![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:21:08
|
|
|
|
buči
|
Ella, živio. Si že v službi? Imam namen drug teden pridem v Kranj, samo najbrž ne hodita z Zojo ven, ker je povsod tako virozno.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:21:16
|
|
|
|
bamby
|
Se pa tudi jaz od vas za nocoj poslavljam! nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:22:01
|
|
|
|
buči
|
Grem kar spat, da se pripravim na jutri - pogreb. Pa da moje fante nekako spravim malo k sebi, vsaj mlekarnarja, ker bi morala v sredo delat.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:23:21
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Ella, živio. Si že v službi? Imam namen drug teden pridem v Kranj, samo najbrž ne hodita z Zojo ven, ker je povsod tako virozno. buči začnem drugi teden. Normalno hodiva vn, je pa res da po kakih centrih pa zadnje čase ne bamby tudi vam želim, da vročina pade. Sem te pozabila vprašat, kako sedaj kej v vrtcu? Ste jo potem še kaj uvajali?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:29:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Evo, naša tud že smrči Ma sem ker je spet popila samo 80 ml mleka kaj ga res ne rabi več al kaj mogoče ji dam jutr žlico gresolinota not če ji bo boljši potem a pa je tudi nazadnje pri nas jedla k Zoja je pozaugala 300 ml blaža sigurno nismo kje blizu ti vdihavaš mal bolj primorski zrak, midve pa čisto gorenjskega ja pol pa nič!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:34:22
|
|
|
|
blaža
|
februarka Mleko jaz redčim tako, da dam na 270 ml, še okoli 30-40ml vode. Za 150 ml bi jaz dala po moje ene 20 ml vode? Lih malo, da ni tako močno.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:35:14
|
|
|
|
blaža
|
Vidim, da vas je veliko bolnih. Vsem želim, da se čim prej pozdravite.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:36:24
|
|
|
|
blaža
|
No kje ste zdej vse? po tv so povedali, da je en znanstvenik zračunal, da je današnji dan v letu najdepresivnejši. No mogoče pa kar drži. Sem pa mislila, da sem taka, ker prihaja
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:37:55
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža No kje ste zdej vse? po tv so povedali, da je en znanstvenik zračunal, da je današnji dan v letu najdepresivnejši. No mogoče pa kar drži. Sem pa mislila, da sem taka, ker prihaja ti se kar tolaži s tem jaz grem pod tuš, potem pa mogče pridem še kej f5 stisnt
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:42:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: blaža No kje ste zdej vse? po tv so povedali, da je en znanstvenik zračunal, da je današnji dan v letu najdepresivnejši. No mogoče pa kar drži. Sem pa mislila, da sem taka, ker prihaja ti se kar tolaži s tem jaz grem pod tuš, potem pa mogče pridem še kej f5 stisnt ja prav maš, res že zavdarjaš! Pridi frišna!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:44:31
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jaz sem pa že stuškana in nadišavljena Moj se tušira, potem greva pa mal pred tv... Blaža, hvala Ella, ali Bajsa že ve za četrtek ker če ne, jo lahko jaz obvestim...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:48:26
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Vas še nisem prebrala ... na šihtu je bilo divje Janez spet ful priden v varstvu, je spal 2 ure in pol tako da počasi ukinjamo popoldansko spanje... ob 20.00 je že dol padu, tko da se dones nisva velik družila, sam 1 urco in pol no, bova pa jutri cel popoldan skupaj Punce, a vsak dan preoblačite vaše pamžke za v vrtec/varstvo? Ker naš je vsak dan neki popackan, sej ne dost, sam lih tok, da mi ni, da bi ga naslednji dan zaflakanga v varstvo peljala, pol se pa teh trenerkic tolk ponuca sem mu jih par nakupila prav za v varstvo, ker "talepih" cotk mi je škoda, a se tam po tleh valja v njih ma sej tole ni lih pomembno, tko da lahko mirno prezrete napisano Zdele bi pa neki jedla, pa sploh ne vem kaj bi najboljš da grem spat ... Grem vas mal prebrat, če ne bo preveč citiranja ...