Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 13:45:02
|
|
|
|
Stipe air force
|
Bik in lev sedita za šankom in pijeta. Levu zazvoni mobitel. Javi se in pravi: Ja draga seveda, takoj pridem. Hitro spije do konca in vstane. Bik pravi : In ti si mi lev. Če bi mene klicala moja , bi jo nekam poslal in dalje pil. Lev: Ja, ampak med nama je bistvena razlika. Moja žena je levinja, tvoja pa krava.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 13:49:31
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 http://ziza.ru/2008/10/28/jekstrimalnaja_gimnastika_s_rebenkom.html Tega pa že zdaj za v cirkus trenirajo Pri nas smo danes kuhali ješprenovo mineštro in jo je Anaja tudi jedla. Danes je končno prišla nazaj do apetita, oz. da je jedla še kaj drugega kot samo mleko. Zjutraj je pojedla čokolino, čeprav malo manj kot ponavadi, ampak ga je . Sva pa še vedno doma, da se pocajtava. Drug teden bova ponovno štartali v vrtcu. Sem danes oddala na davčno olajšave za vzdrževane družinske člane in sem konkretno vprašala, kateri mesec se vpiše za olajšavo. Mi je povedala, da se vpiše mesec v katerem je bil otrok rojen, ne glede na to, če je bil rojen zadnjega v mesecu. Torej smolčice še vpišete februar, elma npr. ki je rojena marca pa vpiše šele marec. Za vse stare in nove bolančke pa za čimprešnjo ozdravitev!!!!! Jaz Anaji dajem Paracetamol svečke za zbijanje vročine, čim je nad 38 . Kar nekam me panika prime in ne čakam, da se temperatura še zviša. Timu pa že dajam Lekadol (pol tabletke)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 13:51:38
|
|
|
|
pina-1
|
Ana se je po 30 min zbudila , mia pa sploh ni še očesa zatisnila. uhhh sem pa kosilo že pristavila. Juhico sem imela v hladilniku in sem jo že zakuhala. V pečici se pa peče puranja krača. DOdam še krompirček in uala. Pa še finoče oz. koromač nardim zraven. Upam, da bo razen Pinota še kdo jedu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 13:52:24
|
|
|
|
ella79
|
stipe palačinke sigurno padejo, pa pomoje pe kaka zelenjavna juhca zravn pa bo larisa jaz na srečo še nikol nisem imela prometne nesreče, sam moj avto jo je imel dve leti nazaj je drevo padu nanga, pa je bil cel zbit bamby da ima Anaja spet apetit. To pomeni, da se stanje izboljšuje evo, Zoja se že neki oglaša, pomoje ima dost za danes spanja, grem hitro kuhat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 13:55:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 stipe palačinke sigurno padejo, pa pomoje pe kaka zelenjavna juhca zravn pa bo larisa jaz na srečo še nikol nisem imela prometne nesreče, sam moj avto jo je imel dve leti nazaj je drevo padu nanga, pa je bil cel zbit bamby da ima Anaja spet apetit. To pomeni, da se stanje izboljšuje evo, Zoja se že neki oglaša, pomoje ima dost za danes spanja, grem hitro kuhat mmmmmmmmm, palacinke... blagor tvojmu k pride... A pol te je drevo napadu
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:03:06
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 larisa jaz na srečo še nikol nisem imela prometne nesreče, sam moj avto jo je imel dve leti nazaj je drevo padu nanga, pa je bil cel zbit halo? kako se je pa to zgodil
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:03:43
|
|
|
|
misar
|
evo mi je bučka dala ful dober nasvet za kosilo . sem tud jaz naredila zdrobove cmočke in jih je tamala ful z užitkom jedla zraven je pojedla še celo zvrhano žlico kuhane govedine, kar take hladne ...je bla ful tečna pred kosilom, pa sem jaz glih mal govedine pojedla, pa me gnjavi in gnjavi, pa ji dam za probat in ona ful papca, sem ji pol kar na koščke narezala pa je res veliko pojedla, pol pa še župco s cmočki in to z veseljem ...no prilogo sem spustila, ker tamala res ne mara krompirja ...le po kom ...zelenjavca pa danes mal odpade, no saj morda mi še kaj za popoldansko malico kapne, ker je že dopoldan fasala sadje.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:03:58
