|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
22.1.2009 22:45:42   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

pa ve ste adijouser posted image
pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove straniuser posted image user posted image

a ste zdej že kej dorekla, glede datuma user posted image dej pokaži, kakšne so ti všeč user posted image

ooo, hvala, o tem sem tudi sama že razmišljala...user posted image

verjetn je zdej spet pol ure ne bo, k jih je šla še 5 pogledat user posted image

lahko tebi, k je to že za tabouser posted image user posted image

ja, men ni blo težko, ker smo se na brzinco,pa ni blo časa za razmišljat in komplicirat user posted image  Danes se tut tko ne bi, ampak bi šla nekam v maloro, na divjo eksotično plažo in carico sabo pa prstane zamenjat in uživat, v SLO pa en fajn piknik in to je to user posted image

Tole ti je lahko kar fajn v pomoč in kako idejo (jaz sem bila):

http://www.napovednik.com/dogodek95404_maturantski_porocni_utrinki_2009

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
22.1.2009 22:46:30   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove straniuser posted image user posted image

a ste zdej že kej dorekla, glede datuma user posted image dej pokaži, kakšne so ti všeč user posted image

verjetn je zdej spet pol ure ne bo, k jih je šla še 5 pogledat user posted image

ti sam uživaj zdaj ko planiraš, pa na ta pravljični dan user posted image

ej...nisva še datuma določila, pa me že zvija ko sam pomislim, kok enih stvari je treba zrihtat, če hočeš, da bo tko kot si si zamisliluser posted image

stvari je res full za zrihtat, a se vse potem uredi... boš vidla...

maš pa stvari na katere sploh ne moreš vplivat...

moja frendica je npr. sama od sebe zamenjala listke z imeni za sedežni red in seveda zrušla cel sistem, pa kar ena oseba več je prišla, mi pa že tako vse natlačen, da se je komaj izšlo... a na koncu je bilo vse ok...

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
22.1.2009 22:46:43   
jencili

ja, men ni blo težko, ker smo se na brzinco,pa ni blo časa za razmišljat in komplicirat user posted image  Danes se tut tko ne bi, ampak bi šla nekam v maloro, na divjo eksotično plažo in carico sabo pa prstane zamenjat in uživat, v SLO pa en fajn piknik in to je to user posted image

to je popravek prejšnjega posta, k sm tekst skrila nekje vmesuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
22.1.2009 22:48:03   
Blacky*

jaz sem tudi bla... je kar koristilo... kako idejo dobiš, pa vse je na enem mestu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
22.1.2009 22:50:37   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

jaz sem tudi bla... je kar koristilo... kako idejo dobiš, pa vse je na enem mestu user posted image user posted image user posted image

pa glih naslednji vikend bo, ko gre Taj k babici malo, pa bi šla midva lahko pogledat...sam še boljšo polovico našuntamuser posted image

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
22.1.2009 23:07:17   
dolenjka
Tako, moj čas je potekel, grem k palčkom. Želim vam dolgo in mirno nočko, tebi Blacky pa lep, miren in uspešem prvi delovni dan user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
22.1.2009 23:08:29   
jencili
jst se tud počasi poslavljam...

nočko

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
23.1.2009 6:55:10   
misar
jutro...prva kot ponavad...user posted image je že serviranauser posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
23.1.2009 6:57:52   
misar
danes odlična noč...za še več takihuser posted image user posted image user posted image user posted image . zbudila se je samo ob 24h, godrnjala ene 15 minut in spala do 6:45...očitno je tud njej manjkalo. jo mam pa na sumu, da ma spet vročinouser posted image , pokofetkam še 5 minutk in sem v iluziji, da je vse super in grem po tem merit vročino in organizirat ostale temu primerne dejavnosti-npr. obisk zdravnika.user posted image user posted image user posted image user posted image ...se še oglasim

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
23.1.2009 7:19:08   
blaža
jutro!user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
23.1.2009 7:26:10   
blaža
Spali dobro, le malo zgodaj je vstal.user posted image

Se je zbudil ob 5.45 za mleko in pol i hotel več spat. Sem ga pustila, da je godrnjal 45 min, pa ni ratalo, da bi zaspla, pa sva se še malo pocartala v veliki postelji, pa sva vstala. Evo tudi Matija je vstal in zdej že čakam, da se mi pohladi user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
23.1.2009 7:28:29   
misar
sem merila vročino...nimamo je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , očitno se mi je sam zdela vroča...

