Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 14:39:27
|
|
|
|
jencili
|
No tako. Taj je zaspal svojo današnjo rundo šele zdej . Res je, da je do 9h spal, sam od kje mu energija? Jst sm pa tud čist zmatrana, ker sva se res cel dan igrala neki, pa skakala po stanovanju, pa še tako vreme je uzuni, da res mori No ja, zdej grem pa delat kosilo, ker pride čez eno urco domov
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 14:50:53
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ej punce, a danes bomo do polovice od 200 prišle ja, jaz sem v akciji Mala spi že eno uro , od kje ji to? Pa še kosilo imam kuhano pa sej ti pravim, da sta s carico na vezi - danes je spala 2 uri Pridna carica - kolikokrat na dan pa še gre spat? Lana ponavadi spi 2x pol pol ure, ali pa 1x pol pol ure Val je tudi že v akciji... iz nosa mu še vedno teče, vročino bom zdaj zmerla... mi je pa prej rekla sestra pri P, da 37,2 ni vročina... in kako naj jaz to povem v vrtcu On ponavadi spi od 30 min do 1 ure. Spi pa samo 1x na dan. Mel je sicer eno obdobje da je 2x a zdaj ne več vročino za tako male smatrajo nad 38,5, ko jo začneš zbijat prej nima smisla, ker si tako krepijo imunski sistem - BAJE Z spanjem pa sta si z Valom zelo podobna - ti, ti lumpa ja, res lumpa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 14:52:54
|
|
|
|
blaža
|
Uh dans ste pa pridne v čvekanju. no jaz sem zdej že skuhala in čakam, da moj vsak čas pride domov. matija animira na Vivaldijevo muziko Blaža, ki se mu v stolčku smeji. Ful se masta rada. No naše današnje kosilo je precej čudnom, ma sem porablča kar sem imela doma. V glavnem panirani zreski( so bli že zmrznjeni), pa zraven pašta z pršutom in kislo smetano. se mi ni dalo delat krompijra danes. No ni po ločevalni, ma bom itak jedla samo pašto.Moji mesojedci pa še meso zraven pa radič. No Blaž je pa že itak jedel zelenjavno mineštrico. Pol pa pride kmalu obisk.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 14:53:24
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj smo pojedli... je ati kuhu... kus kus, piščanček in paradižnikova omaka s česnom in porom... njamsi, zdaj se grem pa z valom igrat papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 14:54:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* zdaj smo pojedli... je ati kuhu... kus kus, piščanček in paradižnikova omaka s česnom in porom... njamsi, zdaj se grem pa z valom igrat papa mnjama, jaz mam tudi ful rada kus kus, ma moj ni navdušen.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 14:54:12
|
|
|
|
dolenjka
|
Jaz pa našo pridno mesečnico pogrešam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 14:57:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz pa našo pridno mesečnico pogrešam jaz opa Pino. No je prišel moj, gremo jest.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 14:59:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Jaz pa našo pridno mesečnico pogrešam jaz opa Pino. No je prišel moj, gremo jest. mislim da je zadnjič napisala, da tako močno Stipeta pogreša, da bo imela neke dalmatince na obisku
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:02:30
|
|
|
|
mlavla
|
evo mene po enem urnem dremuckanju ..malo boljše sem že..sam se mi zdi da se me nekaj loteva...mi je začelo curljat z nosa..nič dober znak.. vidim...da ste pridno čvekale... jst pa buči pogrešam...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:02:40
|
|
|
|
dolenjka
|
in potem, vse tiho je bilo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:03:07
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kr neki debat, razmisljanj, opravicil je padl dans na 9.delu... ce tko nadaljujemo bomo res hitr na 10. delu Samo Marija je ratal in brez akcije.... in ker je Marija samo ena... je tudi ni na nasem RRu... in je tudi nikoli ne bo... !!!!! Pa se v Bibliji pise da Marija ni marala jote ... in potem ji je tud ratal na drug nacin... Zato pa da ne bo prevelike razlike med malcki : A K C I J A !!!!
