tana7
|
kje pa ste?? sem vas komaj našla no, naš dan ni glih najbolši pri P smo bili malo "brezveze" - je sestra namontirala gor vrečko in rekla, naj počakava v čakalnici, da lula - ko sem videla, da se je malo napela, sem pokukala in videla, da je lulala, hitro sva šli do sestre - sestra pa je ugotovila, da je premalo v vrečki (naj bi bilo vsaj 50ml), ker je šlo malo mimo no, dobili sva eno vrečko za domov - rekla je "saj ste verjetno videli, kako se jo namontira" - na srečo sem res malo gledala, kaj počne, ampak čist komot tudi ne bi... no, ja - jutri dopoldan ciljamo na to, da ujamemo vsaj 50ml urina sem jo pa še prosila, če Brino stehta in: 8160g, 69 cm danes je pa frača cel dan skoraj samo na mlečni kašici zjutraj nekaj malega mlečne kašice (pojedla recimo 2/3 od kašice iz 130ml vode), potem na srečo nekaj sadne (mogoče 100ml), zelenjavne pojedla mogoče 3 žličke (nič od niča) in ob 17.15 spet mlečna kašica iz 130ml vode (pustila pa je vsaj 1/4), po kopanju smo še enkrat poskusili z mlečno kašico, da vsaj še kaj malega poje in je pojedla polovično kašico (iz 65ml vode) - in to je vse danes!!!! pa kaj naj naredim z našo fračo?!?!??! saj vem, da boste zdaj rekle, da saj ni suha ampak to ni normalno, se meni zdi - da samo toliko poje kolikor vidim, eni pojedo 3xtoliko!! pa če strnem, kar je pojedla, lahko mirno rečem: max 2x mlečna kašica in 1x sadna - in to v celem dnevu!! nič, grem spat in upam, da se jutri ne zbudi spet tako zgodaj in da bo še kaj drugega pojedlakot kašico in sadje lahko noč
|