|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
26.5.2009 13:21:49   
LINDI
ITS MY LIFE A SI NAŠA NOVA ČLANICAuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 851
26.5.2009 13:39:02   
its my life
Ja sem se včlanila ker sem šele zdaj izvedela za vas. Drugače pa sem bolj na forumu med.over.net.  user posted image  Pa vidim da je tudi tu zelo zanimivo - vsaj krega in nevoščljivosti še nisem zasledila.user posted image

LP

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 852
26.5.2009 13:40:38   
LINDI
Kul,dobrodošla,me veseli,več nas je bolj je zanimivouser posted image

(odgovor članu its my life)
Neposredna povezava do sporočila: 853
26.5.2009 22:10:07   
KatMat
lindi...super za datum!!!se ze kr jaz malo veselim zate,kot sem ze kaksni povedala je to najlepsi pregled v celi nosecnosti...seveda bom drzala pesti,lahko nam pa prilepis slikico vase štrucke da tudi me vidimo kaj skrivas!!!a jemljes zdravila za pritisk??...nisem ti se izrekla sozalja,tko da upam da se drzis....
zrak v porodnisnici je obupen v tej vrocini tko da upam da je vam kej leps ker ste doma...

its my life...dobrodosla med nami!!!!!!upam da se nam pridruzis na kaksni kavici in klepetu!mas pa prav,nismo kot druge nosecke saj ne vidimo poante da bi druga drugo zmerjale in ostevale in pametovale druga drugi raje se dobimo,kaksno recemo in se nasmejimo

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 854
27.5.2009 14:37:50   
LINDI
Ja,zdravo KAT  MAT,Hvala za sožalje,ja se držim,kaj pa hočem,ni druge...za pritisk pa jemljem tablete ja 2 na dan ,eno zjutraj eno zvečer,sem ravno iz ljubljane,imam še naprej to dozo,je pa pritisk zaenkrat normalen zaradi tablet ,je pa vseeno to rizična nosečnost...user posted image ampak saj bo,dokler bo pikica zdrava bo vse o.k. Verjamem da ti je noro vroče,mene že zdaj matra,ko je vročina,težko diham...pritisk pa še malo doda,ampak se ne damouser posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 855
27.5.2009 14:39:13   
LINDI
S SLIKCO JE PA TKO JAZ SEM ANTI TALENT ZA TE ZADEVE,TKO,DA KO BO MOJ PRI VOLJI,UPAM,DA BO KAJuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 856
27.5.2009 16:56:01   
Anonimen
Pozdravljene
Naj se vam še jaz pridružim. PDP imam 4.12. in imam par vprašanj. V petek imam nuhalno pri dr.Šelihovi. Me zanima, če je bila katera pri njej, kako je bila zadovoljna? A ste šle vse na amnio? Ko bo mimo nuhalna in bo vse vredu, se pa prijavim pod pravim imenom, ker zaenkrat je moja nosečnost še rizična in nočem velik okol razlagat. Držite pestke, da bo vse vredu. Hvala!

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 857
27.5.2009 17:11:48   
LINDI
 Jaz nisem bila,sem bila pri  D.r. Megličevi,pa mi je bilo zelo všeč je bila prijazna,pri šelihovi je bila pa moja soseda in ni imela nobenih pripomb.Jaz na amnio nisem šla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 858
27.5.2009 17:16:20   
LINDI
 Jaz imam tudi eno vprašanje ,zdravnica me je vprašala,če kaj brcike čutim,pa nimam poma a je to to ali ni,tak občutek imam,kot če bi me nekdo od znotraj  buhija nežno in na hitro pobožal,je pa zelo prijetno...upam da je to touser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 859
27.5.2009 18:11:46   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Jaz imam tudi eno vprašanje ,zdravnica me je vprašala,če kaj brcike čutim,pa nimam poma a je to to ali ni,tak občutek imam,kot če bi me nekdo od znotraj buhija nežno in na hitro pobožal,je pa zelo prijetno...upam da je to touser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to bo to

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 860
27.5.2009 18:15:43   
LINDI
user posted image user posted image user posted image HVALA ZA ODGOVOR KAT MAT,KAJ BI BREZ TEBE,SAJ VEŠ TI IMAŠ ŽE IZKUŠNJEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 861
27.5.2009 19:33:24   
KatMat
najprej bos imela obcutek majhnih mehurckov nato se to spremeni v nezen dotik kot da bi te kdo pobozal nato pa ze razlocis kako ti brcika privzdvigne busijauser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 862
27.5.2009 19:51:14   
baby28

Živjo!

