|
RE: samohranilka, ki to NI ! 12.1.2009 21:39:01
|
|
|
|
*sato*
|
IZVIRNO SPOROČILO: kajajaka BRIGAJ SE ZASE!!! Grem stavit, da tudi ti nisi popolna. Ali si? Če si nekdo lahko izboljša standard (za ušivih 20, 30€) naj si ga, Krivda je na strani države, ki to dopušča. "Tajkuni" lahko poberejo miljone, jim ne morejo dokazat, ker izkoriščajo luknje v zakonu... in to vsi toleriramo. Mamico, ki bi rada otroku privoščila nekaj € več... pa užgi po sirotinji... Glede na to, koliko nas je davkoplačevalcev, bi se s prijavo tebi družinski proračun izboljšal za 0,0000000001€... oz. se ti nebi, ker bi ta denar tebi vseeno odtegnili, pokradel bi ga pa kak bogati politik... Se splača, ne? jazsemjaz, si pa res eno najbolj foušljivih bitji... Da bi se ti enkrat maščevala ta foušija.... To je pa najbolj glup odgovor, kar sem ga zadnje čase prebrala. "Jazsemjaz" je sama mati treh otrok, njen partner pošteno plačuje za prva dva, bivša pa se izdaja za lažno samohranilko. In sedaj je "Jazsemjaz" hudobna foušljivica, ker živi pošteno. Mogoče bi tudi ona svojim trem malčkom rada nudila več, pa se zato trudi dokazati pravico. Iz vsega srca upam, da ji bo uspelo. Takim taticam je treba stopiti na prste, ker ne kradejo samo državi, pač pa vsem nam. Nikomur nisem fauš, ampak tudi meni denar ne leti z neba, včasih moram pošteno stisniti, da pridem skozi mesec. So me pač vzgajali v pošteno osebo, upam da bom tako vzgojila tudi svoje otroke- to pa lahko samo tako, da jima bom dober vzgled. Raje živim pošteno in brez luksuza, kot pa jemljem nekaj, kar mi ne pripada.
|
|
|