Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:04:02
|
|
|
|
lillchy123
|
evo! Blacky, se ga je napila, dolenjka papca, mlavla išče ideje, blaža gleda kje je Dobeno... Moj spi na kavču, jst grem pa mal v bano se pomehurčkat pa zmasirat.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:05:04
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, ta tortica je dobra ja, sam jst bi pol namest račk žabice nardila. K Lukcu skoz govorim, da je mala žabica! mlavla, sem jst tud že študirala, da bi jo okrasila z belo čokolado. SE verjetno lepš nardi kot s smetano. Ma oboje je lahko packarija, če si mojster Čokolado je treba lepo prelit in razmazat, smetano pa dobro brez sledi namazat. ma nabavi si eno tako špatulo-ne vem kako se reče po slovensko, v glavnem nekaj karj je široko pa doglo pa gldko, da pogladiš po torti, se pa tudi kupijo take reči, prav za torto.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:06:31
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 evo! Blacky, se ga je napila, dolenjka papca, mlavla išče ideje, blaža gleda kje je Dobeno... Moj spi na kavču, jst grem pa mal v bano se pomehurčkat pa zmasirat. ja bom res morala vzet zemljevid v roke, ker se mi ne sanja.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:07:18
|
|
|
|
ella79
|
blacky upam, da se Val kmalu privadi nazaj v vrtec blaža kje si pa dobila črno za tičino noro lepooooo kako si pa rožice delala. A maš to kalupe? dolenjka stipe pojma nimam kdaj je ura tri, da spokam domov, tok gre hitro čas, pa bolj ko ne se sam neki sam pa tja prestavljam, pa kar eni sestanki, pa potem obvezen luft in kavica... pa je ura sto sam men je res fletn v službi sej se verjetno čudno sliši, ampak je čist res mlavla kok sta fletna in sproščena super slikice. Lepo mi je k imata povsod sončnice suzi upam, da kej pametnega rešite z avtom zadnje strani sem pa sam preletela, k je blo preveč govora o hrani sem že stuškana, Zoja spi že 1,5 h, tako da zdej sem pa sam vaša
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:07:32
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, ta tortica je dobra ja, sam jst bi pol namest račk žabice nardila. K Lukcu skoz govorim, da je mala žabica! mlavla, sem jst tud že študirala, da bi jo okrasila z belo čokolado. SE verjetno lepš nardi kot s smetano. ja sej to je to, da otrok porajta motiv na torti. jaz bom dala umetne račke, prav take sem kupla kot so na tej torti, da si jih bo pol dol vzel in se z njimi še malo igral. lahko tudi ti poiščeš zeleno gumijasto žabico, pa smetano pobarvaš ne zeleno. kje pa si kupla te račke? K so ful cartkane! za vabila bom pa jst prlepla slikco od Luka, uno ta prvo, ki se je rodil .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:11:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, ta tortica je dobra ja, sam jst bi pol namest račk žabice nardila. K Lukcu skoz govorim, da je mala žabica! mlavla, sem jst tud že študirala, da bi jo okrasila z belo čokolado. SE verjetno lepš nardi kot s smetano. ja sej to je to, da otrok porajta motiv na torti. jaz bom dala umetne račke, prav take sem kupla kot so na tej torti, da si jih bo pol dol vzel in se z njimi še malo igral. lahko tudi ti poiščeš zeleno gumijasto žabico, pa smetano pobarvaš ne zeleno. kje pa si kupla te račke? K so ful cartkane! za vabila bom pa jst prlepla slikco od Luka, uno ta prvo, ki se je rodil . račke majo vsepovsod, te sem kupla v muillerju., majo jih pa tudi v Direndaju
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:11:38
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, ta tortica je dobra ja, sam jst bi pol namest račk žabice nardila. K Lukcu skoz govorim, da je mala žabica! mlavla, sem jst tud že študirala, da bi jo okrasila z belo čokolado. SE verjetno lepš nardi kot s smetano. ja sej to je to, da otrok porajta motiv na torti. jaz bom dala umetne račke, prav take sem kupla kot so na tej torti, da si jih bo pol dol vzel in se z njimi še malo igral. lahko tudi ti poiščeš zeleno gumijasto žabico, pa smetano pobarvaš ne zeleno. kje pa si kupla te račke? K so ful cartkane! za vabila bom pa jst prlepla slikco od Luka, uno ta prvo, ki se je rodil . mi mamo eno takšno..mislim, da sem jo kupila v Mulerju..če se prav spomnim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:11:46
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 evo! Blacky, se ga je napila, dolenjka papca, mlavla išče ideje, blaža gleda kje je Dobeno... Moj spi na kavču, jst grem pa mal v bano se pomehurčkat pa zmasirat. ja bom res morala vzet zemljevid v roke, ker se mi ne sanja. drugač pa v avto, pa ajd na izlet!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:13:29
|
|
|
|
mlavla
|
blaža..katere barve pa so v unih tubicah? nič jst vas počasi zapuščam..je možek neki bolan.pa ga grem mal pocrkljat..pa še čajčka mu grem pripravit... nočko jutri me pa spet čaka učenje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:13:35
