|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
19.1.2009 20:21:08   
buči
Ella, živio. Si že v službi? Imam namen drug teden pridem v Kranj, samo najbrž ne hodita z Zojo ven, ker je povsod tako virozno.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
19.1.2009 20:21:16   
bamby
Se pa tudi jaz od vas za nocoj poslavljam!

nočko

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
19.1.2009 20:22:01   
buči
Grem kar spat, da se pripravim na jutri - pogreb. Pa da moje fante nekako spravim malo k sebi, vsaj mlekarnarja, ker bi morala v sredo delat.

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
19.1.2009 20:23:21   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: buči

Ella, živio. Si že v službi? Imam namen drug teden pridem v Kranj, samo najbrž ne hodita z Zojo ven, ker je povsod tako virozno.

buči začnem drugi teden. Normalno hodiva vn, je pa res da po kakih centrih pa zadnje čase ne user posted image

bamby user posted image user posted image tudi vam želim, da vročina pade. Sem te pozabila vprašat, kako sedaj kej v vrtcu? Ste jo potem še kaj uvajali?

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
19.1.2009 20:29:35   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Evo, naša tud že smrčiuser posted image

Ma sem user posted image ker je spet popila samo 80 ml mlekauser posted image user posted image kaj ga res ne rabi več al kajuser posted image mogoče ji dam jutr žlico gresolinota not če ji bo boljši potemuser posted image

a pa je tudi nazadnje pri nas jedla user posted image k Zoja je pozaugala 300 ml user posted image

blaža sigurno nismo kje blizu user posted image user posted image user posted image ti vdihavaš mal bolj primorski zrak, midve pa čisto gorenjskega user posted image user posted image user posted image

ja pol pa nič!user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
19.1.2009 20:34:22   
blaža
  februarka Mleko jaz redčim tako, da dam na 270 ml, še okoli 30-40ml vode. Za 150 ml bi jaz dala po moje ene 20 ml vode?user posted image Lih malo, da ni tako močno.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
19.1.2009 20:35:14   
blaža
Vidim, da vas je veliko bolnih. Vsem želim, da se čim prej pozdravite.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
19.1.2009 20:36:24   
blaža
No kje ste zdej vse?

po tv so povedali, da je en znanstvenik zračunal, da je današnji dan v letu najdepresivnejši.user posted image

No mogoče pa kar drži. Sem pa mislila, da sem taka, ker prihajauser posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
19.1.2009 20:37:55   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

No kje ste zdej vse?

po tv so povedali, da je en znanstvenik zračunal, da je današnji dan v letu najdepresivnejši.user posted image

No mogoče pa kar drži. Sem pa mislila, da sem taka, ker prihajauser posted image user posted image

ti se kar tolaži s tem user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz grem pod tuš, potem pa mogče pridem še kej f5 stisnt user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
19.1.2009 20:42:38   
blaža

No kje ste zdej vse?

ti se kar tolaži s tem user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz grem pod tuš, potem pa mogče pridem še kej f5 stisnt user posted image user posted image

ja prav maš, res že zavdarjaš!user posted image Pridi frišna!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
19.1.2009 20:44:31   
Februarka08
Evo, jaz sem pa že stuškana in nadišavljenauser posted image
Moj se tušira, potem greva pa mal pred tv...

Blaža, hvalauser posted image
Ella, ali Bajsa že ve za četrtekuser posted image ker če ne, jo lahko jaz obvestim...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
19.1.2009 20:48:26   
MetiLu
Čer!
Vas še nisem prebrala ... na šihtu je bilo divje user posted image  Janez spet ful priden v varstvu, je spal 2 ure in pol user posted image  tako da počasi ukinjamo popoldansko spanje... ob 20.00 je že dol padu, tko da se dones nisva velik družila, sam 1 urco in pol user posted image  no, bova pa jutri cel popoldan skupaj user posted image

Punce, a vsak dan preoblačite vaše pamžke za v vrtec/varstvo? Ker naš je vsak dan neki popackan, sej ne dost, sam lih tok, da mi ni, da bi ga naslednji dan zaflakanga v varstvo peljala, pol se pa teh trenerkic tolk ponuca user posted image  sem  mu jih par nakupila prav za v varstvo, ker "talepih" cotk mi je škoda, a se tam po tleh valja v njih user posted image  ma sej tole ni lih pomembno, tko da lahko mirno prezrete napisano user posted image  

Zdele bi pa neki jedla, pa sploh ne vem kaj bi user posted image  najboljš da grem spat ...

