Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 14:31:45
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jaz pa iščem kakšno privat varstvo v LJ - jasli zgleda pred septembrom ne bomo dobili sem klicala prej dva vrtca, ki bi ju najraje, pa ni placa kam naj damo Brino?? eno uro jo bom potem samo vozila, ker bomo (če sploh) dobili varstvo nekje na x koncu LJ tana, če te kaj potolaži, naj ti povem, da pri nas so jasli 100% polne in je vprašanje če bomo sploh s 1.9 dobili prostor, tako da te čisto razumem, kar se varstva tiče. tudi sama bom najverjetneje iskat privat varstvo Samo privat varstvo je pa tud tako drago v Slo. Se mi zdi, da ce vrtce subvencionirajo bi mogli tudi privat varstvo ce ti prostora v vrtcu ne najdejo al kako?? pri nas nič ne subvencionirajo privat varstva in je drago kot žafran je pa barbaw zadnjič pisala, da se je ena občina odločila da bo tistim staršem, ki ne bodo dobili placa v vrtcu subvencionirala plačilo praivat varstva Ja tako bi bilo prav... Pri nas se pa itak vse placa... samo meni ni treba dat HB otroke v vrtec do 4 leta ko gredo v solo... ć Jaz tudi iščem že na veliko privat varstvo, v Mb je cena okrog 250 €, to je med nižjimi cenami, drugače najdeš tudi od 300 € dalje, v Lj pa tudi že okrog 400 € na mesec.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 14:43:33
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jaz pa iščem kakšno privat varstvo v LJ - jasli zgleda pred septembrom ne bomo dobili sem klicala prej dva vrtca, ki bi ju najraje, pa ni placa kam naj damo Brino?? eno uro jo bom potem samo vozila, ker bomo (če sploh) dobili varstvo nekje na x koncu LJ tana, če te kaj potolaži, naj ti povem, da pri nas so jasli 100% polne in je vprašanje če bomo sploh s 1.9 dobili prostor, tako da te čisto razumem, kar se varstva tiče. tudi sama bom najverjetneje iskat privat varstvo Samo privat varstvo je pa tud tako drago v Slo. Se mi zdi, da ce vrtce subvencionirajo bi mogli tudi privat varstvo ce ti prostora v vrtcu ne najdejo al kako?? pri nas nič ne subvencionirajo privat varstva in je drago kot žafran je pa barbaw zadnjič pisala, da se je ena občina odločila da bo tistim staršem, ki ne bodo dobili placa v vrtcu subvencionirala plačilo praivat varstva Ja tako bi bilo prav... Pri nas se pa itak vse placa... samo meni ni treba dat HB otroke v vrtec do 4 leta ko gredo v solo... ć Jaz tudi iščem že na veliko privat varstvo, v Mb je cena okrog 250 €, to je med nižjimi cenami, drugače najdeš tudi od 300 € dalje, v Lj pa tudi že okrog 400 € na mesec. 400€ ?????????????????? OMG
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 14:57:33
|
|
|
|
sesil
|
zdej ste me pa čisto šokirale s cenam privat varstva. no, jaz ga sicer ne bom rabla, ker je moja mama v penziji in lahko povarva tistih par ur, ampak če ga pa rabiš, daš kmalu celo plačo . bolje da si doma in prejemaš socialno pomoč. ma ne me narobe razumet, ampak to je pa res ironija. kako se pa izračuna kolko bi prišel vrtec?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:08:35
|
|
|
|
Estrella*
|
KLIK sesil tukaj imaš link, pa izračunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:17:42
|
|
|
|
Srčekgirll
|
al so dobri ti dojenčki
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 21.1.2009 15:18:20 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:21:00
|
|
|
|
Estrella*
|
Jaz sem si izračunala in pademo v 5 plačilni razred. Vrtec v Idrijo priznava 15% popust za tiste, ki hodijo v vrtec v svoji občini in tako me bo prišlo za Aljo 200eu Za Andraža sem plačevala za zadnej starostno obdobje 180eu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:31:09
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jaz pa iščem kakšno privat varstvo v LJ - jasli zgleda pred septembrom ne bomo dobili sem klicala prej dva vrtca, ki bi ju najraje, pa ni placa kam naj damo Brino?? eno uro jo bom potem samo vozila, ker bomo (če sploh) dobili varstvo nekje na x koncu LJ tana, če te kaj potolaži, naj ti povem, da pri nas so jasli 100% polne in je vprašanje če bomo sploh s 1.9 dobili prostor, tako da te čisto razumem, kar se varstva tiče. tudi sama bom najverjetneje iskat privat varstvo Samo privat varstvo je pa tud tako drago v Slo. Se mi zdi, da ce vrtce subvencionirajo bi mogli tudi privat varstvo ce ti prostora v vrtcu ne najdejo al kako?? pri nas