špelin@
|
Danes sem izvedela za eno "fajn" stvar: v vrtcu ima en fantek iz P. skupine vodene koze, kul A mi lahko na hitro poveste, kako dolga je inkubacijska doba, če katera na pamet ve? IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ta flaška nima navoja, ampak se gor natakne. Problem je v tem, da ko flaško obrnem na glavo, prav hitro canka ven. Pa vse je mokro, pa mali je moker,.... Sem našla račun, pa bom nesla nazaj, pa itak še nisem ene stvari kupila, da je nisem vsaj enkrat zamenjala . Od kinderpeta naprej, sušilec, fen, termometer, vsa sem nesla nazaj in zamenjala, ker ni bilo izpravno. Nimam sreče pri tem. Ti imaš pa res smolo. Saj se bo nehalo IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Zdaja se Maja igra in govori mama mama mama. nia5, jaz večinoma še miksam, ja. IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** jz sem pa donc našo prviš slišala da je rekla mama mama prej je blo skoz sam ata ata ata ata Estrella*, tudi jaz se pridružujem voščilu Nejčku tana7, stiskam pestke, da boste našli fajn varuško za Brino IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Naš je pa tudi podnevi na hipe kar priden postal s spanjem. Sedaj je spal uro in 20 minutk , Gal. IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali pa noče it spat. Do včeraj zvečer ni bilo problema, sedaj pa se dere, obrača v kinderpetu, nori,... samo spat ne. Sedaj sedi tu v stolčku in jema juhico, potem pa upam, da bo šel spat, ker danes še ni imel nobene runde spanja. hijenca, iste fore ima Gregi zdajle ene 2, 3 dni... IZVIRNO SPOROČILO: tana7 danes sem slučajno odprla knjižico Prehrana dojenčka in videla tabelo, kjer pri starosti 7-12 mesecev piše "št. obrokov: 4"!!!!!!! a je to realno??? Iskreno povedano, moje mnenje: ne, ni. Ker potrebuje vsak posameznik (koneckoncev tudi odrasel!) za zdravo prehranjevanje 5 obrokov: zajtrk, dop. malico, kosilo, pop. malico in večerjo. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mene je že enkrat zasekalo v križu pri 22-ih, ker sem pretežko nosila. Takrat je malo manjkalo pa bi me hospitalizirali ampak se je na srečo živec sam izkleščil. Sem hodila cel teden na injekcije, pa tako me je bolelo, da niti ležat nisem mogla. V službi delam fizično in težko dvigujem, tako damoj križ glih ni najboljši. Pa da ne omenjam koliko sem Jako prenosila. Maje zaenkrat še pol toliko nisem, kolikor sem njega do te starosti. Tudi meni se je zdelo brezveze za ta en mesec, ampak moje zdr. stanje žal ne dopušča drugega. Me bo še rabila kasneje in je boljše, da si zdaj malo prišparam. Sem pa že razmišljala, da bi si kupila transportni voziček za v službo, ker tistih težkih škatel ne mislim več nosit, dvigovat jih bo pa vseeno treba. Decov pa nimamo. O fak sesil, ne se obremenjevat, saj tudi naš še ni "izjavil" nič konkretnega, edino njegov "gegi" Anitka, lepo se imejta pri babi. aurora28, za tvojega Glede spanja pa... ****, priden jedec Omar Koliko je pa ponoči AM zmazal?O plošči ti bo Anitka napisala, vem, da jim je prišel en možakar izmerit sevanja in ostale tokove, potem pa so kupili neko posebno ploščo, ne poznam IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz tudi iščem že na veliko privat varstvo, v Mb je cena okrog 250 €, to je med nižjimi cenami, drugače najdeš tudi od 300 € dalje, v Lj pa tudi že okrog 400 € na mesec. Ojej, hude cene IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Alja je pojedla 180AM, 190g frutka z jogurtom in 100g kosila8juha z rezanci in zelenjavo) za povrhu pa piškot. Ma ni ne vem koliko za kosilo, samo ji gre na bolje in je vsaj to pojedla Lepo IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Mi imamo take prihodke , da pademo kar v 1. razred (26eur ). Pred Majo pa smo bili v 2. Kaj a tvoj ne prikaže vsega? Tud mi nimamo bogatije, pa smo bili pri Andražu v 7 in 6 plačilnem razredu Imamo ravno take dohodke, da naj.e.b.em.o na celi črti. Isto vprašanje Ker smo mi pri treh otrocih, jaz brez službe, mož malo podpovprečna plača v 2. razredu, plačujemo 55 EUR. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men se pa meša, Gaja noče jest, noče spat, tečna je za pop.....vročine pa na srečo nima več. Joj komi čakam , da bo večer, da grem spat k se mi res že trga. IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Drugač sm pa full vesela, ker je moja mami dobila službo . Podobno kot je mela, sam da se bo mogla v Lj. vozit pa delat še ob nedeljah, sam sej se bo navadla, važn da je dobla tako službo ki ji je všeč. No vsaj upam, da ji bo. V prejšnji firmi so ji pa ponudili sporazumno odpoved pa da ji dako 2 plači + regres. Je sprejela, da ne bo mela problemov, ker v novi službi začne 1.2. Če pa ne bi mela službe bi šla pa v tožbo. Se pa že tuki vid, ko so ji dal odpravnino, da ni po njeni krivdi ostala brez. Bravo za tvojo mami
|