![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:35:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa drugače - ste kaj o biznisu še razmišljali in namislili? slabo, sem na dopustu in imam močno obliko lenoritisa naj ti bo, te pa v sredo pognjavim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:37:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa drugače - ste kaj o biznisu še razmišljali in namislili? slabo, sem na dopustu in imam močno obliko lenoritisa naj ti bo, te pa v sredo pognjavim Jaz mislim da je nujno, da z mamo Jencili prideta na degustacijo gor Ejo, a ti lahko eno "službeno " pitanje na ZS zastavim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:40:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa drugače - ste kaj o biznisu še razmišljali in namislili? slabo, sem na dopustu in imam močno obliko lenoritisa naj ti bo, te pa v sredo pognjavim Jaz mislim da je nujno, da z mamo Jencili prideta na degustacijo gor Ejo, a ti lahko eno "službeno " pitanje na ZS zastavim immer
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:54:51
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Kje pa ste vse?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:55:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A ste kdaj brale tole: http://www.ringaraja.net/forum/m_874345/mpage_1/key_/tm.htm Lulam od smeha zadnjič sem začela, pa me je nekaj zmotlo... res so svetovne fore Evo, zdej ti pa eno ljubavno napišem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:56:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A ste kdaj brale tole: http://www.ringaraja.net/forum/m_874345/mpage_1/key_/tm.htm Lulam od smeha zadnjič sem začela, pa me je nekaj zmotlo... res so svetovne fore Evo, zdej ti pa eno ljubavno napišem si moram zvezek pripravit, da si tudi jaz začnem zapisovat Pa daj ljubavno, že dolgo ga nisem dobila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 23:16:46
|
|
|
|
dolenjka
|
No tako, moj čas je potekel, želim vam lahko in mirno nočkooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 23:49:25
|
|
|
|
katka37
|
Ojla! Do zdaj ni bilo časa, pa spet ste ogromno načvekale,pridne. Mary_lou, čestitam. Lillchy in Luka, zdaj pa le naprej, pa mama naj se nauči čim več pesmic, ki ti jih bo pela. mala_pikica, ne dajta se, da bo čimprej boljše. Pina, za pinetovo službo. Nočko.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 23:53:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
nočko še od mene
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 0:09:32
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. Mala_pikica - za Luka. O noro...še angina... Pina-1 - super idejo za Anino torto imaš . Pa za službo za Pinota. Misar - za Lano. Itata - za boljše spanje. Pa upam, da vam faza odrivanja čimprej mine. Glede alergologa te pa razumem. Naredi tako, kot misliš, da je prav za tvojega otročka. Dolenjka - za tako dolgo spanje in za nov zobek. Blaža - Blaž za dolgo spanje. Koliko riža pa daš ti v koliko AM in kateri cucelj uporabljaš? Glede kopalnice - mi imamo tudi viseči WC in je super. Za ceno kopalnice ti pa jutri pogledam - sem si prav v excel pisala vse izdatke. Pa smo bolj skromno kopalnico opremljali pa je bilo še vedno full denarja. Daj me jutri spomni. Ella79 - naša ravno tako spi samo 1x na dan tudi max. 2 ure (če ima dober dan) . Februarka08 - ne se sekirat za razmetane predale. Jaz našo tudi doma pustim, vendar jo imam vedno na očeh. Drugje pa ne dovolim. SN - za uspešno praznovanje RD. Pa za novo P in za nove mere ter pohvale. Larisa - za Nejca. Lillchy123 - za tebe in Lukca. Sem full vesela za vaju. Suzi* - za Žano. Mogoče je ta koprivnica res od bolezni. Pa za korake in nove besede ter za dieto. Listek1 - za Davida. Buči - za celo družino. Blacky* - . No saj ta dan je minil. Jutri bo vse bolje. Mary_lou - za dilpomiranje. Bamby - upam, da vam vročina pade . MetiLu - glede oblačil - če ga doma ne preoblačiš za vsako piko ga tudi za v vrtec ne rabiš. Jaz drugače našo vsak dan čisto preoblečem. Vedno kaj s hrano napackamo ali pa po tleh kje kaj pobere . Drugače pa jaz "ta boljših cunjic" ne šparam. Ker jih že tako prehitro otroci prerastejo. Jih ponavadi kar dosti oblačim, da jih res ponosi. Mi smo tudi dobili nov zobek . Spodaj desno dvojko. Pa danes zvečer sem ji pred spanjem dala malo rižolina v mleko, pa da vidim, če bo kaj dlje spala. Ima pa naša novo foro ponoči. Ko se zbudi in je lačna - se vstane v posteljici in dudo na tla vrže - ter se začne smejat . Potem jo ponavadi ven vzamem, da gre moj naredit mleko in ko poje jo dam nazaj v posteljico. AMpak se dečva skos vstaja pa dudo iz posteljico ven meče. Potem pa jokat začne . Pa jo poberem, jo poležem nazaj - se še sama vležem in spet jovo na novo. Oooo...my god... Ne vem v čem je fora.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 7:56:46