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
23.1.2009 7:29:11   
misar
o dobro jutro blaža, a ti si tud kavico skuhala...pa jaz sem jo tud zate  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
23.1.2009 7:30:55   
blaža
Evo misar, samo da se oblečem, pa pridem!user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
23.1.2009 7:33:02   
misar
super, ko boš pred celjem poklič, da ti točno povem kam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
23.1.2009 7:36:24   
blaža
Sem vidla, da so se o porokah pogovarjale včeraj, ko sem šla spat.

No meni pa se ni zdelo tolko dela. Konfete sem sama delala vse tiste rožice in priponke, ma to sem delala kar v službi, ki sem imela tako službo( Art& Hobby), prtičke za konfete mi je teta od mojga skvačkala, jaz sem samo zbrala kakšnega čem imet, košarice sem si sama kupla, tašča je navezla na tamanjšo inicijalke pa trakce za zavezat prstane, en dan smo šli pogledat prstane, pa se odločli za restavracijo, pa za muziko sva si zrihtala enega znanca, ki je moj z njim včasih igral min obleko sem šla zbrat- sem si jo pa sposodla.

No na Big day, sem še frizuro uštimala, pa make up, pa par dni nazaj še nohte. To je blo vse, aja pa še torto sva šla naročit.

No ma se mi ni zdelo dosti norenja in dosti dela, sem vsakemu malo razdelola delo, pa je šlo. Bratranec z punco in kolegi so mi pa okrasili restavracijo, rože je tašča naročila in moja mama, pa so sami vse uštimali z rožami.user posted image

Bom probala kakšno slikico skenirat, ko mi kdo pokaže, pa bom poslal pol. Moram mamo vprašat kako se to nardi, ki ne znam.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
23.1.2009 7:37:38   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: misar

super, ko boš pred celjem poklič, da ti točno povem kam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Itak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
23.1.2009 8:26:09   
misar
poroka? kaj je to? user posted image user posted image user posted image ...

no midva se ne bova poročila, men se zdi čist stran vržen denar, grem raje na en dooolg dopust, mi bo bolj v spominu ostal.hmmm ne me zdaj pohrustat, to je čist moje osebno mnenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
23.1.2009 8:31:23   
Janey
JUtro

spali smo super z 2 budnicama, ampak se je prehitro zbudil. sem upala, da bo vsaj do pol 8 spal, pa smo bli že dost pred 7 pokonci. zdaj sem pa mislila, d abom laho kaj napisala pa ne orem, ker ima kable v rokah in jih ne spusti.
jencili lepe oblekce so, ampak ti boš itak lepa v vsaki

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
23.1.2009 8:35:05   
pina-1
Jutro iz bolane primorkse, a obsijane s sončkom.

Pri nas se stanje umirja. Pnci sta brez vročine. Mia se že lepo izkašljuje, ana pa še šmrca. JE pa grozno sinta. PO moje zato, ker ni šla kakat včeri. Mi se zdi da jo to full mantra. Ma noče nič jest razen mleka,... Kaj naj z njouser posted image

Jaz sem pa bolje kot včeri. Pljuča me manj bolijo in vročine nimam več. Sem pa še vedno švoh.

