Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:13:04
|
|
|
|
mlavla
|
pina..pa kakšno slikco nam pol privošči o tvojem ustvarjanju..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:14:11
|
|
|
|
ella79
|
pina dej mi povej s čim si ti barvala tičino, da si dobila roza kar z rdečo pa dober večer
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:15:31
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ups..lilči sem šele zdej opazla,da najbrž ne bi smela povedat...SORČI se ne bom več vpletala v take ti ti ti . pa nej ti bo, no. Kako si? Blaža, sej jst tud nisem vedla kaj so cvibe. sem šla hit na net pogledat! Jst sem še kar sama, pa sploh ne vem, kje se dela lotim. Psa ven pelat, drva prnest, pospravt kuhno... same take stvari, k jih drugač moj nardi. Jst bi bla pa na kavču pod deknco. Dons ga pa res pogrešam. Upam, da ne bo tegale prebral, pa me pol izsiljeval.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:18:46
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kako ste pa drgač? moj štrudelj in sicer skutni..je ravnokar pečen..takooo diši... o to mam pa jst tooook rada. tud če so cvibe notr... jih pa ven zmečem!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:19:46
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ups..lilči sem šele zdej opazla,da najbrž ne bi smela povedat...SORČI se ne bom več vpletala v take ti ti ti . pa nej ti bo, no. Kako si? Blaža, sej jst tud nisem vedla kaj so cvibe. sem šla hit na net pogledat! Jst sem še kar sama, pa sploh ne vem, kje se dela lotim. Psa ven pelat, drva prnest, pospravt kuhno... same take stvari, k jih drugač moj nardi. Jst bi bla pa na kavču pod deknco. Dons ga pa res pogrešam. Upam, da ne bo tegale prebral, pa me pol izsiljeval. smo kar vredu..le jst sem spet taka kot bi me tramvaj povozil..me neki glava matra...pa ful sem že zaspana..tko,da grem dones ziher kmal pančat...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:20:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kako ste pa drgač? moj štrudelj in sicer skutni..je ravnokar pečen..takooo diši... o to mam pa jst tooook rada. tud če so cvibe notr... jih pa ven zmečem! cvibe so pa sigurno rozine, k jaz jih tudi vn zmečem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:21:32
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kako ste pa drgač? moj štrudelj in sicer skutni..je ravnokar pečen..takooo diši... o to mam pa jst tooook rada. tud če so cvibe notr... jih pa ven zmečem! jih pa ni notr..sicer jih imamo radi,sam jih danes za spremembo nisem dala notri... blaža..spet eno vprašanje zate..kakšne so pinjole..ker to pa jst ne poznam..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:21:57
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kako ste pa drgač? moj štrudelj in sicer skutni..je ravnokar pečen..takooo diši... o to mam pa jst tooook rada. tud če so cvibe notr... jih pa ven zmečem! cvibe so pa sigurno rozine, k jaz jih tudi vn zmečem bravo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:23:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina dej mi povej s čim si ti barvala tičino, da si dobila roza kar z rdečo pa dober večer ja sem dodala tisto rdečo iz tube. samo sem je dala malo.... čer
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:24:30
|
|
|
|
mlavla
|
nič grem Nežo zrihtat za spat..pa vas pol mogoče še kej pridem prebrat..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:26:41
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina dej mi povej s čim si ti barvala tičino, da si dobila roza kar z rdečo pa dober večer ja sem dodala tisto rdečo iz tube. samo sem je dala malo.... čer a misliš, da če bi dala več, bi bila intenzivno roza se ne bi packal?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:28:35
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina dej mi povej s čim si ti barvala tičino, da si dobila roza kar z rdečo pa dober večer ja sem dodala tisto rdečo iz tube. samo sem je dala malo.... čer a misliš, da če bi dala več, bi bila intenzivno roza se ne bi packal? več kot je dodaš bolj izrazite barve pride. Če se ti packa, dodaš sladkor v prahu ali gustin. To je itak obvezno pi tičini, ker tudi za razvaljanje le te, rabiš ali eno ali drugo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:33:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kako ste pa drgač? moj štrudelj in sicer skutni..je ravnokar pečen..takooo diši... o to mam pa jst tooook rada. tud če so cvibe notr... jih pa ven zmečem! jih pa ni notr..sicer jih imamo radi,sam jih danes za spremembo nisem dala notri... blaža..spet eno vprašanje zate..kakšne so pinjole..ker to pa jst ne poznam.. Ma Pinjole so taka semena od enega drevesa iglavca z imenom Pinja. to raste na obali, ne vem pa kje še. Ma to so taka mala podolgovata semena bele oz smetanove barve.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:33:28
|
|
|
|
pina-1
|
Mi pa se zdej Ani režimo. Pino na kavču arašide lupi, jaz sem pa za mizo in ana meni prinaša olupljene za jest. Ampak ona hodi. In se ziba kot kaka stara baba, pa še usta tako našitma... cel smeh
