|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 19:10:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1701
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 19:14:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1702
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
14.1.2009 19:15:40   
ilatic
evo mene doma! Morm hitro brat, ker sem zdej sam še na RR. Danes tudi na trening nisem šal (z izgovorom da sem preutrujena).
Skratka full sem vesela, da sem bila an srečanju! Kljub groznim razmerom  mi ni žal in bi še enkrat šla, ker meni je to druženje full všeč!!! Da vidim vse te cukrčke ,ki jih imate!!
Lex user posted image tako sem vesela, da sem te videla sem pa tudi žalostna, ker te spet sigurno ne bom eno leto. Punce Lex je tako pozitivna dušica, tako dobra..vem, da ona bi tudi za vsako šla v takem na cesto če bi bila zmenjena in zato tudi jaz nisem hotela nje razočarat.
timsuser posted image veliko razmišljam o tebi in tvojem dogotku. TAKO sem vesela da se je vse dobro izteklo, tako mi je žal da nisem prej vedela. Zame si postala nekaj posebnega. RES!! ti si moj čudežTvoja izkušnja je neverjetna in sploh nimam besed. Upam ,da se kmalu spet vidimo.
Populis user posted image pozabila sem te vprašat kako je s tvojo vročino? Prav tako te imam rada in sem vesela da sem te spet videla. Nekako vedno sediš preveč stran od mene tako da naslednjič se vsedem zraven vaju!!!!
Neboglasnicauser posted image polna takih drobnih šal ki me iz srca nasmejejo. Srečanje brez tebe bi bilo sigurno pusto!! Všeč mi je ker vse obrneš na šalo, čeprav vem pa da...Rada te imam!!
petja user posted image zakon si. Ti si tudi tako polna energije, dobrovoljček in prav tako nenadomestljiva. Joj jaz se bom preveč navezala na vas, potem mi bo pa hudo, ko se ne bomo mogle več dobivat!!

že zdaj sem pogrešala vse ostale, ki sem jih že srečala!!!!!!

zimskauser posted image nežna dušica. Se mi kar čudno zdi da si učiteljica. Ti bi bila bolj za vzgojiteljico. user posted image Učiteljice so ponovadi stroge..user posted image Skratka tudi tebe sem vedno zeloo vesela in če te ne bi bilo bi bila žalostna! HB imam zdaj tvojo št. Obvezno pa posnemi Lana kako pleše in pokaži puncam kaj on zna. Ker lepšega plesa še nisem videla!!!! Punce res kako obvlada, tak cukrček je!!

Res meni zelo veliko pomenijo ta srečanja, sploh ne vem zakaj. A zato ker vem, da smo vse na istem, da se vse ubadamo z istimi problemi, verjetno ja ker po postih vidim, da smo čisto realne in si nič ne skrivamo!!

Nič! Zdaj pa vas grem brat bog ve kok ste spet natipkale!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1703
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 19:16:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1704
14.1.2009 19:18:41   
netki
oooo, babe mene bo pobral.....ta prehlad me ubija in sploh ne vem kako si nej pomagam...tilen kašlja vedno bolj....kaj bo jutri pojma nimam
od mene ni nč, še dobr da je tilen tko priden in se je danes bolj kot ne sam zaigral, mami pa počivala....se mi kar smiliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1705
14.1.2009 19:26:01   
Tinky
Hd, Dejan že lista katalog user posted image
Sirček pa sem v Italiji kupila od Plasmon, ma baje je Kiri sirček tudi ok.

Danes nimam časa čvekat, grem pod tuš in reševat križanke.user posted image
Nočko

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1706
14.1.2009 19:31:20   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Nama P nič ne rečeta, ker dojiva in ni panike koliko najina fanta pojesta/popijeta. Če pa bi bila L. in S. na umetnem mlekcu, bi bili pa obe pošteno kregani, najina fanta pa na dieti. user posted image

user posted image user posted image user posted image  V čem pa je razlika?? V obeh primerih sta enako težka.user posted image  Al je važno, od česa sta težka? Tega nisem nikoli razumela.

jz tud ne. pa ne me kregat, zimska, ampak res je - težka  bi bla enako, pa bi bil en na dieti, en pa ne. meni res ni jasno.

ja to je pa res ja. user posted image

netki user posted image user posted image   Upam da se čimprej pozdraviš! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1707
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 19:32:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1708
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 19:34:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1709
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 19:35:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1710
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 19:39:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1711
14.1.2009 19:43:06   
lejla969
Mojcek1- Miran je v bolnici pil Aptamil in ko smo prišli domov smo ga tudi kupli. Ko nisem imela več mastitisa sem ga dojila in pred enim mesecem, ko se je ponoči zbujal na 2 uri mi je P svetovala, da mu spet poskušam dodajati. Kupli smo Novalac NF, ni mu odgovarjalo, ni in ni hotel prijeti flaše. Spet sem šla po Aptamil in zdaj mu za ponoči dajem že Aptamil2. Ful mu odgovarja.

