|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
27.3.2009 16:55:52   
Joob
Špela30...iz Most...a sva mogoče sosedi???

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 426
27.3.2009 17:12:40   
Špela30
Ja svauser posted image .

Sem se mogla prav nasmejat, ko sem brala tvoja sporočila..., hehe očitno nisem edina, ki ji je tako strašno dolgčas v ZGuser posted image .

lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 427
27.3.2009 18:19:00   
Joob
Joooo...hecaš me...reeesno si v ZG???user posted image  Jeeej, polepšala si mi dan...v katerem bloku pa? Jaz sem v A-ju oz 40g...Skratka, ful me veseli, da bom mela priliko z nekom počvekati v naši soseskiuser posted image . Če ti bo pa kdaj kaj dolgčas...pa pridi malo na okoli.

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 428
27.3.2009 20:14:46   
Špela30
Iiiiiii, full fajn..., tudi jaz sem v Auser posted image . Mogoče naju loči le stena hehe.
Škoda, ker nisem prej brala tega foruma - sem bila cel teden doma in bi se res lahko že kaj srečale.
Jaz sem v prit., pa luškano kužiko imava, maltežanko (mogoče si nas že kdaj videla).
Drug teden spet delam - še en mesec in pol, potem pa dopust in porodniškauser posted image . Ti imaš PDP avgusta ane..., torej bova že kmalu lahko skupaj vozičkaleuser posted image .

Kot sem zasledila imaš kmalu morfologijo. Verjamem, da že komaj čakaš! To je res prekrasen dogodek, meni se je še 14 dni za tem smejalouser posted image user posted image user posted image . Kdo pa je tvoj/a G.? Moja je Lomšek, full u redu G.res, taka materinska, prijazna,...

lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 429
27.3.2009 20:45:03   
Joob
Špela30...sej ne morem verjeti...midva sva pa nad vami, ampak čisto na vrhu in imava pekinezerja...velikokrat ko vajin srček laja, našega dvignem čez ograjo, da jo lahko vidi, ampak vedno, če jo kaj ugovarjamo, vajina hitro pobegne na balkonuser posted image . Dej en dan, ko boš imela čas, oz ko boste imeli čas, pridite k nama gor na eno kavico, sokec s kužiko...

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 430
27.3.2009 20:54:25   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Ti imaš PDP avgusta ane..., torej bova že kmalu lahko skupaj vozičkaleuser posted image .

Kot sem zasledila imaš kmalu morfologijo. Verjamem, da že komaj čakaš! To je res prekrasen dogodek, meni se je še 14 dni za tem smejalouser posted image user posted image user posted image . Kdo pa je tvoj/a G.? Moja je Lomšek, full u redu G.res, taka materinska, prijazna,...

lp

PDP imam 16.8....morfologijo pa 6.4.in sem že vsa "posrana", ker me je strah spet kakih neg.informacij. Ampak po drugi strani pa že komaj čakam, da bo konec tega trplenja in da zvemo ali je z žabo malo vse ok. Sem pa ostala brez stalne G, ker je šla moja (dr.Strah) v privatne vode, tako, da zdaj nadomeščajo 3 porodničarji...in zdej sem mela vedno dr.Fabjan, na morfologijo greva pa k dr.Štolfi.

Še zdej ne morem verjeti, da si 2 štuka pod mano...hihi...kok je svet majhen.user posted image user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 431
27.3.2009 21:51:49   
Špela30
Hehe, svet je res majhenuser posted image . Vašega kužka se pa spomnim ja, fullllll cortkan!!! Hvala za povabilo, vsekakor se oglasimo - se bova dogovorili.

To je tvoj prvi otroček ane? Sta bila že kaj v shopingu? Midva sva zadnja 2 meseca kar pridna glede nakupov.
Ker naša kužika ne hodi rada preveč dolgouser posted image (se hoče hitro nosit), sva kupila voziček z veliko košaro, da bomo tudi njo prevažaliuser posted image user posted image user posted image . To bo še pestro tu pri nas aneuser posted image .

