|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
14.1.2009 20:31:04   
neboglasnica
Nočka Populis...

Ilatic: tudi jaz mam tebe lada...

Punce, lepo se imejte,

nočka,

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.1.2009 20:33:12   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: populis
Dogodki na smučišču; tudi jaz mislim da se ljude na smučiščih preveč objestno obnašajo in definitvno je na smučiščih preveč alkohola.Jaz bi ga prepovedala. Borderji se mi zdijo vsi nevzgojeni in vedno ko se peljem v dolino me je strah unih norcev za menoj.Za borderje bi morali posebna smučušča met.Skratka da ne nakladam preveč kultura na smučiščih izginja

s tem se pa nebi mogla bolj strinjati! Na žalost je res tako! user posted image   Mene je pa zdej strah ko sem zadnjič videla nesrečo k sem bla na krvavcu. In je eden obležu v nezavesti, sem mislila da je mrtev. Zgodilo se je točno pod mano ko sem se peljala s sedežnico. Sem prov videla dva k sta se zaletela. Ko bi ve slišale kako je to počlo? Kot da sta se dva avtomobila čelno zaletela user posted image   In sm se tko tresla k sem prišla iz sedežnice da se pol ure sploh nisem mogla vozit. Zdej sem si pa takoj čelado kupla in ne grem več brez nje nikamor!

Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.1.2009 20:38:39   
Inigo
jst že skos smučam s čelado. mogoče tut zato, kr sm jo pač že pr skokih rabla in sm pol tut smučala z njo. in kadar je nism mela, sm neki pogrešala na glavi. men se zdijo čelade prav simpatične in kul. tut Brinu bomo kupli eno tako lepo, fensi šmensi, s kakimi ušeski al pa rožički... komaj čakam, da se začnemo učit smučat! user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.1.2009 20:40:47   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Vidim, da imate debato o smučanju. Zdaj bom nekaj zelo konfliktega napisala, ampak do smučanja in smučišč je treba imeti spoštovanje. Če se otrokom tega ne privzgoji, delajo neumnosti. Za malo punčico res ni nobenega opravičila, za divjanje na motornih saneh bi se pa dalo diskutirati. To je tako kot vidiš turiste, ki grejo v natikačih na Triglav in se potem ljudje čudijo zakaj je toliko nesreč.  Lahko me linčate sedaj za te izjave.

Se čisto strinjam s tabo, otroku je treba privzgojit način obnašanja na smučišču, tako da se bo znal vesti ko odraste. Moj sine že tretjo leto borda in je zelo previden, mož smuča z njim tako da niti pomisli ne da bi norel brezglavo. Seveda se zgodi da kdaj izgubi nadzor, samo to se zgodi tudi smučarju, jaz se naprimer bojim smučarjev, ki mislijo da obvladajo in norijo tako, da se jim komaju makneš, če si bolj pri tapočasnih.Alkohol bi pa takoj prepovedala, to se pa s tabo Populis strinjem.

< Sporočilo je popravil nanka -- 14.1.2009 20:42:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1729
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 20:42:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1730
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 20:44:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.1.2009 20:49:37   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

jst že skos smučam s čelado. mogoče tut zato, kr sm jo pač že pr skokih rabla in sm pol tut smučala z njo. in kadar je nism mela, sm neki pogrešala na glavi. men se zdijo čelade prav simpatične in kul. tut Brinu bomo kupli eno tako lepo, fensi šmensi, s kakimi ušeski al pa rožički... komaj čakam, da se začnemo učit smučat! user posted image

jaz tudi komaj čakam da gremo skupaj smučat! user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
14.1.2009 21:04:11   
metuljcek321
'Cer!

Najprej dobra novica glede risank na RTV Slo: KLIKNI

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:09:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
14.1.2009 21:12:50   
dzanika

Pa kje ste danes vse?

to se tut js sprašujem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:14:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1736
14.1.2009 21:23:06   
dzanika

Sem že ves RR počez in podolgem pogledala

jaz pa facebook. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1737
14.1.2009 21:26:34   
dzanika
ko bom šla pa spat bojo pa čvekat začele da bom spet brala cel dopoldne.

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:26:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1739
14.1.2009 21:27:26   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

jst jem nekaj prepovedanega

kaj pa je to? Ma js že dva dni jem prepovedano. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:28:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:29:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1742
14.1.2009 21:29:07   
TODI

Pa kje ste danes vse?

Todi se javlja user posted image  user posted image

Zimska kaj si ti to ene fotke popala gor, nič vidla, upam, da ni kaka groznauser posted image , daj še enkrat ali pa prilepi link.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1743
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:29:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1744
14.1.2009 21:29:47   
metuljcek321

Pa kje ste danes vse?

metuljcek je pisal post .... evo, da boste imele kaj za bratuser posted image  user posted image  user posted image  Coming in a minute or two ..... get ready, ladies!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1745
14.1.2009 21:30:30   
metuljcek321
Hej!