Danes pa mogoče zavijem punce in gremo malo na zrak, ker je res topel sonček in se nam bo zmešalo doma v stanovanju celi dan. Kaj pravite?je to zdravo ali ne?user posted image

Sem vidla da ste se pogovarjale o poroki. JEncili meni so ble vse obleke full dobre. Najbolj pa zadnja. Midva sva tudi v pol leta vse zrihtala. Obleko sem imela zbrano že prej ( smo v celju na sejmu dobili slikico) in sem si jo dala šivat. Me je prišla skroaj ceneje, kot če bi si jo sposodla. Pino je obleko zbral v 5 minutah. Fešto sva pa mela v naši lovski koči in smo plesali in skakali do 5 zjutraj. torto nam je pa spekla gospa, ki nam je kuhala in je bla super fina.... tako na kratko...
Mi je pa ta dan ostal v full lepem spominu. Sem si vedno želela stat s Pinotom pred matičarjem in se mi je to zdelo tako daleč od resničnega.... No....

Grem kavo do konca spit, ker sem začela že filozofirat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
23.1.2009 8:39:44   
mala_pikica
Dobro jutro!

Luka je tudi brez vročineuser posted image user posted image . Smo bili včeraj na kontroli in mu je zvišala dozo antibiotika, ker je imel še močno povečan CRP.  Sem vas včeraj prebrala za nazaj, nisem pa imela volje nič napisati, me je glava bolela. Zdaj pa bom probala malo pokomentirati, tisto kar sem si zapomnilauser posted image .

Blacky, Buči, Pina, Bamby joj koliko otročkov je bolnih, upam, da se čimprej pozdraviteuser posted image , Misar tvoja pa je že vreduuser posted image user posted image .

Blacky vidim, da ima tvoj Val tudi visoke vročine, jaz sem tudi nehala meriti pri 39.8 st, ker me je bila groza, pa vem, da mu je še naraščala. Pri taki vročini jaz začnem takoj kopati oz. hladiti, ker svečka prime šele po enih 20 minutah. Pa ne morem verjeti, da so Vala pustili tako doglo čakati na pregled, glede na to, da je imel že nekaj časa vročino in to še visoko. Kaj pa krvi mu niso pregledali?

Janey, user posted image user posted image user posted image  vi pa ste že na svojem, pa super za izpit, si pridna.

Jencili, a ti pa se poročiš, joj meni je bil tisti dan eden izmed najlepših, res ful dobro sem se počutila, nič se nisem obremenjevala, če bo šlo kaj narobe. Pa z user posted image  sva imela ful dobri priči ( on prijatelja, jaz prijateljico ) in sva bila res sproščena. Se mi zdi, da je zelo dosti tudi od prič odvisno. Saj bo, boš videla.
Jaz se nebi mogla poročiti nekje na potovanju, meni je to ogromno pomenilo, da so na ta dan lahko bili vsi z nama, ki nama nekaj pomenijo. Poznam pa primere, ko se poročijo na potovanju, doma pa naredijo piknik, pa saj je tudi to neko posebno doživetje.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
23.1.2009 8:43:03   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Jutro iz bolane primorkse, a obsijane s sončkom.

Pri nas se stanje umirja. Pnci sta brez vročine. Mia se že lepo izkašljuje, ana pa še šmrca. JE pa grozno sinta. PO moje zato, ker ni šla kakat včeri. Mi se zdi da jo to full mantra. Ma noče nič jest razen mleka,... Kaj naj z njouser posted image

Jaz sem pa bolje kot včeri. Pljuča me manj bolijo in vročine nimam več. Sem pa še vedno švoh.

Danes pa mogoče zavijem punce in gremo malo na zrak, ker je res topel sonček in se nam bo zmešalo doma v stanovanju celi dan. Kaj pravite?je to zdravo ali ne?user posted image

Sem vidla da ste se pogovarjale o poroki. JEncili meni so ble vse obleke full dobre. Najbolj pa zadnja. Midva sva tudi v pol leta vse zrihtala. Obleko sem imela zbrano že prej ( smo v celju na sejmu dobili slikico) in sem si jo dala šivat. Me je prišla skroaj ceneje, kot če bi si jo sposodla. Pino je obleko zbral v 5 minutah. Fešto sva pa mela v naši lovski koči in smo plesali in skakali do 5 zjutraj. torto nam je pa spekla gospa, ki nam je kuhala in je bla super fina.... tako na kratko...
Mi je pa ta dan ostal v full lepem spominu. Sem si vedno želela stat s Pinotom pred matičarjem in se mi je to zdelo tako daleč od resničnega.... No....

