Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:18:27
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž je končno zaspal. zdej bi se pa morala šip lotit, pa se mi ne da. moj pravi vedno, da kaj bom pucala, ki bo itak spet slabo vreme. Ja sej res, ma so že take, da skoraj ven ne vidim več. Je pa spet napovedan sneg. Pa če bo v torek grdo vreme, ne bojo moji prišli na RD od Blaža, ki tata ne mara vozit po snegu. Ben bomo vidli kako bo.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:22:59
|
|
|
|
Februarka08
|
Blaža, jaz tud čakam, da jo dam spat, da grem malo pospravit... čeprav se mi škoda nohtov zdi k sm se učer zvečer matrala ampak saj večino sem že nardila, kosilo mam tud že pripravljeno, samo še prižgem šporget, mojga ne bo domov, majo spet žurko tako da sva sami, popoldne pa še obiske dobiva... skratka, veselo ko obiski grejo, se varuške zamenjata, ker gre mami ven na večerjo, oči naj bo pa doma
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:35:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
Blaza, Februarka, v Bruslju nihce ne pere okna ker so takoj spet umazana... tako da take "izpade" dobi Sefla bolj redko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:36:25
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, Februarka, v Bruslju nihce ne pere okna ker so takoj spet umazana... tako da take "izpade" dobi Sefla bolj redko zdej boš pa pomoje kregan
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:37:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, Februarka, v Bruslju nihce ne pere okna ker so takoj spet umazana... tako da take "izpade" dobi Sefla bolj redko to je pa fajn no ma jaz mam štiri okna v dnevni, da ne govorim, da jih mam po celem stanovanju 11. No ma vsaj v dnevni, da vidim lepo sončno nebo ven, ki če ne je skozi megla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:37:53
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, Februarka, v Bruslju nihce ne pere okna ker so takoj spet umazana... tako da take "izpade" dobi Sefla bolj redko zdej boš pa pomoje kregan Ne verjamem, po moje šefli dol visi za okna, tko kot meni... dokler ni res kriza.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:40:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Blaza, Februarka, v Bruslju nihce ne pere okna ker so takoj spet umazana... tako da take "izpade" dobi Sefla bolj redko zdej boš pa pomoje kregan Ne verjamem, po moje šefli dol visi za okna, tko kot meni... dokler ni res kriza. dan Tko nekak Blaža, sploh zadnje čase Ampak bo treba tudi to naredit pred praznovanjem, ker bi mi bilo sicer kar precej nerodno Pa drugače nisem tako picajzlasta, sem bolj načela..."če komu kaj ni všeč naj se stran obrne al pa spuca "
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:45:26
|
|
|
|
Stipe air force
|
A ste vidle... tko sem jo sprovocir'u d' se je jav'la , bravo Stipeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:47:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ste vidle... tko sem jo sprovocir'u d' se je jav'la , bravo Stipeeeeeeeeeeeeee A ti meni Boš ti videl ko pridem domov! Če se ne boš lepo obnašal, boš v kopalnici spal danes
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:49:53
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ste vidle... tko sem jo sprovocir'u d' se je jav'la , bravo Stipeeeeeeeeeeeeee A ti meni Boš ti videl ko pridem domov! Če se ne boš lepo obnašal, boš v kopalnici spal danes
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:51:08
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ste vidle... tko sem jo sprovocir'u d' se je jav'la , bravo Stipeeeeeeeeeeeeee A ti meni Boš ti videl ko pridem domov! Če se ne boš lepo obnašal, boš v kopalnici spal danes Ha, ha... ves cas nas je update brala... jo malo bolje poznam kot vi... ha, ha ... sem ji dal 5 minut, reakcija je bla ze cez 2.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 11:53:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ste vidle... tko sem jo sprovocir'u d' se je jav'la , bravo Stipeeeeeeeeeeeeee A ti meni Boš ti videl ko pridem domov! Če se ne boš lepo obnašal, boš v kopalnici spal danes Ha, ha... ves cas nas je update brala... jo malo bolje poznam kot vi... ha, ha ... sem ji dal 5 minut, reakcija je bla ze cez 2..... sem si ravnokar premislila, tam je pretoplo, boš kar na balkonu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 12:02:07
|
|
|
|
Februarka08
|
Sem si zdele malo prebrala na bibaleze.si o odvajanju od dude in stekleničke... in je kar v redu napisano... no, naša ma itak dudo samo za spat, razen če jo kje najde in roma v usta stekleničko ma pa 2x na dan pri spanju... to me še najbolj skrbi, ker ne vem kako bomo to zamenjali enkrat bom prav probala ji dat mleko z nečim na žlico in potem spanje samo bo pomoje direndaj no ja, saj še 1 leto ni stara, bomo že... Zdaj grem pa malo za delom, ker princesa je itak takoj zaspala samo da sem jo dala v posteljo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 12:24:13
