted image Midva naj bi bila tam okrog 16.50 pred z.d. domom,pa vidva ?Ja verjetno je to normalno špikanje,pa hrbtenica...

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
5.8.2009 8:59:49   
KatMat
ja lindi to je vse normalno....pa se hujse bo nakoncu ampak bo vse kmalu mimo...

lunca vas vse pusti pozdraviti,z njenim erikom je vse ok in se prav lepo ujameta.je pa pravi lepotec tale fanticek od nase lunce....sem ga sla ucer pozdravit

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
5.8.2009 9:01:29   
Joob
Jutro domžalčanke...dolgo se ze nismo brale. No pri nas je že nervoza v igri glede poroda. Ampak bom že preživela...če so ostale, ni hudič, da tudi jaz ne bomuser posted image . Uglavnem, spim ful slabo, ker me ful kolki bolijo, medenica se razteza, zgaga me itak že skos peče...Doma imava že vse pripravljeno, na okoli se prevažam s torbo, če me slučajno kje sredi kofetkanja zagrabiuser posted image user posted image .

Kako ste ostale kaj? Priznam, da sem bolj malo oz na hitro prebrala za nazaj...Lindi, ti si že tako daleč, kako čas hitro beži...kako kaj G, kaj bluzi? Zadnjič, ko sem bila tam na CTGju, je dvema pozabila napisati recept in pa na brise je pozabila napisati priimke!!! Če ta ni avšasta, pol ni nobena.

Aja in iskrene čestitke, vsem, ki ste med mojo odsotnostjo postale mamice!user posted image

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
5.8.2009 9:03:48   
KatMat
jooobbb!!!sej ti si pa tud ze nakoncu!!!!drzimo pesti......za zgago glodaj surov korencek-pomaga.....lahko pa sklepam po sebi da bo imel vas otrocicek velik lask!!!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
5.8.2009 9:10:39   
Joob
Hey KatMat, korenje obožujem, tako, da ga bom danes kar lepo napadla.user posted image Hvala za nasvet!!! kako ste kaj vi? Mala vidim, da ima reees fuuuul laaask...kaaaaak je faaaca!user posted image

Lindi, daj prosim te, zamenjaj ginekologinjo, Lomškova še sprejema nove paciente. Kaj te ženski ni jasno...imaš visok pritisk, v vročini sigurno zatekaš...pa s tem se ni za hecat!!! Pošlji jo v tri...vzemi kartoteko in pojdi k Lomškovi. Preglede na dva tedna jaz nisem imela...imam pa zdaj od 36.t pregled in ctg vsak teden. aja, če ti ni do tega, da jo zamenjaš, potem pa tej ta novi G ful jamraj in kar nalagi, da imaš tudi vrtoglavice. You go girl!user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
5.8.2009 9:21:32   
KatMat
caki dam se kaksno fotko gor...

lindi drugac se pa strinjam z joob-nakladi kolkr se da,ce ne zapali potem menjaj

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
5.8.2009 9:23:10   
KatMat
user posted image

user posted image

user posted image

evo naso bejbo....

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
5.8.2009 9:25:46   
Joob
Joooooooooj kooook jeee cuuuuuker in kera čuuuuupa....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
5.8.2009 9:27:45   
KatMat
aha....me je orng zgaga....pravjo ce je zgaga so laski...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
5.8.2009 9:33:56   
KatMat
a se ti je buši ze kej povesu??

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
5.8.2009 10:13:54   
lindi1
JOOB,ja,meni je tudi pozabila napisati recept,sem mogla potem nazaj pa spet čakat 20 min,da mi je napisala,pa že skoraj domov sem se odpeljala,saj itak imam 24 pregled v ljubljani pri internistki,in bom tam jamrala,pa povedala,kaj mi je rekla,samo  strah me je,da nisem prepozna potem,da moja osebna pošlje kartoteko in kopijo kartoteke od ginekologinje,ker 24 pa moja ne dela,samo 25.,izteče se mi pa 28.itak  nobena nič ne pove,da se sama potem ubadam s temi papirji,kot da sem jaz odgovorna za to adijo pamet.Pa zdaj 13 mam pri ginekologinji, in ji bom tudi jamrala,škoda,ker  ni več tiste iz ljubljane,megličeve,men je bila ful prijazna,pa vsakič je dala roko,pa slikco,pa nasmejana je bila,ta se pa sploh ni predstavila,pa še čist resna je skoz...ma,ne vem,ker sem že podpisala,da bom pri njej,ampak to je bilo predno je začela klobasat o tem...mislim,da moraš potem biti nekaj časa pri njej,ali kako je to...meni je sodelavka rekla,da me itak ne bodo dali v 8 mesecu delati,jaz tudi mislim,da ne...če ne se pa pritožim,definitivno,bomo videli,saj danes sem malo boljše,včeraj sem bila pa kar malo slabe volje zaradi tega...Ja joob,kmalu boš šla,ane,jaz sem že mislila,da si že rodila,ker te toliko čas a user posted image ni bilo ,vidim,da so bolečine normalne,saj bomo zdržali,ampak moram vedeti,če kaj ni normalnouser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
5.8.2009 10:22:54   
lindi1
KAT MATkako lepe fotke,a to sama delata take lepe fotke tak srček je že,se mi zdi večja odkar sem jo videla,ravno včeraj sem potihem razmišljala,da bi bilo fino,če bi videli nove fotke od tvoje pikice,oz.vajineuser posted image a je pridna,katere pleničke pa uporabljata,a še vstajate ponoči,ali je že kaj boljše...A je LUNCA potem v postojni rodila,a se je zelo matrala,lepo jo pozdraviuser posted image ,potem verjetno ni problema z   dojenjem a ma kaj lask,ERIK je,a ne...Ej,a si imela ti kaj bellega toka,izcedek,meni se zdi,da ga je vedno več...Zdaj se pa od mojegauser posted image že ful brce vidijo,hudouser posted image sam ostale stvari so počasi nemogoče,kot naprimer britjeuser posted image striženje nohtov...mam kar velik buhi,zredila sem se pa 6 kg,bomo naslednjič videli,koliko bom pridelalauser posted image ,katero hladilno mazilo si ti vzela ,v lekarni?

