|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
30.1.2009 11:18:27   
blaža
Evo Blaž je končno zaspal.user posted image

zdej bi se pa morala šip lotit, pa se mi ne da. moj pravi vedno, da kaj bom pucala, ki bo itak spet slabo vreme. Ja sej res, ma so že take, da skoraj ven ne vidim več.user posted image

Je pa spet napovedan sneg.user posted image Pa če bo v torek grdo vreme, ne bojo moji prišli na RD od Blaža, ki tata ne mara vozit po snegu.user posted image  Ben bomo vidli kako bo.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
30.1.2009 11:22:59   
Februarka08
Blaža, jaz tud čakam, da jo dam spat, da grem malo pospravit... čeprav se mi škoda nohtov zdi k sm se učer zvečer matralauser posted image ampak saj večino sem že nardila, kosilo mam tud že pripravljeno, samo še prižgem šporget, mojga ne bo domov, majo spet žurkouser posted image tako da sva sami, popoldne pa še obiske dobiva... skratka, veselouser posted image ko obiski grejo, se varuške zamenjata, ker gre mami ven na večerjo, oči naj bo pa domauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
30.1.2009 11:35:22   
Stipe air force
Blaza, Februarka, v Bruslju nihce ne pere okna ker so takoj spet umazana... tako da take "izpade" dobi Sefla bolj redko user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
30.1.2009 11:36:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Blaza, Februarka, v Bruslju nihce ne pere okna ker so takoj spet umazana... tako da take "izpade" dobi Sefla bolj redko user posted image  user posted image  user posted image

zdej boš pa pomoje kreganuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
30.1.2009 11:37:14   
blaža

user posted image user posted image user posted image  to je pa fajn

no ma jaz mam štiri okna v dnevni, da ne govorim, da jih mam po celem stanovanju 11.user posted image  No ma vsaj v dnevni, da vidim lepo sončno nebo ven, ki če ne je skozi meglauser posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4505
30.1.2009 11:37:53   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ne verjamem, po moje šefli dol visi za okna, tko kot meni... dokler ni res kriza.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 4506
30.1.2009 11:40:40   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Ne verjamem, po moje šefli dol visi za okna, tko kot meni... dokler ni res kriza.user posted image user posted image user posted image

dan user posted image

Tko nekak Blaža, sploh zadnje čase user posted image  Ampak bo treba tudi to naredit pred praznovanjem, ker bi mi bilo sicer kar precej nerodno user posted image  Pa drugače nisem tako picajzlasta, sem bolj načela..."če komu kaj ni všeč naj se stran obrne al pa spuca user posted image "

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
30.1.2009 11:45:26   
Stipe air force
A ste vidle... tko sem jo sprovocir'u d' se je jav'la user posted image  user posted image  user posted image , bravo Stipeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
30.1.2009 11:47:01   
dolenjka

A ste vidle... tko sem jo sprovocir'u d' se je jav'la user posted image  user posted image  user posted image , bravo Stipeeeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image

A ti user posted image  user posted image  user posted image  meni user posted image  Boš ti videl user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ko pridem domov! Če se ne boš lepo obnašal, boš v kopalnici spal danes user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 4509
30.1.2009 11:49:53   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

A ti user posted image  user posted image  user posted image  meni user posted image  Boš ti videl user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ko pridem domov! Če se ne boš lepo obnašal, boš v kopalnici spal danes user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
30.1.2009 11:51:08   
Stipe air force

Ha, ha... ves cas nas je update brala... jo malo bolje poznam kot vi... ha, ha user posted image  user posted image  user posted image ... sem ji dal 5 minut, reakcija je bla ze cez 2..... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
30.1.2009 11:53:23   
dolenjka

Ha, ha... ves cas nas je update brala... jo malo bolje poznam kot vi... ha, ha user posted image  user posted image  user posted image ... sem ji dal 5 minut, reakcija je bla ze cez 2..... user posted image  user posted image  user posted image

sem si ravnokar premislila, tam je pretoplo, boš kar na balkonu user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4512
30.1.2009 12:02:07   
Februarka08
Sem si zdele malo prebrala na bibaleze.si o odvajanju od dude in stekleničke... in je kar v redu napisano... no, naša ma itak dudo samo za spat, razen če jo kje najde in roma v ustauser posted image stekleničko ma pa 2x na dan pri spanju... to me še najbolj skrbi, ker ne vem kako bomo to zamenjaliuser posted image enkrat bom prav probala ji dat mleko z nečim na žlico in potem spanjeuser posted image samo bo pomoje direndajuser posted image no ja, saj še 1 leto ni stara, bomo že...

