![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:40:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. danes je en tak težek dan. Dopoldne sva z ano prećiveli venih na sončku. JE tako pasalo. JE kar 2 rundi odspala v vozičku. Ko sva se, ob 15, vračali s Kopra, pa je Ana v loku bruhala. Ampak to je tako zgledalo, da je bil stolček poln svinjarije . Doma sva šli še samo v čeber. Stolček sem pa demolirala na prafaktorje, da sem ga oprala. sedaj se suši na radiatorju in upam, da se do jutri posuši. Ana pa sedaj popoldne zelo malo je. PRavzaprav je pojedla endino joško in konec. se prov stran obača. To pa njej ni podobno . Pa še 2 runde je odspala . Boooo Smo pa danes sai, ker je Mia ostala pri moji teti čez noč. Si je tako želela, čeprav se ne počuti dobro. Jo grlo neki boli. Bomo videli kako in kaj bo jutri. Sem pa že spekla biskvit a torto po blažinem receptu. ŠE NIKOLI mo biskvit ni prišu tako lep in rahel, kot tokrat . Pa na sredini se tudi ni preveč dvignil ( nisem namazala robov modela). Jutri pa pride na vrsto krema. Glede skupnega praznovanja februarčkov, sem jaz za in tudi datum mi dkaj ustreza. Jaz spečem kruh za whole group. Blaža, ti si še neki glede kopalnice spraševala. Midva sva sama gruntala kako postaviti ploščice. Mava pa rdeče in roza velike ploščce, pa brez bordur in zidano omaro..... če želip ti na mail lahko kako sliko pošljem. Kje je pa stipe danes???? ma kaj delaš torto za rd, al kar tako Pina? Ma kaj je pa blo , da je revca tako v loku bruhala? Torta je za RD od kolegice. Ga ima v nedeljo. Pa še en pekač kruha in to je darilo Ma nimam pojma. Ali ji je naškodilo sadje ( sem ji dala eno malo bolj zrelo hruško, banano in piškot). Zdej je pa sitna, ampak kar v redu. Mahhh
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:42:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. danes je en tak težek dan. Dopoldne sva z ano prećiveli venih na sončku. JE tako pasalo. JE kar 2 rundi odspala v vozičku. Ko sva se, ob 15, vračali s Kopra, pa je Ana v loku bruhala. Ampak to je tako zgledalo, da je bil stolček poln svinjarije . Doma sva šli še samo v čeber. Stolček sem pa demolirala na prafaktorje, da sem ga oprala. sedaj se suši na radiatorju in upam, da se do jutri posuši. Ana pa sedaj popoldne zelo malo je. PRavzaprav je pojedla endino joško in konec. se prov stran obača. To pa njej ni podobno . Pa še 2 runde je odspala . Boooo Smo pa danes sai, ker je Mia ostala pri moji teti čez noč. Si je tako želela, čeprav se ne počuti dobro. Jo grlo neki boli. Bomo videli kako in kaj bo jutri. Sem pa že spekla biskvit a torto po blažinem receptu. ŠE NIKOLI mo biskvit ni prišu tako lep in rahel, kot tokrat . Pa na sredini se tudi ni preveč dvignil ( nisem namazala robov modela). Jutri pa pride na vrsto krema. Glede skupnega praznovanja februarčkov, sem jaz za in tudi datum mi dkaj ustreza. Jaz spečem kruh za whole group. Blaža, ti si še neki glede kopalnice spraševala. Midva sva sama gruntala kako postaviti ploščice. Mava pa rdeče in roza velike ploščce, pa brez bordur in zidano omaro..... če želip ti na mail lahko kako sliko pošljem. Kje je pa stipe danes???? ma kaj delaš torto za rd, al kar tako Pina? Ma kaj je pa blo , da je revca tako v loku bruhala? Torta je za RD od kolegice. Ga ima v nedeljo. Pa še en pekač kruha in to je darilo Ma nimam pojma. Ali ji je naškodilo sadje ( sem ji dala eno malo bolj zrelo hruško, banano in piškot). Zdej je pa sitna, ampak kar v redu. Mahhh Upam, da bo dobro. no moja sestra je pa, ko je bla mala za vsak zob tako v loku bruhala. to moja mama vedno pove. torta je pa res lepo darilo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:43:49
|
|
|
|
jencili
|
mislm, da gre moj otrok končno domov
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:46:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili mislm, da gre moj otrok končno domov upam, da si si nafilala baterije. blaža, upam,d a bo torta uspela in da bo tako dobra kot lepa. Bom nardila kako fotko. Imam namen gor narisat 2 čebelici, pa ne vem kako mi bo to ratalo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:49:04
