Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava evo končno sem usposobila net... wireless ne dela, kličem siol, pravijo, da je sistemska napaka, da bodo zrihtal, da nej grem na kabel... odložim, iščem kabel... najdem po 100 letih, ampak hmmm kam ga zdej utaknem??? Pri siolovcih je tako, da moreš klicat vsak dan, lahko tudi večkrat, po verjemi, da bojo prišli in zrihtali, ker jim bo prej ali slej tvoje klicarjenje dop.i..zdilo in ti bojo prišli svar zrihtat. Verjemi, govorim iz prve roke no prvi poskus je uspel in zaenkrat dela! a povem kako mi po novem spimo? no pa dej živo zvečer še podojim, zaspi, potem damo spat še taveliko, ki pa tako kašlja, da valjda zbudi tamalo... potem gre pa tamala v dnevno na kavč z očijem - imam raztegnjen kavč, tko da je kot zakonska postelja... js pa v spalnico s taveliko, dajem sirup, mažem z materino dušico, brišem nos... ampak glej ga zlomka... tamala spi celo noč brez dojenja... samo 1x je nekaj zajavkala, pa jo je moj takoj nazaj uspaval! Juhu! moj lubi je zakon!!!!! rešil je mojo frustracijo, ker se je prej tamala zbujala vsaj 3x in sem dojila cele noči! in sem bla res že čist u bedu! zdej pa nehujemz dojenjem, danes tudi zutraj nisem ampak sem ji dala kar flaško... mogoče bo pa ratal! pol pa red bull vodko pa čik!!!! to je moja želja že od nosečnosti naprej... nimam pojma zakaj... red bull vodke nisem nikol prej pila... po čiku mi bo pa itak slabo... ampak, ko sem bla noseča sem si to takoooooooo želela!!!!! in sem rekla, da ko neham dojit, si bom pa to privoščla, ha, ha ej smo včasih smotani....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|