|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
19.1.2009 22:35:23   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Pa drugače - ste kaj o biznisu še razmišljali in namislili? user posted image

slabo, sem na dopustu in imam močno obliko lenoritisa user posted image

naj ti bo, te pa v sredo pognjavim user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
19.1.2009 22:37:41   
dolenjka

Jaz mislim da je nujno, da z mamo Jencili prideta na degustacijo gor user posted image  Ejo, a ti lahko eno "službeno " pitanje na ZS zastavim user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
19.1.2009 22:40:29   
srečka nosečka

Jaz mislim da je nujno, da z mamo Jencili prideta na degustacijo gor user posted image  Ejo, a ti lahko eno "službeno " pitanje na ZS zastavim user posted image

immer user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
19.1.2009 22:41:15   
srečka nosečka
A ste kdaj brale tole:
http://www.ringaraja.net/forum/m_874345/mpage_1/key_/tm.htm

Lulam od smeha user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2304
19.1.2009 22:54:51   
srečka nosečka
Kje pa ste vse? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2305
19.1.2009 22:55:23   
dolenjka

A ste kdaj brale tole:

zadnjič sem začela, pa me je nekaj zmotlo... res so svetovne fore user posted image  user posted image  user posted image

Evo, zdej ti pa eno ljubavno napišem user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2306
19.1.2009 22:56:55   
srečka nosečka

A ste kdaj brale tole:

zadnjič sem začela, pa me je nekaj zmotlo... res so svetovne fore user posted image  user posted image  user posted image

Evo, zdej ti pa eno ljubavno napišem user posted image

si moram zvezek pripravit, da si tudi jaz začnem zapisovat user posted image

Pa daj ljubavno, že dolgo ga nisem dobila user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
19.1.2009 23:16:46   
dolenjka
No tako, moj čas je potekel, želim vam lahko in mirno nočkooooo

Neposredna povezava do sporočila: 2308
19.1.2009 23:49:25   
katka37
Ojla!

Do zdaj ni bilo časa, pa spet ste ogromno načvekale,pridne.

Mary_lou, čestitam.  user posted image user posted image user posted image

Lillchy in Luka, zdaj pa le naprej, pa mama naj se nauči čim več pesmic, ki ti jih bo pela.

mala_pikica, ne dajta se, user posted image  da bo čimprej boljše.

Pina, user posted image user posted image  za pinetovo službo.

Nočko.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
19.1.2009 23:53:19   
srečka nosečka
nočko še od mene user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
20.1.2009 0:09:32   
mesecnica
Čer. user posted image

Mala_pikica - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Luka. O noro...še angina...user posted image user posted image user posted image
Pina-1 - super idejo za Anino torto imašuser posted image . Pa user posted image  za službo za Pinota.
Misar - user posted image  za Lano.
Itata - user posted image  za boljše spanje. Pa upam, da vam faza odrivanja čimprej mine. Glede alergologa te pa razumem. Naredi tako, kot misliš, da je prav za tvojega otročka.
Dolenjka - user posted image  za tako dolgo spanje in za nov zobek.
Blaža - user posted image  Blaž za dolgo spanje. Koliko riža pa daš ti v koliko AM in kateri cucelj uporabljaš? Glede kopalnice - mi imamo tudi viseči WC in je super. Za ceno kopalnice ti pa jutri pogledam - sem si prav v excel pisala vse izdatke. Pa smo bolj skromno kopalnico opremljali pa je bilo še vedno full denarja. Daj me jutri spomni.
Ella79 - naša ravno tako spi samo 1x na dan tudi max. 2 ure (če ima dober dan)user posted image .
Februarka08 - ne se sekirat za razmetane predale. Jaz našo tudi doma pustim, vendar jo imam vedno na očeh. Drugje pa ne dovolim. user posted image
SN - user posted image  za uspešno praznovanje RD. Pa user posted image  za novo P in za nove mere ter pohvale.
Larisa - user posted image  za Nejca.
Lillchy123 - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe in Lukca. Sem full vesela za vaju.
Suzi* - user posted image  za Žano. Mogoče je ta koprivnica res od bolezni. Pa user posted image  za korake in nove besede ter za dieto.
Listek1 - user posted image  za Davida.
Buči - user posted image  za celo družino.
Blacky* - user posted image  . No saj ta dan je minil. Jutri  bo vse bolje.
Mary_lou - user posted image user posted image user posted image  za dilpomiranje.
Bamby - upam, da vam vročina pade user posted image .
MetiLu - glede oblačil - če ga doma ne preoblačiš za vsako piko ga tudi za v vrtec ne rabiš. Jaz drugače našo vsak dan čisto preoblečem. Vedno kaj s hrano napackamo ali pa po tleh kje kaj pobere user posted image . Drugače pa jaz "ta boljših cunjic" ne šparam. Ker jih že tako prehitro otroci prerastejo. Jih ponavadi kar dosti oblačim, da jih res ponosi.

