|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
21.5.2009 15:00:17   
KatMat
ooo lunca.....

rajsi ne hodi danes k meni....mam bombo doma...ucer sem bila tako pridna pa generalno naredla danes pa...montiramo policko-vrtamo stene...pol kopalnice razstelane....joj...kako mam!

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 826
21.5.2009 15:29:26   
lunca82
katka ma ni panike...mi smo imeli bolj delovno noč tako, da se mi prav ne da it nikamor. Edino kar sem naredila je to, da sem šla s taščo pogledat za čevlje in sem celo našla ene prav lepe japonke...popoldan grem na telovadbo, nato pa pičiva z dragim v Tuhinjsko dolino na en obisk, čeprav se mi prav ne da...bi raje doma ležala...user posted image user posted image user posted image

Se medve slišiva kaj jutri pa se bova že zmenile!!
Lepo uredita doma pa se piševa in slišiva!!

bye bye  user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 827
21.5.2009 15:32:31   
KatMat
važi!!!user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 828
22.5.2009 14:31:50   
tassika
Evo mene s pregleda, čakala eno uro pa pol da sem bila notri 10 min, pritisk nizek 110/60, kg pohvaljena 51,8 pravi, d aimam še dovolj časa se redit, pregledala me je, ne vidi nič rjavega izcedka tko da se mi zdi da je to res bolj v moji glavi, delala UZ da je videla maternični vrat, ki je dolg in zaprt, bejbi je že tako velik, da ga ni merla, je bil čez cel ekran, pokazala mi ga je samo toliko, da sem videla, da srček bije. Potrdilo za bolniško sem tudi že dobila, v pon. grem lulat v laboratorij, naslednji pregled pa 26.6. spet ob 12,00user posted image  in takrat se bova zmenili za morfologijo.

Za bolniško sem pa dobila danes in sicer so mi podaljšali za 3t se pravi do 12.6. potem pa spet s papirji gor in dol.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 829
22.5.2009 17:59:39   
KatMat
bravo za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 830
23.5.2009 13:56:57   
LINDI
SUPER TASSIKA ,SEM FULL VESELA,DA JE BILO NA PREGLEDU VSE V REDU

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 831
23.5.2009 14:03:17   
LINDI
JAZ SEM PA DANES MALO ŽALOSTNA,MI JE NA HITRO UMRLA TETA,KI ME JE VELIKO OKROG VOZILA,KO SEM BILA MAJHNA...IN JE V TOREK POGREB OB 14 V MARIBORU,JAZ IMAM PA PREGLED OB 11 ,KJER SE BOVA MENILE ZARADI BOLNIŠKE...IN SPLOH NE VEM KAJ NAJ,NA PREGLED MORAM,KER SE MI V SOBOTO 30 ZAČNE BOLNIŠKA,ZDRAVNICA PA HODI SAMO 1X TEDENSKO V DOMŽALE.......ZA POGREB MI PA VSI PRAVIJO,DA NE SMEM,KER SEM NOSEČA.....MOGOČE BI LAHKO PROSILA,ČE ME PREJ VZAMEJO,RECIMO ZJUTRAJ....SAMO DVOMIM,DA BO SESTRA REKLA JA,KER IMAJO ITAK VSE ZASEDENO.....BOJIM SE PA ČE GREM,DA BI SE KAJ ZGODILO OTROČKU ...TEGA PA NOČEM....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 832
23.5.2009 17:19:02   
lunca82
Lindi..iskrene sožalje za teto!!!  user posted image

Kar se tiče pregleda in pogreba pa naredi tako kot ti narekuje srce! Prisluhni svojemu notranjemu glasu in bo vse v najlepšem redu.
Pošiljam ti velik velik user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 833
23.5.2009 20:13:29   
LINDI
HVALA LUNCA,ne bom šla,ker me je od tete mož sam poklical in je rekel,naj v takem stanju ne hodim,in da naj rajši pridem drugič svečko prižgat...kako je pozoren

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 834
23.5.2009 20:44:01   
lunca82
Zelo lepo od strica!! Upam da si ok in da se kmalu kaj spet vidimo na kakšni kavici ali tortici!!!
user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 835
24.5.2009 9:26:00   
LINDI
 Sem boljše,ampak težko dojamem,in ful sem jezna,ker imamo čisto na vsake 3 leta pogreb najprej moj oči potem moja varuška,potem babica,zdaj teta...za znoret,upam da čez 3 leta ne bo nič več...ampak saj nimamo kaj.Ja se bomo dobile,jaz imam ta teden sicer torek,sredo in četrtek zdravnika...bo pestro v sredo bom spet cel dopoldan od doma,ker imam pri internistki zaradi pritiska...tam pa traja da si na vrsti...user posted image  

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 836
24.5.2009 9:26:52   
LINDI
KAKO PA KAJ KAT MAT A SE ŽE KAJ DOGAJA,MISLIM NANJOuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 837
24.5.2009 21:54:20   
lunca82
Za karmat pa nič ne vem..upam, da se bo jutri kaj oglasila, ker čez vikend je nisem uspela dobit na telefon!!