nič ne subvencionirajo privat varstva in je drago kot žafran je pa barbaw zadnjič pisala, da se je ena občina odločila da bo tistim staršem, ki ne bodo dobili placa v vrtcu subvencionirala plačilo praivat varstva Ja tako bi bilo prav... Pri nas se pa itak vse placa... samo meni ni treba dat HB otroke v vrtec do 4 leta ko gredo v solo... ć Jaz tudi iščem že na veliko privat varstvo, v Mb je cena okrog 250 €, to je med nižjimi cenami, drugače najdeš tudi od 300 € dalje, v Lj pa tudi že okrog 400 € na mesec. Jaz se glede tega pri Jaku nisem sekirala in sem brez problema dobila vrtec. Zdaj pa me malo skrbi, ampak je pa tako, da v matičnem vrtcu v hočah delajo prizidek in bi moral biti februarja končan. Jaz bom dala prošnjo v 3 občine, ker so okrog mene vse tako blizu in lahko v različnih občinah daš prošnjo, v isti pa samo 1.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:31:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem si izračunala in pademo v 5 plačilni razred. Vrtec v Idrijo priznava 15% popust za tiste, ki hodijo v vrtec v svoji občini in tako me bo prišlo za Aljo 200eu Za Andraža sem plačevala za zadnej starostno obdobje 180eu Mi imamo take prihodke, da pademo kar v 1. razred. Pred Majo pa smo bili v 2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:32:01
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem si izračunala in pademo v 5 plačilni razred. Vrtec v Idrijo priznava 15% popust za tiste, ki hodijo v vrtec v svoji občini in tako me bo prišlo za Aljo 200eu Za Andraža sem plačevala za zadnej starostno obdobje 180eu Mi imamo take prihodke , da pademo kar v 1. razred (26eur ). Pred Majo pa smo bili v 2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:32:41
|
|
|
|
barbaw
|
Ma ne da se mi zdaj tega mojega skrapucala popravljat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:44:31
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ne da se mi zdaj tega mojega skrapucala popravljat. Ja, ja... Samo jaz ne razumem, a 26 euro bi placala vrtca?? Moj spet spi in ni hotel jesti Spet bo celo noc zural pa malical Sem pa sedajle obesala perilo tam na uni strani kjer imamo spalnico in pridem sem v dnevno, kjer imam eno celo stran odprto, da soncek noter sije in greje in kaj zagledam Polno vrabcev na tepihu...kjer je Omar drobil piskote... Ma dokler sem sla po fotoaparat so vsi odleteli nazaj ven ampak too much no, upam da ptici ne prenasajo kakih bolezni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll al so dobri ti dojenčki He, he ampak res saj jih bo kmalu vec kot drzavljanov....pol pa verjetno nimajo kaj delat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:48:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Kva zdej nobenga tuki... eh pol grem pa posodo pomit pa peglat - sovrazim likanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:50:29
|
|
|
|
hijenca
|
Moj mali je pa tako siten, pa noče spat. Se dere v kinderpetu kot zverina.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:54:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ne da se mi zdaj tega mojega skrapucala popravljat. Ja, ja... Samo jaz ne razumem, a 26 euro bi placala vrtca?? Moj spet spi in ni hotel jesti Spet bo celo noc zural pa malical Sem pa sedajle obesala perilo tam na uni strani kjer imamo spalnico in pridem sem v dnevno, kjer imam eno celo stran odprto, da soncek noter sije in greje in kaj zagledam Polno vrabcev na tepihu...kjer je Omar drobil piskote... Ma dokler sem sla po fotoaparat so vsi odleteli nazaj ven ampak too much no, upam da ptici ne prenasajo kakih bolezni... Že plačujem 26 eur vrtca. Potem pa je za 2. zastonj. Fračo pa strelat vrabce. Hecam se. Če bo treba boš mogla montirat mrežo na okna. ni mi pa jasno kako so navohali drobtine.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 15:55:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali je pa tako siten, pa noče spat. Se dere v kinderpetu kot zverina. Le kaj ga je prijelo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 16:00:19