Mi smo tudi dobili nov zobek user posted image user posted image user posted image . Spodaj desno dvojko. Pa danes zvečer sem ji pred spanjem dala malo rižolina v mleko, pa da vidim, če bo kaj dlje spala.
Ima pa naša novo foro ponoči. Ko se zbudi in je lačna - se vstane v posteljici in dudo na tla vrže - ter se začne smejat user posted image . Potem jo ponavadi ven vzamem, da gre moj naredit mleko in ko poje jo dam nazaj v posteljico. AMpak se dečva skos vstaja pa dudo iz posteljico ven meče. Potem pa jokat začne user posted image . Pa jo poberem, jo poležem nazaj - se še sama vležem in spet jovo na novo. Oooo...my god... Ne vem v čem je fora. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
20.1.2009 7:56:46   
mala_pikica
dobrom jutro!

Naša noč katastrofa, sem prav srečna, da je jutro. Najhujše so mi noči, če imajo otroci visoko vročino. Luka je še vedno bogi, revež nič ne more jesti, da pa mu z možem spravima v želodček antibiotik je pa tako znanstvena fantastika, se mučima tudi po pol ure. Ker ga kar dviguje in je prvo dozo zbruhal, tako, da smo mogli ponoviti. Vredu je edino to, da je na 12 ur, je pa ful ogabnega okusa.

Vidim, da je še veliko otročkov bolnih, vsem pošiljam user posted image  in, da se čimprej pozdravite!!!

Srečka super za tvojo Lano, da tako lepo napreduje, pa fajn, da si zamenjala pediatra, če nisi bila z njim zadovoljna.

Mesečnica koliko zobkov pa ima tvoja Luna? Luka ima še zmeraj samo 4, jih je dobil mislim, da pri enih 7m, zdaj pa ni nič videti, da bi še kakšen kukal na plano.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
20.1.2009 7:58:07   
pina-1
JUtro.
A prva al kaj?

Naša noč je bila katastrofa, ker je Mia ponoči zakuhala. Sem ji ob 3 dajala calpol in sirup za poiritev kašlja. POl je pa kar k nam prišla spat. Pino je pa romal na kavčuser posted image
sedaj še spi. Midve z ano pa še rogoviliva po stanovanju.

Grem si kavo iskat in ani skuhat čaj. Pa nazaj pridemuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
20.1.2009 7:58:43   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

dobrom jutro!

Naša noč katastrofa, sem prav srečna, da je jutro. Najhujše so mi noči, če imajo otroci visoko vročino. Luka je še vedno bogi, revež nič ne more jesti, da pa mu z možem spravima v želodček antibiotik je pa tako znanstvena fantastika, se mučima tudi po pol ure. Ker ga kar dviguje in je prvo dozo zbruhal, tako, da smo mogli ponoviti. Vredu je edino to, da je na 12 ur, je pa ful ogabnega okusa.

Vidim, da je še veliko otročkov bolnih, vsem pošiljam user posted image  in, da se čimprej pozdravite!!!

Srečka super za tvojo Lano, da tako lepo napreduje, pa fajn, da si zamenjala pediatra, če nisi bila z njim zadovoljna.

