![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:43:33
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 itata super, d agre spanje na bolje. Le tako naprej, pa ste čist zmagal Zoja je spet neki novga pogruntala ko je na vseh štirih, se potem na nogice postavi, pa se z rokicami gor dvigne, no skoraj tako da še mal, pa bo znala vstat brez opore, potem pa pomoje sam še zašiba mi je pa danes čist mim dan, gre vse narobe se vsedem v avto, pa na sovoznikovem sedežu luža, pa po tleh... sem že kleparja klicala, k mi ga je dve leti nazaj klepal k sem mela totalko.... morm ga potem peljat pokazat... sem jezna, k se je to zgodil rovno zdej, k začnem delat grrrrrrr no, zdej je pa bolje, k sem mal jezo sprostila aja, jutri naju v qlandijo po vsej verjetnosti žal ne bo da bo boljši dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:43:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan no, pa smo od zdravnice. Dobili smo antibiotik. Vročino moramo zbijati. Baje razsaja virus, ki je podoben gripi... no lahko da je tudi že gripa... nimajo še rezultatov. Ima pa vnet ušesek. V sredo ima kontrolo ušeska. Kar se tiče vročine... če bo še 3 dni visoka moramo nazaj. Drugače pa moraš začeti zbijati vročino pri 38,5, lahko pa da je pri kakšnem otroku drugače.... torej že prej. Take so info od danes. bleki, jaz sem mojim puncam že pri 38 dala žličko calpola. Ker jih prov vidiš kako jih kuha... zej sta obe pod dozo in sta prov dobre volje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:44:58
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, sej za calpol in voltaren svečke sem šla iskat recepte. drugo je itak za plačat janey super za novo stanovanje, pa za izpit., bravo no, jaz sem še calpol zadnjič kupila, ker se mi ni dal klicat in čakat v polni čakalnici... da bi znorela... smo pa mi tudi danes dobili voltaren svečke... moram jih dati če bo vročina 40 in na 8 ur... pol svečke...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:45:50
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan no, pa smo od zdravnice. Dobili smo antibiotik. Vročino moramo zbijati. Baje razsaja virus, ki je podoben gripi... no lahko da je tudi že gripa... nimajo še rezultatov. Ima pa vnet ušesek. V sredo ima kontrolo ušeska. Kar se tiče vročine... če bo še 3 dni visoka moramo nazaj. Drugače pa moraš začeti zbijati vročino pri 38,5, lahko pa da je pri kakšnem otroku drugače.... torej že prej. Take so info od danes. bleki, jaz sem mojim puncam že pri 38 dala žličko calpola. Ker jih prov vidiš kako jih kuha... zej sta obe pod dozo in sta prov dobre volje a kar celo žličko daš... na koliko časa pa jaz mu dam svečko ker se mi zdi da hitreje prime... samo bom zdaj prešaltala na sirup
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:46:26
|
|
|
|
Blacky*
|
janey bravo za izpit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:54:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan no, pa smo od zdravnice. Dobili smo antibiotik. Vročino moramo zbijati. Baje razsaja virus, ki je podoben gripi... no lahko da je tudi že gripa... nimajo še rezultatov. Ima pa vnet ušesek. V sredo ima kontrolo ušeska. Kar se tiče vročine... če bo še 3 dni visoka moramo nazaj. Drugače pa moraš začeti zbijati vročino pri 38,5, lahko pa da je pri kakšnem otroku drugače.... torej že prej. Take so info od danes. bleki, jaz sem mojim puncam že pri 38 dala žličko calpola. Ker jih prov vidiš kako jih kuha... zej sta obe pod dozo in sta prov dobre volje a kar celo žličko daš... na koliko časa pa jaz mu dam svečko ker se mi zdi da hitreje prime... samo bom zdaj prešaltala na sirup jaz Ani dam 1 malo žličko. LAhko ga pa daješ na 4 ure. Ko je bla mia stara kot ana ji pa calpol ni pomagal in smo meli voltaren svečke. Sem ji pa dala pol svečke ko je bla vročina nad 39. Tako da če ma že par dni tako visoko vročino mu komot daš pol svečke ko ma vročino 39.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:54:11
