|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakaj je po vaše moka ˝fuj˝?
13.1.2009 21:17:05   
jakaracman

IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Gina-se poplnoma strinjam s tabouser posted image .Tud mene je zmotlo,ko sem prebrala,da moka ni dobra za zgostitev.Nevem no,mene je mama tud tak učila kuhat,drugače ne znam,da bi pa zdej nevem kolk čebule not zmetala mi pa tud ni.

Vidiš mene pa moja mama ni učila nič zgoščevat z moko in pač ne zgoščujem ničesar.Ne vem zakaj bi zgoščevala z čebulo.Jo pri kuhi praktično ne uporabljam.Seveda pa imam belo moko in tudi bel kruh jemo.Vse, a zmerno in po pameti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: zakaj je po vaše moka ˝fuj˝?
13.1.2009 22:06:56   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: jakaracman


IZVIRNO SPOROČILO: žanka

Gina-se poplnoma strinjam s tabouser posted image .Tud mene je zmotlo,ko sem prebrala,da moka ni dobra za zgostitev.Nevem no,mene je mama tud tak učila kuhat,drugače ne znam,da bi pa zdej nevem kolk čebule not zmetala mi pa tud ni.

Vidiš mene pa moja mama ni učila nič zgoščevat z moko in pač ne zgoščujem ničesar.Ne vem zakaj bi zgoščevala z čebulo.Jo pri kuhi praktično ne uporabljam.Seveda pa imam belo moko in tudi bel kruh jemo.Vse, a zmerno in po pameti.


Mene moja mama ni učila ničesar, ker me takrat, ko sem doma živela ni nič od kuhe še zanimalo. Potem sem imela šnelkurz kvečjemu po telefonu kdaj. POtem je umrla. Tako sem pač včasih živela v nevednosti, pa nisem nikamor moke not metala, nisem znala uporabljat. ko sem pa enkrat odkrila čare zgoščevanja, ki dajo jedi popolnoma na celi ravni drugačen okus, pa moko uporabljam. Kako hudiča bi naredila blitvo kar tako, v mleku in smetanci brez moke? Bljak. No, kakšne stvari so čist ok brez moke, ampak večina je pa res boljša z njo. Pa zaradi ene žličke moke v celem piskru menda ni še nobedn umrou.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: zakaj je po vaše moka ˝fuj˝?
13.1.2009 22:10:28   
ejša1
Jaz tudi nekatere jedi zgostim z moko, npr. zrezke v omaki. Tiste, ki pišete, da raje na drug način zgostite, kako recimo potem naredite pri zrezkih v omaki ali pa npr. kumarčni "zos? Bi tudi jaz poskusila, da vidim, kako bo izpadlo. Pa zakaj je ravno bela moka manj zdrava od drugih? Zaradi načina pridelave?

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: zakaj je po vaše moka ˝fuj˝?
13.1.2009 22:52:51   
kaya2007
mene pa zanima, s katero moko lahko zamenjam belo, pa da je okus še najbolj podoben? lahko potem delaš tudi palačinke itd.?

(odgovor članu ejša1)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: zakaj je po vaše moka ˝fuj˝?
13.1.2009 23:57:44   
tame
Jaz tudi nič ne zgoščujem z moko. Tudi moji starši ne. Sploh prvič slišim, da se tolikim jedem dodaja mokauser posted image Moko uporabljamo za kruh, pizzo, prežganko, palačinke, paniranje,... hmmm...tu pa se počasi konča.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: zakaj je po vaše moka ˝fuj˝?
14.1.2009 7:57:17   
Anonimen
Sto ludi sto čudi.user posted image Kak bi pa blo,čer bi vse enak kuhale?Če se hočeš čist moke znebit v kuhi,ket to ni "zdravo",poješ pa drugega sranja veliko.No,tak pač je.

(odgovor članu tame)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: zakaj je po vaše moka ˝fuj˝?
14.1.2009 9:37:33   
Čupka

IZVIRNO SPOROČILO: ejša1

Jaz tudi nekatere jedi zgostim z moko, npr. zrezke v omaki. Tiste, ki pišete, da raje na drug način zgostite, kako recimo potem naredite pri zrezkih v omaki ali pa npr. kumarčni "zos? Bi tudi jaz poskusila, da vidim, kako bo izpadlo. Pa zakaj je ravno bela moka manj zdrava od drugih? Zaradi načina pridelave?


Jaz ko delam zrezke v omaki, dam tudi v omako čebulo, korenček, dostikrat por,.... Nekaj te zelenjavice poberem stran, ko je zmehčana in jo zmiksam do gladkega, ter potem primešam nazaj. Če se mi zdi premalo izdaten okus, primešam še sladko ali kislo smetano.

(odgovor članu ejša1)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?