|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
16.1.2009 16:13:51   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ampak je pa res treba na začetku take razvade- če so sploh razvade zatret, ki pol jhe še 100x težje. vem iz iskušenj, da kar sem ga posračkala z možem pri Matiji, sva se pol še enkrat tolko matrala, da sva popravla. Vsaka razvada naju je lopnila po glavi.

Jaz sem tudi takega mnenja, ampak na žalost ne mislijo vsi enako user posted image . Jaz lahko za svoje otroke rečem, da nobeden ni trpel zaradi tega, sta pa oba hitro ugotovila, da ponoči ne bo igranja in miganja, da bomo ponoči le spali. Saj Anaja se kdaj tudi zbudi, ampak tudi zaspi nazaj. HB!

Drugače pa itata, mislim da si že od vsega začetka naredila napako, ker si mu dovolila, da se gresta njegove igrice.
V knjigi NEGA MATERE IN OTROKA je lepo napisan postopek, kako ravnati, če otrok noče zaspati ali pa če se zbuja. V njej priporočajo,da če otrok joka, hodiš k njemu, pa ga pokriješ in odideš, pa če ne zaleže, spet prideš nazaj pa ga pobožaš.... dokler ne skuži, da je čas za spanje. Če se fajn razjoče, ga tudi vzameš ven, pa ga pocrkljaš, ampak potem spet nazaj v posteljico in greš ven. Na žalost tako je in pri tem je treba vztrajat. Če pa otrok ne sme nič pojokat, potem so pač kasneje noči porazne. Je pa res tudi vsak otrok svoja osebnost in pri tem ne moreš dva primerjat.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
16.1.2009 16:30:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Dan.

Tako, jaz mam kosilo v pečici (pica), tašči in tastu sem jo tudi naredila in se tudi od njiju že peče, zdaj sem pa frej, ker je tamala samo dol padla ko so obiski odšliuser posted image Taj jo čist zmatral, revcouser posted image

Sem vidla da se menite za roj.dneve. Jaz bi bla itak takoj za, samo delam..... in to vedno popoldneuser posted image saj sem vedla, da bo tako vedno shit ker ve se boste lahko dobile po šihtu, jaz bom pa takrat šele delat začelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grem vas še mal prebrat...

vidiš, pa si rekla kok je še živahnauser posted image
Taj je le pravi dečko, k položi tud Lariso v posteljo, če je trebauser posted image

no, glede polaganja v posteljo naj pa še mal počakauser posted image user posted image še prehitro bo, boš vidlauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
16.1.2009 16:39:49   
ella79
dolenjka dopust imam še drugi teden, a pridete user posted image  user posted image user posted image

Zoja je ratala prava izsiljevalka user posted image user posted image user posted image vse hoče imet, pa nič ni dobro user posted image to ma zdej par dni ene fore. jo brobam ignorirat, pa potem po parih minutah je kar bolje in rata čist pridna in se lepo sama igra. Kaj je ignoriranje najbolj v tem primeru user posted image zadnji cajt, da grem delat user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1578
16.1.2009 16:46:05   
Februarka08
Dons sem delala pico za kosilo in sem jo nardila tud za tamalo - bučke, koruza in sir - tolk je pojedla, da mi je njenega dela zmanjkalouser posted image user posted image user posted image to bi kar jedla in jedla... pa prej sem ji dala gov. juho s kroglicami, čez pa še pico... nism mogla verjetuser posted image zgleda je za njo špinača in pire krompir, polenta na 100 in 1 načinuser posted image in picauser posted image no sej, vsaj nekaj lepo poje, če že drugega neuser posted image

Smo bli zunej mal na svežem zraku in je pasalo kot ata na mamouser posted image pa še mraz ni več tolkouser posted image Zdej se tamala igra, moj se dol neki s snegom dajeuser posted image jaz pa še ne vem kaj naj delam... pečt ne grem, edin to vem, ker mam pečice vrh glaveuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
16.1.2009 17:02:02   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka dopust imam še drugi teden, a pridete user posted image  user posted image user posted image

