![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:40:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu U Pinči, za kokice se zmeraj plac najde meti ti kar uleti. tega pri nas nikoline zmanjka. samo s soljo sem na tesn. Hodim že 4 dni v trgovino samo po sol, pa je še nisem domov prinesla že v soboto si rekla, da jo moraš kupit. ja vidiš... jutri v mercatorju bo pa prva stvar, ki bo romala v voziček. in to min 2 kg jaz sem si nardila zalogo za novo leto, ki smo ful delali iz slanega testa. ma sej jaz sem si je tudi, pa je pol mami zmanjkala... in evo sedaj sem jaz brez. greš nazaj k mami. sem bla, pa je tudi ona nima n zalogi . sem ji "ukradla" le pol šalčke
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:41:43
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Ma sej ne rabim soli, mi je čips čist usta razžru... tko je če je dec doma, pa sem jaz cel dan na šihtu, pa ni nič kuhano pol pa sam poli salamo na kruhu jemo a nisi ti en dan kuhalal sto na uro.... to jaz ponavadi nardim, ko vem, da bo dedec doma Sem ja Sam očitno če jaz ne dam iz skrinje in extra ne naročim, naj neki skuha, pol NI NIČ... sem lih zadnjič s kolegico razpravljala, kdaj se bo men zgodil, da bom šla zjutraj na šiht in prišla popoldan domov za mizo, kjer me bo čakalo super kosilo? S tem da bo zjutraj otrok zrihtan, peljan v varstvo, stanovanje v redu, fasnga kupljena, tamal pobran iz varstva, pa še kaj bi se našlo svetega NIKOLI žal moški in multitasking NE GREJO SKUP Jao, kako moj mucek grdo kašlja, ga slišim iz spalnice, čudn da se še ni zbudil
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:46:53
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce, ni kej, jutri je šiht, jest grem spat... Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:48:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Babike, nočko še od mene
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:49:31
|
|
|
|
pina-1
|
nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:50:44
|
|
|
|
blaža
|
nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:52:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Ni res, nisva se z gorenjko na ZS šuntale, nekje drgje, pa še to čist mal, pol se je pa ona mogla svojmu posvetit, jaz sem pa Stipetu pedikuro naredila, ker si jo zasluži Moj dec je sicer smotan, sam priden pa tut. Mene vsak dan čaka nekaj toplega, ko s šihta pridem. Je pa res, da ni v službi oz. ima trenutno fajn delodajalko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:53:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Ni res, nisva se z gorenjko na ZS šuntale, nekje drgje, pa še to čist mal, pol se je pa ona mogla svojmu posvetit, jaz sem pa Stipetu pedikuro naredila, ker si jo zasluži Moj dec je sicer smotan, sam priden pa tut. Mene vsak dan čaka nekaj toplega, ko s šihta pridem. Je pa res, da ni v službi oz. ima trenutno fajn delodajalko sej sem vedla stipe je pa itak jedan i jedini
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:55:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Ni res, nisva se z gorenjko na ZS šuntale, nekje drgje, pa še to čist mal, pol se je pa ona mogla svojmu posvetit, jaz sem pa Stipetu pedikuro naredila, ker si jo zasluži Moj dec je sicer smotan, sam priden pa tut. Mene vsak dan čaka nekaj toplega, ko s šihta pridem. Je pa res, da ni v službi oz. ima trenutno fajn delodajalko sej sem vedla stipe je pa itak jedan i jedini nego? Ejo, ko sva mi2 z ello klepetali, sva bili tut na RR aktivni hkrati, nisva kot ti in Blaža ejo, čestitke pinotu za pogodbo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:58:26
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Ni res, nisva se z gorenjko na ZS šuntale, nekje drgje, pa še to čist mal, pol se je pa ona mogla svojmu posvetit, jaz sem pa Stipetu pedikuro naredila, ker si jo zasluži Moj dec je sicer smotan, sam priden pa tut. Mene vsak dan čaka nekaj toplega, ko s šihta pridem. Je pa res, da ni v službi oz. ima trenutno fajn delodajalko sej sem vedla stipe je pa itak jedan i jedini nego? Ejo, ko sva mi2 z ello klepetali, sva bili tut na RR aktivni hkrati, nisva kot ti in Blaža ejo, čestitke pinotu za pogodbo dragica, sej midve sva bli aktivni tudi na RRR..sej sva samo midve pisali o SOLI pa hvala za čestitke... pijemo ob priliki na to.
