srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - kakšen pa je jedilnik malčkov v tem vrtcu, ko gre Tara? nočem vedet sprašujem zato, ker sem danes malo jedilnike naših vrtcev gledala in, kaj si ugotovila? da mali jedo vsega po malem tudi evrokrem, hrenovke, klobase, svinjino, ........ - vse, kar še mi pazimo, da ji ne damo vem, sej se vzgojiteljice rade pohvalijo kako radi imajo hrenovke...pa če jih bo že tam jedla, ni treba da jih še doma, ker to je pa res šit od šita .... zdaj veš zakaj nočem vedet isto kot klobase in paštete Manj je v tem primeru več. Da se ne bom kaj fino delala, lana je že probala hrenovko. Sem ji dala za probat, ker me je skoraj "namlatla", ker ji nisem ponudila, ko sem jo sama jedla. Ej, vstavit je nisem mogla, tako ji je bilo všeč, kar tresla se je. sej te razumem, takoje pri nas pri pivu sam ji ga vseen ne damo zdaj, ko je v deželi piva, pa bi ji ga lahko malo privoščila sej kak prst v peno namočen bo verjetno kmalu polizala mpri očiju A tebi še ni jasno, zakaj Tara pri očiju spi po dve ure in več? jasno, sam povedat nisem hotla, da ne bi socialna prišla, zdej si ga pa izdala pa saj to ni za socialno, ampak za DAA nočko, ju3 imam šiht nočkooooo