Špela30
|
lunca82: Mmmmm tortica, njami jaz sem takoj za . Test za sladkorno se opravlja enkrat po 25 tednu (jaz sem sedaj 27. pa ga imam v pon.). nosečka2.: hehe, tudi jaz že od samega začetka nosečnosti povečano žvečim - mi full paše. Mogoče pa mi zato ni bilo nikoli nič slabo . KatMat: no, si me prav potolažila. Upam, da bo pri meni tudi vse ok. Koliko časa pa rabiš čakat, da izveš izvide? Koliko časa pravzaprav cel pregled traja? Naročena sem ob 8h in bi šla potem še rada v službo... Anonimen: upam, da boš ena izmed nas. Tudi pri meni je bil prvi test -, tako, da imaš še vedno 50:50. Mogoče je res še prehitro, da bi pokazalo +. Držim pestke! Pa javi v vsakem primeru. Joob: verjamem, da ti je fajn doma . Meni je ZG oaza, full fajn in tako rada imam ta novi domek! Drugače pa se popolnoma strinjam, da je bolje biti doma, če je karkoli narobe. Pri meni je bil problem v tem, da sem čisto OK, ampak dr.je pa kar navijala, da je prav, da še malo počivam, da sem revčka... Jaz pa sem danes tako super, sploh, ker sem šla ven... Če pa bi bila kaj bolna, bi pa seveda raje počivala oz. se pazila in še bolj pazila na bejbita. LINDI: tudi jaz sem imela pri prejšnjem pregledu povečane proteine v vodi. Potem sem dala vodo še 1x in je bilo vse ponovno v mejah normale. Je pa res, da full več pijem, kot sem prej. Mi je rekla G., da naj spijem minimalno 2,5l vode na dan. Včasih se prav silim in nalivam in imam občutek, da me bo kar razgnalo hehe. Maja boš prava srčkana nosečka, buši se ti bo že lepo poznal in boš po mojem na poroki cvetela vsaj tako kot nevesta . Ne glede na to kaj oblečeš..., meni so nosečke v vsem tako corti! Glede skrbi pa ... že od pluska naprej se je treba kar navaditi, da je/bo to naš nov način življenja Danes sem bila po 14 dneh spet v službi in je bilo prav super. Poleg vsega smo še praznovali, ker je sodelavec dobil hčerkico. Pa smo gledali slikice in posnetke od in sem dobila prav kurjo polt..., joj joj komaj že čakam. Še dobre 3 mesece (če bo po PDP).... Vsem srečkam nosečka eno lepo nočko!
|