|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 101 [102] 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
21.2.2010 14:51:03   
tassika

(odgovor članu
IZVIRNO SPOROČILO: slonček1

Lindi mi mamo tazga http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193960 in smo super zadovoljni (smo ga kupili enkrat ko je bil v akciji). Edino kar bi spremenila bi zdej kupla z boljšim blagom (romer ma tri vrste blaga in mi mamo srednjo, ki je čist ok, sam una ta boljša je pač boljša). Mi je bil pa všeč, ker ima isofix in je zato bolj varen. Pa še na testih je bil zelo dobro ocenjen. Zdej počasi gledam že za večjega, ki bo vrjetno tudi romerjev in z isofixom. Aja pa načeloma maš tm do enega 9. meseca še lupinico.

Pa še mogoče se ti splača sem za sedeže pogledat, ker so cenejši. http://www.o-baby.de/

Slonček1, ko boš imela enkrat čas, bi bila zelo vesela, če ti meni daš malo inštrukcij, kako odpreti paypall in kako potem to poteka, kje vidim, a pošiljajo v SLO in koliko je poštnine, sem gledala tole tvojo stran in so sedeži kar krepko cenejši. Ma itak se spravljam te zadeve preštudirat, pa nič ne najdem, rabim praktične informacije in ne take kot jih sama izbrskamuser posted image

Danes je pa tako lep dan, midve pa notri visiva, mi je v petek zakuhala, sicer vročine že od včeraj ni več, ampak malo pokašljuje. ČE bo še jutri brez vročine bova malo skočili vn, danes si pa še ne upam.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.2.2010 19:29:10   
LINDI
Slonček a to lahko samo kupiš iz tujine s kartico verjetno visa...jaz to še nisem prakticirala.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.2.2010 19:32:36   
LINDI
Tassika jutri bo baje dež,mi smo izkoristili sonček,me pa zanima,kdaj bi se lahko kaj naspalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.2.2010 22:57:24   
baby28

oj!

Tudi mi smo se pozanimali za avtosedeže, pa so po
kakovosti in kvaliteti in varnosti res od romerja najboljši.
Tudi preko spleta se jih dobi, ceneje seveda, sam če pa
počakaš ugodno akcijo v baby centru si pa skoraj na istem, pa še
tveganje je manjše, tako da mi bomo počakali do maja, ko
bodo spet kakšne akcije.

Lindi - KAJ JE TO SPANJE? PRIDI TI BOM POKAZAL, HAHA
Sej veš kako pravjo, nočno otroci bodo pravi žurerji, kje pa si vidla
žurerja ko ponoči spi. hihi
K pripravi se kako bosta Hana in Timej skupaj hodila vn, uff, medve
pa budne čakale, kdaj prideta in se klicale pa si govorile, ej a je tvoj/a že doma.
haha

to bodo žurke. Zdej so, pa še pol bojo. haha
Prijetno noč. Če ti bo pa dolgčas pa na forum pridi bova kakšno
rekle tam okrog treh zjutraj. haha

Pa tudi midve s Hano sva izkoristili sonček in je blo prav prijetno, seveda
v prijetni družbi drugih dveh nočnih ptičev. hihi

Čim daljše nočno spanje želim vsem.
lp

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
22.2.2010 10:49:08   
LINDI
user posted image user posted image user posted image user posted image bi prišla na forum,pa sem šele zdaj opazila,ok,spet je bilo fino biti pokonci,tko da rabim sončne špegle za podočnjakeuser posted image user posted image Joj se kar vidim,kako me bo skrbelo ko bo šel prvič ven,po mojem bom taka kot je bila moja mamiuser posted image v glavnem takrat spet ne bomo spali,al kakouser posted image
Sem skor doktorat nardila,da sem do tort prišla v Jurčku še niso imeli v Lenčku nič za parkirat,pol sem hotla vzet pri sodelavki v šparu,šele ob 11 dobi,tko da sem šla po kofetku še enkrat v lenčka,parkirala ful stran,trogala lupnico sem in tja ampak do tort sem prišla,čeprav sem hotla od Jurčka pa ni vedla povedaT kdaj bojo tko da bodo danes tam sveže tortice BABY IN LILINOVY .

(odgovor članu baby28)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
22.2.2010 11:55:31   
slonček1
Lindi ja če kupuješ v tujini rabiš kreditno kartico (visa, eurocard,...). Je pa skor najbolje, da se registriraš na pay palu, ker je tko bolj varno.

Evo, če bo vse ok mam oba doma še 14 dni, pol bi se pa končno lahko za kako kavico zmenle. A ste za to Lindi, Lilinovy, Baby28,..... Pa upam, da bo takrat tud že kej bl toplo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.2.2010 8:56:29   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: rožca26

Ojla!

