metuljcek321
|
Hej! Odlicne slikice - spet vse zgledate izvrstno! Mi je res hudo, k je tole vreme tolk zafrknilo sceno ..... grrrrrr ..... Otrocki so pa zakon Aha, naslednjic pade torej druga lokacija. Fine by me! Dajmo se dobit v sosednjem lokalu, pa fuuuuul narocit za jest in pit & se potem podvodarjem preko rame smejat ko kojoti ..... in ja, zimska, jaz sem vas tud fuuuuul pogresala! Sem se veckrat spomnila na vas in se vprasala: "Le o cem zdajle cvekajo tele moje julijske cvekice?" Katere teme ste pa kaj obdelale? nosecka Maja, lepo da se malo javljas! Kako kaj? Praznujete mini b'day? Congrats Jep, naslednjic se definitivno vidimo, kajne? A dajes Lari ze kaj GH? Kako gre? Inigo – congrats sosedi za 1. rd. Praznuje na isti dan kot jaz – je zihr fajn punca pigama & glux3, za dobre izvide! Tinky, piscanec, krompir, bucka, korencek .... jest bi tud to jedla. Pri nas bo pa danes kavla pa krompir dzanika, kako kaj Jan? In vau za tekmovanje v desetprstnem tipkanju .... me sisas ..... tolk prstov pa ne znam uporabljat ..... se A si se prav v soli ucila ali sama? Ker vem, da obstajajo zapiski in lahko doma treniras in se pilis v tehniki. Blacky, mi je vsec tvoja ideja o kuhanem jabolku s cimetom & rizevi kasici - to bomo pa tudi pri nas prakticirali! Glede spinace - imamo domaco, ki je v skrinji, je ne kupujem. Anja je sicer se ni probala, mi pa ze - veckrat Sedenje .... tudi pri nas je podobno kot pri Teji. Super lepo sedi, potem pa pride trenutek, ko se prekucne. Naj povejo druge, kako to "tretiramo." Aha, pol ure ... vidim. No, tam pa se nismo. Not yet! But soon! pigama, uzivaj pred TV-jem in preklapljaj po svoje. Btw: na Slo 1 je Woody Allen - odspicen do konca, tko kot vedno! Almera, katero kasico pa imas od Alnature, da jo samo z vodo naredis? Ker jaz imam tako, da je treba dodati le mleko In vau, vau, vau, Bor je pojedel 2 jabolka in se zelenjavo popoldne? NORO, NORO, NORO! Zdaj bo prehitel VSE julijcke kot za salo. Pravi dedec, res Blacky, totalno kjut slikice! Imas dva modela doma! In kaksen svetoven slincek ima Teja - I like it a lot! .... in OMG za zgodbo o nesrecnem prijatelju, ki se je ponesrecil s podivjanimi sanmi - grozljivka! In Blacky je na FB? Gotta check it out! dzanika, za kolke! neboglasnica, a prav tko bedno je bilo Pod vodo, al kaj, da nisi nic pojedla? Naj se grejo farbat! Joj, ilatic, kolk si lepo napisala o vasem srecanju - se mi je kar milo storilo, res! In povzrocila, da sem v mislih izustila eno mocno glede danasnjih razmer na cesti ...... grrrrr ..... mojcek, mi smo ze od samega zacetka na Aptamilu AR, tako da Novalaca ne poznam. netki, drzi se, pa za Tilna - vidis, kako je ze samostojen in razume mamico! Priden! lili, za vecji apetit!
< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 14.1.2009 21:31:27 >