Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:49:42
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas že spet narahlo sneži Dobrodošla v klubu Nam je pa kurilca ravnokar pripeljal,tako da nas ne bo zeblo Bi šla pa tudi jaz v kakšne tople kraje.Škoda,ker je Nejc bolan,bi ga tako z veseljem naribala s snegom,kot je včasih sestra mene.No,saj bo kmalu bolje,sneg pa tudi še ne bo tako kmalu izginil.Ko kašlja,se mu že fino trga,le vročina ga še malo šlata Da bi se čim prej pozdravil [/quote Da nebi ki sem pošiljali še kaj snega Prepozno.Sem ga že zapakirala in naprej poslala Nič se ne smej, ker če ga dobim jaz, ga dobiš tudi ti. mene ne gane zato se lahko smejim Pa veš, da sem danes skoraj cel dan že zunaj. Mi se že To je za hujšanje. To pa res, namesto
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:50:51
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj pa pridno čvekate, ko jaz nimam časa, ker kuham Jaz tudi zraven kuham.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:52:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, bomba sanirana in Manca končno spi zdaj pa bejž malo počivat. Zdej morem it pa kuhno pospravit pa kej skuhat za Manco in za naju A bo kaj dobrega? Pri nas je bilo za vse isto:zelenjavna juha in palačinke.Tilen se je kar zapodil v palačinko,pa še kregal se je ,ker sem mu prepočasi dajala Pri nas bojo pa skutine palačinke Tale tvoj tilen je pa res mahnjen na palačinke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:53:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj pa pridno čvekate, ko jaz nimam časa, ker kuham Jz grem pa zdej počasi kuhat oziroma pečt kosilo. Kruh bo pa itak tud vsaj čas pečen. Mmmmmm že diši iz pečice iz kuhinje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:54:34
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Evo, bomba sanirana in Manca končno spi zdaj pa bejž malo počivat. Zdej morem it pa kuhno pospravit pa kej skuhat za Manco in za naju A bo kaj dobrega? Pri nas je bilo za vse isto:zelenjavna juha in palačinke.Tilen se je kar zapodil v palačinko,pa še kregal se je ,ker sem mu prepočasi dajala Pri nas bojo pa skutine palačinke Tale tvoj tilen je pa res mahnjen na palačinke Jaz pa delam špinačo , pa pire krompir.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:55:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja pa še to sem hotla povedat: od danes naprej Manca spet spi v dnevni čez dan. So mi vsi govorili, da je fajn, da se navadi, da spi v svoji postelji čez dan in glej ga kaj je bil rezultat: nespanje ponoči. Zdej bomo pa videli, če jo bomo lahko nazaj "naštelali" na njen prejšnji ritem: beri: spanje ponoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:56:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Pa še nekej glede čveka pri Žanu: Punce za drugi teden je spet napovedan sneg, mislim da za ponedeljek in torek, tako da če bo čvek kdaj v teh dveh dneh, naju z Manco ne bo, ker čez Rovte iti po snegu, NO GO!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:56:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to sem hotla povedat: od danes naprej Manca spet spi v dnevni čez dan. So mi vsi govorili, da je fajn, da se navadi, da spi v svoji postelji čez dan in glej ga kaj je bil rezultat: nespanje ponoči. Zdej bomo pa videli, če jo bomo lahko nazaj "naštelali" na njen prejšnji ritem: beri: spanje ponoči Meni je Jaka vedno spal na sedežni čez dan, ponoči pa v svoji postelji.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:56:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zdaj pa pridno čvekate, ko jaz nimam časa, ker kuham Pri meni se smao kuha. Župica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:57:52
|
|
|
|
barbaw
|
Hijenca kdaj gremo na kavo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:00:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca kdaj gremo na kavo? A je še kaj snega napovedanega za danes pa jutri? Jaz bi mogla jutri v šoping, za 3 rojstne dneve nekaj kupit. A v center mesta bi prišla?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:01:09
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca kdaj gremo na kavo? A je še kaj snega napovedanega za danes pa jutri? Jaz bi mogla jutri v šoping, za 3 rojstne dneve nekaj kupit. A v center mesta bi prišla? Saj tudi kam drugam lahko grema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:03:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca kdaj gremo na kavo? A je še kaj snega napovedanega za danes pa jutri? Jaz bi mogla jutri v šoping, za 3 rojstne dneve nekaj kupit. A v center mesta bi prišla? Lahko, če ne bo snega in če so spucali parkirišča.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:06:31