Bila na pregledu v P, kjer sem se tenstala 5 ur user posted image user posted image user posted image
Pa ni bilo toliko problema v gneči, sam čakala sm doktorje. So mi naredili CTG (itak vse mirno, razen žura v trebuhu), pregledala me je internistka (zaradi možnega CRja, ker sem ga mela v 1. nosečnosti), UZ je pokazal, da je mala težka že 3300 g user posted image user posted image user posted image  in kot sem gledala rok CRja so mi zato tudi prestavili termin na 25.2. Skratka, jest upam da bom do naslednjega tedna kej rodila, ker če ne bom mogla čez 14 dni it na CR,kar pa ni bil ravno moj plan user posted image  Da bi mi pa sprožili porod pa ne smejo, ker lahko pride do raztrganin ...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
24.2.2010 7:30:40   
LINDI
Nažalost jaz teh kartic nimamuser posted image

A vas je kaj streslo...mene sicer ni zbudil potres,ampak naš korenjak,ki pravi...dost pančanjauser posted image

Zdaj pa čveka 100 na uro.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
24.2.2010 8:46:09   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Nažalost jaz teh kartic nimamuser posted image

A vas je kaj streslo...mene sicer ni zbudil potres,ampak naš korenjak,ki pravi...dost pančanjauser posted image

Zdaj pa čveka 100 na uro.

Nas je fajn prerukalo ... Vid pa ni registriral niti pet posto. Sva pa zato tolk bolj čutila user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
24.2.2010 20:35:00   
tassika
Tudi mene je treslo, ni luštno v 7 štuku, zoja je pa lepo pančkala, pomoje je mislila, da je v zibkiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
25.2.2010 6:29:26   
lilinovy
DOBRO JUTRO!!

Kaj še spite?!!No midva sva se ravno napapala zdej pa pančka, tako da bom izkoristila priložnost za par minutk zase.

Kako ste kaj?
No naš mali je zadnje čase kar velika cmerica, vedno ko ni po njegovo začne histerično jokati........uh je res že pravi mali manipulator.........točno ve kaj mora da bo mami takoj pritekla...........
Pred nekaj tedni smo bli par dni na obiku pri babici in ta mu je pokazala kako je lušno če se dojenčka kar naprej nosi.........no in seveda ko sva prišla domov bi naš mali nadaljeval s tem kar se je navadil pri tem pa seveda niti pod razno ne upošteva da ima mami samo en par rok in samo eno hrbtenicouser posted image

Punce, včeraj je lunca dala zelo dobro idejo........lahko bi se dobile na vozičkanju v Volčjem potoku čim se pokaže kakšen lep sončen dan!!KAJ PRAVITE?!

Ej Lindi in Baby 28 - neki sta pisale o tem kako ga bosta Timej in Hana žurala ko mal zrasteta.................opa POPRAVEK PROSIM - kako ga bodo Timej Hana in Ian žurali medtem ko bomo me nohte grizle doma!!!

Punce imejte čim lepši dan z vašimi družinicami!!!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
25.2.2010 12:09:58   
LINDI
user posted image user posted image user posted image user posted image če nas bo toliko vozičkaric na kupu,potem bo še več članov za žurat,se takrat zmenmo pa gremo še mamice po svojeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilinovy)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
26.2.2010 8:16:08   
KatMat
lily...pri nasd je tudi tako...gremo na obisk,je cel dan po rokah in pol mi se dva dni cvili doma...sam pol se spet nazaj navadi ker ne popuscamuser posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
26.2.2010 20:58:40   
rožca26
Ahoj!

Sam tok da javim, da še nikamor nisem ušla user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa to je že višek ... se mi to že toooooooook vleče .... Če gledam po starem UZju, je bil včeraj moj rok za rodit, jest pa nisem šla še nikamor. Ta luna je pa ta mesc res bolj kilava ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
27.2.2010 20:35:31   
LINDI
OOO ROŽCA zdaj pa verjamem,da že komaj čakaš na koncu je najhujše,upam,da bo kmalu,držim pesti.

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
28.2.2010 11:55:51   
Zvezdici
rožca26 sporoča:

Pa je le prišla - Vidova sestrica Ela. Težka 3380g in dolga 52cm. Rojena ob 20.14 vaginalno.

user posted image user posted image user posted image

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
28.2.2010 13:28:27   
slonček1
Čestitke!user posted image user posted image

Pa se je izšlo po pričakovanjih.user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
1.3.2010 17:39:11   
LINDI
oooo super novička čestitke mamici očiju,bratcu in Eliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
1.3.2010 19:34:29   
tassika
Čestitke še od nas treh. Mala Ela dobrodošla v lepo sončno pomladuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
2.3.2010 11:28:29   
LINDI
Pa kdo je naročil ta dežuser posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
3.3.2010 8:34:25   
LINDI
No saj potem sva mela tudi sončekuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
3.3.2010 9:48:44   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdici

rožca26 sporoča:

Pa je le prišla - Vidova sestrica Ela. Težka 3380g in dolga 52cm. Rojena ob 20.14 vaginalno.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdici)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.3.2010 21:44:22   
rožca26
Se končno javljam po doooooooooooooooolgem času. Sam sem bila kar šivana in sem se mogla najprej sestavit skupaj. Pa seveda sem mogla počakat, da sem se končno lahko normalno usedla user posted image

Drugače pa najlepša hvala za čestitke. Malena je cuker, čeprov jo občasno dajejo krčki, naš sinko je pa pravi sonček. Sestrico ima zelo rad, jo hoče skoz božat in gledat, tak da z ljubosumjem trenutno nimamo težav. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
17.3.2010 8:21:18   
KatMat
KAKSNO SLIKICO PROOOOSSSIIIMMMM!!!!

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
31.3.2010 10:20:45   
LINDI
ROŽCAiiiiiiii končno...so te namatrali vidim.........bravo za bratca 

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 101 [102] 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 101 [102] 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?