Zoja je ratala prava izsiljevalka user posted image user posted image user posted image vse hoče imet, pa nič ni dobro user posted image to ma zdej par dni ene fore. jo brobam ignorirat, pa potem po parih minutah je kar bolje in rata čist pridna in se lepo sama igra. Kaj je ignoriranje najbolj v tem primeru user posted image zadnji cajt, da grem delat user posted image user posted image user posted image

zdele glih ne mormo, lahko pa vi2 z Zojo uletita na mini počitnice user posted image  Do torka sem še jaz doma, greva lahko na kako B pivo, Stipe jih bo čist obvladal, pa še na razprodaje mal zavijeva user posted image

Mislim da je končno leva zg. 1 tik pred pogledom ven, oz. če sem prav čutila je š**** tu user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
16.1.2009 17:04:21   
jencili
Februarka, tko to zgledauser posted image user posted image

user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1581
16.1.2009 17:07:01   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

zdele glih ne mormo, lahko pa vi2 z Zojo uletita na mini počitnice user posted image  Do torka sem še jaz doma, greva lahko na kako B pivo, Stipe jih bo čist obvladal, pa še na razprodaje mal zavijeva user posted image

Mislim da je končno leva zg. 1 tik pred pogledom ven, oz. če sem prav čutila je š**** tu user posted image

uuuu dobra ponudba. A kej veš kako adria pelje user posted image user posted image user posted image user posted image bi pa pasal ja user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
16.1.2009 17:07:51   
ella79

user posted image

a Taj kako stoji, al kombinizonček user posted image user posted image user posted image user posted image
drugač pa že čist super stoji user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1583
16.1.2009 17:11:46   
jencili

ne, kombinezonček, k mu ga je Larisa posodilauser posted image

Stoji pa že kr lepo ja, in tud že kr precej časa, če le to seveda želiuser posted image
user posted image

a Taj kako stoji, al kombinizonček user posted image user posted image user posted image user posted image
drugač pa že čist super stoji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
16.1.2009 17:31:19   
Februarka08

user posted image

super!!! potem mu je pravuser posted image bo za sankanjeuser posted image no, samo da ga boste ponucaliuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
16.1.2009 17:43:02   
jencili

user posted image

super!!! potem mu je pravuser posted image bo za sankanjeuser posted image no, samo da ga boste ponucaliuser posted image user posted image user posted image

ne samo, da mu je prav, še neki lufta mamo, sploh pri rokavčkih...user posted image
Zdej pa sam še sanke iz lj spravim in akcijauser posted image

Hvala Larisauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1586
16.1.2009 17:49:15   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ampak je pa res treba na začetku take razvade- če so sploh razvade zatret, ki pol jhe še 100x težje. vem iz iskušenj, da kar sem ga posračkala z možem pri Matiji, sva se pol še enkrat tolko matrala, da sva popravla. Vsaka razvada naju je lopnila po glavi.

Jaz sem tudi takega mnenja, ampak na žalost ne mislijo vsi enako user posted image . Jaz lahko za svoje otroke rečem, da nobeden ni trpel zaradi tega, sta pa oba hitro ugotovila, da ponoči ne bo igranja in miganja, da bomo ponoči le spali. Saj Anaja se kdaj tudi zbudi, ampak tudi zaspi nazaj. HB!

Drugače pa itata, mislim da si že od vsega začetka naredila napako, ker si mu dovolila, da se gresta njegove igrice.
V knjigi NEGA MATERE IN OTROKA je lepo napisan postopek, kako ravnati, če otrok noče zaspati ali pa če se zbuja. V njej priporočajo,da če otrok joka, hodiš k njemu, pa ga pokriješ in odideš, pa če ne zaleže, spet prideš nazaj pa ga pobožaš.... dokler ne skuži, da je čas za spanje. Če se fajn razjoče, ga tudi vzameš ven, pa ga pocrkljaš, ampak potem spet nazaj v posteljico in greš ven. Na žalost tako je in pri tem je treba vztrajat. Če pa otrok ne sme nič pojokat, potem so pač kasneje noči porazne. Je pa res tudi vsak otrok svoja osebnost in pri tem ne moreš dva primerjat.