Torej, še dober teden čakanja..., joj, vem kako se vleče..., pa saj bo vse ok z user posted image , boš videla. A za spol bosta vprašala ali bouser posted image ?

lp

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 432
27.3.2009 22:02:09   
Joob
Špela,
v šopingu nisva še bila, se bova pa odpravila takoj po morfologiji. Vozišek imava že zbran in to tudi tak, da bomo lahko našega kužka vozili v njem, saj ne hodi veliko, ker se hitro utrudi (šum na srcu)in pa zelo je podvržen poškodbam hrbtenice (izpadanje diska)tako, da obvezno veeeeeeelik voziček.user posted image user posted image user posted image  Aja, kateri vozek sta pa izbrala? Nama je všeč BC High T.

Nimava še otročička, zaenkrat samo psička.user posted image
Glede spola, sem pa skoraj 100%, da bo fantek....bova pa vseeno vprašala, kaj se skiva med nogicami.user posted image

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 433
27.3.2009 22:22:57   
Špela30
Ojoj, ubogi pikec maliuser posted image . Potem pa mu res pripada velika košara za kraljevanjeuser posted image ! Midva sva vzela Quinny freestyle 3XL in ima fajno košaro in veliko predalčkov za vse pripomočke. Pa zelo lepo je vodljiv in tudi na videz nama je bil eden med najlepšimi. Je pa peščene barve. Se moram prav smejat, ko ga sprobavata možek in kužika - po stanovanju gor in dol hehe. Zadnjič smo se hecali, če čmo it kar do tuša z njim (namesto user posted image bi se vozila user posted image ) hehe.

Naš bo tudi user posted image in ga že tako zeloooo močno pričakujemo..., no kužika se po mojem še ne zaveda kakšen džumbus bo šele potem user posted image .

Gremo ninat zdaj... nočko tudi vam 4user posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 434
28.3.2009 10:21:22   
tassika
 user posted image

SEZNAM DOMŽALSKIH  user posted image :
user posted image

IME              STAROST     STAN            NOSEČNOST       PDP         SPOL 
01. lunca82       27         poročena        2   1user posted image             02.08.09    user posted image
02. Joob            28         poročena        3                     16.08.09    user posted image
03. nosečka 2   28          poročena       2                     21.05.09    user posted image  
04. tabc555      32          koruznica       2 (4,5 letnik)   24.07.09    user posted image
05. ninčy           27          poročena       1                     05.10.09    user posted image
06. maj2009     24           poročena      2   0user posted image             03.10.09    user posted image     
07. vrtnica83    26                                1                     24.10.09    user posted image
08. Laraa          25           koruznica      2                     xx.09.09    user posted image
09. zoga08       27            poročena     1                      29.06.09   user posted image
10. ajdish         24            koruznica     1                      13.06.09   user posted image            
11. Ella123       33            koruznica     1                      10.07.09   user posted image   
12. emaa          32            poročena     3(1SS+dvojčka)05.10.09  user posted image
13. ksandra      33            koruznica     1                       08.07.09  user posted image
14. tassika       25            koruznica      2 (1SS)              23.11.09 user posted image      
15. lindi            31            koruznica      1                       23.10.09  user posted image
16. Špela30     30            poročena       1                       05.07.09   user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 435
28.3.2009 15:14:42   
Joob
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Ojoj, ubogi pikec maliuser posted image . Potem pa mu res pripada velika košara za kraljevanjeuser posted image ! Midva sva vzela Quinny freestyle 3XL in ima fajno košaro in veliko predalčkov za vse pripomočke. Pa zelo lepo je vodljiv in tudi na videz nama je bil eden med najlepšimi. Je pa peščene barve. Se moram prav smejat, ko ga sprobavata možek in kužika - po stanovanju gor in dol hehe. Zadnjič smo se hecali, če čmo it kar do tuša z njim (namesto user posted image bi se vozila user posted image ) hehe.

Naš bo tudi user posted image in ga že tako zeloooo močno pričakujemo..., no kužika se po mojem še ne zaveda kakšen džumbus bo šele potem user posted image .

Gremo ninat zdaj... nočko tudi vam 4user posted image .