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem si zdele malo prebrala na bibaleze.si o odvajanju od dude in stekleničke... in je kar v redu napisano... no, naša ma itak dudo samo za spat, razen če jo kje najde in roma v usta stekleničko ma pa 2x na dan pri spanju... to me še najbolj skrbi, ker ne vem kako bomo to zamenjali enkrat bom prav probala ji dat mleko z nečim na žlico in potem spanje samo bo pomoje direndaj no ja, saj še 1 leto ni stara, bomo že... Zdaj grem pa malo za delom, ker princesa je itak takoj zaspala samo da sem jo dala v posteljo Carica enako... se vedno uziva v dudi in flaski... to bo se borba
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 12:37:13
|
|
|
|
ella79
|
Anaji za 1. RD
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 12:44:09
|
|
|
|
nizy
|
BAMBY IN ANAJA VSE NAJBOLJŠE ZA 1 r.d.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 12:49:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem si zdele malo prebrala na bibaleze.si o odvajanju od dude in stekleničke... in je kar v redu napisano... no, naša ma itak dudo samo za spat, razen če jo kje najde in roma v usta stekleničko ma pa 2x na dan pri spanju... to me še najbolj skrbi, ker ne vem kako bomo to zamenjali enkrat bom prav probala ji dat mleko z nečim na žlico in potem spanje samo bo pomoje direndaj no ja, saj še 1 leto ni stara, bomo že... Zdaj grem pa malo za delom, ker princesa je itak takoj zaspala samo da sem jo dala v posteljo Carica enako... se vedno uziva v dudi in flaski... to bo se borba Al pa tut ne, duda je za zaspat, sam pomojem če bi hotl bi tut brez zaspala Sej še ni čas za odvajanje, se mi zdi še mal zgodaj, odvisna pa itak ni S flaško bomo pa počas probali, pa če nem do poletja rata na lonček prešaltat bom kar zadovoljna, sej bo vrtec svoje naredil, boš videl Stipko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:00:58
|
|
|
|
itata
|
sem za službo že vse naredila. ob 13:45 imam še neko vajo za varnost in zdravje pri delu - kr neki, pol pa pičim domov danes mal prej moram slike za ta album izbrat pa tko. cel kup dela. poklicat kolegico, da mi pove za testo za torto brez jajca (jo je ona naredila pri svojem otroku pa je bla res dobra) pa tak. sem pa zračunala - danes dobila podatke s CSD - dohodnino kako otroka prijavit. sem skor doktorirala k ma moj 2 pa komu zdej kerga. sam sem zračunala, da moram iber plačat, če ne prijavim jaz otroka - 800 eur če ga pa prijavim, dobim pa 70 nazaj. to je kr neki. on dobi pa ful nazaj če oba prijavi, sam ne vem, če se bo strinjal, da se pol iz tizga men cel minus pokrije, pa se pol preostalih 700 eur onadva delita.... bomo vidl. mogoče. katastrofa skratka!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:04:05
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata sem za službo že vse naredila. ob 13:45 imam še neko vajo za varnost in zdravje pri delu - kr neki, pol pa pičim domov danes mal prej moram slike za ta album izbrat pa tko. cel kup dela. poklicat kolegico, da mi pove za testo za torto brez jajca (jo je ona naredila pri svojem otroku pa je bla res dobra) pa tak. sem pa zračunala - danes dobila podatke s CSD - dohodnino kako otroka prijavit. sem skor doktorirala k ma moj 2 pa komu zdej kerga. sam sem zračunala, da moram iber plačat, če ne prijavim jaz otroka - 800 eur če ga pa prijavim, dobim pa 70 nazaj. to je kr neki. on dobi pa ful nazaj če oba prijavi, sam ne vem, če se bo strinjal, da se pol iz tizga men cel minus pokrije, pa se pol preostalih 700 eur onadva delita.... bomo vidl. mogoče. katastrofa skratka! itata dobro zračunaj... še vedno se pa potem lahko na izračun pritožiš, mislim da se da. Pa najbrž moraš še upoštevat, da lahko tvoj samo 1/2 uveljavlja prvega. Se je moja frendica čist zaklala s tem, ker je pozabila na to. In je nato njen, kljub temu da ji ni nič plačeval upošteval olajšavo... bi mu kar vrat zavila takrat...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:08:33
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem si zdele malo prebrala na bibaleze.si o odvajanju od dude in stekleničke... in je kar v redu napisano... no, naša ma itak dudo samo za spat, razen če jo kje najde in roma v usta stekleničko ma pa 2x na dan pri spanju... to me še najbolj skrbi, ker ne vem kako bomo to zamenjali enkrat bom prav probala ji dat mleko z nečim na žlico in potem spanje samo bo pomoje direndaj no ja, saj še 1 leto ni stara, bomo že... Zdaj grem pa malo za delom, ker princesa je itak takoj zaspala samo da sem jo dala v posteljo Carica enako... se vedno uziva v dudi in flaski... to bo se borba Al pa tut ne, duda je za zaspat, sam pomojem če bi hotl bi tut brez zaspala Sej še ni čas za odvajanje, se mi zdi še mal zgodaj, odvisna pa itak ni S flaško bomo pa počas probali, pa če nem do poletja rata na lonček prešaltat bom kar zadovoljna, sej bo vrtec svoje naredil, boš videl Stipko mi sicer nimamo dude, flaško pa ob spanju v vrtcu so nam svetovali da naj ne odvajamo ob uvajanju... da ne bo krize Moram pa javit, da je bilo danes v vrtcu bolje. Ima pa moj na sumu, da ga je najbrž eden ali udaril ali je kaj takega moglo biti, je en tak gavnar v skupini... enega fantka je danes npr. tako odrinil, da se je v jezik ugriznil in mu je tekla kri. Seveda ga Val sploh ne mara, se ga izogiba... a en dan bo večji, pa bo že poravnal račun Danes npr. pomočnica sploh ni hendlala otroke in je bilo kar malo panike. V ponedeljek bo glavna vzgojiteljica nazaj pa bo bolje. Bomo videli... sem pa že danes malo bolj mirna ker je bilo uvajanje ok.