|
|
|
|
Janey
|
Jaka spi jaz si pa vzamem 5 min pina tole je pa res zoprno, da si otroci prenesejo čimprej se pocajtajte itata za spanje ella za zojo in skorajšnje vstajanje upam da si čimprej porihtaš avto...to pa res ni fajn. ker mojemu tut nekaj zamaka...ampak on ima tam malo rje pa tam not pride voda ko je fejst naliv blaža ja v najem imamo. veliko je ene slabih 70 km2, 2 sobno, lepooo faca je tvoj matija...joj ko bodo naši tak in nam bodo že listke pisali, samo tak kot čas mineva bo to kot da bi mignil blacky za vala...naj se čimprej pozdravi..meni je rekla P, ko je mel jaka 38 zakaj nisem zbijala. šefla ti bom dala jaz piflarka bučka tudi zate da se čimprej pozdraviš jaz bi tudiii palačinkeeee mi smo pa jedli rižoto s porom in piščančkom pa kurjo juhico...je prišel lubi za malico domov na kosilo. pa sem prebrala vsaj malo vem zdaj kaj se dogaja, ko sem bla taka packa in vas zanemarjala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:09:40
|
|
|
|
Janey
|
a zdaj pa ni nobene?? packe
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:10:33
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, super da si vprašala hvala. Mi imamo danes tudi še ješprenj, še od včeraj, ga je včer pojedla tamala cel krožnik skupaj s pire krompirjem saj je bil res dober, še nikol nismo tako dobrega jedli Moja punčara še kar spi, tako da si bom vzela zdej par minutk zase, ker sem bla pridna in sem mal za na šiht ˝povadila˝
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:13:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:14:25
|
|
|
|
Janey
|
se čisto strinjam s šeflo...jaz sem bom čist butasto delala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:22:40
|
|
|
|
itata
|
janey: bravo za selitev in izpit božki bolančki, upam, da bote čimprej dobri.... točn vem kok je to grozn
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:22:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey se čisto strinjam s šeflo...jaz sem bom čist butasto delala jaz sem se tut, pa še danes včasih pali
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:24:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada ma po enem letu in pol komaj še tipkat znam teli dohtarski izrazi... mi gre kar na pri nas je tko, da nema uvajanja prav dolgo... baje bom že 1. dan sama in znajdi se
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:25:13
|
|
|
|
bamby
|
februarka, ni zakaj. Sem imela priliko, ker sem bila ravno tam in vprašala, da ne bo dileme po nepotrebnem. Meni je bilo pač ćudno, da bi pisali mesec kasneje, ker smo mi že za Tima pisali isti mesec, kot je bil rojen, pa niso nikoli rekli, da ni prav. Jaz sem sinoči Anaji tudi naredila kopel s Timijanovo essenco od Justa, potem sem jo pa še s kremo, ravno tako Timijanovo (materina dušica) namazala po prsih in zjutraj prav tako. Pa se mi zdi, da je danes res precej boljša. Bova zvečer vajo ponovili, če mi ne bo prej zaspala. Zdaj popoldan je spala le uro in pol .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:29:01
|
|
|
|
Februarka08
|
A mate prav ure naštimane http://www.yugop.com/ver3/stuff/03/fla.html Aha, budnica. No sej, po 2h urah in pol ji že pripada gremo na kosilo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:33:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada ma po enem letu in pol komaj še tipkat znam teli dohtarski izrazi... mi gre kar na pri nas je tko, da nema uvajanja prav dolgo... baje bom že 1. dan sama in znajdi se polako seko Bodo pač mal počakal na izvide
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 14:59:33
|
|
|
|
ella79
|
