|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Domžalske nosečke
12.2.2010 9:06:53   
LINDI
Mi smo že pili kavico,sva imela obiske,ker ima sestrična informativnega itak smo pa pokonci kmalu,tko,da bi jo lahko še prej pili.Jaz moram še vedno dajati user posted image na bok spati zaradi oblike glavice,pa je to cel projekt,je čisto zatlačen,ker drugače je takoj na hrbtu.Baje bomo povabljeni poleti na poroko,pa ne vem,kaj bomo,a bomo šli za malo,ker če ponoči ne bo spal nebi nikogar rada obremenjevala....bi pa rada šlauser posted image .Drugače smo pa ful pridni.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
12.2.2010 9:07:34   
LINDI
Ne vem kako je kaj z Naty,me malo skrbi,ker se nič ne oglasi.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
14.2.2010 19:44:15   
LINDI
Punce,ki imate že otroke v vrtcu,me zanima,od katerega meseca ali leta so lahko otroci v vrtcu URŠA in V vrtcu Bistra,ker sem zasledila,da jih je zelo malo,ki jemljejo od 11 mesecev oziroma od 1 leta.Vsaj kar sem našla na netu ,tega pa nisem.In ali je kaj važno,kdo ga vpiše v vrtec,ali ga mora tisti,na katerem naslovu živi otrok in starš.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
14.2.2010 21:27:32   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Punce,ki imate že otroke v vrtcu,me zanima,od katerega meseca ali leta so lahko otroci v vrtcu URŠA in V vrtcu Bistra,ker sem zasledila,da jih je zelo malo,ki jemljejo od 11 mesecev oziroma od 1 leta.Vsaj kar sem našla na netu ,tega pa nisem.In ali je kaj važno,kdo ga vpiše v vrtec,ali ga mora tisti,na katerem naslovu živi otrok in starš.

v vrtcu Urša so lahko od dopolnjenega 11 meseca, enako se mi zdi Bistra, vendar v tem vrtcu jemljejo le otroke iz Bistrških blokov (vsaj tko sm slišala). V vrtcu Češmin (al kako že) tudi jemljejo od 11 meseca. Je pa tak, da če otrok ne dopolni 11 m (pa tudi če manjka 1 dan), se sploh ne uvrstiš na čakalno listo user posted image  - takšen je odlok našega čudovitega župana user posted image
Kar se pa tiče naslova - pomembno je le, da ma starš stalno preb. v Domžalah, pa otrok tudi, ostalo pa mislim da ne.
Drgač pa za info - v Domžalah je zasebni vrtec Mali princ, k ma pa za otroke do 3 leta koncesijo (je pa tudi od 11 mesecev dalje)

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
14.2.2010 21:32:23   
tassika
Punce objavljen je javni razpis za vpis v vrtec, oddati je potrebno do 8.3.2010 tako da bo treba kar pohiteti.

Ker pa itak najbrž ne bom dobila vrtca, se priporočam, če katera pozna v okolici domžal, ali tukaj kakšno privat varstvo z več otroci, da mi javi, zelo bom vesela kakršnekoli informacije.

lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.2.2010 7:32:19   
LINDI
rožca hvala,ja sem tudi videla za mali princ,midva tudi ne bova dobila,smo se prepozno rodiliuser posted image tako,da bo verjetno tašča pazila

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.2.2010 9:18:03   
slonček1
Ampak dejte vseen prošnje v vrtec, ker imate potem naslednje leto prednost (ker ste bile starostno zavrnjene oz. vaši otroci).

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.2.2010 18:59:18   
LINDI
Po ta novem nimaš več prednosti baje 

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.2.2010 20:56:29   
slonček1
Dodatne točke dobi tisti, ki je starostno zavrnjen (1. septembra ni star 11 mesecev). Se pravi letos ga zavrnejo in ne dajo niti na čakalno listo, drugo leto pa dobi dodatne točke. Tako je napisano v odloku.

http://www2.arnes.si/~ljvvzd1s/starsi/sprejem.html

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.2.2010 17:21:18   
LINDI
Kul potem imam napačne info,čeprav bi bilo super,da bi tudi letos dobili,pa nažalostuser posted image se nismo pravi čas rodili.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.2.2010 19:36:41   
LINDI
V malem princu je delavnik od 7 do 17 tko da spet ni zame.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.2.2010 20:01:15   
rožca26
Ojla!

Bila na pregledu v P, kjer sem se tenstala 5 ur user posted image user posted image user posted image
Pa ni bilo toliko problema v gneči, sam čakala sm doktorje. So mi naredili CTG (itak vse mirno, razen žura v trebuhu), pregledala me je internistka (zaradi možnega CRja, ker sem ga mela v 1. nosečnosti), UZ je pokazal, da je mala težka že 3300 g user posted image user posted image user posted image  in kot sem gledala rok CRja so mi zato tudi prestavili termin na 25.2. Skratka, jest upam da bom do naslednjega tedna kej rodila, ker če ne bom mogla čez 14 dni it na CR,kar pa ni bil ravno moj plan user posted image  Da bi mi pa sprožili porod pa ne smejo, ker lahko pride do raztrganin ...

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.2.2010 22:11:23   
tassika
Držimo pesti, da kaj rata po naravni potiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
17.2.2010 14:55:08   
LINDI
Tudi jaz upam,da bo čimprej kaj,in da ne bo carski,ni ravno finouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
19.2.2010 13:19:01   
lunca82
Ojla punce,
za tiste, ki boste oddajale vlogo za vrtec v Domžalah, se vloge oddajajo v enoti Češmin (1. nadstropje), pri OŠ Domžale.