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:03:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo mene po enem urnem dremuckanju ..malo boljše sem že..sam se mi zdi da se me nekaj loteva...mi je začelo curljat z nosa..nič dober znak.. vidim...da ste pridno čvekale... jst pa buči pogrešam... ojoj mlavla, da se nisi od mene nalezla malo heca mora bit upam, da ne zboliš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:04:20
|
|
|
|
Maj78
|
Ojla, mi smo bolani, smrekco morm še podret,aja pa porodno sem napisala, drugače pa nč novga.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:09:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla evo mene po enem urnem dremuckanju ..malo boljše sem že..sam se mi zdi da se me nekaj loteva...mi je začelo curljat z nosa..nič dober znak.. vidim...da ste pridno čvekale... jst pa buči pogrešam... ojoj mlavla, da se nisi od mene nalezla malo heca mora bit upam, da ne zboliš upam,da ne....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:11:02
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kr neki debat, razmisljanj, opravicil je padl dans na 9.delu... ce tko nadaljujemo bomo res hitr na 10. delu Samo Marija je ratal in brez akcije.... in ker je Marija samo ena... je tudi ni na nasem RRu... in je tudi nikoli ne bo... !!!!! Pa se v Bibliji pise da Marija ni marala jote ... in potem ji je tud ratal na drug nacin... Zato pa da ne bo prevelike razlike med malcki : A K C I J A !!!! jst vama res iz srca želim, da bo carica čimprej (da ne bo takšne težke poti..kot v prvo) dobila sestrico ali pa bratca...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:11:39
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Ojla, mi smo bolani, smrekco morm še podret,aja pa porodno sem napisala, drugače pa nč novga. pozdravljena.. kje pa se da prebrat to tvojo zgodbo..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:12:15
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Kr neki debat, razmisljanj, opravicil je padl dans na 9.delu... ce tko nadaljujemo bomo res hitr na 10. delu Samo Marija je ratal in brez akcije.... in ker je Marija samo ena... je tudi ni na nasem RRu... in je tudi nikoli ne bo... !!!!! Pa se v Bibliji pise da Marija ni marala jote ... in potem ji je tud ratal na drug nacin... Zato pa da ne bo prevelike razlike med malcki : A K C I J A !!!! jst vama res iz srca želim, da bo carica čimprej (da ne bo takšne težke poti..kot v prvo) dobila sestrico ali pa bratca... hvala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:14:03
|
|
|
|
blaža
|
kaj pol danes zvečer ne bo nobenega tle? a boste vsi joto z razlogom kuhali? Srečno kekec!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:15:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj pol danes zvečer ne bo nobenega tle? a boste vsi joto z razlogom kuhali? Srečno kekec! I tebi Pehta
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:15:51
|
|
|
|
mlavla
|
iz linka je razviden le opis..ne pa tudi izgled..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:16:21
|
|
|
|
mlavla
|
dolenjka..a si ti že kaj bolje...oz. tvoje zdravje?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:18:12
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj pol danes zvečer ne bo nobenega tle? a boste vsi joto z razlogom kuhali? Srečno kekec! A ti Pehta ne bos
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:18:38
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj pol danes zvečer ne bo nobenega tle? a boste vsi joto z razlogom kuhali? Srečno kekec! mi smo že skuhali...pa zadnje čase je res kar pogosto na jedilniku moj itak pravi..da takrat ko nočeš ...pa takrat ko hočeš ..so skoz prisotne neke skrbi.. zdej ko smo pa je itak najboljš...brez skrbi.. malo za šalo malo za res...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 12.1.2009 16:19:25
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: blaža kaj pol danes zvečer ne bo nobenega tle? a boste vsi joto z razlogom kuhali? Srečno kekec! A ti Pehta ne bos ne ta pehta pravi, da ma zaenkrat dovolj ..če sem jo prov razumela..
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?