Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:19:02
|
|
|
|
nanka
|
Netki ne, star je že 11 let
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:19:27
|
|
|
|
Netta
|
neboglasnica - hvala! in še enkrat corely... ČESTITKE!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:21:59
|
|
|
|
Netta
|
Dobro jutro vsem čvekicam želim lepo srečanje v Ljubljani. Blacky30- sprašuješ zakaj zdaj toliko ne čvekam? Sem kot Corly, skoraj redno vas prebiram, čvekam pa bolj malo. Ma sej ne vem zakaj ne. Pa vi ste že tolko v temu, da vam pogovor kar steče. Vas pa vse preko čveka poznam. Tudi, ko na FB gledam slikice vem katera je katera. Vse ste super in imam vas rada tudi če ne toliko čvekam z vami. Dostikrat se mi pa dogaja, ko vas prebiram, da razmišljam, kakšne ste v resnici in kako preživljate dneve z otročički. LEJLA...saj lahko le živjo napišeš ali pa se enkrat na dan malo javiš...le toliko da tudi me vemo da si z nami... dneve pa preživljamo pomoje bolj kot ne vse enako...skrb za male, pucanje, sprehodi...
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:22:21
|
|
|
|
ilatic
|
Neboglasnica bi doma ostala sam je tko. Kot prvo moram itak v Ljubljano po možek ker dela, na avtobus ne more za domov, ker ima takoj naprej trening in še do župana mora iti.. Drugi razlog je pa Lex. Revca bo prišla od tako daleč in res bi jo rada videla. Sigurno ne bom prišla do10.30 ampak malo kasneje ker morm itak pol biti v Lj do 15h. možek pravi, da je v LJ plundra in če voziš počasi ni panike. Je pa full ledeno je rekel, ja ampak če si previden gre. S prvo bom pa že nekako prišla a?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:22:37
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanka Netki ne, star je že 11 let moj pa bo 10
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:23:27
|
|
|
|
dzanika
|
dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: ilatic joj ko imam spet za brat . No pa da vam prvo povem, da sta se mi danes zgodili sve stražni stvari! Ena je res grozna, druga je smrdeče grozna! 1. Sanja ne bi bila Sanja, če vas ne bi oponašala in kupila plasmone (baby piškoti). Al kaj so že. Skratka mož mi jih je kupil v DMu in takoj sem dala eno Tariku v rokico, da poskusi. Seveda je bil navdušen in seveda se mu je takoj tudi odlomil. Bil je zelo velik kos, za noht velik. Imel ga je v ustih in seveda sem mu ga hotela iz ust vzeti, takrat pa je začel jokati, ker seveda ni mogel dati piškota v usta. Ko pa je zajokal si je piškot posrkal v grlo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NOOOOORRO punce! Začel se je na polno dušiti. HB je bil mož doma, ker jaz bi fasala živčnega kljub AD!!! Prijel ga je za noge in ga tolkel po prsnem košu, malo po hrbtu. Mali je HB pogotnil do konca piškot. Bil je ćist rdeč v glavo in komaj je zadihal. Jaz sem mislila da bom omedlela. Te izkušnje ne želim nobeni, ZATO ČUVAJTE JIH!!! Še eno uro sem se tresla in jokala od sreče, da je živ. Kaj vse mi je takrat šlo po glavi!!! 2. No druga prigoda je pa malo boljša. Tarik je bil odvit in seveda preklemano luštkan, se je pogovarjal na veliko. Ker mi je bil tako sladek sem si ga položila na tebuh da se malo lupčkava in crkljava. Takrat pa začutim na svoji roki nekaj mehkega in ni mi bilo jasno kaj je in z roko stiskam ker sem mislila da je body al kaj za vraga. Seveda ugotovim, da je DREKEC PEKEC. Pokakal se mi je direkt v roko. ŽURKA ni kaj. Zdaj pa grem brat za nazaj, da mi ne bo kaj ušlo! no zdej si me najprej skor v jok spravla in nato v smeh. Važno da se je dobro končalo! mojcej super da si se spet oglasla! Kako ste kaj? Je bilo kaj narobe? Aha vidim da si razložila tvojo situacijo. Upam da boste sedaj uživali na polno in da se očetu čimprej zaceli roka. flower dobro zrihtajta v P.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:25:19
|
|
|
|
netki
|
mi imamo pa danes uz kolkov
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 9:26:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:27:11
|
|
|
|
neboglasnica
|
Kaj pa, če srečanje prestavimo vsaj za pol ure? Ma povejte, da se prilagodim. In najpomembejše, no zame: nakazali so denar za velike družine. Za lani, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:27:32
|
|
|
|
Netta
|
flower - dobro opravita v bolnici
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 9:27:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 9:28:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:28:35
|
|
|
|
Netta
|
netki - kako pa to, da imata še vedno UZ kolkov?
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:28:50
|
|
|
|
ilatic
|
Men tudi bolj paše BTC, ker morm pol še čakat pa tam lahko vozičkam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 9:28:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:29:59
|
|
|
|
pigama
|
neboglasnica za din, din Vidiš, jih je treba nekam poslat, pol pa nakažejo. mirjam mislim, da so mojo že prejsnji mesec tako namerili. Grem sezname gledat.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:30:32
|
|
|
|
tims
|
Jooooj, jest sploh ne vem kaj naj naredim. Moj je sicer reku, da lahko pride pome in me pripelje, sam za domov imam pa potem problem . Po takem se tud peš ne upam odpravit, imam vseeno preveč poti pred sabo. Populis, nisem nič jezna da si dala številko. Sej nisem kakšna zvezda, da bi me motilo .
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:30:57
|
|
|
|
Netta
|
tiste, ki se greste ločevalno dieto...danes ima moj OH dan...kaj naj naredim za kosilo??? nimam ideje...pizza je pa že bila
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:33:29
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Kaj pa, če srečanje prestavimo vsaj za pol ure? Ma povejte, da se prilagodim. In najpomembejše, no zame: nakazali so denar za velike družine. Za lani, da ne bo pomote. končno. A porodniška je tud že? žal ne
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:33:31
|
|
|
|
pigama
|
A nima Umpa dans RA? Bo lahko Lukca s sankam not pripeljala. Bo spet Lukec v nečem prvi!!! hec, umpa sam primer je pa dober a ne
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:34:17
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama A nima Umpa dans RA? Bo lahko Lukca s sankam not pripeljala. Bo spet Lukec v nečem prvi!!! hec, umpa sam primer je pa dober a ne dobra ideja
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:34:49
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis IZVIRNO SPOROČILO: netki mi imamo pa danes uz kolkov Kdaj pa maš uro in seveda kje, v Trbovljah? A imaš poleg prehlada tud vročino? ja v trbovljah, 17:30....je pa to sam kontrola pri 6. mesecih vročine nimam, malokdaj jo fašem.....mi pa grozno iz nosu teče in grlo boli
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:35:42
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis neboglasnica; zgleda da nisva šle spat Saj bi šla oz. sem šla, pa imajo vsi senzorje, kdaj se uležem: tel na tel. Ok, zdaj dam pa Staša na tla, jaz pa juhuhu kidanje.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 14.1.2009 9:39:24
|
|
|
|
pigama
|
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica IZVIRNO SPOROČILO: populis neboglasnica; zgleda da nisva šle spat Ok, zdaj dam pa Staša na tla, jaz pa juhuhu kidanje. to imaš lahko namesto pilatesa
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.1.2009 9:40:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?