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Taj, dobro ti stoji ta kombinezon. Evo mi trije smo prispeli domov, Blaž se rihta z mojim za spat, Matija pa pride kasneje z enim sosedom, ko je tudi na RD in jih bo šel njegov tatko iskat. No jutri pa pohajat v Kp. Pina te pokličem ko pridem in bom v Kp. Drugače smo fajn. Prej sem pojedla še kos štrudlja, da sem sita da niti dihat ne morem. Lillchi, kako se pa reče ko mali delajo zobke? kako se reče po vaše? No glede spanja, pa glede zvijanja ko so bli mali. moja dva sta imela oba popkovno kilo in je bil vseeno red za spat. Je blo pa precej hudo z Matijo. Cel drugi mesec je jokal katastrofa. jaz nisem vedla kaj naj delam z njim. Pa sami smo bli, da bi mi ga kdo vsaj malo počuval. cel dan se je drl. Res grozno. Blaž pa od kar smo prišli iz porodnišnice, je spuščal neke čudne zvoke. pol smo ugotovili, da se kar naprej napenja. itak, da je pol še on trefu popkovno kilo. No Hb, se je hitro povlekla nazaj, ki je bil gimnastičar. Ampak nobenega namena nimam pametovat glede metod spanja, pa uspavanja,... Ker jatz lahko samo rečem, da imam srečo, da mi tako spita. No matija je zdej že velik. Res je tudi avtoriteta in vzgoja, ma je vseeno zeloo odvisno od otroka do otroka in itak, da se vsaka mama trudi narediti najboljše. Itak, da se vsi še učimo in brezveze je da nekdo reče, ja to se pa tako in tako nardi, pa je rešeno. No naj povem, da je z spanjem po drugem letu boljše. Vsi zobi prilezejo ven in pol res naj ne bi imeli razloga za zbujanje. Vsaj pri Matiji je blo tako. jaz pomislim na igarajmo se zobozdravnike.k da iz gline zobke delaš. mi rečemo, da jim zobki rastejo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:52:40
|
|
|
|
lillchy123
|
blaža, pa ne bit huda mam sestrično v Portorožu in mi je res dobr poslušat vas primorce da ne boš huda, te vabim na škrince.
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 16.1.2009 19:53:36 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:53:23
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Taj, dobro ti stoji ta kombinezon. Evo mi trije smo prispeli domov, Blaž se rihta z mojim za spat, Matija pa pride kasneje z enim sosedom, ko je tudi na RD in jih bo šel njegov tatko iskat. No jutri pa pohajat v Kp. Pina te pokličem ko pridem in bom v Kp. Drugače smo fajn. Prej sem pojedla še kos štrudlja, da sem sita da niti dihat ne morem. Lillchi, kako se pa reče ko mali delajo zobke? kako se reče po vaše? No glede spanja, pa glede zvijanja ko so bli mali. moja dva sta imela oba popkovno kilo in je bil vseeno red za spat. Je blo pa precej hudo z Matijo. Cel drugi mesec je jokal katastrofa. jaz nisem vedla kaj naj delam z njim. Pa sami smo bli, da bi mi ga kdo vsaj malo počuval. cel dan se je drl. Res grozno. Blaž pa od kar smo prišli iz porodnišnice, je spuščal neke čudne zvoke. pol smo ugotovili, da se kar naprej napenja. itak, da je pol še on trefu popkovno kilo. No Hb, se je hitro povlekla nazaj, ki je bil gimnastičar. Ampak nobenega namena nimam pametovat glede metod spanja, pa uspavanja,... Ker jatz lahko samo rečem, da imam srečo, da mi tako spita. No matija je zdej že velik. Res je tudi avtoriteta in vzgoja, ma je vseeno zeloo odvisno od otroka do otroka in itak, da se vsaka mama trudi narediti najboljše. Itak, da se vsi še učimo in brezveze je da nekdo reče, ja to se pa tako in tako nardi, pa je rešeno. No naj povem, da je z spanjem po drugem letu boljše. Vsi zobi prilezejo ven in pol res naj ne bi imeli razloga za zbujanje. Vsaj pri Matiji je blo tako. jaz pomislim na igarajmo se zobozdravnike.k da iz gline zobke delaš. mi rečemo, da jim zobki rastejo itak da jim tudi ne rastejo več, ampak jim samo ven hodijo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:55:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, pa ne bit huda mam sestrično v Portorožu in mi je res dobr poslušat vas primorce da ne boš huda, te vabim na škrince. jaz pa tebe na cvibe. kaj so to škrince?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:55:16