hja, teoretično to vem in se čist strinjam s tem. no ampak mi smo imeli res zahtevno tole našo žano, prve 3 mesece je imela ful krče, do polnoči pa od osmih zvečer je pretulila, NE samo prejokala....in kaj čes s takim otrokom kokr da ga nosiš, pa cartaš ker se ti smili, pa mu probaš mal olajšat.....pa še v sobo od anžeja, kjer je posteljica,  je pol po 4 mesecu nisem mogla dat zvečer, ker je jokala, da se ni še on zbudil.......no in tako smo se mi tako razvadili kokr smo se, ker takrat jo je EDINO ziza pomirila, ČIST NIČ drugega....in velikokrat je tako tudi zdaj.....čeprav smo zdaj ponoči prešle iz zize na nošenje....nekaj je........je pa še vedno ne morem zvečer dat v postlco in odit, ker itak tuli in zbudi anžeja.....in kaj naj????? jaz nimam ideje. ravno včeraj sva dala anžeja pol kar v spalnico spat, žano pa v postlco....pa je blo tako dretje da joj, pa vsakič ko sem k njej prišla in spet odšla še hujš.....se je mala že kar tresla od ihte, krokodilje solze tekle.....mah nimam srca jo pustit, res, čeprav vem, da mogoče drugač ne bo šlo, da jo navadimo enga reda, da bi sama zaspala v svoji postli. na koncu mi je zaspala v naročju...pa še 2x sem jo mogla dvignit, ker se je pri odlaganju zbudila.....tako da ITATA, jaz te 100% razumem, ker smo mi na istem, edino teh dolgih obdobij budnosti sredi noči ponavadi zdaj več nima. Upam in želim si da nam vsem, ki imamo take živčke ponoči to obdobje hitro mine.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
16.1.2009 18:04:14   
Februarka08

user posted image

ne samo, da mu je prav, še neki lufta mamo, sploh pri rokavčkih...user posted image

Super! Sem prav veselauser posted image itak bi mi v omari stal, saj si vidla da je čisto nov, sem rekla da ga bomo prišparali za user posted image no, ga bo pa Taj mal prej sprobaluser posted image naj vam dobro služi toliko časa kolikor bo sneguser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
16.1.2009 18:30:02   
jencili

user posted image

Super! Sem prav veselauser posted image itak bi mi v omari stal, saj si vidla da je čisto nov, sem rekla da ga bomo prišparali za user posted image no, ga bo pa Taj mal prej sprobaluser posted image naj vam dobro služi toliko časa kolikor bo sneguser posted image

hvala obemauser posted image
Je pa res zdej prov projekt najt pajaca za take male. Smo ga sikali ne vem kje vse, pa jih nimajo nikjer. Povsod jih je zmanjkalo in robe ne naročajo nič zaradi razprodaj, tko da nismo našli ne pajaca, ne hlačs samo posebi. Vse majo samo še tam do 6 mes.user posted image , tko da si nama precej velik problem zdej pomagala rešit - hvalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1589
16.1.2009 18:31:16   
jencili
drugač sem pa ostala za kake pol urce samauser posted image
Dragi je Taja odneslu sabo gor k tašči in reku, naj uživam pol urce zdej, da se malo spočijemuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
16.1.2009 18:46:06   
ella79
jencili jaz sem tudi zdele eno uro počivala, beri kavč peglala, Zoja se je pa zravn igrala user posted image user posted image sem mogla prej mal pojamrat, k potem je dala takoj mir user posted image user posted image no, sam eno skutno je pojedla, pa je bla spet ok user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
16.1.2009 18:52:00   
blaža
Taj, dobro ti stoji ta kombinezon.user posted image

Evo mi trije smo prispeli domov, Blaž se rihta z mojim za spat, Matija pa pride kasneje z enim sosedom, ko je tudi na RD in jih bo šel njegov tatko iskat.user posted image

No jutri pa pohajat v Kp. Pina te pokličem ko pridem in bom v Kp.

Drugače smo fajn. Prej sem pojedla še kos štrudlja, da sem sita da niti dihat ne morem.

