|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
21.1.2009 14:31:45   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

jaz pa iščem kakšno privat varstvo v LJ - jasli zgleda pred septembrom ne bomo dobili
sem klicala prej dva vrtca, ki bi ju najraje, pa ni placauser posted image user posted image user posted image user posted image kam naj damo Brino??
eno uro jo bom potem samo vozila, ker bomo  (če sploh) dobili varstvo nekje na x koncu LJuser posted image

tana, če te kaj potolaži, naj ti povem, da pri nas so jasli 100% polne in je vprašanje če bomo sploh s 1.9 dobili prostor, tako da te čisto razumem, kar se varstva tiče.

tudi sama bom najverjetneje iskat privat varstvo

Samo privat varstvo je pa tud tako user posted image  drago v Slo.
Se mi zdi, da ce vrtce subvencionirajo bi mogli tudi privat varstvo ce ti prostora v vrtcu ne najdejo al kako??

pri nas nič ne subvencionirajo privat varstva in je drago kot žafran user posted image

je pa barbaw zadnjič pisala, da se je ena občina odločila da bo tistim staršem, ki ne bodo dobili placa v vrtcu subvencionirala plačilo praivat varstva user posted image

Ja tako bi bilo prav...user posted image

Pri nas se pa itak vse placa... samo meni ni treba dat HB otroke v vrtec do 4 leta ko gredo v solo...

ć
Jaz tudi iščem že na veliko privat varstvo, v Mb je cena okrog 250 €, to je med nižjimi cenami, drugače najdeš tudi od 300 € dalje, v Lj pa tudi že okrog 400 € na mesec.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
21.1.2009 14:43:33   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

jaz pa iščem kakšno privat varstvo v LJ - jasli zgleda pred septembrom ne bomo dobili
sem klicala prej dva vrtca, ki bi ju najraje, pa ni placauser posted image user posted image user posted image user posted image kam naj damo Brino??
eno uro jo bom potem samo vozila, ker bomo  (če sploh) dobili varstvo nekje na x koncu LJuser posted image

tana, če te kaj potolaži, naj ti povem, da pri nas so jasli 100% polne in je vprašanje če bomo sploh s 1.9 dobili prostor, tako da te čisto razumem, kar se varstva tiče.

Se mi zdi, da ce vrtce subvencionirajo bi mogli tudi privat varstvo ce ti prostora v vrtcu ne najdejo al kako??

pri nas nič ne subvencionirajo privat varstva in je drago kot žafran user posted image

je pa barbaw zadnjič pisala, da se je ena občina odločila da bo tistim staršem, ki ne bodo dobili placa v vrtcu subvencionirala plačilo praivat varstva user posted image

Pri nas se pa itak vse placa... samo meni ni treba dat HB otroke v vrtec do 4 leta ko gredo v solo...

ć
Jaz tudi iščem že na veliko privat varstvo, v Mb je cena okrog 250 €, to je med nižjimi cenami, drugače najdeš tudi od 300 € dalje, v Lj pa tudi že okrog 400 € na mesec.

400€ ??????????????????

OMG user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
21.1.2009 14:57:33   
sesil
zdej ste me pa čisto šokirale s cenam privat varstva. no, jaz ga sicer ne bom rabla, ker je moja mama v penziji in lahko povarva tistih par ur, ampak če ga pa rabiš, daš kmalu celo plačo . bolje da si doma in prejemaš socialno pomoč.
ma ne me narobe razumet, ampak to je pa res ironija.
kako se pa izračuna kolko bi prišel vrtec?