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Taj, dobro ti stoji ta kombinezon. Evo mi trije smo prispeli domov, Blaž se rihta z mojim za spat, Matija pa pride kasneje z enim sosedom, ko je tudi na RD in jih bo šel njegov tatko iskat. No jutri pa pohajat v Kp. Pina te pokličem ko pridem in bom v Kp. Drugače smo fajn. Prej sem pojedla še kos štrudlja, da sem sita da niti dihat ne morem. Lillchi, kako se pa reče ko mali delajo zobke? kako se reče po vaše? No glede spanja, pa glede zvijanja ko so bli mali. moja dva sta imela oba popkovno kilo in je bil vseeno red za spat. Je blo pa precej hudo z Matijo. Cel drugi mesec je jokal katastrofa. jaz nisem vedla kaj naj delam z njim. Pa sami smo bli, da bi mi ga kdo vsaj malo počuval. cel dan se je drl. Res grozno. Blaž pa od kar smo prišli iz porodnišnice, je spuščal neke čudne zvoke. pol smo ugotovili, da se kar naprej napenja. itak, da je pol še on trefu popkovno kilo. No Hb, se je hitro povlekla nazaj, ki je bil gimnastičar. Ampak nobenega namena nimam pametovat glede metod spanja, pa uspavanja,... Ker jatz lahko samo rečem, da imam srečo, da mi tako spita. No matija je zdej že velik. Res je tudi avtoriteta in vzgoja, ma je vseeno zeloo odvisno od otroka do otroka in itak, da se vsaka mama trudi narediti najboljše. Itak, da se vsi še učimo in brezveze je da nekdo reče, ja to se pa tako in tako nardi, pa je rešeno. No naj povem, da je z spanjem po drugem letu boljše. Vsi zobi prilezejo ven in pol res naj ne bi imeli razloga za zbujanje. Vsaj pri Matiji je blo tako. jaz pomislim na igarajmo se zobozdravnike.k da iz gline zobke delaš. mi rečemo, da jim zobki rastejo itak da jim tudi ne rastejo več, ampak jim samo ven hodijo. a majo obute štumfke ABS?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:57:58
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili mislm, da gre moj otrok končno domov upam, da si si nafilala baterije. blaža, upam,d a bo torta uspela in da bo tako dobra kot lepa. Bom nardila kako fotko. Imam namen gor narisat 2 čebelici, pa ne vem kako mi bo to ratalo. Torto premaži s kremo, smetano, al s čim že, pol pa lahko nardiš čebelice kat iz sladkorne mase, pa jih samo gor položiš, pa še kako rožico nardiš kako marjetico kej v tem stilu. Al pa samo narišeš in zdekoriraš. Najdi kako čebelico na netu, pa pol skopiraš.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 19:59:50
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili mislm, da gre moj otrok končno domov upam, da si si nafilala baterije. blaža, upam,d a bo torta uspela in da bo tako dobra kot lepa. Bom nardila kako fotko. Imam namen gor narisat 2 čebelici, pa ne vem kako mi bo to ratalo. Torto premaži s kremo, smetano, al s čim že, pol pa lahko nardiš čebelice kat iz sladkorne mase, pa jih samo gor položiš, pa še kako rožico nardiš kako marjetico kej v tem stilu. Al pa samo narišeš in zdekoriraš. Najdi kako čebelico na netu, pa pol skopiraš. sladkorna masa-a to misliš tičino? te še nimam. Sem mislial narisat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:00:10
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Taj, dobro ti stoji ta kombinezon. Evo mi trije smo prispeli domov, Blaž se rihta z mojim za spat, Matija pa pride kasneje z enim sosedom, ko je tudi na RD in jih bo šel njegov tatko iskat. No jutri pa pohajat v Kp. Pina te pokličem ko pridem in bom v Kp. Drugače smo fajn. Prej sem pojedla še kos štrudlja, da sem sita da niti dihat ne morem. Lillchi, kako se pa reče ko mali delajo zobke? kako se reče po vaše? No glede spanja, pa glede zvijanja ko so bli mali. moja dva sta imela oba popkovno kilo in je bil vseeno red za spat. Je blo pa precej hudo z Matijo. Cel drugi mesec je jokal katastrofa. jaz