Lillchi, kako se pa reče ko mali delajo zobke? kako se reče po vaše?user posted image   user posted image user posted image user posted image

No glede spanja, pa glede zvijanja ko so bli mali. moja dva sta imela oba popkovno kilo in je bil vseeno red za spat. Je blo pa precej hudo z Matijo. Cel drugi mesec je jokal katastrofa. jaz nisem vedla kaj naj delam z njim. Pa sami smo bli, da bi mi ga kdo vsaj malo počuval. cel dan se je drl. Res grozno.

Blaž pa od kar smo prišli iz porodnišnice, je spuščal neke čudne zvoke. pol smo ugotovili, da se kar naprej napenja. itak, da je pol še on trefu popkovno kilo. No Hb, se je hitro povlekla nazaj, ki je bil gimnastičar.user posted image

Ampak nobenega namena nimam pametovat glede metod spanja, pa uspavanja,... Ker jatz lahko samo rečem, da imam srečo, da mi tako spita. No matija je zdej že velik. Res je tudi avtoriteta in vzgoja, ma je vseeno zeloo odvisno od otroka do otroka in itak, da se vsaka mama trudi narediti najboljše. Itak, da se vsi še učimo in brezveze je da nekdo reče, ja to se pa tako in tako nardi, pa je rešeno.

No naj povem, da je z spanjem po drugem letu boljše. Vsi zobi prilezejo ven in pol res naj ne bi imeli razloga za zbujanje. Vsaj pri Matiji je blo tako.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
16.1.2009 18:54:07   
blaža

Dragi je Taja odneslu sabo gor k tašči in reku, naj uživam pol urce zdej, da se malo spočijemuser posted image

user posted image user posted image user posted image  Tako je tudi prav. Prav rabimo zadihat. Jaz tudi.user posted image

No med tednom ga jaz ne morem nikomer pustit, ma mi moj ful pomaga, čeprav pride ob treh, dokler pojemo je ura skoraj štiri in pol ga prevzame do sedme, da se jaz malo oddahnem, da ne leze skozi po meni. med vikendom pa gremo k staršem in jim ju pustiva, da greva sama na eno kafe.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
16.1.2009 18:59:20   
jencili

user posted image user posted image user posted image  Tako je tudi prav. Prav rabimo zadihat. Jaz tudi.user posted image

No med tednom ga jaz ne morem nikomer pustit, ma mi moj ful pomaga, čeprav pride ob treh, dokler pojemo je ura skoraj štiri in pol ga prevzame do sedme, da se jaz malo oddahnem, da ne leze skozi po meni. med vikendom pa gremo k staršem in jim ju pustiva, da greva sama na eno kafe.user posted image

super mate tole poštimanuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
16.1.2009 19:01:53   
blaža

super mate tole poštimanuser posted image

no jutri zvečer bom pa sama doma, ki moj gre na fešto , ki jo majo vsako leto z službo. oni ne grejo pred novim letom ampak januarja. Tudi to mi paše enkrat toliko, pa itak bom verjetno tle gor visela. On je bil pa sam prejšnji vikend v soboto, ko sem šla jaz ven s kolegicami za moj rojstni dan. No ma to se redko zgodi, tako, da prav paše. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
16.1.2009 19:06:05   
blaža
jutri bom blažu v mladinski knjigi v kopru kupla še eno knjigico. To bo v sklopu RD.user posted image

Sem jo že zadnjič vidla, pa je nisem kupla. je taka kartonka z živalmi. no sej ma nekaj takih knjigic od Matije, pa ful jih masta pri tašči, ma bi jo rada imela doma, ki sem vidla, da ga ful zanimajo.