Mesečnica koliko zobkov pa ima tvoja Luna? Luka ima še zmeraj samo 4, jih je dobil mislim, da pri enih 7m, zdaj pa ni nič videti, da bi še kakšen kukal na plano.

danes si pa ti mene prehitelauser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
20.1.2009 8:09:58   
misar
dobro jutro

naša noč adijo pametuser posted image user posted image user posted image user posted image . še eno tako neprespano noč, pa me bo pobralo, dobesedno. no vročina namje padla že včeraj zvečer in je ponoči nismo meli.  upam, da je ne bo več. tud fontana iz noska se je ustavila, zdaj je tist ta gost šmrkelj, kar pomeni, da gre na boljšeuser posted image user posted image user posted image . vseeno pa je bla noč še hujša od včerajšnje. niti ene ure v kosu nismo prespali. za zmešatuser posted image user posted image user posted image . le ob 5h je našla en položaj, da je lahko dihala in sva spali do 7:30. me je pa začelo grlo praskat, upam, da ne bo hujšega..ziher od neprespanosti.

že par dni nisem nič za nazaj brala, ker mi čez dan spi v kosu sam po pol urce, pa moram takrat mal izkoristit.

mesečnica, super ti to vse pokomentiraš, potem res ni potrebe, da človek vse za nazaj bereuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nič, grem zdaj posrano rito previt, še jaz alelujo odpet, pol pa zajtrk, pa če čas dopusti, še kaj preberem

lupčka vsem

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
20.1.2009 8:13:27   
blaža
jutro!

Mi smo spali dobro. zbudil se je okoli 4ih, pa je moj vstal in pol ob peti mu je dal mleko z rižolinotom. pol je spal še do sedme in pol. zdej pa kar naprej čeblja: Ko, ko, ga ga.user posted image  ful je smešen. Od kar se je to naučil samo to govori.user posted image

msescnica jaz dam v aventovo flašo z regulacijskim cucljem tisto na I II III in mu dam v 300 mll, okoli 8 čajnih žličk rižolinota. V bistvu ta veliko flašo polno do vrha.

ja z veseljem te spomnem za kopalnico. Če boš mela cajt mi povej kaki so bli stroški. lahki tudi na ZS te lepo prosim. me je kar malo strah, da ne bo dovolj dinarčkov, čeprav po naših izračunih bi moralo ratat. No V soboto greva čez pogledat v Adriaker, tam kjer smo že nekaj kupovali, pa bomo malo pogledali in preračunali. Verjetno je pa delo še enkrat tolko kot material. Midva bova sama to kopalnico rihtala, pa polagala ploščice,...
Bomo vidli. Definitivno bomo pa itak prej šli pogledat in vse preračunali.

No zdej pa na hitro spijm kafe, pol pa peljeva z Blažem Matijo v vrtec, pol sva pa frajuser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
20.1.2009 8:17:41   
itata
jutro,
se je izkazalo, da je faza odrivanja, ki jo je prvič prikazal v soboto zvečer neke vrste trtmarjenje in protestiranje... to naredi očitno kadar gre spat in se začne dret in ob tla metat. sam da je to naredil pol včeraj ta starima k sta ga merkala in sta me vsa panična klicala, da naj pridem takoj domov da gremo na urgenco. sem pol mojo P klicala pa je rekla, da če ni vročine, je normalno in je normalne volje, da je to samo trma. me je skor po tleh vrglo. mi pa vsi zaskrbljeni. oziroma lahko protest na moj odhod v službo in ga izvaja ko mu kaj ni prav in bi rad uveljavil svojo. že tko zgodi smo začeluser posted image  moja mama še ne verjame čist. ampak sem naredila tko k je P rekla in sem ga na tla položila al pa zvečer v posteljico, da se ne more kaj udarit in je to še 2 izvedel pa je trajal samo 2 minute še. če ne bo reakcije, pol bo počas nehal... upamuser posted image  bolan pa sigurno ni, ker je super volje in brez vročine. tud prehlada ni več...
zdej greva do alergologa. se mi niti ne da kej prevečuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
20.1.2009 8:48:30   
Februarka08
Jutro.