Drugače pa smo mi odlično...pridno rastemo in jemo na veliko!! user posted image

Vsem želim lep vikend in uživajte z vašimi user posted image !!

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
19.2.2010 14:02:50   
LINDI
Lahko pa tudi pošlješ priporočeno v oba vrtca,vrtec urša,vrtec domžale.

Hejj eno vprašanje kakšen avtosedež je o,k,trenutno sem gledala,maxi cosi, romer in recaro...recaro mi je ful všeč...imate kakšne izkušnje-ker verjetno rabim takega,da če se kaj polije,da se lahko obriše,da ni takoj za v pralni stroj.

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
19.2.2010 15:04:10   
slonček1
Lindi mi mamo tazga http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=193960 in smo super zadovoljni (smo ga kupili enkrat ko je bil v akciji). Edino kar bi spremenila bi zdej kupla z boljšim blagom (romer ma tri vrste blaga in mi mamo srednjo, ki je čist ok, sam una ta boljša je pač boljša). Mi je bil pa všeč, ker ima isofix in je zato bolj varen. Pa še na testih je bil zelo dobro ocenjen. Zdej počasi gledam že za večjega, ki bo vrjetno tudi romerjev in z isofixom. Aja pa načeloma maš tm do enega 9. meseca še lupinico.

Pa še mogoče se ti splača sem za sedeže pogledat, ker so cenejši. http://www.o-baby.de/

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
19.2.2010 20:58:29   
LINDI
Hvala hvala eno vprašanje,a to lahko namontiraš v vsak avto,a je tko kot pri recaro,da sam v novga,naš ni tok nov.

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
20.2.2010 7:47:34   
slonček1
Lindi, če avto ima možnost pritrditve z isofixom moraš preverit. Imajo to tudi že eni starehši avti. Najlažje to tko narediš, da na zadnjih sedežih sežeš v špranjo med sedalom in naslonom. Če je tam ena železna palica oz. eni taki kaveljčki, imaš isofix. Ali pa preveri tu: http://www.britax-roemer.de/uploads/product/vehicle-lists/britax-baby-safe-isofix-base-18-fab.pdf (čisto na koncu je razpredelnica avtov, ki imajo isofix).

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
20.2.2010 11:37:08   
rožca26
Oj punce ... sporočam, da sem še vedno tukaj - 2v1 user posted image

Lindi, glede avtosedežov ti pa jest odsvetujem BC - v primeru, da je kaj narobe in ga moraš dati popravt, majo le 1 rezervni avtosedež za celo Slovenijo user posted image  Aja, pa glede popusta pri nakupu drugega avtosedeža - lahko ga vnovčiš šele takrat, ko poteče garancija kupljenemu user posted image

(odgovor članu slonček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
20.2.2010 17:12:06   
lindi1
OJ ROŽCA katerega pa imaš potem ti...mojmu sem mal za cene povedala pa mu ne gre v glavo,da so tako dragi,ga je skor kap.

Ajoj boga zdaj verjetno že komaj čakaš,kajne,držim pesti,da bo čimprej,da dobiš svojega sončka.Midva se pa danes crkljava,oči pa spet dela,kaj hočemo,eni pa zabušavamouser posted image

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
20.2.2010 17:15:16   
lindi1
Jaz že vem,da nimava tistih kaveljčkov,sem hotla še za recaro lupinico kupit isofix,pa ga ne moreva dati v avto,pa sem si morala potem sposoditi lupinico je pa super,ker je ful večja od moje.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
20.2.2010 19:05:17   
rožca26
IZVIRNO SPOROČILO: lindi1

OJ ROŽCA katerega pa imaš potem ti...mojmu sem mal za cene povedala pa mu ne gre v glavo,da so tako dragi,ga je skor kap.

Mamo roemerja, ki smo ga kupili v BCju, naslednjega pa gvišno ne bomo ... Te info sem zvedela šele sedaj, k mi jih je bivša soseda iz bloka povedala. Drgač pa za info - po novem ima tudi Peg perego avtosedeže 1+ (al kateri že - te od 9 do 15 kil). Pa še ful so prijazni v Mami (IOC Trzin), stričko tam vse razloži, pomaga, namontira, če hočeš ... Ni da ni. Mi je sam škoda, da nimajo tistega, ki je mal večji. Naj bi jih dobili šele čez 2 leti user posted image  Pa Rutarju imajo tudi veliko izbiro avtosedežev. Mislim, da se splača pogledat.

(odgovor članu lindi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
21.2.2010 10:11:49   
LINDI
Saj bom mogla,drugače bo mojga kap saj ga razumem po svoje,on bi čimprej na svoje in v hiško vlaga,

(odgovor članu rožca26)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
21.2.2010 11:17:32   
slonček1
Hm, sej romerja ni treba kupit v BC. Zato sem pa nalimala uno stran, ker so tam cenejši. Majo pa tam tud druge sedeže (maxi cosi,...). Jaz sem avtosedež socer res tam kupila (sam je bla akcija), naslednjega bom pa sigurno tam kjer je najcenejši (se pravi vrjetno preko intrenetne trgovine iz tujine).

Lindi
ja drugače so pa dragi ti sedeži.

Rožca26 tebi pa želim, da bi kmalu pestvala svojo štručko.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?