blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jutro, sej ne boste verjele. tudi danes se je jakob samo 2x zbudil, spil vsakič pol flaške mleka in drnjohal dalje... edin ob 3:30, ko je bila druga budnica ga nisem več nazaj v njegovo postlo odlagala, ker nisem hotla, da mojga spet zbudi, ker ga je že 3 zadnje dni in pol ni mogu več nazaj zaspat... ma hektično situacijo v službi in spet težko spi... sam vedla pa nisem, da ga že od polnoči, ko je bila prva budnica pa do 3h ni mogu zaspat tko da nisem nič "dobrega" s tem naredila... je pa mali lepo spal. na srečo, da je še kak tak dan res, da se mal k seb spravim. mogoče je pa tud dejansko se mal umiril in dojel, da zmeri nazaj pridem in da tole k me čez dan ni, ni huda panika več. služba gužva. včeri so me tok iz tira vrgli, da ne morem opisat. sem dala pripombe na osnutek pogodbe o zaposlitvi, ki ima eno kapitalno napako - direktorja sem o tem že obvestila in mi je sam naročil, da naredim komentar - no osnutek je delal pa ta moj "kolega", ki me že tko ne mara. no in je v mailu čist demantiral moje komentarje - brez pravne podlage. sem nazaj vse z zakonskimi členi in alineami argumentirala in povedala direktorju, da upam da me bo podprl, ker sem vse lepo razložila zakaj in kako. direktor je rekel, da ne vidi razloga zakaj se moji komentarji ne bi upoštevali, moj me je pa doma sekiral, da naj se ne kregam s tem "kolegom", ker znam ta kratko potegnit, ker je on "višje" kot jaz - ni pa zaposlen, je zunanjo svetovalec... sem kar mal slabe volje. a sem tih tud če mam prav? to ne morem. al pa reskiram službo hipotetično... si bom kar mal dnarja našparala za to, če se mi slučajno to zgodi ker tih pa ne bom. nimajo me za to kle, da sem tih. pa tud nisem v šole hodila 20 let, da bom tih... sej loh da sem čudna, ampak čez sebe pa ne morem uh kolkokrat sem jih pokasirala, ker sem povedala kar je blo prav za povedat. Jaz tudi ne prenesem hinavstva, pa imam rada odkrite pogovore kaj je prav in kaj ni, na žalost pa večina drugih tega niti slišat noče, kaj šele, da bi se o tem pogovarjali. Pol jih pa pokasiraš. Jah pač nisem tako podla, da bi v rit komu lezla in se slinla za vsako ceno, pa ti je to pol tako. Jaz vstrajam pri svojem in vedno pravim: Kar je prav je prav, kar pa ni, ne more bit.