Zdaj grem pa malo za delom, ker princesa je itak takoj zaspala samo da sem jo dala v posteljouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 4513
30.1.2009 12:24:13   
Stipe air force

Sem si zdele malo prebrala na bibaleze.si o odvajanju od dude in stekleničke... in je kar v redu napisano... no, naša ma itak dudo samo za spat, razen če jo kje najde in roma v ustauser posted image stekleničko ma pa 2x na dan pri spanju... to me še najbolj skrbi, ker ne vem kako bomo to zamenjaliuser posted image enkrat bom prav probala ji dat mleko z nečim na žlico in potem spanjeuser posted image samo bo pomoje direndajuser posted image no ja, saj še 1 leto ni stara, bomo že...

Zdaj grem pa malo za delom, ker princesa je itak takoj zaspala samo da sem jo dala v posteljouser posted image

Carica enako... se vedno uziva v dudi in flaski... to bo se borba user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4514
30.1.2009 12:37:13   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image Anaji za 1. RD user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
30.1.2009 12:44:09   
nizy
BAMBY   IN    ANAJA   VSE    NAJBOLJŠE   ZA     1 r.d.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
30.1.2009 12:49:26   
dolenjka

Carica enako... se vedno uziva v dudi in flaski... to bo se borba user posted image  user posted image

Al pa tut ne, duda je za zaspat, sam pomojem če bi hotl bi tut brez zaspala user posted image  Sej še ni čas za odvajanje, se mi zdi še mal zgodaj, odvisna pa itak ni user posted image

S flaško bomo pa počas probali, pa če nem do poletja rata na lonček prešaltat bom kar zadovoljna, sej bo vrtec svoje naredil, boš videl Stipko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4517
30.1.2009 13:00:58   
itata
sem za službo že vse naredila. ob 13:45 imam še neko vajo za varnost in zdravje pri delu - kr neki, pol pa pičim domov danes mal prejuser posted image user posted image  moram slike za ta album izbrat pa tko. cel kup dela. poklicat kolegico, da mi pove za testo za torto brez jajca (jo je ona naredila pri svojem otroku pa je bla res dobra) pa tak.

sem pa zračunala - danes dobila podatke s CSD - dohodnino kako otroka prijavit. sem skor doktorirala k ma moj 2 pa komu zdej kerga. sam sem zračunala, da moram iber plačat, če ne prijavim jaz otroka - 800 euruser posted image  če ga pa prijavim, dobim pa 70 nazaj. to je kr neki. on dobi pa ful nazaj če oba prijavi, sam ne vem, če se bo strinjal, da se pol iz tizga men cel minus pokrije, pa se pol preostalih 700 eur onadva delita.... bomo vidl. mogoče. katastrofa skratka!

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
30.1.2009 13:04:05   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: itata

sem za službo že vse naredila. ob 13:45 imam še neko vajo za varnost in zdravje pri delu - kr neki, pol pa pičim domov danes mal prejuser posted image user posted image  moram slike za ta album izbrat pa tko. cel kup dela. poklicat kolegico, da mi pove za testo za torto brez jajca (jo je ona naredila pri svojem otroku pa je bla res dobra) pa tak.

sem pa zračunala - danes dobila podatke s CSD - dohodnino kako otroka prijavit. sem skor doktorirala k ma moj 2 pa komu zdej kerga. sam sem zračunala, da moram iber plačat, če ne prijavim jaz otroka - 800 euruser posted image  če ga pa prijavim, dobim pa 70 nazaj. to je kr neki. on dobi pa ful nazaj če oba prijavi, sam ne vem, če se bo strinjal, da se pol iz tizga men cel minus pokrije, pa se pol preostalih 700 eur onadva delita.... bomo vidl. mogoče. katastrofa skratka!

itata dobro zračunaj... še vedno se pa potem lahko na izračun pritožiš, mislim da se da.