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
21.1.2009 15:08:35   
Estrella*
KLIK

sesil tukaj imaš link, pa izračunaj

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
21.1.2009 15:12:10   
Srčekgirll
Izgovor za kadilce:user posted image user posted image

http://www.mojvideo.com/video-kadilci-in-njihovi-izgovori/30140043698441975b28

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
21.1.2009 15:17:42   
Srčekgirll
user posted image

user posted image user posted image user posted image al so dobri ti dojenčkiuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 21.1.2009 15:18:20 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
21.1.2009 15:21:00   
Estrella*
Jaz sem si izračunala in pademo v 5 plačilni razred. Vrtec v Idrijo priznava 15% popust za tiste, ki hodijo v vrtec v svoji občini in tako me bo prišlo za Aljo 200euuser posted image user posted image Za Andraža sem plačevala za zadnej starostno obdobje 180euuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4882
21.1.2009 15:31:09   
barbaw

ć

Jaz se glede tega pri Jaku nisem sekirala in sem brez problema dobila vrtec. Zdaj pa me malo skrbi, ampak je pa tako, da v matičnem vrtcu v hočah delajo prizidek in bi moral biti februarja končan.
Jaz bom dala prošnjo v 3 občine, ker so okrog mene vse tako blizu in lahko v različnih občinah daš prošnjo, v isti pa samo 1.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
21.1.2009 15:31:10   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Jaz sem si izračunala in pademo v 5 plačilni razred. Vrtec v Idrijo priznava 15% popust za tiste, ki hodijo v vrtec v svoji občini in tako me bo prišlo za Aljo 200euuser posted image user posted image Za Andraža sem plačevala za zadnej starostno obdobje 180euuser posted image

Mi imamo take prihodke, da pademo kar v 1. razred. Pred Majo pa smo bili v 2.

Neposredna povezava do sporočila: 4884
21.1.2009 15:32:01   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Mi imamo take prihodke user posted image , da pademo kar v 1. razred (26eur user posted image ). Pred Majo pa smo bili v 2.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
21.1.2009 15:32:41   
barbaw
Ma ne da se mi zdaj tega mojega skrapucala popravljat. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
21.1.2009 15:44:31   
Anonimen

Ja, ja...user posted image  Samo jaz ne razumem, a 26 euro bi placala vrtca??

Moj spet spi in ni hotel jestiuser posted image user posted image  Spet bo celo noc zural pa malical user posted image user posted image

Sem pa sedajle obesala perilo tam na uni strani kjer imamo spalnico in pridem sem v dnevno, kjer imam eno celo stran odprto, da soncek noter sije in greje in kaj zagledam user posted image user posted image

Polno vrabcev na tepihu...kjer je Omar drobil piskote...

Ma dokler sem sla po fotoaparat so vsi odleteli nazaj ven ampak too much no, upam da ptici ne prenasajo kakih bolezni...

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4887
21.1.2009 15:47:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image

user posted image user posted image user posted image al so dobri ti dojenčkiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He, he ampak res saj jih bo kmalu vec kot drzavljanov....pol pa verjetno nimajo kaj delat...

(odgovor članu Srčekgirll)
  Neposredna povezava do sporočila: 4888
21.1.2009 15:48:20   
Anonimen
Kva zdej nobenga tuki... eh pol grem pa posodo pomit pa peglatuser posted image  - sovrazim likanje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4889
21.1.2009 15:50:29   
hijenca
Moj mali je pa tako siten, pa noče spat. user posted image user posted image Se dere v kinderpetu kot zverina.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
21.1.2009 15:54:49   
barbaw

Moj spet spi in ni hotel jestiuser posted image user posted image  Spet bo celo noc zural pa malical user posted image user posted image

Sem pa sedajle obesala perilo tam na uni strani kjer imamo spalnico in pridem sem v dnevno, kjer imam eno celo stran odprto, da soncek noter sije in greje in kaj zagledam user posted image user posted image

Ma dokler sem sla po fotoaparat so vsi odleteli nazaj ven ampak too much no, upam da ptici ne prenasajo kakih bolezni...

Že plačujem 26 eur vrtca. Potem pa je za 2. zastonj.

Fračo pa strelat vrabce. user posted image  Hecam se. Če bo treba boš mogla montirat mrežo na okna. ni mi pa jasno kako so navohali drobtine. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
21.1.2009 15:55:17   
barbaw

Moj mali je pa tako siten, pa noče spat. user posted image user posted image Se dere v kinderpetu kot zverina.