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aurora pa se noče z mano pogovarjat....... Sorry , seveda se hočem s teboj pogovarjat. Zdajle sem Galu pogledala v usta in ima na spodnji dlesni tako malo ranico, ki se sicer celi in mislim, da se je s kakšno igračo poškodoval. Zato verjetno tudi noče jesti, ker ga mogoče boli ali peče Kaj naj storim, mogoče kaj kupim v lekarni? Kaj pa ve dajete vašim , ko jih boli od rasti zob?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:06:57
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca kdaj gremo na kavo? A je še kaj snega napovedanega za danes pa jutri? Jaz bi mogla jutri v šoping, za 3 rojstne dneve nekaj kupit. A v center mesta bi prišla? Lahko, če ne bo snega in če so spucali parkirišča. Se lahko jutri zjutraj zmeniva, sma tako čveki skoz na RR.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:08:03
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to sem hotla povedat: od danes naprej Manca spet spi v dnevni čez dan. So mi vsi govorili, da je fajn, da se navadi, da spi v svoji postelji čez dan in glej ga kaj je bil rezultat: nespanje ponoči. Zdej bomo pa videli, če jo bomo lahko nazaj "naštelali" na njen prejšnji ritem: beri: spanje ponoči Meni je Jaka vedno spal na sedežni čez dan, ponoči pa v svoji postelji. Tilen čez dan še vedno spi v lupinci.Mu najbolj odgovarja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:08:48
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aurora pa se noče z mano pogovarjat....... Sorry , seveda se hočem s teboj pogovarjat. Zdajle sem Galu pogledala v usta in ima na spodnji dlesni tako malo ranico, ki se sicer celi in mislim, da se je s kakšno igračo poškodoval. Zato verjetno tudi noče jesti, ker ga mogoče boli ali peče Kaj naj storim, mogoče kaj kupim v lekarni? Kaj pa ve dajete vašim , ko jih boli od rasti zob? calgel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:12:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hijenca kdaj gremo na kavo? A je še kaj snega napovedanega za danes pa jutri? Jaz bi mogla jutri v šoping, za 3 rojstne dneve nekaj kupit. A v center mesta bi prišla? Lahko, če ne bo snega in če so spucali parkirišča. Se lahko jutri zjutraj zmeniva, sma tako čveki skoz na RR. ok, bodo imele druge mir pred mano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:12:19
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aurora pa se noče z mano pogovarjat....... Sorry , seveda se hočem s teboj pogovarjat. Zdajle sem Galu pogledala v usta in ima na spodnji dlesni tako malo ranico, ki se sicer celi in mislim, da se je s kakšno igračo poškodoval. Zato verjetno tudi noče jesti, ker ga mogoče boli ali peče Kaj naj storim, mogoče kaj kupim v lekarni? Kaj pa ve dajete vašim , ko jih boli od rasti zob? calgel calgel, 2x je dobil calpol pri spodnjih dveh zobkih, pri zgornjih dveh sploh ni bilo hudo, v bistvu sploh nisem vedela, da mu rastejo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:14:01
|
|
|
|
jana81
|
kera je pisala o palačinkah ? tilči a ne? no take lušte si mi naredila, da sem si šla spečt 5 palačink in namazala z evrokremom, pa tolk sem se nazaj držala pri sladkem 3 dni, dons me je pa prememilo. no zdej mam čas čvekat dokler Nejc spi. aurora Nejc ma pa spodi že na dvojkici belo pikico, ampak upam da ga še ne dobi. Kako je pa kaj Gal?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:14:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam vsem za tople besede , ampak itak sploh ne uspem komentirat, ampak sdamo tole pa mooooraaaam. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje? Men se zdi ta izdelek zelo fajn in ga iscem tu pri nas ze 1 mesec..pa ga ne najdem. Hojca se mi zdi da je nezdrava, tole pa mislim, da je uredu saj se otrok sam dvigne in sprehaja ce to pac zmore se pravi po svojih zmoznostih in volji. Kjeeee naj jaz to kupim ?????? V glavnem Naty... zelo dober nakup
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:18:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Hvala vam vsem za tople besede , ampak itak sploh ne uspem komentirat, ampak sdamo tole pa mooooraaaam. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje? Men se zdi ta izdelek zelo fajn in ga iscem tu pri nas ze 1 mesec..pa ga ne najdem. Hojca se mi zdi da je nezdrava, tole pa mislim, da je uredu saj se otrok sam dvigne in sprehaja ce to pac zmore se pravi po svojih zmoznostih in volje. Kjeeee naj jaz to kupim ?????? V glavnem Naty... zelo dober nakup Tole sem hotela tudi jaz pokomentirat. Se mi zdi dobra stvar, samo pazite, da se mu ne bo odpeljalo in bi padel na nos.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:19:20
|
|
|
|
barbaw
|
Srčekgirll ko bi bilo tako prerosto, pa žal ni
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Ime za punčkomia02Najlepše ime za punčkoDaša (
26%)
Korina (
12%)
Mija (
42%)
Lora (
20%)
Število vseh glasov: 392Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!