|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
1.4.2009 21:29:09   
LINDI
NOSEČKA2 PRAV SIMPATIČNO TE SPRAŠUJE,,,SIGURNO GA MALO SKRBI,,,DANES SEM SE K ZOBARJU NAROČALA,ME JE SKORAJ KAP ME JE HOTLA NAROČITI OKTOBRA,PA SEM REKLA,DA GLIH RODILA NEBI RADA PRI ZOBARJU TKO DA MAM ZDAJ AVGUSTA...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 476
2.4.2009 8:19:04   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

punce jaz sem nazaj s pregleda, bejbi je normalno velik za 6 tednov, srček je tudi že bil, zdaj sem pa naročena v 9 tednu se pravi 22.4. ker pri prejšnji nosečnosti je v tem času plodek odmrl in me zdaj malo več kontrolira. Ampak jaz sem se odločila da zdaj pa bo in tudi bo. Mi je pa tako slabo, da grem kar spat.

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 477
2.4.2009 11:15:57   
ninčy
Joj, punce ... posipam se s pepelom, ker se nič ne javljam. Mah, ob tem groznem vremenu se mi čist nič ne da user posted image .
Drugače sem kar v redu, samo nespečnost me pa daje do konca. Sploh ne vem, kaj bi bilo, če bi morala v službo. Verjetn bi me otroci budil za katedrom user posted image . Sem pa včeraj popoldne šla v službo, da sem predala posle učiteljici, ki me bo nadomeščala.
Vsem, ki ste dale preglede čez, user posted image user posted image user posted image .
Držte se pa se še kaj tipkamo.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 478
2.4.2009 12:21:18   
KatMat
se spomnim te utrujenosti v tvojih tednih

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.4.2009 9:47:35   
laraa
jutro punce!!

no pa sem spet tu user posted image , kako kaj, jst sm vredu samo slabosti me pa še vedno dajejo sm pa v 15 t , je še katera punca toliko noseča!

tassika vidim da nimaš mojega pdp , no evo tukaj je 20.9.

drugače ja sm pa bila na ns pri dr megličevi in je blo vse ok!!

punce fajn bodte!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.4.2009 12:12:24   
lunca82
Ojla laraa, lepo da je vse vredu z user posted image in boš videla tudi ti se boš kmalu bolje počutila! user posted image user posted image user posted image

Ninčy kje pa učiš? Jaz lih zaključujem pedagoško, razredi pouk. Morda bova v prihodnosti sodelavki. user posted image

Kar se tiče pa vremena se ti pridružujem. Komaj čakam, da bo kaj sonce..ti oblaki in dež me prav potrejo...user posted image

Punce a bi se me naslednji teden dobile na kakšni kavici/tortici, da malo počvekamo?? Časovno meni ni problem ker sem doma, kako pa ste ostale s časom???

Se pišemo! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu laraa)
Neposredna povezava do sporočila: 481
3.4.2009 13:25:08   
ninčy
lunca82, učim slovenščino na eni zelo bližnjih šol ... ni čisto v Domžalah, kar mi full ustreza, ni pa daleč. Je pa super. Mogoče pa res kdaj nanese in bova sodelavki.

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 482
3.4.2009 13:48:41   
tassika
 user posted image

SEZNAM DOMŽALSKIH  user posted image :
user posted image

IME              STAROST     STAN            NOSEČNOST       PDP         SPOL 
01. lunca82       27         poročena        2   1user posted image             02.08.09    user posted image
02. Joob            28         poročena        3                     16.08.09    user posted image
03. nosečka 2   28          poročena       2                     21.05.09    user posted image  
04. tabc555      32          koruznica       2 (4,5 letnik)   24.07.09    user posted image
05. ninčy           27          poročena       1                     05.10.09    user posted image
06. maj2009     24           poročena      2   0user posted image             03.10.09    user posted image     
07. vrtnica83    26                                1                     24.10.09    user posted image
08. Laraa          25           koruznica      2                     20.09.09    user posted image
09. zoga08       27            poročena     1                      29.06.09   user posted image
10. ajdish         24            koruznica     1                      13.06.09   user posted image            
11. Ella123       33            koruznica     1                      10.07.09   user posted image   
12. emaa          32            poročena     3(1SS+dvojčka)05.10.09  user posted image
13. ksandra      33            koruznica     1                       08.07.09  user posted image
14. tassika       25            koruznica      2 (1SS)              23.11.09 user posted image      
15. lindi            31            koruznica      1                       23.10.09  user posted image
16. Špela30     30            poročena       1                       05.07.09  user posted image
17. baby28                                                                     06.08.09  user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 483
3.4.2009 13:50:18   
tassika
Punce, bolj malo se javljam, ker sem čisto neproduktivna in počasna, v službi sploh ne utegnem kaj napisat, ko pa pridem domov pa padem na kavč. Da ne govorim, da so se me lotile slabosti, danes je malo bolje, ker mi je bilo samo zjutraj, zdaj pa sem kar ok, pa se ne bi kaj preveč hvalila, ker dan je še dolg.