Grem kavo do konca spit, ker sem začela že filozofirat.

No jaz imam navado, da ostane matija še en dan po vročini- ko je že nima še doma. torej, če bi imel vročino včeraj, ga danes še nebi peljala ven. če pa tudi danes ne bi imel vročine, pol pa bi ga jutri 100% že peljala za kratek čas. Sicer ne vem kaj svetujejo strokovnjaki, ma jaz imam tako navado. no mogoče ne bi škodlo samo za 20 minutk. Oceni sama kako sta dekleti.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
23.1.2009 8:45:05   
blaža
zdej ste pa vse v spominih na poroko.user posted image  meni je tudi lepa ta peta obleka, kot Pini.user posted image

najin poročni dan, mi je bil ful lep . mam res lep spomin na ta dan.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
23.1.2009 8:48:27   
katka37
Dobro jutro!

user posted image user posted image , našim bolančkom gre očitno počasi na boljše, končno.

Pina, mislim,da bi lahko šli ven, ker nimata vročine, bo zagotovo pasalo. Pri nas pa je oblačno.user posted image

Misar, se pridružujem tvojemu mnenju, zdaj ko sem stara koklja, se sploh ne želim poročiti, pred petnajstimi leti mi je pa še bilo zanimivouser posted image . Kaj veš, mogoče pa me še prime.

Jencili, super obleke, meni sta prvi dve in zadnja najbolj všeč. Le počasi, pa boš na tvoj dan uživala, ne delaj si preveč skrbi.

< Sporočilo je popravil katka37 -- 23.1.2009 8:49:30 >

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
23.1.2009 8:54:59   
itata
jutro,
sej ne boste verjele. tudi danes se je jakob samo 2x zbudil, spil vsakič pol flaške mleka in drnjohal dalje... edin ob 3:30, ko je bila druga budnica ga nisem več nazaj v njegovo postlo odlagala, ker nisem hotla, da mojga spet zbudi, ker ga je že 3 zadnje dni in pol ni mogu več nazaj zaspat... ma hektično situacijo v službi in spet težko spi... sam vedla pa nisem, da ga že od polnoči, ko je bila prva budnica pa do 3h ni mogu zaspatuser posted image  tko da nisem nič "dobrega" s tem naredila... je pa mali lepo spal. na srečo, da je še kak tak dan res, da se mal k seb spravim. mogoče je pa tud dejansko se mal umiril in dojel, da zmeri nazaj pridem in da tole k me čez dan ni, ni huda panika več.
služba gužva. včeri so me tok iz tira vrgli, da ne morem opisat. sem dala pripombe na osnutek pogodbe o zaposlitvi, ki ima eno kapitalno napako - direktorja sem o tem že obvestila in mi je sam naročil, da naredim komentar - no osnutek je delal pa ta moj "kolega", ki me že tko ne mara. no in je v mailu čist demantiral moje komentarje - brez pravne podlage. sem nazaj vse z zakonskimi členi in alineami argumentirala in povedala direktorju, da upam da me bo podprl, ker sem vse lepo razložila zakaj in kako. direktor je rekel, da ne vidi razloga zakaj se moji komentarji ne bi upoštevali, moj me je pa doma sekiral, da naj se ne kregam s tem "kolegom", ker znam ta kratko potegnit, ker je on "višje" kot jaz - ni pa zaposlen, je zunanjo svetovalec... sem kar mal slabe volje. a sem tih tud če mam prav? to ne morem. al pa reskiram službo hipotetično... si bom kar mal dnarja našparala za to, če se mi slučajno to zgodiuser posted image  ker tih pa ne bom. nimajo me za to kle, da sem tih. pa tud nisem v šole hodila 20 let, da bom tih... sej loh da sem čudna, ampak čez sebe pa ne moremuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.