nisem vedla kaj naj delam z njim. Pa sami smo bli, da bi mi ga kdo vsaj malo počuval. cel dan se je drl. Res grozno. Blaž pa od kar smo prišli iz porodnišnice, je spuščal neke čudne zvoke. pol smo ugotovili, da se kar naprej napenja. itak, da je pol še on trefu popkovno kilo. No Hb, se je hitro povlekla nazaj, ki je bil gimnastičar. Ampak nobenega namena nimam pametovat glede metod spanja, pa uspavanja,... Ker jatz lahko samo rečem, da imam srečo, da mi tako spita. No matija je zdej že velik. Res je tudi avtoriteta in vzgoja, ma je vseeno zeloo odvisno od otroka do otroka in itak, da se vsaka mama trudi narediti najboljše. Itak, da se vsi še učimo in brezveze je da nekdo reče, ja to se pa tako in tako nardi, pa je rešeno. No naj povem, da je z spanjem po drugem letu boljše. Vsi zobi prilezejo ven in pol res naj ne bi imeli razloga za zbujanje. Vsaj pri Matiji je blo tako. jaz pomislim na igarajmo se zobozdravnike.k da iz gline zobke delaš. mi rečemo, da jim zobki rastejo itak da jim tudi ne rastejo več, ampak jim samo ven hodijo. a majo obute štumfke ABS? kaj pa? a jim lezejo? A prebijajo? A vun hodjo?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:01:20
|
|
|
|
lillchy123
|
Blaža, če se ne motim, e to edina oblika grozdja, ki je ne maram! Bom kar pri škrincah ostala!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:02:26
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili mislm, da gre moj otrok končno domov upam, da si si nafilala baterije. blaža, upam,d a bo torta uspela in da bo tako dobra kot lepa. Bom nardila kako fotko. Imam namen gor narisat 2 čebelici, pa ne vem kako mi bo to ratalo. Torto premaži s kremo, smetano, al s čim že, pol pa lahko nardiš čebelice kat iz sladkorne mase, pa jih samo gor položiš, pa še kako rožico nardiš kako marjetico kej v tem stilu. Al pa samo narišeš in zdekoriraš. Najdi kako čebelico na netu, pa pol skopiraš. sladkorna masa-a to misliš tičino? te še nimam. Sem mislial narisat Ne sladkor v prahu, malo surovega beljaka, pa malo limoninega soka. To rata taka masa, ko se strdi sje pa kot bomboni iz cukra. To zamesiš in pol dodaš barvo. Redčiš z limoninim sokom, gostiš z sladkorjem v prahu. beljak je samo malo za vezivo. Rata kot plastelin in pol se strdi. tam v mojem albumu so skoraj vse vrtnice iz te mase. je ful poceni in funkcionira.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:03:22
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Blaža, če se ne motim, e to edina oblika grozdja, ki je ne maram! Bom kar pri škrincah ostala! porkasvet, pa si me. kaj so to škrince? kaj je to kej za jest?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:03:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili mislm, da gre moj otrok končno domov upam, da si si nafilala baterije. blaža, upam,d a bo torta uspela in da bo tako dobra kot lepa. Bom nardila kako fotko. Imam namen gor narisat 2 čebelici, pa ne vem kako mi bo to ratalo. Torto premaži s kremo, smetano, al s čim že, pol pa lahko nardiš čebelice kat iz sladkorne mase, pa jih samo gor položiš, pa še kako rožico nardiš kako marjetico kej v tem stilu. Al pa samo narišeš in zdekoriraš. Najdi kako čebelico na netu, pa pol skopiraš. sladkorna masa-a to misliš tičino? te še nimam. Sem mislial narisat Ne sladkor v prahu, malo surovega beljaka, pa malo limoninega soka. To rata taka masa, ko se strdi sje pa kot bomboni iz cukra. To zamesiš in pol dodaš barvo. Redčiš z limoninim sokom, gostiš z sladkorjem v prahu. beljak je samo malo za vezivo. Rata kot plastelin in pol se strdi. tam v mojem albumu so skoraj vse vrtnice iz te mase. je ful poceni in funkcionira. mo poveš še količine?