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 30.1.2009 13:09:05 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:10:20
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force A ste vidle... tko sem jo sprovocir'u d' se je jav'la , bravo Stipeeeeeeeeeeeeee A ti meni Boš ti videl ko pridem domov! Če se ne boš lepo obnašal, boš v kopalnici spal danes Ha, ha... ves cas nas je update brala... jo malo bolje poznam kot vi... ha, ha ... sem ji dal 5 minut, reakcija je bla ze cez 2..... sem si ravnokar premislila, tam je pretoplo, boš kar na balkonu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:17:11
|
|
|
|
Februarka08
|
Juhu, vse sem nardila zdaj se pa lahko mal zleknem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:18:04
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Sem si zdele malo prebrala na bibaleze.si o odvajanju od dude in stekleničke... in je kar v redu napisano... no, naša ma itak dudo samo za spat, razen če jo kje najde in roma v usta stekleničko ma pa 2x na dan pri spanju... to me še najbolj skrbi, ker ne vem kako bomo to zamenjali enkrat bom prav probala ji dat mleko z nečim na žlico in potem spanje samo bo pomoje direndaj no ja, saj še 1 leto ni stara, bomo že... Zdaj grem pa malo za delom, ker princesa je itak takoj zaspala samo da sem jo dala v posteljo Carica enako... se vedno uziva v dudi in flaski... to bo se borba Al pa tut ne, duda je za zaspat, sam pomojem če bi hotl bi tut brez zaspala Sej še ni čas za odvajanje, se mi zdi še mal zgodaj, odvisna pa itak ni S flaško bomo pa počas probali, pa če nem do poletja rata na lonček prešaltat bom kar zadovoljna, sej bo vrtec svoje naredil, boš videl Stipko mi sicer nimamo dude, flaško pa ob spanju v vrtcu so nam svetovali da naj ne odvajamo ob uvajanju... da ne bo krize Moram pa javit, da je bilo danes v vrtcu bolje. Ima pa moj na sumu, da ga je najbrž eden ali udaril ali je kaj takega moglo biti, je en tak gavnar v skupini... enega fantka je danes npr. tako odrinil, da se je v jezik ugriznil in mu je tekla kri. Seveda ga Val sploh ne mara, se ga izogiba... a en dan bo večji, pa bo že poravnal račun Danes npr. pomočnica sploh ni hendlala otroke in je bilo kar malo panike. V ponedeljek bo glavna vzgojiteljica nazaj pa bo bolje. Bomo videli... sem pa že danes malo bolj mirna ker je bilo uvajanje ok. bravo Val
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:18:11
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dan.. naša noč ok..smo spali v kosu do &h..no zdej pa še kar tečnarimo..sam čakam,kdaj jo bo zmanjkalo... pina..jst bi tud joto kuhala..a te lahko prosim za recept..sem to samo enkrat delala, pa se ne spomnim več kako... janey..lepo stanovanje!!še lepši pa je tvoj pikec..se je moj dragi prejle pošalil..a tak tapravi za NEžo pa pridan si za faks.. blacky..a nam boš kaj pokazala svoje stvaritve oz. vajine..za na tortico?me že prov firbec matra..pa upam,da ti je kava sedla.. februarka, pina in pa blaža..ma pridne ste ve..ko tko pucate..a pridete še k men... meti..upam,da bo Janez kmalu spet začel lepo pančat...da ne bo večjih večernih preglavicre stipe..hvala za vice..ma me prec v boljšo voljo spraviš.. o mala pikica...lepo da se nam kaj javiš... itata..men se tud fajn zdi ta tvoja ideja za darilo..mogoče pa tud jaz to naredim... kava sedla , zdaj mam še 5 min pavze seveda bom pokazala no šibam delat
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:23:23
|
|
|
|
Stipe air force
|
Oralni seks Istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: - 5% voli taj osjećaj - 5% voli dominantnost - 90% voli tišinu
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?