bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 bamby tudi vam želim, da vročina pade. Sem te pozabila vprašat, kako sedaj kej v vrtcu? Ste jo potem še kaj uvajali? V vrtec je hodila na uvajajnje le prejšnji teden. Včeraj naj bi prvič tudi prespala, pa je revica zbolela, zato jasno nisva šli nikamor. Zdaj se bova pa tudi najprej pocajtali, pa bova naprej nadaljevali, ko se pozdravi. Imava še nekaj časa, da se bova do konca uvedli. IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Punce, a vsak dan preoblačite vaše pamžke za v vrtec/varstvo? Ker naš je vsak dan neki popackan, sej ne dost, sam lih tok, da mi ni, da bi ga naslednji dan zaflakanga v varstvo peljala, pol se pa teh trenerkic tolk ponuca sem mu jih par nakupila prav za v varstvo, ker "talepih" cotk mi je škoda, a se tam po tleh valja v njih ma sej tole ni lih pomembno, tko da lahko mirno prezrete napisano Jaz jo, ker je vsa usrana . Najbolje, da nabaviš kaj poceni hlačk alla trenirka, da boš imela za preoblačt. Jaz vidm, da gre za vrtec dosti več cunj, kot če so doma. Za v vrtec namreč za vsako packo otroka problečeš, doma pa praviš " saj za doma je že dobro do večera". Jaz sem namreč tudi v Hoferju kupila Anaji tiste poceni pajkice, za katere je povedala pina. Nona ji je vzela št. 86, jaz pa 92, da bo imela za na jesen že preskrbljene. Imam pa seveda še to srečo, da vse cunje podedujeva od sestričen ! Zato mi res ni treba dosti dokupovati. Mora pa vseeno imeti tudi nekaj novega. pina, a tudi vi ste pokasirali bolanost . Izgleda, da bodo malčki kar eden za drugim zbolevali. Za Mio! mala pikica, tudi vam za čimprejšnje okrevanje, pa da AB čimprej prime! blacky, joj, kakšna vročina . Mene je ob tako vročini vedno panika, ko jo je Tim imel.- Enkrat se je tako zgodilo, da je bil on še ponoči na šihtu, jaz pa sama z njim, pa še noseča sem takrat bila. Lekadol mu temperature še zbil ni. Le do 38. Itak da je takoj spet narasla. za Vala! IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evi piše:echianix- sirup iz angleškega ehinacea ( sem pozabla kako se temu reče v slovenščini). ampak to ti ponudijo takoj. No mi smo spili prvo žličko. bomo videli kako bo. Ja, to je pa ameriški slamnik in prav gotovo dobro za krepitev imunskega sistema. Saj o tem smo že nekaj časa nazaj govorili. Nisem pa vedela, da imajo to tudi v sirupu za otroke . Jaz imam to v tabletkah. Te pa stanejo okrog 6 € 60 tabletk. Moraš pa jest 3x2tb in hitro sprazneš glažek ! suzi, vidim, da imaš ravno tako ti iste probleme kot so pri nas zaradi teh sladkarij, le da je očitno pri vas še slabše, ker pač ne upoštevajo tebe . Pri nas Tima tudi filajo z bonboni tako pri nas doma, kot pri njemu, le da ko enkrat rečemo, da je dost, to upoštevajo, ali mu jih dajo za domov. Doma moram pa itak vse imet na zelo "visokem položaju", ker se dokoplje do vsega . Jaz sem tudi mnenja, da tvoja mama ela veliko napako, ker te ne upošteva. Zdaj kako ji ubit v glavo da bo to razumela, je pa druga pesem. Ko ne bi bila v takem položaju kot si, da bi jo res rabila večkrat bi celo rekla, da bi ji povedala, če me ne misli vpoštevat, sploh ne bomo hodili na obisk, tako pa...... Ne vem, na nek način boste mogli tole razčistit, ker to je slabo za otroka, ne da mu ne bi privoščila. Mi smo danes bolje, le še zmerom brez apetita. Še vedno pije mleko od jutra pa do zdaj. Sem ji dala malo makarončkov, pa je le dvakrat požrla dol, pol je začela pa ven metat. Itak smo ji dali flašo mleka, pa je spila malo več kot 1 dcl, potem je šla pa spat. Pa je bila tudi toliko zmatrana, da je ful jokala, da sem mogla pri njej ostat, da je zaspala, ker drugače se je ful začela dret. Vreme imamo pa spet . Nič čudnega da je toliko bolnih !
|