|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
21.1.2009 13:45:02   
Stipe air force
Bik in lev sedita za šankom in pijeta. Levu zazvoni mobitel.
Javi se in pravi:
Ja draga seveda, takoj pridem.

Hitro spije do konca in vstane.

Bik pravi :
In ti si mi lev. Če bi mene klicala moja ,
bi jo nekam poslal in dalje pil. 

Lev: 
Ja, ampak med nama je bistvena razlika.
Moja žena je levinja, tvoja pa krava.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
21.1.2009 13:49:31   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

http://ziza.ru/2008/10/28/jekstrimalnaja_gimnastika_s_rebenkom.html

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tega pa že zdaj za v cirkus trenirajo user posted image user posted image user posted image

Pri nas smo danes kuhali ješprenovo mineštro in jo je Anaja tudi jedla. Danes je končno prišla nazaj do apetita, oz. da je jedla še kaj drugega kot samo mleko. Zjutraj je pojedla čokolino, čeprav malo manj kot ponavadi, ampak ga je user posted image . Sva pa še vedno doma, da se pocajtava. Drug teden bova ponovno štartali v vrtcu.

Sem danes oddala na davčno olajšave za vzdrževane družinske člane in sem konkretno vprašala, kateri mesec se vpiše za olajšavo. Mi je povedala, da se vpiše mesec v katerem je bil otrok rojen, ne glede na to, če je bil rojen zadnjega v mesecu. Torej smolčice še vpišete februar, elma npr. ki je rojena marca pa vpiše šele marec.

Za vse stare in nove bolančke pa user posted image user posted image user posted image  za čimprešnjo ozdravitev!!!!!

Jaz Anaji dajem Paracetamol svečke za zbijanje vročine, čim je nad 38 user posted image . Kar nekam me panika prime in ne čakam, da se temperatura še zviša. Timu pa že dajam Lekadol (pol tabletke)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
21.1.2009 13:51:38   
pina-1
Ana se je po 30 min zbudilauser posted image , mia pa sploh ni še očesa zatisnila. uhhh

sem pa kosilo že pristavila. Juhico sem imela v hladilniku in sem jo že zakuhala. V pečici se pa peče puranja krača. DOdam še krompirček in uala. Pa še finoče oz. koromač nardim zraven. Upam, da bo razen Pinota še kdo jeduuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
21.1.2009 13:52:24   
ella79
stipe palačinke sigurno padejo, pa pomoje pe kaka zelenjavna juhca zravn pa bo user posted image

larisa
jaz na srečo še nikol nisem imela prometne nesreče, sam moj avto jo je imel dve leti nazaj user posted image user posted image user posted image je drevo padu nanga, pa je bil cel zbit

bamby user posted image user posted image user posted image da ima Anaja spet apetit. To pomeni, da se stanje izboljšuje user posted image

evo, Zoja se že neki oglaša, pomoje ima dost za danes spanja, grem hitro kuhat

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
21.1.2009 13:55:35   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

stipe palačinke sigurno padejo, pa pomoje pe kaka zelenjavna juhca zravn pa bo user posted image

larisa
jaz na srečo še nikol nisem imela prometne nesreče, sam moj avto jo je imel dve leti nazaj user posted image user posted image user posted image je drevo padu nanga, pa je bil cel zbit

bamby user posted image user posted image user posted image da ima Anaja spet apetit. To pomeni, da se stanje izboljšuje user posted image

evo, Zoja se že neki oglaša, pomoje ima dost za danes spanja, grem hitro kuhat

mmmmmmmmm, palacinke... blagor tvojmu k pride... user posted image  user posted image  user posted image