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:35:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ups..lilči sem šele zdej opazla,da najbrž ne bi smela povedat...SORČI se ne bom več vpletala v take ti ti ti . pa nej ti bo, no. Kako si? Blaža, sej jst tud nisem vedla kaj so cvibe. sem šla hit na net pogledat! Jst sem še kar sama, pa sploh ne vem, kje se dela lotim. Psa ven pelat, drva prnest, pospravt kuhno... same take stvari, k jih drugač moj nardi. Jst bi bla pa na kavču pod deknco. Dons ga pa res pogrešam. Upam, da ne bo tegale prebral, pa me pol izsiljeval. ti ti lumpa!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:36:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Mi pa se zdej Ani režimo. Pino na kavču arašide lupi, jaz sem pa za mizo in ana meni prinaša olupljene za jest. Ampak ona hodi. In se ziba kot kaka stara baba, pa še usta tako našitma... cel smeh , ma kaj še ne spi?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:36:44
|
|
|
|
ella79
|
pina to imate pa potem res veselo a že tok dobr hodi dolenjka za šoping ima Tara zdej že skoraj pavi avto, k ima tok enih stvari
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:37:06
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ups..lilči sem šele zdej opazla,da najbrž ne bi smela povedat...SORČI se ne bom več vpletala v take ti ti ti . pa nej ti bo, no. Kako si? Blaža, sej jst tud nisem vedla kaj so cvibe. sem šla hit na net pogledat! Jst sem še kar sama, pa sploh ne vem, kje se dela lotim. Psa ven pelat, drva prnest, pospravt kuhno... same take stvari, k jih drugač moj nardi. Jst bi bla pa na kavču pod deknco. Dons ga pa res pogrešam. Upam, da ne bo tegale prebral, pa me pol izsiljeval. ti ti lumpa! jaz jih tudi ven mečem, oz jih sploh ne dam v štrudel, ker so mi bljak
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:37:25
|
|
|
|
blaža
|
No da ne bo pomote. Cvibe so tle Kraševske in ne Primorske. mam tle s krasa že kar nekaj kolegov.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:38:17
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Mi pa se zdej Ani režimo. Pino na kavču arašide lupi, jaz sem pa za mizo in ana meni prinaša olupljene za jest. Ampak ona hodi. In se ziba kot kaka stara baba, pa še usta tako našitma... cel smeh , ma kaj še ne spi? je spala do 18:45, tako da sedaj še ne kaže znakov. ella, full dobro že hodi. zdej se že sama spusti.. Jo bom posnela....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:39:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Mi pa se zdej Ani režimo. Pino na kavču arašide lupi, jaz sem pa za mizo in ana meni prinaša olupljene za jest. Ampak ona hodi. In se ziba kot kaka stara baba, pa še usta tako našitma... cel smeh , ma kaj še ne spi? je spala do 18:45, tako da sedaj še ne kaže znakov. ella, full dobro že hodi. zdej se že sama spusti.. Jo bom posnela.... Si vidla , da maš zs?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:39:50
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kako ste pa drgač? moj štrudelj in sicer skutni..je ravnokar pečen..takooo diši... o to mam pa jst tooook rada. tud če so cvibe notr... jih pa ven zmečem! jih pa ni notr..sicer jih imamo radi,sam jih danes za spremembo nisem dala notri... blaža..spet eno vprašanje zate..kakšne so pinjole..ker to pa jst ne poznam.. Ma Pinjole so taka semena od enega drevesa iglavca z imenom Pinja. to raste na obali, ne vem pa kje še. Ma to so taka mala podolgovata semena bele oz smetanove barve. kaj pa okus?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:42:28
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Mi pa se zdej Ani režimo. Pino na kavču arašide lupi, jaz sem pa za mizo in ana meni prinaša olupljene za jest. Ampak ona hodi. In se ziba kot kaka stara baba, pa še usta tako našitma... cel smeh , ma kaj še ne spi? je spala do 18:45, tako da sedaj še ne kaže znakov. ella, full dobro že hodi. zdej se že sama spusti.. Jo bom posnela.... naša tud še ne bo šla kmal spat..sej se je tud tko zbudila kot Ana...pa sem le mislila,da bo šla ker je ful zehala..nič zdej pa poganjalčka trajba tle po dnevni.je tud zabavna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 20:43:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Evo šoping uspel, kupili smo poganjalca, ampak ne Puja (Ella ) ampak tegale http://www.smoby.be/detail.php?ID=431207&lang= No barve niso iste, je celo mal lepši - modro zelen in oranžen tule je še ena mal večja slika samo palice ni http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/berchet-poganjalec-maestro-oblazinjen/4312073032164312078 Pa po fasngo smo šli in pamperske sem dobila v akciji Tu jumbo paket stane drugač 23 EUR, zdaj je pa tolk kot v Mullerju, 18 EUR No, plenic imamo zdaj predvidoma za mesec in pol doma Mi smo mu tudi kupili poganjalca, ma čisto navadnega. ima pa itak še od Matije dobro ohranjen tricikel z ročajem pa še v gugalnik se lahko spremeni, tako, da bo dobil navadnega poganjalca za po stanvanju Še dobro, da mamo ful placa. No pa še kako knjigico kartonko mu bom kupla, čeprav jih ma še nekaj od Matije, pa itak bo dobil še ful stvari od mojih, pa od tašče in tasta,... Mamo pa res doma že vse živo. še kolegice so mi posodle raznorazne stvari. mam tudi tak voziček, ki hodiš ob njem in ga potiskaš, pa ima še ful muzik gor,...pa raznih likov,... Mi se zdi, da ga je mlavla nekaj omenjala, al je bla pa Bamby, se ne spomnem točno. Ma edino kar Matija ni imel, sem se zdej spomnila je tako za pritiskat živalice, ki se pol oglašajo. mogoče bom šla še to kupit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.