Pa najbrž moraš še upoštevat, da lahko tvoj samo 1/2 uveljavlja prvega. Se je moja frendica čist zaklala s tem, ker je pozabila na to. In je nato njen, kljub temu da ji ni nič plačeval upošteval olajšavo... bi mu kar vrat zavila takrat...

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
30.1.2009 13:08:33   
Blacky*

Al pa tut ne, duda je za zaspat, sam pomojem če bi hotl bi tut brez zaspala user posted image  Sej še ni čas za odvajanje, se mi zdi še mal zgodaj, odvisna pa itak ni user posted image

S flaško bomo pa počas probali, pa če nem do poletja rata na lonček prešaltat bom kar zadovoljna, sej bo vrtec svoje naredil, boš videl Stipko user posted image

mi sicer nimamo dude, flaško pa ob spanju

v vrtcu so nam svetovali da naj ne odvajamo ob uvajanju... da ne bo krize

Moram pa javit, da je bilo danes v vrtcu bolje. Ima pa moj na sumu, da ga je najbrž eden ali udaril ali je kaj takega moglo biti, je en tak gavnar v skupini... enega fantka je danes npr. tako odrinil, da se je v jezik ugriznil in mu je tekla kri. Seveda ga Val sploh ne mara, se ga izogiba... a en dan bo večji, pa bo že poravnal račun user posted image  Danes npr. pomočnica sploh ni hendlala otroke in je bilo kar malo panike. V ponedeljek bo glavna vzgojiteljica nazaj pa bo bolje. Bomo videli... sem pa že danes malo bolj mirna ker je bilo uvajanje ok.

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 30.1.2009 13:09:05 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
30.1.2009 13:10:20   
Blacky*

sem si ravnokar premislila, tam je pretoplo, boš kar na balkonu user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
30.1.2009 13:17:11   
Februarka08
Juhu, vse sem nardilauser posted image user posted image zdaj se pa lahko mal zleknemuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
30.1.2009 13:18:04   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

mi sicer nimamo dude, flaško pa ob spanju

v vrtcu so nam svetovali da naj ne odvajamo ob uvajanju... da ne bo krize

Moram pa javit, da je bilo danes v vrtcu bolje. Ima pa moj na sumu, da ga je najbrž eden ali udaril ali je kaj takega moglo biti, je en tak gavnar v skupini... enega fantka je danes npr. tako odrinil, da se je v jezik ugriznil in mu je tekla kri. Seveda ga Val sploh ne mara, se ga izogiba... a en dan bo večji, pa bo že poravnal račun user posted image  Danes npr. pomočnica sploh ni hendlala otroke in je bilo kar malo panike. V ponedeljek bo glavna vzgojiteljica nazaj pa bo bolje. Bomo videli... sem pa že danes malo bolj mirna ker je bilo uvajanje ok.

bravo Valuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
30.1.2009 13:18:11   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..

naša noč ok..smo spali v kosu do &h..no zdej pa še kar tečnarimo..sam čakam,kdaj jo bo zmanjkalo...

pina..jst bi tud joto kuhala..a te lahko prosim za recept..sem to samo enkrat delala, pa se ne spomnim več kako...user posted image
janey..lepo stanovanje!!še lepši pa je tvoj pikec..se je moj dragi prejle pošalil..a tak tapravi za NEžouser posted image user posted image user posted image user posted image pa pridan si za faks..user posted image

blacky..a nam boš kaj pokazala svoje stvaritve oz. vajine..za na tortico?me že prov firbec matra..pa upam,da ti je kava sedla..user posted image

februarka, pina in pa blaža..ma pridne ste ve..ko tko pucate..a pridete še k men...user posted image
meti..upam,da bo Janez kmalu spet začel lepo pančat...da ne bo večjih večernih preglavicre

stipe..hvala za vice..ma me prec v boljšo voljo spraviš..

o mala pikica...lepo da se nam kaj javiš...

itata..men se tud fajn zdi ta tvoja ideja za darilo..mogoče pa tud jaz to naredim...

kava sedla user posted image , zdaj mam še 5 min pavze

seveda bom pokazala

no šibam delat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
30.1.2009 13:23:23   
Stipe air force
Oralni seks

Istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu:

- 5% voli taj osjećaj

- 5% voli dominantnost

- 90% voli tišinu

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?