|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
30.3.2009 10:11:50   
Joob
Lindi,
naslednji pregled imam 6.4., naslednji ponedeljek in sicer imamo morfologijo. Kooomaj že čakava, da zveva kaj se skriva v buhiju.

Dorodošle nove nosečke!

Velik problem spremeni v majhnega, majhnega v nikakršnega....

(odgovor članu ksandra)
Neposredna povezava do sporočila: 451
30.3.2009 14:57:06   
Špela30
Pikice nosečke, dobrodošle vseuser posted image !
Ekola, jaz sem danes mislila, da bom šla v službo, pa mi moja dr.kar ne zaključi bolniške...user posted image Jaz pa se že tako super počutim in sem polna energije in komaj čakam, da grem spet med ljudi... No, upam, da jutri po pregledu reče OK.
A je katera že delala test za sladkorno? Jaz ga imam v pon.in me je kar malo strah, ker sem zelo zelo sladkosneda... Se moram včasih prav nazaj držat, ker me prime, da bi pojedla 5 lučk naenkrat; ali pa snickers, dva, triuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa sva bile z user posted image danes tudi pri njenemu zdravniku. V nedeljo ima namreč vzrejni pregled in tel.oceno, ker bi imela mladičke. Upam, da ne bo preveč sodnikov pogrizla, ker je kar huda punca in upam, da bo vse ok, ker potem nas bo še več "nosečk" hehehehe.

Kako ste drugače drage nosečke? Imate tudi takšen apetit kot jaz?

Joob...še en tedenuser posted image .

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 452
30.3.2009 15:19:02   
Joob
Ojla,
joj jaz sem pa tako vesela, da so me dali na bolničko, ker drugače bi bila primorana dati odpoved, imam pa super službo, tako, da sem haaappy, da sem na bolniški in da sem tako izven nevarnosti. Sem bila pa včeraj spet kok pijanček, tako se mi vrti, da me doma hecajo, če ga na skrivaj kje kaj luckamuser posted image .

Špela, držim pesti za tvojo kužiko in seveda za tvoj pregled oz pregled za sladkor.
Jst sem pa včeraj od tašče dobila borovničevo rolado, jo imam zunaj na balkonu in jo raje samo opazujem, ker me bo v ponedeljek, strah stopiti na vago...oj joj joj.
Sem pa že posranček za morfologijo...par dni nazaj sem imela tako grozne sanje, da je že čas za novi pregled in da se nehajo že te more.

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 453
30.3.2009 21:42:01   
LINDI
JOOP,saj jaz te štekam ker nizek pritisk je čisto nekaj drugega,kot visok,mene so matrali edino glavoboli,ampak ne vsak dan tega sem se pa že navadla...tko da bi še kar delala,pa še tok strašijo vsi s komisijami,pa da moraš bit skoz doma...men se zmeša,jaz sem navajena biti med ljudmi,več ali manj navajena delati cele dneve,tko da ko me bo dala na bolniško upam da se bom navadila,me kar skrbi...aja na morfologiji izveš a bo fantek ali punčka a ne

(odgovor članu Joob)
Neposredna povezava do sporočila: 454
30.3.2009 21:43:39   
LINDI
JAZ NIMAM ŠE APETITA...VSE MI IMA ZANIČ OKUS,LAHKO DA IMA KAJ VEZE STEM DA SEM ŠELE V 9 TEDNU...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 455
30.3.2009 21:45:33   
LINDI
JA VSI TE PREGLEDI KAR MALO MORIJO,NAMESTO ,DA BI UŽIVAL V NOSEČNOSTI, TE PA KAR NAPREJ NEKAJ SKRBI...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 456
31.3.2009 10:22:05   
Joob
Lindi, zdrži še cca 3 tedne, pa bo počutje bolje, zdaj imaš tako visok raven hormonov, da zato pride do takih nevšečnosti, kot so slabosti, glavoboli,...Sej bo hitro minilo...še malo.
No jst morm rečt, da mi trenutno nič ne manjka...zjutraj greva z kužkom en mini krogec,on da opravi svoje potrebe in jaz da se malo pretegnem in nadiham svežega zraka. Potem pojem zajterk, pospravim posteljo, posodo,...potem sem pa tam nekje do 11ih na internetu, da preberem novice...potem je pa že čas kosila, ko moram v trgovino po hrano...ob 13ih kosilo, ko pride možek domou...popoldne pa skoraj vedno pride kdo na obisk...tako, da mi dnevi še prehitro minejo.user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 457
31.3.2009 10:32:43   
Anonimen
Tudi jaz upam, da se vam kmalu pridružim. Zaenkrat še ne vem al sem nosečka al ne. Včeraj na dan izostanka sem delala test in je bil - . Ga bom spet delala v soboto, če user posted image še ne bo. Me pa prsa bolijo in bolj so napeta kot ponavadi. Nožnica je pa zelo suha, ni nobenega izcedka. 