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 20:56:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Dober večer! Punce jaz sem tako . Luka ima ful grdo gnojno angino, naju je hotela kar v bolnico poslati , zdaj bomo probali doma in upam, da nam bo že jutri boljše. Mi je pa pokazala grlo in je bilo res ful ful grdo za videti, mi je žal, da sem pogledala, ker me zdaj še toliko bolj skrbi. Je pa Luka res bogi, nič ne more jesti in piti, kosilo je že po 3 žličkah zbruhal, le malo mleka popije po flaški, pa še visoko vročino ima, tako, da ful čakam, da minejo tiste 4 ure, da mu lahko dam svečko. Res sem čisto žalostna, sem že čisto naveličana teh bolezni. Sem danes že celo zmolila in prosila, da bi mu bilo boljše, ne vem kdaj sem nazadnje to naredila . Pa še sem dobila, tako, da še to vpliva na mene, eh ne bom vas več morila, lepo se imejte. Nočko. zdej pa jaz hočem poletje, da se tvoj Lukec končno malo pozdravi, ker to je pa čist tu mač krivično Kaj naj ti napišem? Mi se počasi cajtamo od smrkavosti in vso"odvečno" zdravje in imunost pošiljamo Lukcu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:06:46
|
|
|
|
ella79
|
februarka mislim, da bo bajso, če je že ni, obvestila jencili meti za prvi dan. A doma se pa ne valja po tleh men se vseeno zdijo trenerkice najbolj fajn, sej se tudi sama doma v njih najboljš počutim. Pa verjetno če pride zjutraj v varstvo z eno pikico na hlačah, se popoldan ko jih bo imel tri še opazil ne bo jaz mislim, da če ga doma za vsako pikico ne preoblačiš, tudi za v varstvo ni potrebno sem ornk nadišavljena, a kej diši
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:08:01
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka mislim, da bo bajso, če je že ni, obvestila jencili meti za prvi dan. A doma se pa ne valja po tleh men se vseeno zdijo trenerkice najbolj fajn, sej se tudi sama doma v njih najboljš počutim. Pa verjetno če pride zjutraj v varstvo z eno pikico na hlačah, se popoldan ko jih bo imel tri še opazil ne bo jaz mislim, da če ga doma za vsako pikico ne preoblačiš, tudi za v varstvo ni potrebno sem ornk nadišavljena, a kej diši MHMMMM!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:08:28
|
|
|
|
blaža
|
Pina pa kje si ti zaboga? te čakam tam, tebe pa ni.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:08:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 sem ornk nadišavljena, a kej diši mmmmmmmmmmmm, a to je kej novga na tržišču, ker še mi2 s Stipetom sva tle na severu zavohala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:09:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina pa kje si ti zaboga? te čakam tam, tebe pa ni. a to jo na RR čakaš, al sred Senožeč kje na vetru
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:10:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 sem ornk nadišavljena, a kej diši mmmmmmmmmmmm, a to je kej novga na tržišču, ker še mi2 s Stipetom sva tle na severu zavohala locitane ima akcijo za karitijevo maslo!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:10:25
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina pa kje si ti zaboga? te čakam tam, tebe pa ni. a to jo na RR čakaš, al sred Senožeč kje na vetru
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:10:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina pa kje si ti zaboga? te čakam tam, tebe pa ni. a to jo na RR čakaš, al sred Senožeč kje na vetru ne, ne tle v škatli na drugi strani, na klepetu.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:11:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 sem ornk nadišavljena, a kej diši mmmmmmmmmmmm, a to je kej novga na tržišču, ker še mi2 s Stipetom sva tle na severu zavohala locitane ima akcijo za karitijevo maslo! madona blaža, skor si uganila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:11:08
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 sem ornk nadišavljena, a kej diši mmmmmmmmmmmm, a to je kej novga na tržišču, ker še mi2 s Stipetom sva tle na severu zavohala locitane ima akcijo za karitijevo maslo! 19,90 e za kom.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:13:02
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Pina pa kje si ti zaboga? te čakam tam, tebe pa ni. a to jo na RR čakaš, al sred Senožeč kje na vetru ne, ne tle v škatli na drugi strani, na klepetu. izdajalki
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:13:42
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 sem ornk nadišavljena, a kej diši mmmmmmmmmmmm, a to je kej novga na tržišču, ker še mi2 s Stipetom sva tle na severu zavohala locitane ima akcijo za karitijevo maslo! 19,90 e za kom. a imaš ti nov šiht
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.