Špela30, ja tole z našim kužkum je kar zoprna zadeva, hrbtenica se je kar stabilizirala...prej smo imeli na vsake dva meseca probleme z njemu on pa neskončne bolečine, ampak zdaj je kar ok, moramo ga ful nositi, po stopnicah ne sme hoditi, čim je višji pločnik, ga moramo dvigniti...ampak smo se že navadili, saj bi za njega naredili prav vse. Srček pa...žal ni pomoči, tako, da je na tabletih za zmanjševanje pritiska in da mu voda ne zalije pljučk...čim se ful podi začne kašljati, zdej pa kako dopovedati psu, da se ne sme igrati, laufati,...sej bo.user posted image
Ja glede vozička...men je enkrat en všeč, drugič pa spet en čist tretuser posted image ...tko, da se bom do nakupa sigurno še kar nekajkrat premislila...priznam, da imajo pa prednost vozički z veeeečjimi košarami za našega smrčača.user posted image   Pohištvo za otročičke mi je pa všeč od Stokkyja ampak je too mauch drago...tko, da bomo še videli kaj in kako.

Ja ostale nosečke, kje se skrivate??? Lindi, ti si imela včeraj v Lj.,pregled, kako je bilo? Upam, da ni kaj hudega...sem mislila nate in držala pestke...še na nogah.user posted image

Pozdravćek vsem nosečkam!

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 436
28.3.2009 17:29:13   
LINDI
JA TABLETE SEM DOBILA ZA PRITISK,PA POSLALA ME JE NA ENE PREISKAVE 17.4.09,TRAJALE BODO PA 8 UR,DO TAKRAT PA ŠE DELAM...ČEPRAV JE REKLA ZAKAJ ME NI DALA GINEKOLOGINJA NA BOLNIŠKO,LEPO DA SI MASLILA NAME FUL SEM VESELA,DA IMAŠ SOSEDKO NOSEČKO ZAKON...

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 437
28.3.2009 18:40:39   
LINDI
KAKE BEDARIJE VMES PIŠEM

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 438
28.3.2009 22:41:50   
Joob
Lindi, jaz bi šla na tvojem mestu z izvidi k ginekologinji, povedala kaj je rekla ta dr.v petek in sigurno ti bo dala zdr.potrdilo, da ti os.dr.odpre bolniško. Jst se ne bi hecala...pejt in izkoristi...eni se samo nekaj delajo, pa dobijo prec bolniško...tko, da pejt in vzemi kar ti pripada.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 439
29.3.2009 11:16:34   
LINDI
kaj pa vem saj mam 21.4 09 pri njej pregled pa bom takrat povedala,po pravici povedano kar rajši malo delam še,ker bi mi bilo dolgčas doma pa še preveč bi razmišljala...kaj bo na preiskavah...mi ni panike že tko mam občutek da me bo takoj dala ko bodo izvidi,moram povedati da mi tudi slabo ni več tko zlo,pa še glava me manj boli,te tablete za pritisk tudi pomagajo ,ga imam že manj se počutim super,razen utrujenost ,sam to me pa itak vsako pomlad matra.JOOP kdaj imaš pa ti spet kakšen pregled ,kako se počutiš doma,VLEČE SE CEL DAN A NE,PA ŠE SAMA NE SMEŠ NA SPREHOD.

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 440
29.3.2009 11:22:00   
LINDI
v BISTVU MI MNENJA ŠE NI NAPISALA,TKO DA MORAM POČAKAT,LAHKO DA IMAM DEDEN PRITISK-PO OČETU IN MAMI,LAHKO PA,DA JE KAJ NA LEDVICAH,KER SO KAO ENI PROTEINI V VODI IN JE TO BAJE POVEZANO Z LEDVICAMI.REKLA JE DA NI MOGOČE DA IMAM ZDAJ KO SEM ZANOSILA ZARADI TEGA SLABO VODO,AMPAK JAZ VEM DA JE BILA VODA PREJ ČISTO V REDU,KER SEM IMELA ZDRAVNIŠKEGA...PO MOJEM MNENJU JE PRITISK DEDEN,BOMO VIDELI

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 441
29.3.2009 11:23:17   
LINDI
ZDAJ KO SE NIŽA ME NITI NE SKRBI VEČ TOLIKO.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 442
29.3.2009 11:26:19   
LINDI
MAJA SVA POVABLJENA NA OHCET,ME ZANIMA ČE BOM SPLOH LAHKO KAJ OBLEKLA TAKRAT...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 443
29.3.2009 13:04:07   
tassika
Lindi sevede da boš če bo lepo vreme boš oblekla kakšno oblekco v outetu sem včeraj od tally waily vidla eno lepo z dolgimi rokavči, drugače pa pajkice pa kakšno tuniko čez, ful se da lepo skombinirat, sploh ker boš imela zraven še lep mali trebuščekuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 444
29.3.2009 13:46:51   
baby28
Živjo VSE DOMŽALESKE NOSEČKE.