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 blacky upam, da se Val kmalu privadi nazaj v vrtec blaža kje si pa dobila črno za tičino noro lepooooo kako si pa rožice delala. A maš to kalupe? dolenjka stipe pojma nimam kdaj je ura tri, da spokam domov, tok gre hitro čas, pa bolj ko ne se sam neki sam pa tja prestavljam, pa kar eni sestanki, pa potem obvezen luft in kavica... pa je ura sto sam men je res fletn v službi sej se verjetno čudno sliši, ampak je čist res mlavla kok sta fletna in sproščena super slikice. Lepo mi je k imata povsod sončnice suzi upam, da kej pametnega rešite z avtom zadnje strani sem pa sam preletela, k je blo preveč govora o hrani sem že stuškana, Zoja spi že 1,5 h, tako da zdej sem pa sam vaša ja za rožice sem našla en modelček od plastelina od Matije, pa še malo sem pol skupaj stisnila in jo preuredila. črna je pa tekoče barva jedilna iz vrhniške, mi jo je ena iz druge roke prodala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:13:47
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 blaža, ta tortica je dobra ja, sam jst bi pol namest račk žabice nardila. K Lukcu skoz govorim, da je mala žabica! mlavla, sem jst tud že študirala, da bi jo okrasila z belo čokolado. SE verjetno lepš nardi kot s smetano. ja sej to je to, da otrok porajta motiv na torti. jaz bom dala umetne račke, prav take sem kupla kot so na tej torti, da si jih bo pol dol vzel in se z njimi še malo igral. lahko tudi ti poiščeš zeleno gumijasto žabico, pa smetano pobarvaš ne zeleno. kje pa si kupla te račke? K so ful cartkane! za vabila bom pa jst prlepla slikco od Luka, uno ta prvo, ki se je rodil . račke majo vsepovsod, te sem kupla v muillerju., majo jih pa tudi v Direndaju fino, greva jutr v shoping, pa bom šla pogledat. Za svaki sluča j! Sej za kavico pa tko nobena nima cajta, k ste že vse na šiht!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:14:57
|
|
|
|
blaža
|
lillchi, samonaredi modre kopalke
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:16:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..katere barve pa so v unih tubicah? nič jst vas počasi zapuščam..je možek neki bolan.pa ga grem mal pocrkljat..pa še čajčka mu grem pripravit... nočko jutri me pa spet čaka učenje v tubicah so rdeča, rumen, zelena, pa modra. Pol iz teh pa lahko zmešaš še oranžno, vijola, rjavo, pa različne zelene.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:17:08
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..katere barve pa so v unih tubicah? nič jst vas počasi zapuščam..je možek neki bolan.pa ga grem mal pocrkljat..pa še čajčka mu grem pripravit... nočko jutri me pa spet čaka učenje v tubicah so rdeča, rumen, zelena, pa modra. Pol iz teh pa lahko zmešaš še oranžno, vijola, rjavo, pa različne zelene. joj jst bi pa tud črno rabla...hmmm
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:19:03
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..katere barve pa so v unih tubicah? nič jst vas počasi zapuščam..je možek neki bolan.pa ga grem mal pocrkljat..pa še čajčka mu grem pripravit... nočko jutri me pa spet čaka učenje v tubicah so rdeča, rumen, zelena, pa modra. Pol iz teh pa lahko zmešaš še oranžno, vijola, rjavo, pa različne zelene. joj jst bi pa tud črno rabla...hmmm kar rabiš črno, lahko tudi z jedilno stoplejno čokolado nardiš, če ni druzga.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:19:56
|
|
|
|
dolenjka
|
gledava fil in smo glih reklame, grem po čokolado
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:22:00
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka gledava fil in smo glih reklame, grem po čokolado A si vidla uno žabico gori? a se sploh vidi pri vas? meni je ful dobra.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:22:39
|
|
|
|
blaža
|
Drugače pa samo odtipkaš na iskalniku frog cakes in si išče š lillchi!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:23:55
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..katere barve pa so v unih tubicah? nič jst vas počasi zapuščam..je možek neki bolan.pa ga grem mal pocrkljat..pa še čajčka mu grem pripravit... nočko jutri me pa spet čaka učenje v tubicah so rdeča, rumen, zelena, pa modra. Pol iz teh pa lahko zmešaš še oranžno, vijola, rjavo, pa različne zelene. joj jst bi pa tud črno rabla...hmmm kar rabiš črno, lahko tudi z jedilno stoplejno čokolado nardiš, če ni druzga. ja sam najbrž bom delala pikepoke..kar a nevem če bo ok... moram še med ene jedilne barve pogledat, ki jih je moževa sestrična enkrat prinesla..ma sem že čist pozabla na njih..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:24:40
|
|
|
|
blaža
|
kaj pa ta lillchi?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 28.1.2009 21:25:44
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mlavla blaža..katere barve pa so v unih tubicah? nič jst vas počasi zapuščam..je možek neki bolan.pa ga grem mal pocrkljat..pa še čajčka mu grem pripravit... nočko jutri me pa spet čaka učenje v tubicah so rdeča, rumen, zelena, pa modra. Pol iz teh pa lahko zmešaš še oranžno, vijola, rjavo, pa različne zelene. joj jst bi pa tud črno rabla...hmmm kar rabiš črno, lahko tudi z jedilno stoplejno čokolado nardiš, če ni druzga. ja sam najbrž bom delala pikepoke..kar a nevem če bo ok... moram še med ene jedilne barve pogledat, ki jih je moževa sestrična enkrat prinesla..ma sem že čist pozabla na njih.. ja pikapoke so krasen, ma edini problem sta rdeča in črna barva. jaz bi jih nardila več, am je preveč dela, ki je še en kup druge dekoracije zraven, ne vem no.
|
koliko časa?čipkaV KOLIKŠNEM ČASU STE SHUJŠALE DO ŽELJENIH KG PO PORODU?v enem tednu (
14%)
v enem mesecu (
9%)
v dveh mesecih (
5%)
v treh mesecih (
10%)
v šetih mesecih do enega leta (
30%)
v več kot 1 letu (
32%)
Število vseh glasov: 147Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!