Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:01:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo evo kaj Še malo, pa bom šla lahko spat v miru, ki bo 3000 drugač res ne boš mogla spat... te bo celo noč žrlo... a bi mi uspelo.... kaj pa če mmmmmmmmmmmm ledena banana ja če ne pohiti, ki me moj čaka, ostanem brez banane. jutri bo še bolj zrela
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:01:28
|
|
|
|
blaža
|
Laku noć! 3000
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:01:55
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža moram pohitet, ki če ne bo moj zaspal, pa ne bo nič stiskanca. a tist tvoj ljubimec - grelec je že v akciji že že, si spregledala ko mi je razložila, da ga je že zakurblala jeb... ljubimca, ki ga mora še zakurblat, da je kaj od njega... da sploh začne oddajati kaj od sebe
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:02:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Laku noć! 3000 Blažaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:03:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža moram pohitet, ki če ne bo moj zaspal, pa ne bo nič stiskanca. a tist tvoj ljubimec - grelec je že v akciji že že, si spregledala ko mi je razložila, da ga je že zakurblala jeb... ljubimca, ki ga mora še zakurblat, da je kaj od njega... da sploh začne oddajati kaj od sebe ja, težki časi so
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:04:55
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: blaža moram pohitet, ki če ne bo moj zaspal, pa ne bo nič stiskanca. a tist tvoj ljubimec - grelec je že v akciji že že, si spregledala ko mi je razložila, da ga je že zakurblala jeb... ljubimca, ki ga mora še zakurblat, da je kaj od njega... da sploh začne oddajati kaj od sebe ja, težki časi so ja recesija je huda reč... ma srečo da je na elektriko in ne na plin
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:05:27
|
|
|
|
Blacky*
|
uff... moja prejšnja cifra je bila tudi lepa... 777
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:05:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Laku noć! 3000 Blažaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no zdaj bo pa mirno spala...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:07:14
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Laku noć! 3000 jaz sem jih imela 3000 poleti, k smo šli na morje sam ne vem al v prvo, drugo al v tretje nočko še z moje strani
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:08:19
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Laku noć! 3000 Blažaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no zdaj bo pa mirno spala... upam, pa če jo še mašina dobr pogreje in njen na pomoč priskoči, je tut Blaž ne zbudi do 9h zjutraj
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:09:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Laku noć! 3000 Blažaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no zdaj bo pa mirno spala... upam, pa če jo še mašina dobr pogreje in njen na pomoč priskoči, je tut Blaž ne zbudi do 9h zjutraj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:12:18
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz se opravičujem... a grem... moram še kakšne štunfe dobre iz predala ven potegnit... lahko noćko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:20:24
|
|
|
|
jencili
|
pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:25:24
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani neki natančno si jih gledala glede na to, kolk časa te ni bilo A si jih šla v živo pogledat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:28:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani a ste zdej že kej dorekla, glede datuma dej pokaži, kakšne so ti všeč
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:29:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani a ste zdej že kej dorekla, glede datuma dej pokaži, kakšne so ti všeč ne, nisva nič še dorekla, ker od kolega še nimava informacije. Mal iščeva ideje in firbcava bolj ko ne
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:29:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani a ste zdej že kej dorekla, glede datuma dej pokaži, kakšne so ti všeč verjetn je zdej spet pol ure ne bo, k jih je šla še 5 pogledat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:30:15
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani a ste zdej že kej dorekla, glede datuma dej pokaži, kakšne so ti všeč ne, nisva nič še dorekla, ker od kolega še nimava informacije. Mal iščeva ideje in firbcava bolj ko ne fajn, vidva kar firbcejta, pa kej dobrga nafirbcejta zdej pa resn nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:34:55
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani a ste zdej že kej dorekla, glede datuma dej pokaži, kakšne so ti všeč verjetn je zdej spet pol ure ne bo, k jih je šla še 5 pogledat lahko tebi, k je to že za tabo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:37:23
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani a ste zdej že kej dorekla, glede datuma dej pokaži, kakšne so ti všeč verjetn je zdej spet pol ure ne bo, k jih je šla še 5 pogledat lahko tebi, k je to že za tabo ti sam uživaj zdaj ko planiraš, pa na ta pravljični dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:41:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani a ste zdej že kej dorekla, glede datuma dej pokaži, kakšne so ti všeč verjetn je zdej spet pol ure ne bo, k jih je šla še 5 pogledat lahko tebi, k je to že za tabo ja, men ni blo težko, ker smo se na brzinco,pa ni blo časa za razmišljat in komplicirat Danes se tut tko ne bi, ampak bi šla nekam v maloro, na divjo eksotično plažo in carico sabo pa prstane zamenjat in uživat, v SLO pa en fajn piknik in to je to Tole ti je lahko kar fajn v pomoč in kako idejo (jaz sem bila): http://www.napovednik.com/dogodek95404_maturantski_porocni_utrinki_2009
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 22.1.2009 22:42:07
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili pa ve ste adijo pogledam, 5 oblekc, pridem nazaj prečekirat skor 3 nove strani a ste zdej že kej dorekla, glede datuma dej pokaži, kakšne so ti všeč verjetn je zdej spet pol ure ne bo, k jih je šla še 5 pogledat lahko tebi, k je to že za tabo ti sam uživaj zdaj ko planiraš, pa na ta pravljični dan ej...nisva še datuma določila, pa me že zvija ko sam pomislim, kok enih stvari je treba zrihtat, če hočeš, da bo tko kot si si zamislil
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.