Danes je prav odprl na strani, ko so narisane kokoške in je ponavljal: Ko ko ko ko user posted image

jutri jo grem iskat.user posted image  Pa še na polici kjer so znižane knjigice je bla in je bla če se ne motim 5 e . Upam, d jo še majo, če ne bom pa kako drugo vzela.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
16.1.2009 19:21:53   
jencili
zdej ju pa že dobro urco niuser posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
16.1.2009 19:23:39   
itata
jah no sej jaz sem pa drugače tudi mnenja, da bo jakob dojenček pač samo eno leto in se mi ne zdi nič narobe, če je pač scrkljan, čez kako leto 2 se verjetno še objet ne bo hotel z mano... tko da pač bova se zdej ful stiskala, če se mogoče kasneje ne bo hoteluser posted image
je šel že spat. je zmatran, ker je norel z dedijem po bajti cel dan... pa odkar hodi spat samo enkrat na dan, hitrej zvečer dol pade. men pa tud odgovarja tkole.
lepo bodite, grem mal kavč peglat k mam glih cajtuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
16.1.2009 19:32:00   
pina-1
čer.

danes je en tak težek dan.
Dopoldne sva z ano prećiveli venih na sončku. JE tako pasalo. JE kar 2 rundi odspala v vozičku. Ko sva se, ob 15, vračali s Kopra, pa je Ana v loku bruhala. Ampak to je tako zgledalo, da je bil stolček poln svinjarijeuser posted image . Doma sva šli še samo v čeber. Stolček sem pa demolirala na prafaktorje, da sem ga oprala. sedaj se suši na radiatorju in upam, da se do jutri posuši. Ana pa sedaj popoldne zelo malo je. PRavzaprav je pojedla endino joško in konec. se prov stran obača. To pa njej ni podobnouser posted image . Pa še 2 runde je odspalauser posted image . Boooo

Smo pa danes sai, ker je Mia ostala pri moji teti čez noč. Si je tako želela, čeprav se ne počuti dobro. Jo grlo neki boli. Bomo videli kako in kaj bo jutri.

Sem pa že spekla biskvit a torto po blažinem receptu. ŠE NIKOLI mo biskvit ni prišu tako lep in rahel, kot tokratuser posted image user posted image user posted image . Pa na sredini se tudi ni preveč dvignil ( nisem namazala robov modela). Jutri pa pride na vrsto krema.

Glede skupnega praznovanja februarčkov, sem jaz za in tudi datum mi dkaj ustreza. Jaz spečem kruh za whole group.

Blaža, ti si še neki glede kopalnice spraševala. Midva sva sama gruntala kako postaviti ploščice. Mava pa rdeče in roza velike ploščce, pa brez bordur in zidano omaro..... če želip ti na mail lahko kako sliko pošljem.

Kje je pa stipe danes????

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
16.1.2009 19:38:34   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.

danes je en tak težek dan.
Dopoldne sva z ano prećiveli venih na sončku. JE tako pasalo. JE kar 2 rundi odspala v vozičku. Ko sva se, ob 15, vračali s Kopra, pa je Ana v loku bruhala. Ampak to je tako zgledalo, da je bil stolček poln svinjarijeuser posted image . Doma sva šli še samo v čeber. Stolček sem pa demolirala na prafaktorje, da sem ga oprala. sedaj se suši na radiatorju in upam, da se do jutri posuši. Ana pa sedaj popoldne zelo malo je. PRavzaprav je pojedla endino joško in konec. se prov stran obača. To pa njej ni podobnouser posted image . Pa še 2 runde je odspalauser posted image . Boooo

Smo pa danes sai, ker je Mia ostala pri moji teti čez noč. Si je tako želela, čeprav se ne počuti dobro. Jo grlo neki boli. Bomo videli kako in kaj bo jutri.

Sem pa že spekla biskvit a torto po blažinem receptu. ŠE NIKOLI mo biskvit ni prišu tako lep in rahel, kot tokratuser posted image user posted image user posted image . Pa na sredini se tudi ni preveč dvignil ( nisem namazala robov modela). Jutri pa pride na vrsto krema.

Glede skupnega praznovanja februarčkov, sem jaz za in tudi datum mi dkaj ustreza. Jaz spečem kruh za whole group.

Blaža, ti si še neki glede kopalnice spraševala. Midva sva sama gruntala kako postaviti ploščice. Mava pa rdeče in roza velike ploščce, pa brez bordur in zidano omaro..... če želip ti na mail lahko kako sliko pošljem.

Kje je pa stipe danes????

ma kaj delaš torto za rd, al kar tako Pina?

Ma kaj je pa blo , da je revca tako v loku bruhala?user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.