Neposredna povezava do sporočila: 1712
14.1.2009 19:48:48   
ilatic
flower sem vesela da so vaju spustili domov! In joj kaj vse ne srečaš po teh bolnicah ja. user posted image Sploh se ne sekiraj za taka mnenja sestr. Upri se nazaj in ne pusti se jim. Ko bodo videli da se jim ne pustiš odnehajo!! Mater ej so eni pametni!! Sploh ne gledajo individualno otroka ampak kar nekaj posplošijo. Je pa tko. Imam enega prijatelja ki je kirurg in je rekel, da je on postal kirurg-zdravnik v pravi besedi šele takrat ko je dobil otroka! Vso srečo vama želim!user posted image

Meni je ena rekla, če mi je rekel že kdaj P, da bi moral Tariq na dieto, ker je predebel!?

rebeca OMG!!!

Neboglasnica hvala za slikice! user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE ZA ŠESTMESEČNIKE!!! user posted image

pigama in glulgu user posted image user posted image user posted image user posted image za izvide!!

dzanika user posted image user posted image user posted image user posted image za UZ

V čem pa je razlika?? V obeh primerih sta enako težka. Al je važno, od česa sta težka? Tega nisem nikoli razumela.

ja men gre tudi to na živce. Sam P res full težijo če so premočni kr neki no. Kot da dojenčku ne boš dal za jest če je lačn!

Netki upam, da se čimpraj pozdraviš! user posted image

Rebeca hvala in upam, da prideš na Trojane, da vidim tudi tebe in tvoja cukrčka!

Hvala populis ampak res rada pridem in res rada kleptema z vmai!

Neposredna povezava do sporočila: 1713
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 19:49:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lejla969)
  Neposredna povezava do sporočila: 1714
14.1.2009 19:55:11   
lili3
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

lili3 - kako je stanje pri vas? kaj bolje je ali slabše? si kaj vprašala še za kako drugo mnenje za zdravila, če bo slabše?
ker meni je P rekla, da to mora biti zdravljeno.

Mogoče je mal čudno, ali pa zatišje pred viharjem, ampak ta 2 dni odkar smo ukinili Ranital, lepše je. Danes bomo verjetno po 14 dneh prišli nazaj na 5 obrokov. Sem bila danes kr presenečena, ker je bil tak hiter lačen. Teh 14 dni je jedel od 700-750ml, preden se je to vse začelo pa smo bili že na 900ml. Pa včeraj je bilo spet malo krvi med polivanjem.

Tudi naša pediatrinja se strinja z mnenjem te pediatrinje iz bolnice. Sem pa vprašala Tanč na med.over.net in mi je odgovorila, da če se bo stanje poslabšalo, da je to treba zdraviti, da kljub GH, je refluks še vedno prisoten, samo ne vidi se toliko, ker hrana ne pride več nazaj iz ust. Sem dobila tak občutek, da ona bi že zdaj zdravila. Bomo počakali zdaj 1 teden, pa bomo videli kaj bo.

pigama, sam lušte nam delaš s tem pecivom.

srečanje: čvek vas je zgleda res utrudil, sem kr lačna ratala, ko sem gledala slikeuser posted image

Aljaž pa nima rad cvetače, sem mu jo zdaj 2 dni dala, skupaj z bučkami, sicer je nekaj pojedel, ampak smo se kr matrali. Jutri probamo verjetno brokoli, zjutraj pa marelico in hruško. Almera, vidim da imamo podoben jedilnik, kar se tiče zelenjave.

rebeca, nam še hranjenje ne gre tak super kot vam, ampak saj bo. Sem pa jaz že včeraj dobila OTTO katalog in me tudi par stvari mika. Imajo kr fajn stvari, ampak mal drage.

Neposredna povezava do sporočila: 1715
14.1.2009 19:56:11   
lili3
Aja, pa čestitke vsem, ki danes praznujete.

(odgovor članu lili3)
Neposredna povezava do sporočila: 1716
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 20:01:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1717
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 20:03:25   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1718
14.1.2009 20:16:29   
Blacky30
Populis, jaz sem imela po prvem porodu eno leto vsak dan povišano temperaturo, nekje 37.3. S čim meriš?

Neposredna povezava do sporočila: 1719
14.1.2009 20:18:48   
nanka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Nanka, v kakšnem mleku skuhaš? V kravjem?

Ja, v domačem

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1720
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 20:19:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1721
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 20:21:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1722
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 20:23:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1723
14.1.2009 20:29:38   
ilatic
Populis tale vročina je pa res za en šit. Upam, da ti bo kmalu padla, če ne vztrajaj in pojdi v ponedeljke spet do zdravnika.
Nazaj je peljal možek, in vozi itak SUPER, ker je vsak dan v avtu na intervenciji tko da obvlada in mu popolno zaupam.
in pa mirno nočko ti želim

Blacky dobordošla na FBuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1724
14.1.2009 20:29:57   
netki
no pa sem se le pobrala....sej počas bo že šlo....

otroka že spita.....jaz pa tud v nizkem štartuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  67 68 [69] 70 71   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?