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan no, pa smo od zdravnice. Dobili smo antibiotik. Vročino moramo zbijati. Baje razsaja virus, ki je podoben gripi... no lahko da je tudi že gripa... nimajo še rezultatov. Ima pa vnet ušesek. V sredo ima kontrolo ušeska. Kar se tiče vročine... če bo še 3 dni visoka moramo nazaj. Drugače pa moraš začeti zbijati vročino pri 38,5, lahko pa da je pri kakšnem otroku drugače.... torej že prej. Take so info od danes. Se mi je kar zdelo da vam bo dala antibijotik, ki je bla taka visoka vročina. zadnjič je mene vprašala kako je z vročino in je rekla, da je pri visoki res ponavadi kakšna okužba, ki je potreben antibijotik. Odvisno kaj je no. Ja za zbijanje je res ko ma otrok 38,5, če ima pa vročinske krče, pa tudi že pri 38. No sej ko bo antibijotik prijel bo vse ok, pa bo šlo. Upam, da boste čim prej zdravi.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:55:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Janey za stanovanje in za izpit. Dolenjka za super noč. Itata zate sem pa res vesela da si se končno vsaj malo naspala Neni, kot si rekla, čim manj kompliciramo, tem bolj je Blacky naj se Val čimprej pozdravi. Pina za tvoji dve punci, da čimprej ozdravita. Ella upam da čimprej porihtaš avto v vozno stanje. Škoda, če te ne bo in za Zojo in novo pogruntavščino Zdej me pa že kliče, šibam nazaj...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:55:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, sej za calpol in voltaren svečke sem šla iskat recepte. drugo je itak za plačat janey super za novo stanovanje, pa za izpit., bravo A dobro, da veš, ki eni ne vejo, da je calpol na recept. Ja drugo je pa itak za plačat, in kar dosti nanese, na žalost.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:57:27
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan no, pa smo od zdravnice. Dobili smo antibiotik. Vročino moramo zbijati. Baje razsaja virus, ki je podoben gripi... no lahko da je tudi že gripa... nimajo še rezultatov. Ima pa vnet ušesek. V sredo ima kontrolo ušeska. Kar se tiče vročine... če bo še 3 dni visoka moramo nazaj. Drugače pa moraš začeti zbijati vročino pri 38,5, lahko pa da je pri kakšnem otroku drugače.... torej že prej. Take so info od danes. bleki, jaz sem mojim puncam že pri 38 dala žličko calpola. Ker jih prov vidiš kako jih kuha... zej sta obe pod dozo in sta prov dobre volje a kar celo žličko daš... na koliko časa pa jaz mu dam svečko ker se mi zdi da hitreje prime... samo bom zdaj prešaltala na sirup jaz Ani dam 1 malo žličko. LAhko ga pa daješ na 4 ure. Ko je bla mia stara kot ana ji pa calpol ni pomagal in smo meli voltaren svečke. Sem ji pa dala pol svečke ko je bla vročina nad 39. Tako da če ma že par dni tako visoko vročino mu komot daš pol svečke ko ma vročino 39. thx... sem ravno tako mislila narediti
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:59:02
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, sej za calpol in voltaren svečke sem šla iskat recepte. drugo je itak za plačat janey super za novo stanovanje, pa za izpit., bravo no, jaz sem še calpol zadnjič kupila, ker se mi ni dal klicat in čakat v polni čakalnici... da bi znorela... smo pa mi tudi danes dobili voltaren svečke... moram jih dati če bo vročina 40 in na 8 ur... pol svečke... Upam, da veš, da se svečko razpolovi po dolžini. Jaz tudi tega na začetku nisem vedla, jih je pa dobil Matija ker je mel vročinske krče. Če prerežeš na pol, ni ok, ker je vsa učinkovina na vrhu svečke. To mi je en prijazen lekarnar v Kp povedal, pa dolgo nisem vedla. če že veš, pa tolko boljše.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 10:59:03
|
|
|
|
Blacky*
|
grem malo za knjigo... če mi bosta fanta pustila ker ati je tudi nekaj smrkajoč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:01:20
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* dan no, pa smo od zdravnice. Dobili smo antibiotik. Vročino moramo zbijati. Baje razsaja virus, ki je podoben gripi... no lahko da je tudi že gripa... nimajo še rezultatov. Ima pa vnet ušesek. V sredo ima kontrolo ušeska. Kar se tiče vročine... če bo še 3 dni visoka moramo nazaj. Drugače pa moraš začeti zbijati vročino pri 38,5, lahko pa da je pri kakšnem otroku drugače.... torej že prej. Take so info od danes. oprosti če se mešam, ma je boljše res če ne daješ svečko če je nižja temperatura, še posebaj ne voltaren, ki je močen. Raje dajaj calpol, ki je bolj izi, čeprav ne prime tako hitro. če je pa visoka vročina, pol pa Voltaren. Ker če ne se telo navadi in ti drugače Calpol sploh ne bo učinkoval. no to je samo moje mnenje. bleki, jaz sem mojim puncam že pri 38 dala žličko calpola. Ker jih prov vidiš kako jih kuha... zej sta obe pod dozo in sta prov dobre volje a kar celo žličko daš... na koliko časa pa jaz mu dam svečko ker se mi zdi da hitreje prime... samo bom zdaj prešaltala na sirup
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:02:59
|
|
|
|
blaža
|
No evo sej ti je že Pina vse razložila. jaz tudi mislim tako.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:04:34
|
|
|
|
blaža
|
matija in blaž sta še kar v sobici, mi je napisal Matija na list. Mama ne moti! Pa kekca in bedanca gledata.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:21:59