LP

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 484
3.4.2009 14:49:44   
Joob
Ojla babuškice...ste ble kr pridkane s pisanjemuser posted image .
Jst bi se z veseljem prišla na kako fajno tortico in zanimiv čvek, ampak ker sem na bolniški, se ne upam hecat in hodit na okoli. Če ima katera voljo, je pa k meni vabljena na kavico in druženjeuser posted image .
Imam pa v ponedeljek morfologijo in že koooomaj čakam...nervozna sem pa tudi že toook, da vsakič ko pomislim na pregled, me požene na wc.user posted image user posted image user posted image

Čestitke tistim, ki ste imele preglede...tistim, ki jim pa nagajajo slabosti, pa upam, da vas čimhitreje zapustijo in da začnete BP uživati nos.radosti.user posted image

Pozdravček!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.4.2009 1:44:16   
lunca82
Joob lahko se pol kar pri tebi dobimo..pa prinesemo s seboj tortice!! user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.4.2009 13:40:50   
Joob
Lunca, ni problema!user posted image

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.4.2009 16:19:30   
Joob
Evo mene...čist sem fuč...imela sem generalno akcijo v stanovanju in terasi...zdej sem pa čisto izžeta...tako, da od zdaj naprej samo še počivam, lenarim, gledam tv in kaj dobrega popapcam.user posted image
Bejbe, a mate že izbrane voze? Jst sem bla do zdej skos za High Treka, zdej me pa neki Mutsyjev 3 kolesnik matra...hmm...pa na strani od Next- lahko malo prečekirate kake lušne in poceni cotke prodajajo za otročičke...imam že par stvari ogledanih. Nič...zdaj grem pa počivat. Uživajte in lepo soboto še naprej.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.4.2009 18:42:30   
LINDI
TASSIKA sočustvujem s tabo glede slabosti,upam da ti čimprej minejouser posted image

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.4.2009 18:46:00   
LINDI
JOOP full si bla pridna...ker si toliko pospravljala,zdaj si zelooooooooo zaslužiš počivanjeuser posted image lepo soboto,za pon.bo pa itak vse o.k. na pregledu držim pesti

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.4.2009 18:49:45   
LINDI
EJ PUNCE ENO MOGOČE BUTASTO VPRAŠANJE IMAM,ALI JE KATERA KDAJ OPAZILA KO JE ŠLA NA MALO POTREBO,RJAVKAST IZCEDEK ,AMPAK ČISTO MALO PA ŠE TKO, SAMO NA PAPIRJU MAL SEM BRALA NAJ NEBI BILO NIČ NAROBE...user posted image AMPAK NIKOLI NE VEŠ

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.4.2009 18:55:47   
Joob
Lindi, nočem te strašiti, ampak to je opozorilni znak da moraš počivati in na tvojem mestu, bi se šla pokazati G.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.4.2009 18:57:48   
Joob
Aja lahko je samo kako vnetje, ali pa kaj drugega. Pri meni v 2.nosečnosti žal ni bilo vnetje...Res počivaj in če bo še izcedek, ti toplo polagam na srce, da se greš pokazati k G. Drži se!

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.4.2009 19:11:07   
LINDI
joop hvalaza tako hiter odgovor,počakala bom,bom videla kaj bo... jutri,po mojem je to,da bi migla počivati,mene sicer nič ne boli, a je tebe takrat kaj bolelo...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.4.2009 19:14:22   
LINDI
JAlahko bi bilo vnetje,ker mi je hotela dati svečke,pa jepozabila,če pa ne bo nič,bom pa 14 vprašala kar megličevo,ali naj če bo še,pridem pokazat...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.4.2009 19:22:08   
Joob
Lindi,
pri meni je bilo tako, da na sem imela samo malo svetlo rjavega flekca na hlačah, ko sem bila na wcju in ko sem se obrisala, na papirju ni bilo nič. Drugi dan sem šla k privat G (Šelihova) in je bilo še vse ok, predpisala mi je tbl.Dabroston (preprečujejo spontani splav), potem se mi je pa čez par dni, ornk ulila kri, no in takrat sem očitno splavila, ker ko sem bila pri dr.Strahovi na rednem pregledu, ni bilo več utripa. Sem pa vmes klicala na gin.urgenco, pa so mi predlagali strog počitek, ker če bi prišla tja, bi mi naredili vaginalni UZ, ta pa samo vspodbudi krvavitev. Tako, da res...počivaj!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.4.2009 20:35:05   
LINDI
FUL HVALA POTEM NAJBOLJŠE DA VSEENO POKLIČEM V PON. PA VPRAŠAM

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.4.2009 21:06:04   
Joob
Lindi, če bo jutri še kaj izcedka, pokliči v Lj. na gin.urgenco in vprašaj kaj in kako...so ful prijazne, tako, da kr brez skrbi.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 498
5.4.2009 11:45:11   
LINDI
JOOPdanes pa kot da ni bilo nič vse ok,spala sem pa bolj malo sem na wc hodila...dobila sem full cunjic za do 6 leta od dojenčka je ena dala,samo je bolj za punčko...ampak saj ne vem kaj bo

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 499
5.4.2009 12:55:52   
Joob
Oj Lindi, me veseli, ampak vseeno počivaj in se pojdi jutri pokazati k dr.Štolfa...to je samo moj nasvet...odloči se pa sama.user posted image
Drži se!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?