|
|
|
|
mala_pikica
|
dobrom jutro! Naša noč katastrofa, sem prav srečna, da je jutro. Najhujše so mi noči, če imajo otroci visoko vročino. Luka je še vedno bogi, revež nič ne more jesti, da pa mu z možem spravima v želodček antibiotik je pa tako znanstvena fantastika, se mučima tudi po pol ure. Ker ga kar dviguje in je prvo dozo zbruhal, tako, da smo mogli ponoviti. Vredu je edino to, da je na 12 ur, je pa ful ogabnega okusa. Vidim, da je še veliko otročkov bolnih, vsem pošiljam in, da se čimprej pozdravite!!! Srečka super za tvojo Lano, da tako lepo napreduje, pa fajn, da si zamenjala pediatra, če nisi bila z njim zadovoljna. Mesečnica koliko zobkov pa ima tvoja Luna? Luka ima še zmeraj samo 4, jih je dobil mislim, da pri enih 7m, zdaj pa ni nič videti, da bi še kakšen kukal na plano.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 7:58:07
|
|
|
|
pina-1
|
JUtro. A prva al kaj? Naša noč je bila katastrofa, ker je Mia ponoči zakuhala. Sem ji ob 3 dajala calpol in sirup za poiritev kašlja. POl je pa kar k nam prišla spat. Pino je pa romal na kavč sedaj še spi. Midve z ano pa še rogoviliva po stanovanju. Grem si kavo iskat in ani skuhat čaj. Pa nazaj pridem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 7:58:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica dobrom jutro! Naša noč katastrofa, sem prav srečna, da je jutro. Najhujše so mi noči, če imajo otroci visoko vročino. Luka je še vedno bogi, revež nič ne more jesti, da pa mu z možem spravima v želodček antibiotik je pa tako znanstvena fantastika, se mučima tudi po pol ure. Ker ga kar dviguje in je prvo dozo zbruhal, tako, da smo mogli ponoviti. Vredu je edino to, da je na 12 ur, je pa ful ogabnega okusa. Vidim, da je še veliko otročkov bolnih, vsem pošiljam in, da se čimprej pozdravite!!! Srečka super za tvojo Lano, da tako lepo napreduje, pa fajn, da si zamenjala pediatra, če nisi bila z njim zadovoljna. Mesečnica koliko zobkov pa ima tvoja Luna? Luka ima še zmeraj samo 4, jih je dobil mislim, da pri enih 7m, zdaj pa ni nič videti, da bi še kakšen kukal na plano. danes si pa ti mene prehitela
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 8:09:58
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro naša noč adijo pamet . še eno tako neprespano noč, pa me bo pobralo, dobesedno. no vročina namje padla že včeraj zvečer in je ponoči nismo meli. upam, da je ne bo več. tud fontana iz noska se je ustavila, zdaj je tist ta gost šmrkelj, kar pomeni, da gre na boljše . vseeno pa je bla noč še hujša od včerajšnje. niti ene ure v kosu nismo prespali. za zmešat . le ob 5h je našla en položaj, da je lahko dihala in sva spali do 7:30. me je pa začelo grlo praskat, upam, da ne bo hujšega..ziher od neprespanosti. že par dni nisem nič za nazaj brala, ker mi čez dan spi v kosu sam po pol urce, pa moram takrat mal izkoristit. mesečnica, super ti to vse pokomentiraš, potem res ni potrebe, da človek vse za nazaj bere nič, grem zdaj posrano rito previt, še jaz alelujo odpet, pol pa zajtrk, pa če čas dopusti, še kaj preberem lupčka vsem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 8:13:27
|
|
|
|
blaža
|
jutro! Mi smo spali dobro. zbudil se je okoli 4ih, pa je moj vstal in pol ob peti mu je dal mleko z rižolinotom. pol je spal še do sedme in pol. zdej pa kar naprej čeblja: Ko, ko, ga ga. ful je smešen. Od kar se je to naučil samo to govori. msescnica jaz dam v aventovo flašo z regulacijskim cucljem tisto na I II III in mu dam v 300 mll, okoli 8 čajnih žličk rižolinota. V bistvu ta veliko flašo polno do vrha. ja z veseljem te spomnem za kopalnico. Če boš mela cajt mi povej kaki so bli stroški. lahki tudi na ZS te lepo prosim. me je kar malo strah, da ne bo dovolj dinarčkov, čeprav po naših izračunih bi moralo ratat. No V soboto greva čez pogledat v Adriaker, tam kjer smo že nekaj kupovali, pa bomo malo pogledali in preračunali. Verjetno je pa delo še enkrat tolko kot material. Midva bova sama to kopalnico rihtala, pa polagala ploščice,... Bomo vidli. Definitivno bomo pa itak prej šli pogledat in vse preračunali. No zdej pa na hitro spijm kafe, pol pa peljeva z Blažem Matijo v vrtec, pol sva pa fraj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 8:17:41
|
|
|
|
itata
|