Lepo nočko vsem!! user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 838
25.5.2009 8:46:12   
LINDI
 Potem je verjetno v dogajanjuuser posted image user posted image  

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 839
25.5.2009 9:18:21   
tassika
Ojla samo sporočam, da sem na majčicah prebrala, da je bila naša katMat včeraj še v enem kosu.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 840
25.5.2009 11:04:59   
lunca82
Ojla punce,

res je, KAtMAt je še vedno v ene kosu in nestrpno pričakuje svojo štručko! user posted image

Kako ste drugače ostale???

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 841
25.5.2009 11:13:10   
tassika
Ojla  Lunca, meni je blazno dolgčas in vroče, mam vse zaprto in je kar solidno tukaj ,prej sem na baloknu pila kavico me je pa skuhalo.

pa ful so me noge bolele, sem spila magnezij in je pomagalo. Drugače pa trenutno brskam po netu, tukaj gledam predračun za kopalnico in mi je kar malo slabo, ampak saj sem vedela da najbrž ne bo šlo ceneje, če je treba je treba.

Študiram, da bi si dala bazenček na balkon, katera pride.

ps. rokavčke prinesite sabo, jaz jih nimamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 842
25.5.2009 16:35:10   
LINDI
Meni je tudi vroče za znoret in takoj me začne od sonca glava boleti,tako da se ga izogibam,kolikor se le  lahko

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 843
26.5.2009 10:29:36   
KatMat
evo v zivo iz postojne se oglasam!!

cakam da mi recejo da mi bodo sprozili porod pa mi tega nihce noce rect...uceri smo me sprejeli zaradi zatekanja in pritiska danes je pa ze skoraj vse uredu...upam da me ne posljejo domov ker bom znorela!!!!jest hocem cartat!!!drugac pa ni pretirane guzve sam vroce je tle not k u savni!

se vam se kaj oglasim-jaz tudi na vas mislim!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 844
26.5.2009 12:07:08   
LINDI
OOOOOO KAT MAT pogrešala sem te lepo,da si se oglasila,jaz pa sem že mislila,da že imate PIKICOuser posted image dRŽIM PESTI,DA BI BILO VSE ČIMPREJ IN DA TE NE POŠLJEJO DOMOV OZIROMA DA TE,VENDAR Z DOJENČKOMuser posted image user posted image user posted image DRŽI SE IN NAJ TE VROČINA IN ČAKANJE PREVEČ NE MATRATA

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 845
26.5.2009 12:12:39   
LINDI
 jaz pa sem ravno s pregleda,srček bije in moj sonček je še vedno zelo aktiven,je komaj slikco naredila,ker ni nič pri miruuser posted image 16.6.09 imam pa morfologijo,komaj čakamuser posted image vprašte me tist dan če še zmer komaj čakamuser posted image ful bi   sladoled jedla,pa ga nimamuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 846
26.5.2009 12:28:09   
its my life
user posted image  Lindi zakaj pa moraš na morfologijo?

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 847
26.5.2009 12:29:22   
tassika
Na morfologijo gremo vse nosečke, to je podroben pregled, kjer pregledajo celotnega dojenčka, prstke, kosti, srčka, ...

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu its my life)
Neposredna povezava do sporočila: 848
26.5.2009 12:36:32   
LINDI
Vidim,da ti je že tassika odgovorila,in lahko imaš spremstvouser posted image jaz sem bila na nuhalni brez mojga,k sploh nisem vedela,da gre lahko z manouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 849
26.5.2009 12:41:44   
LINDI
Če  ima katera visok pritisk in jemlje metildopa stada 250g,so me obvestile iz lekarne domžale, vSPB,DA JIH IMAJO ZDAJ TUDI TUKAJ,ITAK SE PLAČAJO,ampak ti zavarovalnica povrne,ker sem malo jamrala,da zdaj še nekako gre,da grem v ljubljano iskat...kaj pa kasneje...očitno se splača pojamrati 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?