(odgovor članu Joob)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
31.3.2009 12:19:11   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Špela30

Pikice nosečke, dobrodošle vseuser posted image !
Ekola, jaz sem danes mislila, da bom šla v službo, pa mi moja dr.kar ne zaključi bolniške...user posted image Jaz pa se že tako super počutim in sem polna energije in komaj čakam, da grem spet med ljudi... No, upam, da jutri po pregledu reče OK.
A je katera že delala test za sladkorno? Jaz ga imam v pon.in me je kar malo strah, ker sem zelo zelo sladkosneda... Se moram včasih prav nazaj držat, ker me prime, da bi pojedla 5 lučk naenkrat; ali pa snickers, dva, triuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa sva bile z user posted image danes tudi pri njenemu zdravniku. V nedeljo ima namreč vzrejni pregled in tel.oceno, ker bi imela mladičke. Upam, da ne bo preveč sodnikov pogrizla, ker je kar huda punca in upam, da bo vse ok, ker potem nas bo še več "nosečk" hehehehe.

Kako ste drugače drage nosečke? Imate tudi takšen apetit kot jaz?

Joob...še en tedenuser posted image .

odkar sem noseca sem nora na sladko in to velik sladkega!!!!ogromno...pa sem imela glih tako kot ti test za sladkorno...pa ni blo nic...

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 459
31.3.2009 13:34:25   
nosečka2.
olja po dolgem času
mamo pestro, norice pri tamalem tko da prav mal dopušča tipkanja.
ko že govorite o slabosti sem v 32. tednu pa še vedno slabost vse sem že poizkusila ampak z žvečilnim najbolj to prenašam tko da ves čas žvečim ko... bruham pa le ne.user posted image  

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 460
31.3.2009 13:44:09   
lunca82
Ojla punce,

kako ste kaj? Evo mene po dolgem času...mi smo pa začeli že brcat, čeprac so za sedaj bolj nežne brcike in je prav neverjeten občutek! user posted image
Včeraj zvečer, pa sem se kar malo ustrašila..sem sedela na fotelju in nekaj čitala in me je kar naenkrat zagrabil močen krč nad desnim jajčnikom in je po nekaj sekundah popustil...malo sem si bauhi zmasirala in takoj za tem pa se je oglasil naš user posted image in pol sem kar zaspala. Ti krči so prav zoprni. Ampak bomo že zdržali. user posted image

Kar pa se tiče sladkarij jaz brez njih ne morem...vsaj 1x na dan si privoščim kako malenkost, ker če ne sem prav tečna....user posted image user posted image user posted image user posted image
Kdaj pa se drugače opravlja test za sladkorno??

Punce jaz bi imela en predlog če ste za seveda:
kaj ko bi se me en popoldan ali dopoldan dobile na eni kavici ali tortici??

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 461
31.3.2009 21:26:56   
LINDI
JOOP,potem ko pa to mine bom pa verjetno jedla kot za stavo, ker drugače,preveč rada jem,če je vse o.k. me veseli,da ti dnevi hitro minevajo samo da ti ni dolgčas,a drugače se dobro počutiš...upam da bova še na kakšnem pregledu skupaj,a si mogla kaj dopusta pokoristit,meni že zdaj morijo s tem, da ga bom mogla preden grem na bolniško in to vsega...kaj pa če grem še nazaj delati,bom pa brez........

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 462
31.3.2009 21:28:23   
LINDI
ANONIMEN UPAM DA SE NAM PRIDRUŽIŠ,DRŽIM PESTI,SPOROČI,KAKO IN KAJ......

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 463
31.3.2009 21:30:20   
LINDI
lunca82,sem te že pogrešala,luštno da že čutiš brcanje otročka,me veseli,jaz komaj čakamto,ampak kje je še to.....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 464
31.3.2009 21:30:38   
Špela30
lunca82: Mmmmm tortica, njami jaz sem takoj zauser posted image .
Test za sladkorno se opravlja enkrat po 25 tednu (jaz sem sedaj 27. pa ga imam v pon.).

nosečka2.
: hehe, tudi jaz že od samega začetka nosečnosti povečano žvečim - mi full paše. Mogoče pa mi zato ni bilo nikoli nič slabouser posted image .

KatMat
: no, si me prav potolažila. Upam, da bo pri meni tudi vse ok.
Koliko časa pa rabiš čakat, da izveš izvide? Koliko časa pravzaprav cel pregled traja? Naročena sem ob 8h in bi šla potem še rada v službo...

Anonimen: upam, da boš ena izmed nas. Tudi pri meni je bil prvi test -, tako, da imaš še vedno 50:50. Mogoče je res še prehitro, da bi pokazalo +. Držim pestke! Pa javi v vsakem primeru.