A pol te je drevo napadu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
21.1.2009 14:03:06   
dolenjka

larisa jaz na srečo še nikol nisem imela prometne nesreče, sam moj avto jo je imel dve leti nazaj user posted image user posted image user posted image je drevo padu nanga, pa je bil cel zbit

halo? kako se je pa to zgodil user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
21.1.2009 14:03:43   
misar
evo mi je bučka dala ful dober nasvet za kosilouser posted image user posted image user posted image . sem tud jaz naredila zdrobove cmočke in jih je tamala ful z užitkom jedla

zraven je pojedla še celo zvrhano žlico kuhane govedine, kar take hladneuser posted image user posted image ...je bla ful tečna pred kosilom, pa sem jaz glih mal govedine pojedla, pa me gnjavi in gnjavi, pa  ji dam za probat in ona ful papca, sem ji pol kar na koščke narezala pa je res veliko pojedla, pol pa še župco s cmočki in to z veseljem user posted image user posted image user posted image ...no prilogo sem spustila, ker tamala res ne mara krompirjauser posted image user posted image ...le po kom user posted image user posted image user posted image ...zelenjavca pa danes mal odpade, no saj morda mi še kaj za popoldansko malico kapne, ker je že dopoldan fasala sadje.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
21.1.2009 14:03:58   
Janey
Jaka spi jaz si pa vzamem 5 minuser posted image user posted image

pina tole je pa res zoprno, da si otroci prenesejouser posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pocajtajte

itatauser posted image user posted image za spanje

ella user posted image user posted image user posted image user posted image za zojo in skorajšnje vstajanje
upam da si čimprej porihtaš avto...to pa res ni fajn. ker mojemu tut nekaj zamaka...ampak on ima tam malo rje pa tam not pride voda ko je fejst naliv

blaža ja v najem imamo. veliko je ene slabih 70 km2, 2 sobno, lepooouser posted image user posted image faca je tvoj matija...joj ko bodo naši tak in nam bodo že listke pisali, samo tak kot čas mineva bo to kot da bi mignil

blacky user posted image user posted image user posted image user posted image za vala...naj se čimprej pozdravi..meni je rekla P, ko je mel jaka 38 zakaj nisem zbijala.

šefla ti bom dala jaz piflarkauser posted image user posted image

bučka user posted image user posted image user posted image user posted image tudi zate da se čimprej pozdraviš

jaz bi tudiii palačinkeeeeuser posted image user posted image

mi smo pa jedli rižoto s porom in piščančkom pa kurjo juhico...je prišel lubi za malico domov na kosilo.

pa sem prebralauser posted image user posted image vsaj malo vem zdaj kaj se dogaja, ko sem bla taka packa in vas zanemarjala

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
21.1.2009 14:09:40   
Janey
a zdaj pa ni nobene?? packeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
21.1.2009 14:10:33   
Februarka08
Bamby, super da si vprašalauser posted image hvala. Mi imamo danes tudi še ješprenj, še od včeraj, ga je včer pojedla tamala cel krožnik skupaj s pire krompirjemuser posted image saj je bil res dober, še nikol nismo tako dobrega jedliuser posted image

Moja punčara še kar spi, tako da si bom vzela zdej par minutk zase, ker sem bla pridna in sem mal za na šiht ˝povadila˝user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
21.1.2009 14:13:33   
dolenjka
Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 2536
21.1.2009 14:14:25   
Janey
se čisto strinjam s šeflo...jaz sem bom čist butasto delalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
21.1.2009 14:22:40   
itata
janey: bravo za selitev in izpituser posted image user posted image user posted image

božki bolančki, upam, da bote čimprej dobri.... točn vem kok je to groznuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
21.1.2009 14:22:59   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

se čisto strinjam s šeflo...jaz sem bom čist butasto delalauser posted image user posted image user posted image

jaz sem se tut, pa še danes včasih pali user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
21.1.2009 14:24:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada  user posted image

ma po enem letu in poluser posted image komaj še tipkat znamuser posted image teli dohtarski izrazi... mi gre kar na user posted image pri nas je tko, da nema uvajanja prav dolgo... baje bom že 1. dan sama in znajdi seuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
21.1.2009 14:25:13   
bamby
februarka, ni zakaj. Sem imela priliko, ker sem bila ravno tam in vprašala, da ne bo dileme po nepotrebnem. Meni je bilo pač ćudno, da bi pisali mesec kasneje, ker smo mi že za Tima pisali isti mesec, kot je bil rojen, pa niso nikoli rekli, da ni prav.