Grem vas mal prebrat, če ne bo preveč citiranja ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
19.1.2009 20:56:56   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Dober večer!

Punce jaz sem tako user posted image user posted image user posted image . Luka ima ful grdo gnojno angino, naju je hotela kar v bolnico poslatiuser posted image , zdaj bomo probali doma in upam, da nam bo že jutri boljše. Mi je pa pokazala grlo in je bilo res ful ful grdo za videti, mi je žal, da sem pogledala, ker me zdaj še toliko bolj skrbi. Je pa Luka res bogi, nič ne more jesti in piti, kosilo je že po 3 žličkah zbruhal, le malo mleka popije po flaški, pa še visoko vročino ima, tako, da ful čakam, da minejo tiste 4 ure, da mu lahko dam svečko.
Res sem čisto žalostna, sem že čisto naveličana teh bolezni. Sem danes že celo zmolila in prosila, da bi mu bilo boljše, ne vem kdaj sem nazadnje to naredilauser posted image . Pa še user posted image  sem dobila, tako, da še to vpliva na mene, eh ne bom vas več morila, lepo se imejte. Nočko.

user posted image  user posted image  user posted image  zdej pa jaz hočem poletje, da se tvoj Lukec končno malo pozdravi, ker to je pa čist tu mač krivično user posted image  user posted image  user posted image  Kaj  naj ti napišem? Mi se počasi cajtamo od smrkavosti in vso"odvečno" zdravje in imunost pošiljamo Lukcu  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
19.1.2009 21:06:46   
ella79
februarka mislim, da bo bajso, če je že ni, obvestila jencili user posted image

meti user posted image user posted image user posted image za prvi dan. A doma se pa ne valja po tleh user posted image men se vseeno zdijo trenerkice najbolj fajn, sej se tudi sama doma v njih najboljš počutim. Pa verjetno če pride zjutraj v varstvo z eno pikico na hlačah, se popoldan ko jih bo imel tri še opazil ne bo user posted image jaz mislim, da če ga doma za vsako pikico ne preoblačiš, tudi za v varstvo ni potrebno user posted image

sem ornk nadišavljena, a kej diši user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
19.1.2009 21:08:01   
blaža

februarka mislim, da bo bajso, če je že ni, obvestila jencili user posted image

meti user posted image user posted image user posted image za prvi dan. A doma se pa ne valja po tleh user posted image men se vseeno zdijo trenerkice najbolj fajn, sej se tudi sama doma v njih najboljš počutim. Pa verjetno če pride zjutraj v varstvo z eno pikico na hlačah, se popoldan ko jih bo imel tri še opazil ne bo user posted image jaz mislim, da če ga doma za vsako pikico ne preoblačiš, tudi za v varstvo ni potrebno user posted image

sem ornk nadišavljena, a kej diši user posted image user posted image user posted image

MHMMMM!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
19.1.2009 21:08:28   
blaža
Pina pa kje si ti zaboga? te čakam tam, tebe pa ni.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
19.1.2009 21:08:29   
dolenjka

mmmmmmmmmmmm, a to je kej novga na tržišču, ker še mi2 s Stipetom sva tle na severu zavohala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
19.1.2009 21:09:15   
dolenjka

a to jo na RR čakaš, al sred Senožeč kje na vetru user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
19.1.2009 21:10:04   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

mmmmmmmmmmmm, a to je kej novga na tržišču, ker še mi2 s Stipetom sva tle na severu zavohala user posted image

locitane ima akcijo za karitijevo maslo!user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
19.1.2009 21:10:25   
ella79

a to jo na RR čakaš, al sred Senožeč kje na vetru user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
19.1.2009 21:10:37   
blaža

ne, ne tle v škatli na drugi strani, na klepetu.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
19.1.2009 21:11:01   
ella79

madona blaža, skor si uganila user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
19.1.2009 21:11:08   
blaža

19,90 e za kom.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
19.1.2009 21:13:02   
dolenjka

ne, ne tle v škatli na drugi strani, na klepetu.user posted image

izdajalki

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
19.1.2009 21:13:42   
dolenjka

19,90 e za kom.

a imaš ti nov šiht user posted image  user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.