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:05:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili mislm, da gre moj otrok končno domov upam, da si si nafilala baterije. blaža, upam,d a bo torta uspela in da bo tako dobra kot lepa. Bom nardila kako fotko. Imam namen gor narisat 2 čebelici, pa ne vem kako mi bo to ratalo. Torto premaži s kremo, smetano, al s čim že, pol pa lahko nardiš čebelice kat iz sladkorne mase, pa jih samo gor položiš, pa še kako rožico nardiš kako marjetico kej v tem stilu. Al pa samo narišeš in zdekoriraš. Najdi kako čebelico na netu, pa pol skopiraš. sladkorna masa-a to misliš tičino? te še nimam. Sem mislial narisat Ne sladkor v prahu, malo surovega beljaka, pa malo limoninega soka. To rata taka masa, ko se strdi sje pa kot bomboni iz cukra. To zamesiš in pol dodaš barvo. Redčiš z limoninim sokom, gostiš z sladkorjem v prahu. beljak je samo malo za vezivo. Rata kot plastelin in pol se strdi. tam v mojem albumu so skoraj vse vrtnice iz te mase. je ful poceni in funkcionira. mo poveš še količine? ma kar na uko jaz to delam. Pripravi si sladkor v prahu, počasi dodaj samo malo surovega beljaka, pol pa razredči z limoninim sokom. Pa zamesi. Če je pregosto dodaj še malo lim. soka, če se ti poca, pa sladkorja v prahu. In nardiš tako maso kot plastelin. Boš vidla da rata. Ni važno sorazmerje. Ma res malo beljaka.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:06:07
|
|
|
|
lillchy123
|
Blaža, sej vseen. sam una zveza mi je pa res posrečena. Po moje je pa Luka prej forum bral, pa je vidu, da se ne bom več hecala. Je bil čist koma, ga dam v postlco, pa začne na ful brcat pa se zvijat. grem ven, pa parkrat neki bolj na izi zakriči in zaspi! bo pa po moje res štala, ko bova domov pršla. prejšnič mi je v bolnici zaspal edino če sem ga guncala v vozičku.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:07:28
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Blaža, sej vseen. sam una zveza mi je pa res posrečena. Po moje je pa Luka prej forum bral, pa je vidu, da se ne bom več hecala. Je bil čist koma, ga dam v postlco, pa začne na ful brcat pa se zvijat. grem ven, pa parkrat neki bolj na izi zakriči in zaspi! bo pa po moje res štala, ko bova domov pršla. prejšnič mi je v bolnici zaspal edino če sem ga guncala v vozičku. ma kaj boš povedala kaj so to šrince?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:07:28
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Blaža, če se ne motim, e to edina oblika grozdja, ki je ne maram! Bom kar pri škrincah ostala! porkasvet, pa si me. kaj so to škrince? kaj je to kej za jest? to so pa napolitanke.. a ne lilči.. drugač pa čer.. vas nimam časa brat..za nazaj..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:07:52
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Blaža, če se ne motim, e to edina oblika grozdja, ki je ne maram! Bom kar pri škrincah ostala! porkasvet, pa si me. kaj so to škrince? kaj je to kej za jest? to so pa napolitanke.. a ne lilči.. drugač pa čer.. vas nimam časa brat..za nazaj.. Napolitanke?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:09:59
|
|
|
|
mlavla
|
ups..lilči sem šele zdej opazla,da najbrž ne bi smela povedat...SORČI se ne bom več vpletala v take
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:11:06
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Blaža, če se ne motim, e to edina oblika grozdja, ki je ne maram! Bom kar pri škrincah ostala! porkasvet, pa si me. kaj so to škrince? kaj je to kej za jest? to so pa napolitanke.. a ne lilči.. drugač pa čer.. vas nimam časa brat..za nazaj.. Napolitanke? ja. kakšne ti pol prnesem? Limonine al z lešniki?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:12:15
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 Blaža, če se ne motim, e to edina oblika grozdja, ki je ne maram! Bom kar pri škrincah ostala! porkasvet, pa si me. kaj so to škrince? kaj je to kej za jest? to so pa napolitanke.. a ne lilči.. drugač pa čer.. vas nimam časa brat..za nazaj.. Napolitanke?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:12:29
|
|
|
|
mlavla
|
kako ste pa drgač? moj štrudelj in sicer skutni..je ravnokar pečen..takooo diši...
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.