Le kaj ga je prijelo? user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
21.1.2009 16:00:19   
Estrella*

Alja je pojedla 180AM, 190g frutka z jogurtom in 100g kosila8juha z rezanci in zelenjavo) za povrhu pa piškot. Ma ni ne vem koliko za kosilo, samo ji gre na bolje in je vsaj to pojedlauser posted image

Omar je pa po tebi, nočni ptič in jedecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
21.1.2009 16:00:21   
Estrella*

Mi imamo take prihodke user posted image , da pademo kar v 1. razred (26eur user posted image ). Pred Majo pa smo bili v 2.

Kaj a tvoj ne prikaže vsega?user posted image  Tud mi nimamo bogatije, pa smo bili pri Andražu v 7 in 6 plačilnem razreduuser posted image Imamo ravno take dohodke, da naj.e.b.em.o na celi črti.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
21.1.2009 16:01:27   
Estrella*
26 eu????user posted image user posted image user posted image Jaz lahko samo sanjam. Za Andraža plačam 45 prehraneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4895
21.1.2009 16:03:10   
Estrella*

Le kaj ga je prijelo? user posted image   user posted image user posted image user posted image

Preutrujen je verjetno. Probaj ga umiriti in potem ponovi vajo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
21.1.2009 16:03:22   
Anonimen
Men se pa meša, Gaja noče jest, noče spat, tečna je za pop.....vročine pa na srečo nima več. Joj komi čakam , da bo večer, da grem spat k se mi res že trga.

Nejc  vse najboljše za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image  in Nia za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4897
21.1.2009 16:07:22   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: nina7

Men se pa meša, Gaja noče jest, noče spat, tečna je za pop.....vročine pa na srečo nima več. Joj komi čakam , da bo večer, da grem spat k se mi res že trga.

Nejc  vse najboljše za 9 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image  in Nia za 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nina, koliko časa se pa tako stanje pri vama vleče? Pri nas od petka in je danes začela malo jesti GH.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
21.1.2009 16:07:29   
Anonimen

Že plačujem 26 eur vrtca. Potem pa je za 2. zastonj.

Fračo pa strelat vrabce. user posted image  Hecam se. Če bo treba boš mogla montirat mrežo na okna. ni mi pa jasno kako so navohali drobtine. user posted image

Posoda pomita... zdej pa user posted image  likat...

He, he kar odlasam..ker sem ze zjutraj zakurla ene hlace..pa itak mi je muka..bi raje tukaj cvekalauser posted image

Ce placujes samo 26 euro vrtca potem pa verjamem da imata res porazne dohodke...in ti iskreno zelim da si najdes kako boljso sluzbo tako za telo kot za duso...

Vrabci in drobtine... moja mami jim trese servet v katerega zavija kruh na teraso...in pol z Samio gledata kako pridejo zobat, jaz pa kolnem ko pucam drekceuser posted image  Zdaj pa mami ni in tud drobtin ni... so si sli pa se par metrov naprej postrezt... majku jim user posted image ..Saj vrabci ne nosijo bolezni a ne??

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4899
21.1.2009 16:08:08   
Anonimen
Drugač sm pa full vesela, ker je moja mami dobila službouser posted image user posted image . Podobno kot je mela, sam da se bo mogla v Lj. vozit pa delat še ob nedeljah, sam sej se bo navadla, važn da je dobla tako službo ki ji je všeč. No vsaj upam, da ji bo. V prejšnji firmi so ji pa ponudili sporazumno odpoved pa da ji dako 2 plači + regres. Je sprejela, da ne bo mela problemov, ker v novi službi začne 1.2. Če pa ne bi mela službe bi šla pa v tožbo. Se pa že tuki vid, ko so ji dal odpravnino, da ni po njeni krivdi ostala brez.

(odgovor članu barbaw)
  Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?