buči hvala za nasvet se je Zoja ravno napokala zelenjavne juhice z gresovimi knedeljčki glede avta je blo pa takole... dve leti nazaj k je bil zadnji sneg, ful mokr... svem imela normalno avto parkiran doma tam k zmeri, zjutraj pa šok, avto pod drevesom pa to še ni vse, zravn mojga še od avto sej zdej mi je smešno. Potem pa gasilce klicat, da so drevo razžagal, pa policijo... oba totalke, jaz prvo leto ne kasko, moj je imel kasko, avto tak prodal in drugega kupil, jaz pa mojga dala popravt, k je imel sam neki čez 30.000 km, pa se mi ga je res zdelo škoda prodajat, k bi zanga dobila pomoje 500 EUR taok daima moj avto novo streho, havbo, prtljažnik, sprednjo in zadnjo šipo, zadnje luči, pa cel štrihan v glavnem je čist nov sam mi pa ni jasno, kaj je ta poplava kar naenkrat, k prej ni čist nikol nič blo notr mokro, pa res je un majster dobr avto skupi spravu... madona sem se razpisala mam ravno čas, k se mi juhca hladi. Kdo mi pride spečt še palačinke
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 15:00:11
|
|
|
|
ella79
|
aja še to dolenjka avto sem imela parkiran tam, k ste vi zadnjič
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 15:01:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada ma po enem letu in pol komaj še tipkat znam teli dohtarski izrazi... mi gre kar na pri nas je tko, da nema uvajanja prav dolgo... baje bom že 1. dan sama in znajdi se men so pa že zadnjič rekel, če bom mela dost en mesec da notr pridem sem si mislila ravno prav, da bom vmes še ma RR lahko visela
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 15:15:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada ma po enem letu in pol komaj še tipkat znam teli dohtarski izrazi... mi gre kar na pri nas je tko, da nema uvajanja prav dolgo... baje bom že 1. dan sama in znajdi se men so pa že zadnjič rekel, če bom mela dost en mesec da notr pridem sem si mislila ravno prav, da bom vmes še ma RR lahko visela že vedo kako težko je po porodniški in ko si eno leto "odrezan od sveta"
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 15:20:16
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada ma po enem letu in pol komaj še tipkat znam teli dohtarski izrazi... mi gre kar na pri nas je tko, da nema uvajanja prav dolgo... baje bom že 1. dan sama in znajdi se men so pa že zadnjič rekel, če bom mela dost en mesec da notr pridem sem si mislila ravno prav, da bom vmes še ma RR lahko visela že vedo kako težko je po porodniški in ko si eno leto "odrezan od sveta" in to reče en (sej ga poznaš) tak, k se mu pomoje niti sanja ne kako je it po enem letu delat sem se tok napokala, da palačinke padejo za večerjo, če bo kej pritisk v trbuhu do takrat popustil
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 15:29:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Februarka, za šiht boš pa ja tam vadila, da ne bo treba kuj delat :-) Sej mal uvajanja po 1 letu ti pripada ma po enem letu in pol komaj še tipkat znam teli dohtarski izrazi... mi gre kar na pri nas je tko, da nema uvajanja prav dolgo... baje bom že 1. dan sama in znajdi se men so pa že zadnjič rekel, če bom mela dost en mesec da notr pridem sem si mislila ravno prav, da bom vmes še ma RR lahko visela že vedo kako težko je po porodniški in ko si eno leto "odrezan od sveta" lako je vam bom že zgurala... pol pa še enga naštimamo, pol se spet pridem mal uvajat po porodniški, pol bom mela pa gotov tega klofanja že vrh glave in si bom (upam) kaj boljšega poiskala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 21.1.2009 15:51:22
|
|
|
|
Stipe air force
|
Carica se je vrnila s sprehoda po oblacnem in vetrovnem Bruslju... ... V blizini imamo park z dokaj velikim jezerom in je bila sokirana koliko kanadskih gosi, rac in labodov je tam . Zdaj jo se mal nafutram in gremo v mizule...
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.