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 19.1.2009 21:59:16 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 21:59:27
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Ni res, nisva se z gorenjko na ZS šuntale, nekje drgje, pa še to čist mal, pol se je pa ona mogla svojmu posvetit, jaz sem pa Stipetu pedikuro naredila, ker si jo zasluži Moj dec je sicer smotan, sam priden pa tut. Mene vsak dan čaka nekaj toplega, ko s šihta pridem. Je pa res, da ni v službi oz. ima trenutno fajn delodajalko sej sem vedla stipe je pa itak jedan i jedini nego? Ejo, ko sva mi2 z ello klepetali, sva bili tut na RR aktivni hkrati, nisva kot ti in Blaža ejo, čestitke pinotu za pogodbo ja pa sej jaz in Pina tudi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:00:56
|
|
|
|
blaža
|
No zdej pa res nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:01:05
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Ni res, nisva se z gorenjko na ZS šuntale, nekje drgje, pa še to čist mal, pol se je pa ona mogla svojmu posvetit, jaz sem pa Stipetu pedikuro naredila, ker si jo zasluži Moj dec je sicer smotan, sam priden pa tut. Mene vsak dan čaka nekaj toplega, ko s šihta pridem. Je pa res, da ni v službi oz. ima trenutno fajn delodajalko sej sem vedla stipe je pa itak jedan i jedini nego? Ejo, ko sva mi2 z ello klepetali, sva bili tut na RR aktivni hkrati, nisva kot ti in Blaža ejo, čestitke pinotu za pogodbo dragica, sej midve sva bli aktivni tudi na RRR..sej sva samo midve pisali o SOLI pa hvala za čestitke... pijemo ob priliki na to. stalno neki izgovori za bit nadelan
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:01:20
|
|
|
|
pina-1
|
grem se k pinotu sitisnit na kavč.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:02:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Ni res, nisva se z gorenjko na ZS šuntale, nekje drgje, pa še to čist mal, pol se je pa ona mogla svojmu posvetit, jaz sem pa Stipetu pedikuro naredila, ker si jo zasluži Moj dec je sicer smotan, sam priden pa tut. Mene vsak dan čaka nekaj toplega, ko s šihta pridem. Je pa res, da ni v službi oz. ima trenutno fajn delodajalko sej sem vedla stipe je pa itak jedan i jedini nego? Ejo, ko sva mi2 z ello klepetali, sva bili tut na RR aktivni hkrati, nisva kot ti in Blaža ejo, čestitke pinotu za pogodbo dragica, sej midve sva bli aktivni tudi na RRR..sej sva samo midve pisali o SOLI pa hvala za čestitke... pijemo ob priliki na to. stalno neki izgovori za bit nadelan ja no moreš pit brez razloga
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:03:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Ni res, nisva se z gorenjko na ZS šuntale, nekje drgje, pa še to čist mal, pol se je pa ona mogla svojmu posvetit, jaz sem pa Stipetu pedikuro naredila, ker si jo zasluži Moj dec je sicer smotan, sam priden pa tut. Mene vsak dan čaka nekaj toplega, ko s šihta pridem. Je pa res, da ni v službi oz. ima trenutno fajn delodajalko sej sem vedla stipe je pa itak jedan i jedini nego? Ejo, ko sva mi2 z ello klepetali, sva bili tut na RR aktivni hkrati, nisva kot ti in Blaža ejo, čestitke pinotu za pogodbo dragica, sej midve sva bli aktivni tudi na RRR..sej sva samo midve pisali o SOLI pa hvala za čestitke... pijemo ob priliki na to. stalno neki izgovori za bit nadelan ja no moreš pit brez razloga res ne, sam imet ga pa tut ni težko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:11:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, katera je rekla, da je danes najbolj depresiven dan v letu - to lahko samo potrdim, ker je moj ded danes težek kakšno tono. Drugače pa smo mi fajn opravili pri novi P. Krasna pediatrinja , res si vzame čas in se posveti otroku in tebi. Zato smo pač morali malo dlje čakat, da smo opravili pregled. So jo izmerili 77cm in težo 9.900 g. Pohvaljeni smo bili za vso znanje in napredovanje. lilči - mary lou - čestitke za diplomo Vsem bolančkom pa , da se čimprej pozdravite.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:15:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Še nekaj, če bo katero zanimalo: glede na to, da Lana ne sprejema AM in tudi alpskega ne kaj preveč (spije morda 20ml) sem bila zaskrbljena, da to pač njej zdaj manjka odkar se ne doji. Pa mi je P rekla, da ji ne rabim posebaj mleka ponujat, če ne želi. Če je mlečne kašice, skutke, jogurte, ... dobi dovolj. Naj ji pa ob zajtrku, če je kruh ali kaj podobnega, ponudim mleko kar po lončku. No, saj sva tako tudi prakticirale. No, upoštevajte, da Lana že ima eno leto. Pa probiotike mi je tudi svetovala, kot so Actimel, activia in podobno.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:15:30
