Joob
|
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30 Ojoj, ubogi pikec mali . Potem pa mu res pripada velika košara za kraljevanje ! Midva sva vzela Quinny freestyle 3XL in ima fajno košaro in veliko predalčkov za vse pripomočke. Pa zelo lepo je vodljiv in tudi na videz nama je bil eden med najlepšimi. Je pa peščene barve. Se moram prav smejat, ko ga sprobavata možek in kužika - po stanovanju gor in dol hehe. Zadnjič smo se hecali, če čmo it kar do tuša z njim (namesto bi se vozila ) hehe. Naš bo tudi in ga že tako zeloooo močno pričakujemo..., no kužika se po mojem še ne zaveda kakšen džumbus bo šele potem . Gremo ninat zdaj... nočko tudi vam 4 . Špela30, ja tole z našim kužkum je kar zoprna zadeva, hrbtenica se je kar stabilizirala...prej smo imeli na vsake dva meseca probleme z njemu on pa neskončne bolečine, ampak zdaj je kar ok, moramo ga ful nositi, po stopnicah ne sme hoditi, čim je višji pločnik, ga moramo dvigniti...ampak smo se že navadili, saj bi za njega naredili prav vse. Srček pa...žal ni pomoči, tako, da je na tabletih za zmanjševanje pritiska in da mu voda ne zalije pljučk...čim se ful podi začne kašljati, zdej pa kako dopovedati psu, da se ne sme igrati, laufati,...sej bo. Ja glede vozička...men je enkrat en všeč, drugič pa spet en čist tret ...tko, da se bom do nakupa sigurno še kar nekajkrat premislila...priznam, da imajo pa prednost vozički z veeeečjimi košarami za našega smrčača. Pohištvo za otročičke mi je pa všeč od Stokkyja ampak je too mauch drago...tko, da bomo še videli kaj in kako. Ja ostale nosečke, kje se skrivate??? Lindi, ti si imela včeraj v Lj.,pregled, kako je bilo? Upam, da ni kaj hudega...sem mislila nate in držala pestke...še na nogah. Pozdravćek vsem nosečkam!