Noč taka kot vseuser posted image , Larisa je že po zajtrku, jaz si ga pa ravno pripravljam.... in ker je že pri meni in mi tipka po tipkovnici se javim malo kasnejeuser posted image
Ma ne morm verjet, je že šlauser posted image

Pol vas pa lahko mal preberem.
Lep dan!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
20.1.2009 8:56:25   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: itata

jutro,
se je izkazalo, da je faza odrivanja, ki jo je prvič prikazal v soboto zvečer neke vrste trtmarjenje in protestiranje... to naredi očitno kadar gre spat in se začne dret in ob tla metat. sam da je to naredil pol včeraj ta starima k sta ga merkala in sta me vsa panična klicala, da naj pridem takoj domov da gremo na urgenco. sem pol mojo P klicala pa je rekla, da če ni vročine, je normalno in je normalne volje, da je to samo trma. me je skor po tleh vrglo. mi pa vsi zaskrbljeni. oziroma lahko protest na moj odhod v službo in ga izvaja ko mu kaj ni prav in bi rad uveljavil svojo. že tko zgodi smo začeluser posted image  moja mama še ne verjame čist. ampak sem naredila tko k je P rekla in sem ga na tla položila al pa zvečer v posteljico, da se ne more kaj udarit in je to še 2 izvedel pa je trajal samo 2 minute še. če ne bo reakcije, pol bo počas nehal... upamuser posted image  bolan pa sigurno ni, ker je super volje in brez vročine. tud prehlada ni več...
zdej greva do alergologa. se mi niti ne da kej prevečuser posted image

itata, to so ti brihtni otroci,user posted image  probajo, če pali, pali.user posted image  Vem pa da ni prijetno.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
20.1.2009 9:00:12   
katka37
Dobro jutro!

Koliko vas je bolanih, ne morem verjeti. Samo naj ta zima res čimprej mine, da boste zdravi.

Februarka, naš tudi zelo uživa ob tipkovnici, pa tu in tam odide, pa pride nazaj malo potipkat. kko o ß9944t0iojc 8u                .u     (kot naprimer zdaj  user posted image )

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
20.1.2009 9:08:47   
dolenjka
Jutro user posted image

Mi smo spet super spali user posted image  1 in edina budnica ob 5h in spanje do 8h user posted image  user posted image  user posted image

Zunaj imamo pa sonček, zato zdaj vsi skupaj pozajtrkujemo in jo čez kako dobro urico odrinemo v mesto na sprehod do onemoglosti, pa mami bo še malo na razprodaje pokukala user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
20.1.2009 9:38:55   
blaža

Jutro user posted image

Mi smo spet super spali user posted image  1 in edina budnica ob 5h in spanje do 8h user posted image  user posted image  user posted image

Zunaj imamo pa sonček, zato zdaj vsi skupaj pozajtrkujemo in jo čez kako dobro urico odrinemo v mesto na sprehod do onemoglosti, pa mami bo še malo na razprodaje pokukala user posted image

o sonček, tle pa tako grdo vreme. No je pa toplo, samo rosi in je oblačno.user posted image

Kupi si kaj lepega, na razprodajah!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
20.1.2009 10:05:37   
Blacky*
jutro,

val je ponoči zakuhal na več kot 40 (pri 40 mi ni več pustil merit), da sva ga dala v mrzlo kopel, namazala s kisom in dala svečko

nekako sva zbila vročino, zdaj je pa malo bolje

no, šibam mu nos posesat in malo igrat

papa

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 20.1.2009 10:17:33 >

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
20.1.2009 10:38:46   
Februarka08
Blacky, naj se Val čim prej pozdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image joj, kakšna vročinauser posted image

Vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
20.1.2009 10:44:58   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jutro,

val je ponoči zakuhal na več kot 40 (pri 40 mi ni več pustil merit), da sva ga dala v mrzlo kopel, namazala s kisom in dala svečko

nekako sva zbila vročino, zdaj je pa malo bolje

no, šibam mu nos posesat in malo igrat

papa

Pri taki vročini ga je moralo res zelo mučiti, ubožček.  user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.