Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:28:12
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Oralni seks Istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: - 5% voli taj osjećaj - 5% voli dominantnost - 90% voli tišinu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 13:42:13
|
|
|
|
itata
|
blacky: ja sej njemu sem vse opcije zračunala (celga otroka, pol enga, pol druzga in kombinacije) pa men vse 3 kombinacije pa bova vidla pol doma kaj bo povedal. sam je pa kr neki to. brez otroka 800 eur za plačat sej me je skor na rit vrglo. pa moj plačuje za ta večjo punco preživnino redno pa večjo plačo ma in sta že lansk let tko nardila, da jo je on prijavil pa sta si denar razdelila... verjetno bo letos tud tko. men je pa zame sam važn, da ne rabim plačat. ker če jaz jakoba celega prijavim nase za celo leto, dobim pa nazaj 70 eur, se pravi sem tam tam na nuli... kar je men ok. pa fora je k noben nima take plače od naju, da bi lahk hodil na dopust na havaje al pa dubaj vsak let za en mesec!! sam mogoče mal nadpovprečne, kar je pa v tej dobi k je vse tko drago itak relativen pojem. bili so ja nadpovprečni 3 leta nazaj k je men ostal preračunano od vsake plače 300 eur. zdej k je vse šlo tko gor mi pa nič ne ostane SPLOH!!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 14:05:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Oralni seks Istraživanja su pokazala zašto muškarci uživaju u oralnom seksu: - 5% voli taj osjećaj - 5% voli dominantnost - 90% voli tišinu zdej bo pa samo Pino mel ustne zagovore
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 14:08:49
|
|
|
|
lillchy123
|
anaja in bamby, vse najboljše!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 14:33:25
|
|
|
|
blaža
|
evo mene. Smo malo odvozičkali, čeprav je blo prekleto mrzlo. piha prav strupen mraz, čeprav sije sončko. Ko sem tako doma, me vabi ven, pol pa zebe kot No glavno, da sva šla mal na zrakec. Evo Blaž je že pojedel, zdej pa kuham še za mojga. Sem dala kar kotlet pa krompir na kolobarje pa čebulo in česen, malo na olivcu kot bi rekel stipe in kar v ponvi dušim, pa na koncu bom malo zapekla. To bo moj z guštom pojedel. No jaz pa verjetno ne bom kosla, ki nekam stojim slabo z želodcem.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:09:23
|
|
|
|
mlavla
|
mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:12:39
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%.....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:19:34
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata blacky: ja sej njemu sem vse opcije zračunala (celga otroka, pol enga, pol druzga in kombinacije) pa men vse 3 kombinacije pa bova vidla pol doma kaj bo povedal. sam je pa kr neki to. brez otroka 800 eur za plačat sej me je skor na rit vrglo. pa moj plačuje za ta večjo punco preživnino redno pa večjo plačo ma in sta že lansk let tko nardila, da jo je on prijavil pa sta si denar razdelila... verjetno bo letos tud tko. men je pa zame sam važn, da ne rabim plačat. ker če jaz jakoba celega prijavim nase za celo leto, dobim pa nazaj 70 eur, se pravi sem tam tam na nuli... kar je men ok. pa fora je k noben nima take plače od naju, da bi lahk hodil na dopust na havaje al pa dubaj vsak let za en mesec!! sam mogoče mal nadpovprečne, kar je pa v tej dobi k je vse tko drago itak relativen pojem. bili so ja nadpovprečni 3 leta nazaj k je men ostal preračunano od vsake plače 300 eur. zdej k je vse šlo tko gor mi pa nič ne ostane SPLOH!! vem kaj misliš... men, ne da ne ostane nič... mam minus non stop
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:21:39
|
|
|
|
dolenjka
|
Tako, ura je cajt in končno se je tudi zame začel vikend do ponedeljka do 9h, al pa še kake pol ure čez Se tipkamo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:24:35
|
|
|
|
Blacky*
|
hitro šibaj domov... jaz sem že in uživam zdaj peljeva liu na sprehod... ker prosim že pol ure
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:41:37
