Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 19:57:18
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma kje ste zdej? tu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 19:58:47
|
|
|
|
blaža
|
Ne vem kaj bi kej skuhala jutri.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 19:59:46
|
|
|
|
Blacky*
|
Naš škrat pa še ne spi, ampak se igra Ravno je padel v škatlo z igračami. Je spal popoldan in ga zdaj še nič ne daje spanec. Jaz pa kuham govejo juho, ker jo ima zelo rad.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:01:41
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ne vem kaj bi kej skuhala jutri. rižoto, njoke, špagete, mineštro, piščančji paprikaš ali pa sarme, segedin, joto
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:07:34
|
|
|
|
pina-1
|
jaz tudi za moja otroka tudi svet obrnem. Raje 4 krat brezveze k zdravniku kot enkrat premalo. Jaz bom jutri pašto. Pa ne vem še s čim. Mi tudi še ne spimo. Ampak so se ravnokar prižgali vsi semaforji in bomo šli kar v kopalnico in spat. Blaža, a se pozanimaš na kulinariki če še kera proda kako kilo tičine mase.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:10:17
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz pa razmišljam a čem iti v savno ali ne dilema dilema
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:16:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma kje ste zdej? Tuki...na poti k strani št. 200.. Kva mas jutr za kosilo?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:17:16
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz pa razmišljam a čem iti v savno ali ne dilema dilema V savno... kaj pa ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:18:45
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* jaz pa razmišljam a čem iti v savno ali ne dilema dilema V savno... kaj pa ? saj grem, sicer zamujam a grem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:19:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža ma kje ste zdej? Tuki...na poti k strani št. 200.. Kva mas jutr za kosilo? še 193
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:37:24
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka blacky - menjam račun s tabo a vi toliko samo za ogrevanje plačujete Meni se zdi naše full drago, sicer pa moramo počakati na mesec december. Pa non stop neki toplotno popravljajo in je račun za upravnika nato tudi zelo zelo lep... za njih, ne za nas ja , ta mesec bi naj bil celo okoli 150EUR račun no, javim koliko bo naša nova položnica... upam, da ne bom Naša je bila že prejšnji mesec (za december) 140 € .Ogrevamo na naftni plin 46 m2 do 22°. Ne upam pomislit, koliko bo januarja, ker je ful mrzlo, pa mora peč še bolj kurit. Aja, pa mi imamo tudi ogrevanje sanitarne vode zraven, samo te pa malo pokurimo. katka37, lepo da si se spet oglasila. Očitno te je res treba vsake toliko pošimfat, da se oglasiš . Pa zdaj, ko imava še eno babi v družbi ja ne boš zatajila . Zdaj smo tri: nona, oma in babi . lilči, glede masturbiranja fantkov, je tako, da nimaš kaj pri tem. Naš Tim si ga vleče odkar ga je lahko primu, pa če sem ga še bolj opozarjala ni nič zaleglo. Ves čas ima roko v hlačah, predvsem ko gleda TV, ali pod kovtrom v postelji. Edino ko se igra, nima časa zanj . Midve sva tudi nardili zdravniško potrdilo za vrtec, čeprav cepljena ni bila, ker je malo prehlajena. Zdaj pa ne vem ali naj greva jutri na uvajanje ali ne . Zdravnica mi je sicer rekla da naj ne hodiva, samo toliko pa spet ni prehlajena. Kaj pa vem . Čez 14 dni imava spet cepljenje.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:40:14
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:42:39
|
|
|
|
jencili
|
čer
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:43:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. čer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:45:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer čer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:46:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. čer čer nazaj no, pa da se namo sam čer-ali, še kakšno pametno rečmo jaz sem friški in sem že zrekreirana zdej sem še mojga zrajc**** in je začel trebušnjake delat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:51:32
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. čer čer nazaj no, pa da se namo sam čer-ali, še kakšno pametno rečmo jaz sem friški in sem že zrekreirana zdej sem še mojga zrajc**** in je začel trebušnjake delat Vsak clovek ima v genih zapisano kolikokrat mu bo v zivljenju srce udarlo... preden ga zmanka..., ce to kvoto prehitr ponucas te bo prej zmankal... zato... zmerno v sportu... raje joto kuhat !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:52:58
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer čer
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:54:32
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. čer čer nazaj no, pa da se namo sam čer-ali, še kakšno pametno rečmo jaz sem friški in sem že zrekreirana zdej sem še mojga zrajc**** in je začel trebušnjake delat Vsak clovek ima v genih zapisano kolikokrat mu bo v zivljenju srce udarlo... preden ga zmanka..., ce to kvoto prehitr ponucas te bo prej zmankal... zato... zmerno v sportu... raje joto kuhat !!!! ma kok si to dobr povedal Glej, da ne boš samo drugih tega učil v akcijo! Jaz se grem pa tud mal stisnt na kavč Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:54:50
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer čer kako ... v BXL-u dez pada...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:56:14
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. čer čer nazaj no, pa da se namo sam čer-ali, še kakšno pametno rečmo jaz sem friški in sem že zrekreirana zdej sem še mojga zrajc**** in je začel trebušnjake delat Vsak clovek ima v genih zapisano kolikokrat mu bo v zivljenju srce udarlo... preden ga zmanka..., ce to kvoto prehitr ponucas te bo prej zmankal... zato... zmerno v sportu... raje joto kuhat !!!! ma kok si to dobr povedal Glej, da ne boš samo drugih tega učil v akcijo! Jaz se grem pa tud mal stisnt na kavč Nočko Ma samo joto sem omenil in ze je "nocko".... ha, ha... !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:58:35
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Čer. čer čer nazaj no, pa da se namo sam čer-ali, še kakšno pametno rečmo jaz sem friški in sem že zrekreirana zdej sem še mojga zrajc**** in je začel trebušnjake delat Vsak clovek ima v genih zapisano kolikokrat mu bo v zivljenju srce udarlo... preden ga zmanka..., ce to kvoto prehitr ponucas te bo prej zmankal... zato... zmerno v sportu... raje joto kuhat !!!! ma kok si to dobr povedal Glej, da ne boš samo drugih tega učil v akcijo! Jaz se grem pa tud mal stisnt na kavč Nočko Ma samo joto sem omenil in ze je "nocko".... ha, ha... !!!! sem še vedno on-line
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 20:59:45
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer čer kako ... v BXL-u dez pada... šlik, šlak, tuki pa ne je pa mraz k pr norcih
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 21:34:11
|
|
|
|
jencili
|
kako že gre uno...a smrdim?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 21:57:46
|
|
|
|
nizy
|
čer, glede položnice za ogrevanje za december , danes smo jo dobili in kaj piše 160€ za 50m2
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?