Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 18:36:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje se pa danes naša Tilči skriva? jaz pa sem jo hotela še nekaj vprašat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 18:36:48
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Galu sem pa danes za zajtrk skuhala griz z alpksim mlekom in vanj dala samo 1 žlico benkota in je jedel kot velik. Je pa za kosilo še dobil kislo repo s pire krompirjem . Naša je tudi že jedla gres z navadnim alpskim mlekom pa ji je bil čisto všeč Aja najpomembneje, danes mi je mama povedala, da se jaz sploh nisem plazila, ampak sem se začela postavljati na noge in počasi tudi shodila . Moja sestra pa se je plazila po riti, si je zvila nogo pod rit in drajsala po tleh, sploh ni bila na kolenih. Veliko je takih otrok, ki se ne znajo plaziti in potem kar shodijo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 18:37:42
|
|
|
|
barbaw
|
Estrella koliko ima Andraž št. noge?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:06:25
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko ima Andraž št. noge? 33
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:07:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** No, da poročam kako je danes Manca papala tunino omako: kot velika Sem ji kar domače nudlčke skuhala, ker niso bile testenine še kuhane, gor sem ji dala tunino omako in je papala kot velika Manca. Gal pa danes tudi tega ni hotel . Je pa potem kot velik jedel bel kruh z Margo in pa malo krofa.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:08:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko ima Andraž št. noge? 33 A ima večjo od vrstnikov?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:08:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Kaj zdaj bi lahko dala tunino omakco Galu? Jaz ji jo bom dala malo, potem bom pa videla kaj bo Bom jaz tudi probala Sem pozabila še prej napisati, da dam včasih v omakco še kakšen topljeni sirček. tud jaz sem pozabla napisat, da dam noter še kislo smetano. madonca a naju EMŠO daje?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:10:03
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:10:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Glede novega dela; tu je statistika, pa da vidimo na katero pade naloga 1.del: barbaw 2. del: Estrella* 3. del: Naty* 4. del: Anitka 5. del: Anitka 6. del: Anitka 7.del Estella* 8.del:barbaw 9.del: Estrella* 10. del: Sončnica Sandra*** 11. del: Anitka 12 del:??????Mogoče *tiana*???? Rekord Avgustovk 2007 smo povozile(11 del 152str) Tiana se odpoveduje, kaj pa "čupko"? he he sem upala da se me ne boste spomnle Tally kar v akcijo in pripravi otvoritev za jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:11:14
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. Jaz sem ti čist en mal fouš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:12:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana sem se oring nasmejala , ta prava faca. Pridna Manca Galu sem pa danes za zajtrk skuhala griz z alpksim mlekom in vanj dala samo 1 žlico benkota in je jedel kot velik. Je pa za kosilo še dobil kislo repo s pire krompirjem . O Gal pa papa že kot velik Aja najpomembneje, danes mi je mama povedala, da se jaz sploh nisem plazila, ampak sem se začela postavljati na noge in počasi tudi shodila . Moja sestra pa se je plazila po riti, si je zvila nogo pod rit in drajsala po tleh, sploh ni bila na kolenih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:12:55
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko ima Andraž št. noge? 33 A ima večjo od vrstnikov? To pa ne vem No od kasso Gašper je 6m mlajši in ima 29, bratranec pa 32, pa je 2m strejši. Ne vem koliko naj bi imel 6 letnik nogo. Zakaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:13:13
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, se kaj bolje počutiš? Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Niti ne, sem še kr švoh, slabo mi je, driskam in zdaj me že vse boli...sliči na trebušno gripo Na počitnice pa še ne mislimo, upam da bomo lahko spet šli na parcelo našega direktorja, vse ostalo bo itak predrago....mamo še veliko stroškov pred sabo IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Sem plačala položnice in me je kap, ker sva z mojim totalno u minusu ....ampak res čist do konca...smo preveč zapravljali v decembru in januarju....zdej sem pa jezna sama nase Ah, sej bo boljš....sam bo kar dolgo trajalo da se pobereva ....upam da vsaj tam do poletja enkrat bo, da bomo šli lahko na dopust če ti je kaj v tolažbo va midva tudi čisto suha Hvala za objemčke, ampak to mi res ni v tolažbo, da je še kdo drug suh...tega ne privoščim nikomur Hvala tudi drugim za tolažbo Tolk zaenkrat, zdej grem pa tamalga spravt spat, tamala je na srečo pri mami.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:13:25