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to je pa malo prej ratalo, ko je Blaž spal. To bo pol šlo na torto za torek za Blažev rojstni dan. Drugače bo pa oblečena v zeleno tičino, pa še par rožic mi manjka. blaža to je pa noro dobro. Sem že skopirala in poslala sestri . IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo stipe, da mi častiš pijačo, ki sem jaz objavla tvojo sliko, da ne bo tebi treba. To je res kul, samo Titovo sliko bi mogla zamenjat s stipetovo . Saj bi bilo menda podobno . elma, super izgledaš . Glede na to, da je tvoj 1. otrok že toliko star, si potem verjetno tudi ti že v "mojih letih" Kateri letnik si??? Naša slavljenka pa spi že 3 ure . Bo cel RD prespala. Zdaj sva sami doma, ker sta šla ati in Tim delat baseeeee! Stipe, končno spet zate ena hrana blaža, a ti z uno maso ki je iz beljakov, sladkorja in limoninega soka brizgaš??? Ker sva ravno sedaj s sestro govorili in je rekla, da mora iz ene moje kuharske knjige dobit točna razmerja, da bo brizgala maso iz teh sestavin na tičino. Imenuje se pa kraljevska krema ali masa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:50:54
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... a če pa otroka oodaš v vrtec..moraš pa spet oodati ponovno vlogo,da ti znižajo...al kako.. ker mi bomo nežo s septembrom najbrž dali v vrtec, do takrat bo pa doma...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:53:49
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... a če pa otroka oodaš v vrtec..moraš pa spet oodati ponovno vlogo,da ti znižajo...al kako.. ker mi bomo nežo s septembrom najbrž dali v vrtec, do takrat bo pa doma... mislim , da je potrebno spremembo sporočiti , v glavnem mi bomo aprila zopet oddali novo vlogo , ker imam PP do 4.5.2009
< Sporočilo je popravil nizy -- 30.1.2009 15:54:24 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:54:37
|
|
|
|
Februarka08
|
Jaz sem pa pozabla prašat oz. sploh nisem vedela a če je otrok doma, ti pripada višji otr. dodatek
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:55:51
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa pozabla prašat oz. sploh nisem vedela a če je otrok doma, ti pripada višji otr. dodatek ja , na polah moraš označiti , da otrok ni vključen v vrtec in maš +20%
< Sporočilo je popravil nizy -- 30.1.2009 15:59:26 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 15:56:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: blaža Evo to je pa malo prej ratalo, ko je Blaž spal. To bo pol šlo na torto za torek za Blažev rojstni dan. Drugače bo pa oblečena v zeleno tičino, pa še par rožic mi manjka. blaža to je pa noro dobro. Sem že skopirala in poslala sestri . IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo stipe, da mi častiš pijačo, ki sem jaz objavla tvojo sliko, da ne bo tebi treba. To je res kul, samo Titovo sliko bi mogla zamenjat s stipetovo . Saj bi bilo menda podobno . elma, super izgledaš . Glede na to, da je tvoj 1. otrok že toliko star, si potem verjetno tudi ti že v "mojih letih" Kateri letnik si??? Naša slavljenka pa spi že 3 ure . Bo cel RD prespala. Zdaj sva sami doma, ker sta šla ati in Tim delat baseeeee! Stipe, končno spet zate ena hrana blaža, a ti z uno maso ki je iz beljakov, sladkorja in limoninega soka brizgaš??? Ker sva ravno sedaj s sestro govorili in je rekla, da mora iz ene moje kuharske knjige dobit točna razmerja, da bo brizgala maso iz teh sestavin na tičino. Imenuje se pa kraljevska krema ali masa Ne samo oblikujem, ker je pregosta. Mogoče, če biji dodala malo več limoninega soka, ma ne vem, če ne bi to topilo tičine
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:00:50
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jaz sem pa pozabla prašat oz. sploh nisem vedela a če je otrok doma, ti pripada višji otr. dodatek ja , na polah moraš označiti , da otrok ni vključen v vrtec in maš +20% nam se bo poznalo cca.20€, za en paket pleničk
< Sporočilo je popravil nizy -- 30.1.2009 16:06:37 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:07:50
