JaLuca
|
ne gre za nevoščljivost, jaz jih kar veliko poznam, pa se mi direkt v fris smejijo, pa veste za kaj? jaz hodim v službo, pa se mantram, da nagaram še nekaj denarja, pa še ko nisem imela družine, sem še delala tudi fejst fizično delo pri vročih pečeh, da sem si lahko uredila nakako življenje znosno, pa morem gledat na vsak cent, pa preračunavam, pa nimam ne kabelske, ne interneta doma, pa še vrtca nisem dobila v domačem kraju, 3 leta skakala, pa sem še morala en avto nabavit, oni pa kao socialni problem dobijo vse, pa še vsak član družine ima avto, pa dopusti.... vem pa tudi da bi si eni zaslužili pomoč, pa je ne dobijo, ker jo presegajo za par centov.......pa se trudijo iščejo službo pa bom še zraven postavila eno vprašanje, kako lahko babica in dedek dobita rejništvo, sin živi skupaj (skupno gospodinjstvo), snaha tudi tu živi, ve tudi socialna (snaha izjavila da ne bo skrbela za otroka(druga zgodba), sin pa je na socialni rekel, da je boljše če skrbi za otroka babica, pa z njim ni nič narobe, razen da je brezposeln, pa se mu ne da niti javiti na Zavod, hodi pa delati na črno???
|