Odlicne slikice - spet vse zgledate izvrstno! Mi je res hudo, k je tole vreme tolk zafrknilo sceno ..... grrrrrr ..... Otrocki so pa zakonuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Aha, naslednjic pade torej druga lokacija. Fine by me! Dajmo se dobit v sosednjem lokalu, pa fuuuuul narocit za jest in pit & se potem podvodarjem preko rame smejat ko kojotiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..... in ja, zimska, jaz sem vas tud fuuuuul pogresala! Sem se veckrat spomnila na vas in se vprasala: "Le o cem zdajle cvekajo tele moje julijske cvekice?" Katere teme ste pa kaj obdelale?

nosecka Maja, lepo da se malo javljas! Kako kaj? Praznujete mini b'day? Congratsuser posted image Jep, naslednjic se definitivno vidimo, kajne? A dajes Lari ze kaj GH? Kako gre?

Inigo – congrats sosedi za 1. rd. Praznuje na isti dan kot jaz – je zihr fajn puncauser posted image
pigama & glux3user posted image  za dobre izvide!

Tinky, piscanec, krompir, bucka, korencek .... jest bi tud to jedla. Pri nas bo pa danes kavla pa krompiruser posted image

dzanika, kako kaj Jan? In vau za tekmovanje v desetprstnem tipkanju .... me sisas ..... tolk prstov pa ne znam uporabljat ..... seuser posted image  A si se prav v soli ucila ali sama? Ker vem, da obstajajo zapiski in lahko doma treniras in se pilis v tehniki.

Blacky, mi je vsec tvoja ideja o kuhanem jabolku s cimetom & rizevi kasici - to bomo pa tudi pri nas prakticirali! Glede spinace - imamo domaco, ki je v skrinji, je ne kupujem. Anja je sicer se ni probala, mi pa ze - veckratuser posted image  Sedenje .... tudi pri nas je podobno kot pri Teji. Super lepo sedi, potem pa pride trenutek, ko se prekucne. Naj povejo druge, kako to "tretiramo." Aha, pol ure ... vidim. No, tam pa se nismo. Not yet! But soon!

pigama, uzivaj pred TV-jem in preklapljaj po svoje. Btw: na Slo 1 je Woody Allen - odspicen do konca, tko kot vedno!

Almera, katero kasico pa imas od Alnature, da jo samo z vodo naredis? Ker jaz imam tako, da je treba dodati le mlekouser posted image  In vau, vau, vau, Bor je pojedel 2 jabolka in se zelenjavo popoldne? NORO, NORO, NORO! Zdaj bo prehitel VSE julijcke kot za salo. Pravi dedec, resuser posted image  user posted image  user posted image

Blacky, totalno kjut slikice! Imas dva modela doma! In kaksen svetoven slincek ima Teja - I like it a lot! .... in OMG za zgodbo o nesrecnem prijatelju, ki se je ponesrecil s podivjanimi sanmi - grozljivka! In Blacky je na FB? Gotta check it out!
dzanika, user posted image  za kolke!

neboglasnica, a prav tko bedno je bilo Pod vodo, al kaj, da nisi nic pojedla? Naj se grejo farbat!

Joj, ilatic, kolk si lepo napisala o vasem srecanju - se mi je kar milo storilo, res! In povzrocila, da sem v mislih izustila eno mocno glede danasnjih razmer na cesti ...... grrrrr .....

mojcek, mi smo ze od samega zacetka na Aptamilu AR, tako da Novalaca ne poznam.
netki, drzi se, pa user posted image  za Tilna - vidis, kako je ze samostojen in razume mamico! Priden!
lili, user posted image  za vecji apetit!

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 14.1.2009 21:31:27 >

(author unknown)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 21:32:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1747
14.1.2009 21:34:07   
metuljcek321
Ej, solnice, a poznate tole stran: http://webklip.kliping.si ----- password & username je oboje sviz .... notri so prav VSE novice, ki so dnevno objavljene v medijih v povezavi s solstvom. Je lustno brat. Jaz redno cekiram, da vidim, kaj dogaja!

FUL UPORABNO!

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1748
14.1.2009 21:35:55   
metuljcek321
Se nekaj .... tko, za sprostitev ....

Malo Hollywooda
1. Prison Break-a ne bojo vec snemaliuser posted image  .... bye, bye Wentworth (joj, kaksno cudno ime mu je dala mama!) Miller: KLIKNI

2. In se nekaj sproscujocega - a prepoznate tale dva na slikici?
user posted image

Malo pomoci: nista iz Slovenije

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1749
14.1.2009 21:36:03   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Ej, solnice, a poznate tole stran: http://webklip.kliping.si ----- password & username je oboje sviz .... notri so prav VSE novice, ki so dnevno objavljene v medijih v povezavi s solstvom. Je lustno brat. Jaz redno cekiram, da vidim, kaj dogaja!

FUL UPORABNO!

Meni ne odpre

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?