MetiLu
|
Bugi, veš tkole je blo pri nas, pa mamo sam enega pol sva pa udarila režim, da če po petih poskusih pomiritve ne zaspi, ga pustim jokat, in zdej je zaspal že po dveh minutah in že dve noči super spimo pa še zobek je končno ven prišel, pa ga ne matra, tako da upam, da bomo vsaj en čas dobro spali pa režim v varstvu pomojem tud malo pomaga sam drug teden bo pa doma, ker gre varuška na smučanje (hodijo vsako leto tak čas in mi je povedala že prvič, ko sem poleti tja prišla), tako da je moj vzel dopust ... upam, da ne bo Janez varstva pozabil Ste debatirale o poroki, midva sva tudi urejala pol leta prej, ker sva imela strašno zaseden datum (7.7.2007) obleko sem imela svojo, narejeno po meri, čevlje sem kupila nizke balerinke in nisem v čevljih nič trpela za šopek in naprsne rožice se je tašča vse zmenila, krastitev gostilne je bila že v ceni pogostitve (sva sama barvo izbrala)... vabila in zahvale sem dala jaz delat, v zahvale je v noči poroke (žurke) najmlajši svak razvil slike, ki jih je v vsako zahvalo notri nalimal, tako da so svatje ob odhodu dobili pecivo in še zahvalo z najino poročno sliko notri. Ful je dobr izpadlo fotografiral je moj tast, ki se amatrsko ukvarja s tem in ima en kup fotoaparatov in vse potrebne opreme... tako da sva na fotografu prišparala moj je pa tud obleko kupil v 5 mintah, tako da s samo pripravo nisva imela velik dela, aja, torto sva šla skupaj naročit, pa prstane sva tud dala delat, z mojim je blo mal več dela, ker sem si ga tako zamislila sem ga mogla it 4x pomerjat... Pa tud Janez je bil takrat že z nama, sem bila 2 mesca noseča Dan je bil ful lep, sončen, midva sva bla čist sproščena, pa mela sva super priče, ko da je blo res dobr! Edin mal smo mel štale, ker se je tik preden se je v cerkvi obred začel (mi smo že sedeli pred oltarjem) padla skupaj takrat še bodoča svakinja (sedaj že žena od moževe priče/brata) tako, da je preostanek poroke preživela na urgenci, ker se je z glavo oreng butnila ob klop drugač smo pa žural do pol šestih zjutraj Evo, še dve slikce na hitro