Tudi pri nas v domžalskem koncu pričakujemo naraščaj. Noseči smo 22 tednov, tako da smo dali čez
že morfologijo, ki je pokazala, da bomo dobili user posted image .
PDP imamo sicer 6. 8.2009, ampak bomo po vsej verjetnosti rodili julija, ker imamo CR.

Imam pa majčken problemček s krvjo, ker imam premalo železa. Ali ima še katera te probleme?
Katere teblete pa jemljele.

lp
Pa prijetno nedeljo

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 445
29.3.2009 13:50:13   
tassika
baby dobrodošla, glede železa si lahko kupiš une tabletke za raztopit, jaz zdaj pijem magnezij, ker železa imam že od nekdaj dovolj, pa čimbolj pestro hrano, rdeče meso, grozdje, ... vse kar vsebuje železo.

lp

tukaj pa je ena tema na to varianto:

KLIK

< Sporočilo je popravil tassika -- 29.3.2009 13:52:43 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 446
29.3.2009 14:28:27   
baby28

Tassika, hvala za link.
Upam, da tudi ti dobro prestajaš nosečnost.
Po vsej raznoliki hrani sem kar presenečena, da me še vedno
železo pušča na cedilu. Ah kaj čmo jamrat. Še naprej bomo jedli tako hrano
pa bomo videli kaj bodo pokazali izvidi čez 3 tedne.
lp

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 447
29.3.2009 18:13:33   
LINDI
TASSIKA HVALA ZA ODGOVOR,JA TO JE RES TAKA SRČKANA VARIANTA

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 448
29.3.2009 18:14:37   
LINDI
BABY28 DOBRODOŠLA MED NAMI

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 449
29.3.2009 18:44:57   
ksandra
Hoj nosečke!

Danes je pa dan, namenjen bolj za poležavanje.... je kar fino, da je nedelja in da ni treba gledat na uro. Upam, da jutri ne bo problema z jutranjim vstajanjem.
Je kar fino, da nas je že kar nekaj domžalskih nosečk.... Mogoče se bomo še srečevale z vozički. Ali že ima katera od vas izbran voziček? Jaz ga že imam. Vendar še ni pri meni, ker ni šlo vse v avto  in sva ga morala pustiti pri bodočemu atiju v kleti user posted image . Sicer sva itak mislila kupiti večji, bolj varen avto, a je kupljen voziček samo pospešil to investicijo.
Baby28 : Tudi meni je kri pokazala pomankanje železa v krvi. G mi je predpisala sirup Legofer. Pridno sem ga pila 2x na dan, zraven uživala vitamin C(sadje). Vendar sem od začetka uživanja omenjenega sirupa začela opuščati vsakondevni obisk straniščne školjke. In sem nekje prebrala, da je značilno za železove pripravke, da povzroča zaprtost. Zdaj želaza v takšni obliki ne jemljem nekaj dni...., in ne boste verjele! moja prebava je zopet normalna. Da pa mi slučajno nebi primankovalo železa, pa vsak dan pojem eno tabletko Elevit- tudi to mi je priporočila G( Mili Lomšek).
Lindi: sklepam, da si tudi ti take vrste človeka, ki ji je težko koriščati bolniško, če ti ravno še ne teče voda v grlo. Tudi sama sem te sorte, in moram rečt, da če zdaj pogledam nazaj na začetne mesece, mi ni žal, da sem bila v službi vedno prisotna. Ker kot si že rekla: doma ti je samo dolgčas in samo premišljuješ... Sicer boš pa sama začutila, ko ne boš več sposobna za delo.

Uživajte! 

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?