lili3
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 lili3 - kako je stanje pri vas? kaj bolje je ali slabše? si kaj vprašala še za kako drugo mnenje za zdravila, če bo slabše? ker meni je P rekla, da to mora biti zdravljeno. Mogoče je mal čudno, ali pa zatišje pred viharjem, ampak ta 2 dni odkar smo ukinili Ranital, lepše je. Danes bomo verjetno po 14 dneh prišli nazaj na 5 obrokov. Sem bila danes kr presenečena, ker je bil tak hiter lačen. Teh 14 dni je jedel od 700-750ml, preden se je to vse začelo pa smo bili že na 900ml. Pa včeraj je bilo spet malo krvi med polivanjem. Tudi naša pediatrinja se strinja z mnenjem te pediatrinje iz bolnice. Sem pa vprašala Tanč na med.over.net in mi je odgovorila, da če se bo stanje poslabšalo, da je to treba zdraviti, da kljub GH, je refluks še vedno prisoten, samo ne vidi se toliko, ker hrana ne pride več nazaj iz ust. Sem dobila tak občutek, da ona bi že zdaj zdravila. Bomo počakali zdaj 1 teden, pa bomo videli kaj bo. pigama, sam lušte nam delaš s tem pecivom. srečanje: čvek vas je zgleda res utrudil, sem kr lačna ratala, ko sem gledala slike Aljaž pa nima rad cvetače, sem mu jo zdaj 2 dni dala, skupaj z bučkami, sicer je nekaj pojedel, ampak smo se kr matrali. Jutri probamo verjetno brokoli, zjutraj pa marelico in hruško. Almera, vidim da imamo podoben jedilnik, kar se tiče zelenjave. rebeca, nam še hranjenje ne gre tak super kot vam, ampak saj bo. Sem pa jaz že včeraj dobila OTTO katalog in me tudi par stvari mika. Imajo kr fajn stvari, ampak mal drage.
|