No po dolgem času se javljam.
KatMat - UPAM, da se dobro držiš, da nisi preveč živčna, in upam, da mala
kmal prijoka na svetek, ker vem da jo zdej v porodniščnici že komaj čakata.
Srečno. user posted image user posted image

Lindi - izrekam sožalje tudi iz moje strani. ti moraš sedaj misli preusmeriti
k tvojemu bitju v bušiju in k tvojemu zdravju. Kar se tiče pa premikanja v bušiju
je pa to sigurno tko. Kot da bi ena majhna ribica ti plula po bušku. No potem
ko pa bejbi raste, pa kr dobr premetava naše bušije. user posted image Važn da brca.

Tudi jaz sem pri dr. megličevi, in sem super zadovolja. Vse pove, razloži, pokaže,
da ti slikice kadar hočeš.
tudi morfologijo je opravila z odliko. Full sem bila zadovlja.
Jutri imam še zadnji ultrazvok. zdej gremo v 31 teden. Si sploh ne predstavljam
da je samo še dobrih 7 tednov do konca. Ufff, gre hitro. No pa bušek tudi raste.

Fajn preživite hladno sredo in čimveč gibov user posted image in prijetnih moških dotikov, poljubov in
spodbud. tudi te vedno pridejo prav in nas razveselijo.
lp

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 863
27.5.2009 20:15:33   
LINDI
 BABY28sem te že pogrešala,ravno danes sem pri sebi sklepala,da imaš verjetno veliko dela v službi,joj že tako kmalu ti tedni kar letijo,ne moreš verjeti,pa sploh nimaš velik trebušček user posted image samo še vročino boš prebrodila pa bouser posted image še dobro,da ni več tako zelo vroče...

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 864
27.5.2009 20:23:32   
baby28

Hej hej!
ja lindi, v službi je naporen. Tako
da smo jutri na bolniški. A bi šle na kavo? AL pa če
si v depali vasi, lahko prideš k meni na klepet in sok, al pa kavico?

Ginekologa imam ob pol enih, tako da sploh ni panike za čvek. A si za?
pridi pogledat moj voziček, ma kolk je lep, hehe
Dobro blago se samo hvali.

sporoči če si za user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 865
28.5.2009 7:52:07   
LINDI
LAHKO,ampak lahko šele od 14 naprej,ko boš doma sporoči,pa pridem tja do tebe,da vidim voziček zauser posted image samo boš mogla ven priti,ker še vedno ne vm točno katera hiška je pravauser posted image Pošlji sms 

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 866
28.5.2009 12:05:09   
KatMat
oo punce kok sem vesela da kdo name pomisli...SE vedno smo 2v 1....ta punca se ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridno kofetkajta!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 867
28.5.2009 12:35:25   
LINDI
  • Sva pridno kofetkaleuser posted image in upam,da bova čimprej spet je ful luštno,ko imaš nekoga za debato,veš,da mislimo nate,zgleda da je tvoji lepotički preveč luštno v buhiju in se ji nikamor ne mudi,ampak verjetno pa ti že komaj čakaš,a ne,kako pa je kaj tvoje počutje...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 868
28.5.2009 12:36:35   
LINDI
KAT MAT kaj pa ime,imaš že izbran...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 869
28.5.2009 12:40:11   
KatMat
pocutje je uredu...je k u hotelu ,spim zelo dobro edin po kar sem prisla noce vn...

sva velik razmisljala kako ji bo ime in sva sklenila dogovor da bo najini miski ime Tija Atalija

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 870
28.5.2009 13:28:01   
LINDI
OOOO   ful lepo ime,zares mi je všeč,ker je nekaj posebnega ker je fino,da nimaš takega imena,kot jih je že veliko.A so ti kaj rekli,kaj bodo,čeuser posted image še vedno ne bo hotela ven,sprožili porod povej svoji pupiki,da  ne bo nič hudega,če nas pride malo pogledatiuser posted image jo nestrpno čakamo

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 871
28.5.2009 13:35:11   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

OOOO ful lepo ime,zares mi je všeč,ker je nekaj posebnega ker je fino,da nimaš takega imena,kot jih je že veliko.A so ti kaj rekli,kaj bodo,čeuser posted image še vedno ne bo hotela ven,sprožili porod povej svoji pupiki,da ne bo nič hudega,če nas pride malo pogledatiuser posted image jo nestrpno čakamo

ja najprej morajo pocakat da se vsaj malo zacne dogajat samo od sebe

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 872
28.5.2009 14:12:16   
LINDI
AJA tko je to,potem pa čiči pa čakiuser posted image za znoret

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 873
28.5.2009 14:25:28   
KatMat
ja nimam kej....hvala bogu da mam racunalnik da se vsaj skom lahko pogovarjam

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 874
28.5.2009 15:01:42   
LINDI
Ja hvalabogu,da ga imaš,jaz tudi ne vem kaj bi brez user posted image pa sem doma

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!