Joob: verjamem, da ti je fajn domauser posted image . Meni je ZG oaza, full fajn in tako rada imam ta novi domek! Drugače pa se popolnoma strinjam, da je bolje biti doma, če je karkoli narobe. Pri meni je bil problem v tem, da sem čisto OK, ampak dr.je pa kar navijala, da je prav, da še malo počivam, da sem revčka... Jaz pa sem danes tako super, sploh, ker sem šla ven... Če pa bi bila kaj bolna, bi pa seveda raje počivala oz. se pazila in še bolj pazila na bejbita.

LINDI: tudi jaz sem imela pri prejšnjem pregledu povečane proteine v vodi. Potem sem dala vodo še 1x in je bilo vse ponovno v mejah normale. Je pa res, da full več pijem, kot sem prej. Mi je rekla G., da naj spijem minimalno 2,5l vode na dan. Včasih se prav silim in nalivam in imam občutek, da me bo kar razgnalo hehe. Maja boš prava srčkana nosečka, buši se ti bo že lepo poznal in boš po mojem na poroki cvetela vsaj tako kot nevestauser posted image . Ne glede na to kaj oblečeš..., meni so nosečke v vsem tako corti! Glede skrbi pa ... že od pluska naprej se je treba kar navaditi, da je/bo to naš nov način življenja user posted image user posted image user posted image

Danes sem bila po 14 dneh spet v službi in je bilo prav super. Poleg vsega smo še praznovali, ker je sodelavec dobil hčerkico. Pa smo gledali slikice in posnetke od user posted image in sem dobila prav kurjo polt..., joj joj komaj že čakam. Še dobre 3 mesece (če bo po PDP)....

Vsem srečkam nosečka eno lepo nočko!

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 465
31.3.2009 21:32:24   
LINDI
NOSEČKA2 noro,da tako dolgo traja ta slabost....koliko je pa tamali star,a je fantek,sem bolj nova...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 466
31.3.2009 21:36:02   
LINDI
user posted image špela30,upam da bo tako kot pri tebi,bi bilo fino

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 467
31.3.2009 21:39:39   
LINDI
Očitno premalo pijem,tam do 1,5l pridem al pa mal več,se bom poskusila bolj potruditi...user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 468
31.3.2009 21:41:53   
LINDI
Ja saj drugače mi je ful fino,ker sem nosečka,sem od avgusta čakala na touser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 469
1.4.2009 15:32:55   
KatMat
drzim pestke za vse da bi se na vseh pregledih dobr izslo...user posted image user posted image user posted image

za sladkorno je pa tko, da prides tja in gres kr not nc ne cakas in ti dajo neki ogabnega za pit...pa limono sabo uzem(kr polovičko) pa jim rec da si slisala da lahko to not stisnes (tko bos usaj lahko spila normalno) pol mors pa TOCNO cez eno uro nazaj pridt-spet nc ne cakas ker mora biti kri odvzeta tocno po eni uri in to je to...in gres dam razn ce ti recejo da pocaki na razultate...meni niso,so samo v ambulanto poslal izvide

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 470
1.4.2009 15:34:44   
KatMat
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tudi jaz upam, da se vam kmalu pridružim. Zaenkrat še ne vem al sem nosečka al ne. Včeraj na dan izostanka sem delala test in je bil - . Ga bom spet delala v soboto, če user posted image še ne bo. Me pa prsa bolijo in bolj so napeta kot ponavadi. Nožnica je pa zelo suha, ni nobenega izcedka. 

drzimo peste da si ene izmed nas! in da ugledas user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 471
1.4.2009 20:35:53   
tassika
punce jaz sem nazaj s pregleda, bejbi je normalno velik za 6 tednov, srček je tudi že bil, zdaj sem pa naročena v 9 tednu se pravi 22.4. ker pri prejšnji nosečnosti je v tem času plodek odmrl in me zdaj malo več kontrolira. Ampak jaz sem se odločila da zdaj pa bo in tudi bo. Mi je pa tako slabo, da grem kar spat.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 472
1.4.2009 20:45:45   
maj2009
tassika! čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image
kar pojdi počivat, ti bo koristilo! lahko nočuser posted image

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 473
1.4.2009 20:55:45   
nosečka2.
ojla
Tamal je star tri leta, pa taga zganja da je noro. Niti za trenutek me ne izpusti izpred oči, vesc čas me sprašuje če sva prijatla.Pomoje se precej dober zaveda da ko bo dojenček da ne bo mogel biti ves čas prvi in glavni. Tako da sem zvečer že precej utrujena da sam čakam na spanje. lp za danes

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 474
1.4.2009 21:26:08   
LINDI
TASSIKA me veseli da je vse v redu,saj bo tudi naprej,verjetno te malo bolj skrbi,kot bi te drugače

(odgovor članu nosečka2.)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?