|
|
|
|
dolenjka
|
SN tole je pa telepatija Semravno razmišljala da nisi nič javila kako kaj nova pediatrinja in zdaj preberem Lana je pa tudi orng babnica Tole si bom zapomnila, ker je 1. februarska bejbika in se bom verjetno pošteno nasmejala čez dober mesec, ko bomo našo navagali in zmerili. Pa sej v cm še ne pričakujem velike razlike, tam ene 3,4 cm, v teži bo pa pomojem kar... Pri 9m smo imeli 7220 g
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:17:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN tole je pa telepatija Semravno razmišljala da nisi nič javila kako kaj nova pediatrinja in zdaj preberem Lana je pa tudi orng babnica Tole si bom zapomnila, ker je 1. februarska bejbika in se bom verjetno pošteno nasmejala čez dober mesec, ko bomo našo navagali in zmerili. Pa sej v cm še ne pričakujem velike razlike, tam ene 3,4 cm, v teži bo pa pomojem kar... Pri 9m smo imeli 7220 g Koliko pa je bila velika Tara? Lana je imela pri 9M 74cm, pa 8500 g
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:18:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN tole je pa telepatija Semravno razmišljala da nisi nič javila kako kaj nova pediatrinja in zdaj preberem Lana je pa tudi orng babnica Tole si bom zapomnila, ker je 1. februarska bejbika in se bom verjetno pošteno nasmejala čez dober mesec, ko bomo našo navagali in zmerili. Pa sej v cm še ne pričakujem velike razlike, tam ene 3,4 cm, v teži bo pa pomojem kar... Pri 9m smo imeli 7220 g Koliko pa je bila velika Tara? Lana je imela pri 9M 74cm, pa 8500 g mislim da 71
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:23:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN tole je pa telepatija Semravno razmišljala da nisi nič javila kako kaj nova pediatrinja in zdaj preberem Lana je pa tudi orng babnica Tole si bom zapomnila, ker je 1. februarska bejbika in se bom verjetno pošteno nasmejala čez dober mesec, ko bomo našo navagali in zmerili. Pa sej v cm še ne pričakujem velike razlike, tam ene 3,4 cm, v teži bo pa pomojem kar... Pri 9m smo imeli 7220 g Koliko pa je bila velika Tara? Lana je imela pri 9M 74cm, pa 8500 g mislim da 71 A se tebi tudi dogaja, da sproti pozabljaš? Ej, občdijem tiste, ki si res vse zapomnijo - kdaj je otrok splazil, se vsedel, pil prvič iz lončka, .... Jaz si HB vse pišem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:28:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka SN tole je pa telepatija Semravno razmišljala da nisi nič javila kako kaj nova pediatrinja in zdaj preberem Lana je pa tudi orng babnica Tole si bom zapomnila, ker je 1. februarska bejbika in se bom verjetno pošteno nasmejala čez dober mesec, ko bomo našo navagali in zmerili. Pa sej v cm še ne pričakujem velike razlike, tam ene 3,4 cm, v teži bo pa pomojem kar... Pri 9m smo imeli 7220 g Koliko pa je bila velika Tara? Lana je imela pri 9M 74cm, pa 8500 g mislim da 71 A se tebi tudi dogaja, da sproti pozabljaš? Ej, občdijem tiste, ki si res vse zapomnijo - kdaj je otrok splazil, se vsedel, pil prvič iz lončka, .... Jaz si HB vse pišem. jaz tudi, ker pametni pišejo - reklama za Akto
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:30:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Pa drugače - ste kaj o biznisu še razmišljali in namislili?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 19.1.2009 22:32:30
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Pa drugače - ste kaj o biznisu še razmišljali in namislili? slabo, sem na dopustu in imam močno obliko lenoritisa
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiFOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
EPIDURALNA corfuKakšno imate mnenje o epiduralni anesteziji?sem za (
51%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
sem proti (
32%)
![](/slike/poll/poll.gif)
sem jo imela (
18%)
Število vseh glasov: 378Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!