jutro, se je izkazalo, da je faza odrivanja, ki jo je prvič prikazal v soboto zvečer neke vrste trtmarjenje in protestiranje... to naredi očitno kadar gre spat in se začne dret in ob tla metat. sam da je to naredil pol včeraj ta starima k sta ga merkala in sta me vsa panična klicala, da naj pridem takoj domov da gremo na urgenco. sem pol mojo P klicala pa je rekla, da če ni vročine, je normalno in je normalne volje, da je to samo trma. me je skor po tleh vrglo. mi pa vsi zaskrbljeni. oziroma lahko protest na moj odhod v službo in ga izvaja ko mu kaj ni prav in bi rad uveljavil svojo. že tko zgodi smo začel moja mama še ne verjame čist. ampak sem naredila tko k je P rekla in sem ga na tla položila al pa zvečer v posteljico, da se ne more kaj udarit in je to še 2 izvedel pa je trajal samo 2 minute še. če ne bo reakcije, pol bo počas nehal... upam bolan pa sigurno ni, ker je super volje in brez vročine. tud prehlada ni več... zdej greva do alergologa. se mi niti ne da kej preveč
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 8:48:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Noč taka kot vse , Larisa je že po zajtrku, jaz si ga pa ravno pripravljam.... in ker je že pri meni in mi tipka po tipkovnici se javim malo kasneje Ma ne morm verjet, je že šla Pol vas pa lahko mal preberem. Lep dan!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 8:56:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, se je izkazalo, da je faza odrivanja, ki jo je prvič prikazal v soboto zvečer neke vrste trtmarjenje in protestiranje... to naredi očitno kadar gre spat in se začne dret in ob tla metat. sam da je to naredil pol včeraj ta starima k sta ga merkala in sta me vsa panična klicala, da naj pridem takoj domov da gremo na urgenco. sem pol mojo P klicala pa je rekla, da če ni vročine, je normalno in je normalne volje, da je to samo trma. me je skor po tleh vrglo. mi pa vsi zaskrbljeni. oziroma lahko protest na moj odhod v službo in ga izvaja ko mu kaj ni prav in bi rad uveljavil svojo. že tko zgodi smo začel moja mama še ne verjame čist. ampak sem naredila tko k je P rekla in sem ga na tla položila al pa zvečer v posteljico, da se ne more kaj udarit in je to še 2 izvedel pa je trajal samo 2 minute še. če ne bo reakcije, pol bo počas nehal... upam bolan pa sigurno ni, ker je super volje in brez vročine. tud prehlada ni več... zdej greva do alergologa. se mi niti ne da kej preveč itata, to so ti brihtni otroci, probajo, če pali, pali. Vem pa da ni prijetno.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 9:00:12
|
|
|
|
katka37
|
Dobro jutro! Koliko vas je bolanih, ne morem verjeti. Samo naj ta zima res čimprej mine, da boste zdravi. Februarka, naš tudi zelo uživa ob tipkovnici, pa tu in tam odide, pa pride nazaj malo potipkat. kko o ß9944t0iojc 8u .u (kot naprimer zdaj )
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 9:08:47
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Mi smo spet super spali 1 in edina budnica ob 5h in spanje do 8h Zunaj imamo pa sonček, zato zdaj vsi skupaj pozajtrkujemo in jo čez kako dobro urico odrinemo v mesto na sprehod do onemoglosti, pa mami bo še malo na razprodaje pokukala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 9:38:55
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jutro Mi smo spet super spali 1 in edina budnica ob 5h in spanje do 8h Zunaj imamo pa sonček, zato zdaj vsi skupaj pozajtrkujemo in jo čez kako dobro urico odrinemo v mesto na sprehod do onemoglosti, pa mami bo še malo na razprodaje pokukala o sonček, tle pa tako grdo vreme. No je pa toplo, samo rosi in je oblačno. Kupi si kaj lepega, na razprodajah!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 10:05:37
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, val je ponoči zakuhal na več kot 40 (pri 40 mi ni več pustil merit), da sva ga dala v mrzlo kopel, namazala s kisom in dala svečko nekako sva zbila vročino, zdaj je pa malo bolje no, šibam mu nos posesat in malo igrat papa
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 20.1.2009 10:17:33 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 10:38:46
|
|
|
|
Februarka08
|
Blacky, naj se Val čim prej pozdravi joj, kakšna vročina Vsem bolančkom
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 20.1.2009 10:44:58
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jutro, val je ponoči zakuhal na več kot 40 (pri 40 mi ni več pustil merit), da sva ga dala v mrzlo kopel, namazala s kisom in dala svečko nekako sva zbila vročino, zdaj je pa malo bolje no, šibam mu nos posesat in malo igrat papa Pri taki vročini ga je moralo res zelo mučiti, ubožček.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.