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje se pa danes naša Tilči skriva? Upam, da počiva na veliko. Kaj pa katy?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:15:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. Jaz sem ti čist en mal fouš. Ne bit preveč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:17:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Estrella koliko ima Andraž št. noge? 33 A ima večjo od vrstnikov? To pa ne vem No od kasso Gašper je 6m mlajši in ima 29, bratranec pa 32, pa je 2m strejši. Ne vem koliko naj bi imel 6 letnik nogo. Zakaj? Ker jo ima Jaka že zdaj 28. Se tole kupovanje čevljev na 3 ali 4 še kar ni nehalo. Če ni kriva velikost je pa sezona. Jeseni sem mu kupila čevlje, ki jih je prerasel do decembra.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:17:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. Jaz sem ti čist en mal fouš. Ne bit preveč saj sem napisala čisto malo, foušija ni pri meni doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:17:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Kje se pa danes naša Tilči skriva? Upam, da počiva na veliko. Kaj pa katy?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:18:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Glede novega dela; tu je statistika, pa da vidimo na katero pade naloga 1.del: barbaw 2. del: Estrella* 3. del: Naty* 4. del: Anitka 5. del: Anitka 6. del: Anitka 7.del Estella* 8.del:barbaw 9.del: Estrella* 10. del: Sončnica Sandra*** 11. del: Anitka 12 del:??????Mogoče *tiana*???? Rekord Avgustovk 2007 smo povozile(11 del 152str) Tiana se odpoveduje, kaj pa "čupko"? he he sem upala da se me ne boste spomnle Tally kar v akcijo in pripravi otvoritev za jutri a ti to resno. jah če bo padla 12 dopoldne bi še šlo popoldan pa nas ni doma
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:19:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Aja, a že kaj razmišljate o poletju in kakšen dopustku? Mi bomo šli v predsezoni na Lošinj, tokrat ne pridemo prej domov, je.be.mumast Najverjetneje za en teden v čateške toplice, po vsej verjetnosti tako kot letos bolj proti koncu avgusta-začetku septembra. Okrog 15.avgusta pa najverjetneje nekaj dni v Urbance (to je nad Škofijami) na en vikend, kamor hodi kolega s punco. Smo bili že nekaj let tam skupaj in bomo tudi letos če bo vse po sreči Mi pa imamo namen iti marca v Egipt, za prvi maj Splite moj (saj veste od lani), za poletje pa še ne vemo. Jaz sem ti čist en mal fouš. Ne bit preveč saj sem napisala čisto malo, foušija ni pri meni doma Lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:22:46
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Glede novega dela; tu je statistika, pa da vidimo na katero pade naloga 1.del: barbaw 2. del: Estrella* 3. del: Naty* 4. del: Anitka 5. del: Anitka 6. del: Anitka 7.del Estella* 8.del:barbaw 9.del: Estrella* 10. del: Sončnica Sandra*** 11. del: Anitka 12 del:??????Mogoče *tiana*???? Rekord Avgustovk 2007 smo povozile(11 del 152str) Tiana se odpoveduje, kaj pa "čupko"? he he sem upala da se me ne boste spomnle Tally kar v akcijo in pripravi otvoritev za jutri a ti to resno. jah če bo padla 12 dopoldne bi še šlo popoldan pa nas ni doma Dead line je postavljen za zvečer ob 22.00.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:22:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Lepo Malo bom žalostna ko se boste kopale, ne bo pa nič hujšega. so druge stvari bolj pomembne, na žalost pa nimamo plače take, da bi šlo še morje skozi. Bomo videli, če mi bodo kaj zvezde naklonjene in dobim boljšo sllužbo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:24:54
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz danes zamujam s kopanjem, ker se ne počutim dobro in se mi ne da.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:26:17
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Lepo Malo bom žalostna ko se boste kopale, ne bo pa nič hujšega. so druge stvari bolj pomembne, na žalost pa nimamo plače take, da bi šlo še morje skozi. Bomo videli, če mi bodo kaj zvezde naklonjene in dobim boljšo sllužbo. Jaz stiskam pestke, da ti bodo zvezde maksimalno naklonjene
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 20.1.2009 19:26:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz danes zamujam s kopanjem, ker se ne počutim dobro in se mi ne da. Pride včasih tak dan. Moj sonček pa spi še zadnjo rundo.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.