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža matija in blaž sta še kar v sobici, mi je napisal Matija na list. Mama ne moti! Pa kekca in bedanca gledata. kok se mata fino takole je res fino da otroci skup ˝gor rastejo˝ in se zamotijo komaj čakam, da se bo mela naša s kom zamotit Zdele sem jo že 3. previjala 3x se je že pokakala dons, pa da ne omenjam da je tako skoraj vsak dan zdej jest kmal ne bom mela več za plenice pa na njeno rit grejo itak samo Pamperske, tako da da bi se vsaj 1x ornk pokakcala, ne pa 5x po malo no ja, če drugega ne, vsaj prebava ji dela
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:24:29
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža matija in blaž sta še kar v sobici, mi je napisal Matija na list. Mama ne moti! Pa kekca in bedanca gledata. kok se mata fino takole je res fino da otroci skup ˝gor rastejo˝ in se zamotijo komaj čakam, da se bo mela naša s kom zamotit Zdele sem jo že 3. previjala 3x se je že pokakala dons, pa da ne omenjam da je tako skoraj vsak dan zdej jest kmal ne bom mela več za plenice pa na njeno rit grejo itak samo Pamperske, tako da da bi se vsaj 1x ornk pokakcala, ne pa 5x po malo no ja, če drugega ne, vsaj prebava ji dela ja kar loti se!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:25:32
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža matija in blaž sta še kar v sobici, mi je napisal Matija na list. Mama ne moti! Pa kekca in bedanca gledata. kok se mata fino takole je res fino da otroci skup ˝gor rastejo˝ in se zamotijo komaj čakam, da se bo mela naša s kom zamotit Zdele sem jo že 3. previjala 3x se je že pokakala dons, pa da ne omenjam da je tako skoraj vsak dan zdej jest kmal ne bom mela več za plenice pa na njeno rit grejo itak samo Pamperske, tako da da bi se vsaj 1x ornk pokakcala, ne pa 5x po malo no ja, če drugega ne, vsaj prebava ji dela ja kar loti se! saj se bomo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:38:59
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 blaža, sej za calpol in voltaren svečke sem šla iskat recepte. drugo je itak za plačat janey super za novo stanovanje, pa za izpit., bravo no, jaz sem še calpol zadnjič kupila, ker se mi ni dal klicat in čakat v polni čakalnici... da bi znorela... smo pa mi tudi danes dobili voltaren svečke... moram jih dati če bo vročina 40 in na 8 ur... pol svečke... Upam, da veš, da se svečko razpolovi po dolžini. Jaz tudi tega na začetku nisem vedla, jih je pa dobil Matija ker je mel vročinske krče. Če prerežeš na pol, ni ok, ker je vsa učinkovina na vrhu svečke. To mi je en prijazen lekarnar v Kp povedal, pa dolgo nisem vedla. če že veš, pa tolko boljše. hvala, sem vedla... je pa res da ti ne povedo kako jo moraš prerezati... jaz vem od prej
< Sporočilo je popravil Blacky* -- 21.1.2009 11:39:06 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:46:44
|
|
|
|
ella79
|
janey za izpit in da se odlično počutite v novem stanovanju. Sej se boste kmal razpakirali in normalno zadihali dolenjka da boste imeli zdej ta vrtec 100% blacky zdej pa upam, da antibiotik prime in da se Val pozdravi pina za vaši punci
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:54:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Janey, ti si pa prava piflarka Ella, a ti je streha puščala No, avtu mislim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 11:59:08
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, ti si pa prava piflarka Ella, a ti je streha puščala No, avtu mislim pojma nimam kje je zamočil notr pomoje med spredno šipo in streho sem tok jezna, da ne znam povedat mi je zdej kar mal žal, k takrat nisem zbit avto prodala, pa kej drugega kupila... ma sej če bi bila še drugi teden doma, mi je vseeno bo že zrihtu, zdej sam upam, da tole do ponedeljka porihtamo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 12:00:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Janey, ti si pa prava piflarka Ella, a ti je streha puščala No, avtu mislim pojma nimam kje je zamočil notr pomoje med spredno šipo in streho sem tok jezna, da ne znam povedat mi je zdej kar mal žal, k takrat nisem zbit avto prodala, pa kej drugega kupila... ma sej če bi bila še drugi teden doma, mi je vseeno bo že zrihtu, zdej sam upam, da tole do ponedeljka porihtamo sam res čudn da se ti prej ni to zgodil, sej niso prve padavine Jaz tut upam, da ti bo poštimal
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 12:01:34
|
|
|
|
Februarka08
|
Evo, jaz sem frej kot ptička na vej tamali zgleda okus mleka ni bil všeč, ker zdaj ga je podonkala mal več in spi Jaz bi pa lahko mal za šiht pogledala, če sploh še kaj znam
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.