Jaz sem sinoči Anaji tudi naredila kopel s Timijanovo essenco od Justa, potem sem jo pa še s kremo, ravno tako Timijanovo (materina dušica) namazala po prsih in zjutraj prav tako. Pa se mi zdi, da je danes res precej boljša. Bova zvečer vajo ponovili, če mi ne bo prej zaspala. Zdaj popoldan je spala le uro in pol user posted image .

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
21.1.2009 14:29:01   
Februarka08
A mate prav ure naštimaneuser posted image user posted image

http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html

Aha, budnica. No sej, po 2h urah in pol ji že pripadauser posted image gremo na kosilouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
21.1.2009 14:33:08   
dolenjka

ma po enem letu in poluser posted image komaj še tipkat znamuser posted image teli dohtarski izrazi... mi gre kar na user posted image pri nas je tko, da nema uvajanja prav dolgo... baje bom že 1. dan sama in znajdi seuser posted image

polako seko user posted image  Bodo pač mal počakal na izvide user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2543
21.1.2009 14:59:33   
ella79
buči hvala za nasvet user posted image se je Zoja ravno napokala zelenjavne juhice z gresovimi knedeljčki user posted image user posted image

glede avta je blo pa takole... dve leti nazaj k je bil zadnji sneg, ful mokr... svem imela normalno avto parkiran doma tam k zmeri, zjutraj pa šok, avto pod drevesom user posted image pa to še ni vse, zravn mojga še od user posted image avto user posted image user posted image user posted image sej zdej mi je smešno. Potem pa gasilce klicat, da so drevo razžagal, pa policijo... oba totalke, jaz prvo leto ne kasko, moj je imel kasko, avto tak prodal in drugega kupil, jaz pa mojga dala popravt, k je imel sam neki čez 30.000 km, pa se mi ga je res zdelo škoda prodajat, k bi zanga dobila pomoje 500 EUR user posted image taok daima moj avto novo streho, havbo, prtljažnik, sprednjo in zadnjo šipo, zadnje luči, pa cel štrihan user posted image user posted image user posted image v glavnem je čist nov user posted image user posted image user posted image user posted image sam mi pa ni jasno, kaj je ta poplava kar naenkrat, k prej ni čist nikol nič blo notr mokro, pa res je un majster dobr avto skupi spravu... madona sem se razpisala user posted image user posted image user posted image mam ravno čas, k se mi juhca hladi. Kdo mi pride spečt še palačinke user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
21.1.2009 15:00:11   
ella79
aja še to user posted image user posted image user posted image dolenjka avto sem imela parkiran tam, k ste vi zadnjič user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
21.1.2009 15:01:11   
ella79

men so pa že zadnjič rekel, če bom mela dost en mesec da notr pridem user posted image user posted image user posted image sem si mislila ravno prav, da bom vmes še ma RR lahko visela user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2546
21.1.2009 15:15:11   
dolenjka

men so pa že zadnjič rekel, če bom mela dost en mesec da notr pridem user posted image user posted image user posted image sem si mislila ravno prav, da bom vmes še ma RR lahko visela user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  že vedo kako težko je po porodniški in ko si eno leto "odrezan od sveta" user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
21.1.2009 15:20:16   
ella79

user posted image  user posted image  user posted image  že vedo kako težko je po porodniški in ko si eno leto "odrezan od sveta" user posted image  user posted image  user posted image

in to reče en (sej ga poznaš) tak, k se mu pomoje niti sanja ne kako je it po enem letu delat user posted image user posted image user posted image
sem se tok napokala, da palačinke padejo za večerjo, če bo kej pritisk v trbuhu do takrat popustil user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
21.1.2009 15:29:02   
Februarka08

lako je vamuser posted image bom že zgurala... pol pa še enga naštimamo, pol se spet pridem mal uvajat po porodniški, pol bom mela pa gotov tega klofanja že vrh glave in si bom (upam) kaj boljšega poiskalauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
21.1.2009 15:51:22   
Stipe air force
Carica se je vrnila s sprehoda po oblacnem in vetrovnem Bruslju... user posted image  user posted image  user posted image ... V blizini imamo park z dokaj velikim jezerom in je bila sokirana koliko kanadskih gosi, rac in labodov je tam user posted image . Zdaj jo se mal nafutram in gremo v mizule... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.