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ne da se mi zdaj tega mojega skrapucala popravljat. Ja, ja... Samo jaz ne razumem, a 26 euro bi placala vrtca?? Moj spet spi in ni hotel jesti Spet bo celo noc zural pa malical Sem pa sedajle obesala perilo tam na uni strani kjer imamo spalnico in pridem sem v dnevno, kjer imam eno celo stran odprto, da soncek noter sije in greje in kaj zagledam Polno vrabcev na tepihu...kjer je Omar drobil piskote... Ma dokler sem sla po fotoaparat so vsi odleteli nazaj ven ampak too much no, upam da ptici ne prenasajo kakih bolezni... Alja je pojedla 180AM, 190g frutka z jogurtom in 100g kosila8juha z rezanci in zelenjavo) za povrhu pa piškot. Ma ni ne vem koliko za kosilo, samo ji gre na bolje in je vsaj to pojedla Omar je pa po tebi, nočni ptič in jedec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 16:00:21
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jaz sem si izračunala in pademo v 5 plačilni razred. Vrtec v Idrijo priznava 15% popust za tiste, ki hodijo v vrtec v svoji občini in tako me bo prišlo za Aljo 200eu Za Andraža sem plačevala za zadnej starostno obdobje 180eu Mi imamo take prihodke , da pademo kar v 1. razred (26eur ). Pred Majo pa smo bili v 2. Kaj a tvoj ne prikaže vsega? Tud mi nimamo bogatije, pa smo bili pri Andražu v 7 in 6 plačilnem razredu Imamo ravno take dohodke, da naj.e.b.em.o na celi črti.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 16:01:27
|
|
|
|
Estrella*
|
26 eu???? Jaz lahko samo sanjam. Za Andraža plačam 45 prehrane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 16:03:10
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Moj mali je pa tako siten, pa noče spat. Se dere v kinderpetu kot zverina. Le kaj ga je prijelo? Preutrujen je verjetno. Probaj ga umiriti in potem ponovi vajo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 16:03:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Men se pa meša, Gaja noče jest, noče spat, tečna je za pop.....vročine pa na srečo nima več. Joj komi čakam , da bo večer, da grem spat k se mi res že trga. Nejc vse najboljše za 9 mesecev in Nia za 8 mesecev .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 16:07:22
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Men se pa meša, Gaja noče jest, noče spat, tečna je za pop.....vročine pa na srečo nima več. Joj komi čakam , da bo večer, da grem spat k se mi res že trga. Nejc vse najboljše za 9 mesecev in Nia za 8 mesecev . Nina, koliko časa se pa tako stanje pri vama vleče? Pri nas od petka in je danes začela malo jesti GH.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 16:07:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ma ne da se mi zdaj tega mojega skrapucala popravljat. Ja, ja... Samo jaz ne razumem, a 26 euro bi placala vrtca?? Moj spet spi in ni hotel jesti Spet bo celo noc zural pa malical Sem pa sedajle obesala perilo tam na uni strani kjer imamo spalnico in pridem sem v dnevno, kjer imam eno celo stran odprto, da soncek noter sije in greje in kaj zagledam Polno vrabcev na tepihu...kjer je Omar drobil piskote... Ma dokler sem sla po fotoaparat so vsi odleteli nazaj ven ampak too much no, upam da ptici ne prenasajo kakih bolezni... Že plačujem 26 eur vrtca. Potem pa je za 2. zastonj. Fračo pa strelat vrabce. Hecam se. Če bo treba boš mogla montirat mrežo na okna. ni mi pa jasno kako so navohali drobtine. Posoda pomita... zdej pa likat... He, he kar odlasam..ker sem ze zjutraj zakurla ene hlace..pa itak mi je muka..bi raje tukaj cvekala Ce placujes samo 26 euro vrtca potem pa verjamem da imata res porazne dohodke...in ti iskreno zelim da si najdes kako boljso sluzbo tako za telo kot za duso... Vrabci in drobtine... moja mami jim trese servet v katerega zavija kruh na teraso...in pol z Samio gledata kako pridejo zobat, jaz pa kolnem ko pucam drekce Zdaj pa mami ni in tud drobtin ni... so si sli pa se par metrov naprej postrezt... majku jim ..Saj vrabci ne nosijo bolezni a ne??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 21.1.2009 16:08:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Drugač sm pa full vesela, ker je moja mami dobila službo . Podobno kot je mela, sam da se bo mogla v Lj. vozit pa delat še ob nedeljah, sam sej se bo navadla, važn da je dobla tako službo ki ji je všeč. No vsaj upam, da ji bo. V prejšnji firmi so ji pa ponudili sporazumno odpoved pa da ji dako 2 plači + regres. Je sprejela, da ne bo mela problemov, ker v novi službi začne 1.2. Če pa ne bi mela službe bi šla pa v tožbo. Se pa že tuki vid, ko so ji dal odpravnino, da ni po njeni krivdi ostala brez.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?