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... a če pa otroka oodaš v vrtec..moraš pa spet oodati ponovno vlogo,da ti znižajo...al kako.. ker mi bomo nežo s septembrom najbrž dali v vrtec, do takrat bo pa doma... mislim , da je potrebno spremembo sporočiti , v glavnem mi bomo aprila zopet oddali novo vlogo , ker imam PP do 4.5.2009 mi bomo aprila tud na novo oddajali..zaradi novega člana.. v aprilu pa se štejejo dohodki za preteklo leto..torrej za 2008..če prov razumem?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:10:25
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... a če pa otroka oodaš v vrtec..moraš pa spet oodati ponovno vlogo,da ti znižajo...al kako.. ker mi bomo nežo s septembrom najbrž dali v vrtec, do takrat bo pa doma... mislim , da je potrebno spremembo sporočiti , v glavnem mi bomo aprila zopet oddali novo vlogo , ker imam PP do 4.5.2009 mi bomo aprila tud na novo oddajali..zaradi novega člana.. v aprilu pa se štejejo dohodki za preteklo leto..torrej za 2008..če prov razumem? Nam se je štelo za 2007
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:12:38
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... a če pa otroka oodaš v vrtec..moraš pa spet oodati ponovno vlogo,da ti znižajo...al kako.. ker mi bomo nežo s septembrom najbrž dali v vrtec, do takrat bo pa doma... mislim , da je potrebno spremembo sporočiti , v glavnem mi bomo aprila zopet oddali novo vlogo , ker imam PP do 4.5.2009 mi bomo aprila tud na novo oddajali..zaradi novega člana.. v aprilu pa se štejejo dohodki za preteklo leto..torrej za 2008..če prov razumem? ja , prov razumeš , saj takrat Nežo še vpišeš , da ni v vrtcu ,....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:14:14
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... a če pa otroka oodaš v vrtec..moraš pa spet oodati ponovno vlogo,da ti znižajo...al kako.. ker mi bomo nežo s septembrom najbrž dali v vrtec, do takrat bo pa doma... mislim , da je potrebno spremembo sporočiti , v glavnem mi bomo aprila zopet oddali novo vlogo , ker imam PP do 4.5.2009 mi bomo aprila tud na novo oddajali..zaradi novega člana.. v aprilu pa se štejejo dohodki za preteklo leto..torrej za 2008..če prov razumem? Nam se je štelo za 2007 nam tudi 2007, aprila so pa nove vloge za 2008
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:19:13
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: nizy IZVIRNO SPOROČILO: mlavla mene pa sam zanima če je šel otroški dodatek s 1.1. kaj gor.. no tiste, ki ste dobile odločbe..boste še najlažje odgovorile.. nič grem naprej študirat.. mi smo dobili isto kot lansko leto, s tem , ko bom jaz zaključila porodniško bova mogla še enkrat oddati , ker Azra nebo v vrtcu , da priznajo tistih 20%..... a če pa otroka oodaš v vrtec..moraš pa spet oodati ponovno vlogo,da ti znižajo...al kako.. ker mi bomo nežo s septembrom najbrž dali v vrtec, do takrat bo pa doma... mislim , da je potrebno spremembo sporočiti , v glavnem mi bomo aprila zopet oddali novo vlogo , ker imam PP do 4.5.2009 mi bomo aprila tud na novo oddajali..zaradi novega člana.. v aprilu pa se štejejo dohodki za preteklo leto..torrej za 2008..če prov razumem? ja , prov razumeš , saj takrat Nežo še vpišeš , da ni v vrtcu ,.... sej to sem že zdaj..sam septembra gre pa v vrtec...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:29:22
|
|
|
|
nizy
|
sej to sem že zdaj..sam septembra gre pa v vrtec... najbolj, da vprašaš na CSD, kaj narest
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:30:09
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy sej to sem že zdaj..sam septembra gre pa v vrtec... najbolj, da vprašaš na CSD, kaj narest ma sej bom.. vseeno hvala za tvoje odgovore..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 30.1.2009 16:30:20
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy sej to sem že zdaj..sam septembra gre pa v vrtec... najbolj, da vprašaš na CSD, kaj narest bodo vsaj malo dela imeli
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Z dojenčkom na sprehod v zimskih dnehMnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......