Blacky30
|
Levinja, jaz sem ji že dala pravi riž, in sicer sem skuhala cvetačno juho z rižem, pa sem ji zmiksala in ji je bilo ful všeč. Dodala sem še malo korenčka. Jaz več ne dajem 3 dni isto hrano, pa uvajava nekje 3 tedne. Hrani dodam margarino, če se mi zdi potrebno, ne masla, ker je ta na kravjem mleku osnovan. Sem šajser. O meseku čakam, da ti druge odgovorijo, ker mene tudi zanima, jaz ga še nisem dala. Naši sem danes skuhala jabolko s cimetovo palčko, zmiksala in dodala malo riževe kašice, pa je ful jedla, ji je bilo res všeč. Pojedla je 100ml. Ker mi je še pol ostalo, sem dala v skrinjo. Aja, še to: glede na tvoje jedilnike doma pa priznam, da bi se raje tvojemu možu pridružila pri njegovem jedilniku. Čufti mnjamiiiiiiiiii.......ham ham ham...... 3jeMi, ne se sekirat, vsak ma kdaj slabe dneve. Očitno je pod stresom, čeprav glede AM pa nima prav, je ena in edina hrana za dojenčke poleg materinega mleka. Tipični moški, ki misli, da je dojenje samo po sebi umevno. Pri nekaterih ja, ko ni nobenih težav. Bo boljše. Žurke - ja, pri nas je to res na dnevnem redu, moževa familija so res sami žurerji. Mojcek, bo bolje, bo, ker mora bit. Vse najboljše Lari, Patriciji in Mojci!!!! Zmrznjena špinača - kaj to kupujete kremno al navadno? Sploh obstaja navadna? Ker Nejc mi je po kremni dobil ful alergije in ne upam. Osa3, nič se ne oglasiš. Je vse ok z vama? Kaj je bilo pravzaprav narobe, da sta morali urgentno v P? Pigama in Maja, tak se dela!!!!!!!!!!! Glu3, super za prvi izvid urina, čestitke!!!!!!!!!!! Mojcej, sem prebrala vse skozi, samo nisem vidla tvojega posta. Onega včeraj ja, samo danes ponoči te je populis še 1x vprašala, če je vse ok, ker si tak dvoumno napisala včeraj. Tak da vidim, da ti nisi prebrala vsega. Pa v tem lokalu nikoli ne rečete nič tem tečnobam?? Neboglasnica, jaz bi rada vedla, kaj si pa ti jedla tam??? Pigama, prosim za recept za to tvoje super pecivo. Sedenje, vprašanje za tiste, ki imate že zajčka na seznamu??? Naša Teja sedi zadnje dni tudi po minuto, potem pa se zvrne na stran, ker jo kakšna igrača zmoti, ko si jo tišči v usta, pa izgubi ravnotežje. Če sedi pri miru, pa se tudi z rokico podpre, ko jo hoče zvrnit, tak da že lovi ravnotežje. A ste v takem primeru že zahtevale zajčka ali so sedeli tak, da se sploh več ne prevržejo?? Blacky pa je vse prebrala, hojlali hojlala........
|