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
5.8.2009 10:35:38   
lindi1
Baby ČAWČI,kako sta kaj in tvoja lepotka,a jo moraš kaj povijati,a mata  že pamperske ''?Katero številko bodija pa ima,a ma kaj lask,tle naše firbčne sosede baje pravijo,da je s.... kao ful skrivnosten zaradi tamale,kaj naj bi pa to pomenilo,pa ne vem,sem šla s kolegico mimo,ki ima že bejbija,pa sem to izjavo dobila pod nos,sem samo gledala debelo,pa še danes mi ni nič jasnouser posted image sovražim opravljivke,a veš pa še tko greva ,ker sva morali mimo,pa vidiš uno,k te gleda v obraz,pa te opravlja,jaz se bom kar rajši s tabo družilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa saj s takimi se itak nebi,ne pašem zravenuser posted image ,zdaj sem brez avta,ga ima moj,ker ga ima v  popravilu,potem bo pa ravno obratno,ta cesta,ki je bila prej v Depali mi je do konca zrihtala ležaje,z bajtico se nič ne dogaja čakamo streharje user posted image še 2 tedna se mi zdi,upam,da bo do jeseni pod strehouser posted image  

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
5.8.2009 10:37:54   
lindi1
ČE KATERA  ŠE NE VE V ABC NOVIČKAH V BABY CENTRU IMAJO NEKI ZA IZREZAT ,PA DOBIŠ ZASTONJ STEKLENIČKO 125 ML IN BLAZINICE ZA DOJKE,JAZ SEM VČERAJ VZELA GOR V VELEBLAGOVNICI,PA NOVIČKE SEM TUDI TAM DOBILA

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
5.8.2009 12:05:00   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

ČE KATERA  ŠE NE VE V ABC NOVIČKAH V BABY CENTRU IMAJO NEKI ZA IZREZAT ,PA DOBIŠ ZASTONJ STEKLENIČKO 125 ML IN BLAZINICE ZA DOJKE,JAZ SEM VČERAJ VZELA GOR V VELEBLAGOVNICI,PA NOVIČKE SEM TUDI TAM DOBILA

joooj Kat Mat cukerček je tale tvoja bebika user posted image user posted image user posted image iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, se človek kar ne more nagledat

lindi1 a to je v avgustovskih ABC novičkahj, k jest sm jih ravnokar prelistala pa nič ne najdem, na keri strani pa je to? no sej mogoče sm jest slepa, očitno mi poleg spomina tudi to nagaja user posted image

drgač pa punce se dons vidmo v 1. razredu user posted image user posted image

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
5.8.2009 14:15:40   
LINDI
 KEPICA ,na desni strani spodaj je v vijoličnem okvirčku narisana steklenička in blazinice,tak kuponček je,evo,sem  pogledala v avgustovski stran 7 od aventa stekleničke so naslikane 

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
5.8.2009 14:43:41   
kepica78

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

KEPICA ,na desni strani spodaj je v vijoličnem okvirčku narisana steklenička in blazinice,tak kuponček je,evo,sem  pogledala v avgustovski stran 7 od aventa stekleničke so naslikane 

joooj pa res super hvala. sm že izrezala in grem dons iskat user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
5.8.2009 15:13:17   
LINDI
Malenkost,saj če nebi bila una pri blag ajni tako počasna jaz tudi nebi vedela,tako sem imela pa čas,sem pa opazila in ji takoj rekla user posted image

(odgovor članu kepica78)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......