Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:32:20
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: nizy sej to sem že zdaj..sam septembra gre pa v vrtec... najbolj, da vprašaš na CSD, kaj narest bodo vsaj malo dela imeli no takole si se na nas socialce spravila... ma pa sej res skoz neki mučkajo...upam,da ne bo kdaj kdo čez mene tkole jamral...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:47:24
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: nizy sej to sem že zdaj..sam septembra gre pa v vrtec... najbolj, da vprašaš na CSD, kaj narest bodo vsaj malo dela imeli no takole si se na nas socialce spravila... ma pa sej res skoz neki mučkajo...upam,da ne bo kdaj kdo čez mene tkole jamral...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:47:59
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ne samo oblikujem, ker je pregosta. Mogoče, če biji dodala malo več limoninega soka, ma ne vem, če ne bi to topilo tičine Topi je ne, ker jo je sestra že prizkusila in ona jo brizga. Je pa posebno razmerje in ga je iskala v moji kuharski knjigi, ki je še pri moji mami. Je rekla, da se potem lepo strdi in prej fajn oblikuje. Ona zdaj dela Anaji torto za jutrišnje praznovanje . mlavla, za zdaj označiš na polo, da ne hodi v vrtec in avtomatsko ti dodajo 20%, ko dopolni eno leto, septembra pa na CSD samo sporočiš, da popravijo in takrat ti bodo 20% vzeli . Ne rabiš ponovno dajat vloge.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 17:54:07
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... Nizy Kak ste doma , si že moža poslala v službo Bamby , Kaj misliš ker letnik sem ...Letnik 1975 Nam boš jutri poslikala torto , da vidimo vašo mojstrovino .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 18:10:52
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem vas prišla še na hitro pozdravit, je sodelavka ravno odšla, jaz vam pa še en filmček priložim kako Larisa lupčka kužka Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 18:26:06
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem vas prišla še na hitro pozdravit, je sodelavka ravno odšla, jaz vam pa še en filmček priložim kako Larisa lupčka kužka Lep večer! ma cuker mali..sem se prov nasmejala.. naša ma pa eno punčko Metko..tako iz blaga..in jo skoz stiska k sebi...ma je prov zanimiva..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 19:30:08
|
|
|
|
mlavla
|
kje pa ste vsi???
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 19:48:30
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla kje pa ste vsi??? čer joj kok sem jaz danes utrujena... dol bom padla....a ne smem... zdaj grem delat torto... pa pospravt ker je stanovanje kot da bi atomska padla smo bili v šopingu, pa babi smo odpeljali stvari, ker bomo jutri tam... pri nas ni dovolj prostora, oziroma bi se preveč gužvali
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:05:53
|
|
|
|
Stipe air force
|
Ceeeeeeeeeeeer... petek... a nas je kej prisotnih... ?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:12:47
|
|
|
|
ella79
|
čer blacky jaz grem tudi zdele torto pečt, oz. sam biskvit morm danes, da bo jutri redi za nadaljevanje stipe jaz sem prisotna, sam ne vem kok sem kej prisebna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:18:04
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blacky ti si za porocit... pridnaaaaa Ella, koncno glas od tebe... , a s' kej zmatrana
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:25:05
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blacky ti si za porocit... pridnaaaaa Ella, koncno glas od tebe... , a s' kej zmatrana full of energy
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:26:44
|
|
|
|
buči
|
Čer! Bamby, vse najboljše Anaji!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:31:51
|
|
|
|
lillchy123
|
čer tale delovna vnema je pa nalezljiva. jst sem dons cel naš štuk stene presesala, zavese oprala, okna pomila, rože stušala.. Pa moj je oblubu, da se bo zdaj kuhne naprej lotu, jutri bo pa že računalniška miza ready! ta vikend mamo taa mali, ko se vsi umijejo, grem še kopalnco zdrgnit, pol pa kozarček viskija in v bano med dišeče mehurčke, da bom čist dišečki za v posteljo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:33:12
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... Nizy Kak ste doma , si že moža poslala v službo ne , mož gre šele v ponedeljek v službo , je bil kar bogi te dni , no men je to prov pršlo je mal merkal
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:34:19
|
|
|
|
nizy
|
čer,
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:34:46
|
|
|
|
lillchy123
|
Pa lukcu sem dons pustni kostim kupla. bomo ena big hapy family čmrlčkov. za torto bom pa v soboto nardila v obliki kužka i bodo taka tud vabila (ker sem pozabla, da nimam več slik), v petek bomo pa praznovali v gostilni z dedijem, babi in svakinjo s family, bom pa nardila okroglo torto, pa bom za gor ene živalce nardila. se bom po moje šele v četrtek odločla kva.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:38:23
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 čer tale delovna vnema je pa nalezljiva. jst sem dons cel naš štuk stene presesala, zavese oprala, okna pomila, rože stušala.. Pa moj je oblubu, da se bo zdaj kuhne naprej lotu, jutri bo pa že računalniška miza ready! ta vikend mamo taa mali, ko se vsi umijejo, grem še kopalnco zdrgnit, pol pa kozarček viskija in v bano med dišeče mehurčke, da bom čist dišečki za v posteljo. madonca ste eni pridni!! mene pa dones neki buši matra..sem zgleda mal preveč tamalo dvigovala pa nosila.. sem bila pa kar pridna..glede študija...mam v torek namreč en izpit.. zdej se pa mal raztegujem na kavču.. moj je pa priden in brusi stene v sobici..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:50:01
|
|
|
|
mlavla
|
ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:51:57
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blacky ti si za porocit... pridnaaaaa Ella, koncno glas od tebe... , a s' kej zmatrana evo, ena je že v pripravi, še ena to go... ja... dve bomo imeli, ker sta nutelini in bosta sigurno zginle v sekundi dvajset... če bo pa kaj ostalo bom pa v službo nesla da mal popapajo naši sladkosnedneži
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:57:32
|
|
|
|
mlavla
|
jst mam pa slo1 prižgano..pa bo glih Cole nastopal...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 20:57:37
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene.. mlavla pomoje vse žurajo, k je petek blacky pridna kako boš okrasila?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:04:22
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene.. mlavla pomoje vse žurajo, k je petek blacky pridna kako boš okrasila? ena s tičino, ena pa ali kar z nutelino kremo, čokoladnim prelivom... ne vem še... zdaj sem pogledala za masleno kremo kako jo čem naredit ker mi je nutele zmanjkalo... sem malo pretiravala... Včeraj sem pa naredila nekaj gosenic, nekaj gobic, polžka... iz tičine... kar fino gre samo počasi... dragi je pa pikopoko naredil...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:04:41
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene.. mlavla pomoje vse žurajo, k je petek blacky pridna kako boš okrasila? al pa pečete tortice...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 21:05:29
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: mlavla ma se pozna..da je vikend..pa ni zdej nikjer nobene.. mlavla pomoje vse žurajo, k je petek blacky pridna kako boš okrasila? ena s tičino, ena pa ali kar z nutelino kremo, čokoladnim prelivom... ne vem še... zdaj sem pogledala za masleno kremo kako jo čem naredit ker mi je nutele zmanjkalo... sem malo pretiravala... Včeraj sem pa naredila nekaj gosenic, nekaj gobic, polžka... iz tičine... kar fino gre samo počasi... dragi je pa pikopoko naredil... upam,da vidimo slikce..se že veselim..
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......