|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 8:57:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
14.1.2009 8:57:53   
ilatic
Ja populis hvala. Ji bom mesič napisala, če spi.

Joj jaz upam ,da bodo zdaj začel plužit. Pri nam so solil in posipal.

Neposredna povezava do sporočila: 1427
14.1.2009 8:59:32   
pigama
evo, da blacky ne bo dolgčas, ko bodo LJ kofetkale:
za seznam
Maja pri 5.5 mesecih 7600 g in 69 cm.
Teža se mi zdi o.k., dolžina pa user posted image , merijo kar od okauser posted image
Včeraj je bila cepljena, kar pogumno prenesla. Se je pa pri P tak drla, da joj!! Ful jo je strah tujcev.

Še to, imela je ful dobro reakcijo na cepivo: spala je celo noč!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1428
14.1.2009 9:00:23   
metuljcek321
Ma, pa ful mi je hudo, k se ze tolk casa koordiniramo, pa rada bi vas vidla, lex je prsla od tako dalec, ampak - tako kot pravis, populis, ce se ti enkrat nekaj strasnega zgodi na cesti, si prav presran (sori izrazu) ob podobnih vremenskih razmerah.  Saj pozante tisto: "Osel gre le enkrat na led" ------ no, jaz pa na tako vremensko sr****!

Sva prej ze kidala, da je sploh prisel iz garaze na cesto, k jo je blo seveda tud treba skidat. Se dobr, da mala zaba spi, da sva lahko sla na mraz in razgibala misice. Ma, sem zdaj pogledala ven, pa je ze zapadlo nazaj .... in baje ne misli nehat do ju3?

It's official: I hate winter!

user posted image

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 1429
14.1.2009 9:00:29   
netki
punce premislite kolk boste mele od srečanja če boste v koloniuser posted image user posted image
lex bo pa huda na vas če se vam zarad nje kaj zgodi....sej ona je šla s user posted image ki ima opravke v lj. tko da čist zastonj itak ne gre

Neposredna povezava do sporočila: 1430
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 9:00:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1431
14.1.2009 9:03:01   
pigama
populis user posted image user posted image  sam, kaj bi pa Maja rekla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
14.1.2009 9:06:17   
pigama
coraly čestitam, čeprav ne vem katera si. Bom počakala, da se sama razkriješ na RR. Želim ti res lepo nosečnost!!! user posted image

Zdaj si gotovo naredila še kateri drugi lušte user posted image

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
14.1.2009 9:07:18   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Ja populis hvala. Ji bom mesič napisala, če spi.

Joj jaz upam ,da bodo zdaj začel plužit. Pri nam so solil in posipal.

Ilatic, razmisli, si precej od daleč. Še vedno imaš tri otroke, ki te rabijo celo.

Bom jaz zdajle lex poklicala, da ji povem trenutno stanje. Ker okoli mene vse stoji na cestah, nikamor se ne premaknejo. Kolegica se že eno uro vozi do službe, pa ima slabih 7 km. Bi peš prej prišla.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
14.1.2009 9:07:50   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

coraly čestitam, čeprav ne vem katera si. Bom počakala, da se sama razkriješ na RR. Želim ti res lepo nosečnost!!! user posted image

Zdaj si gotovo naredila še kateri drugi lušte user posted image

ZS

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   [Brisano sporočilo]
14.1.2009 9:09:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 1436
14.1.2009 9:10:15   
nanka
Žal ne pridem, ker ne upam na cesto, saj veste Višnjegorski klanc. Pa še Twingota imam, ki ni ravno varen za v sneg. Pa drugič 

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
14.1.2009 9:10:16   
netki
takle smo mel včeraj

user posted image

user posted image

no tkole pa zgleda danes....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1438
14.1.2009 9:10:52   
Netta
dobro jutro,

mi verjamete da vas berem že debelo uro...še otrok je obupal nad mano in zaspaluser posted image
joj kak je bilo pestro včeraj zvečer na rr...mi je kar žal da sem zamudila...ste mi pa take luštne naredile da je joj...a kaj ko še ni tetke...a obstaja kakšen recept da se jo prikliče??user posted image
HD
- neverjetno, takšna razlika v višini...groza no...samo da je vse okuser posted image

neboglasnica - ponoči??? meni se še ni naredilo da bi me ponoči zbudil zarad tega...preveč rad spiuser posted image user posted image user posted image

netki - tud men so škatle od skodelic fajne...eno sem že uporabila za šivalni pribor...hmmm za drugi dve pa še nimam ideje...ah se bo že najdla kakšna šara, ki jo bom notr stlačlauser posted image user posted image user posted image

coraly - bravo...prva med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image jaz  še vedno ne  vem kdo si?user posted image

almera - čist fajn da ga ne vagaš...midva sva jo, tako enkrat na teden ta mesec in nama je skoz hodil da je dobila gor le 100, 200g ali nič, včeraj v posvetovalnici pa je pokazalo, da je šla gor za pol kile...nimam pojma kak midva to merivauser posted image

ja cvetača baje napenja...ampak našo ni, pa jo je ful pojedla...pomoje ga prej od ogromne količine kašice ki jo je pojedeluser posted image

liju - glede gresa ne vem, vem pa da materino mleko ne sme vreti...jaz ji s svojim naredim riževo kašico...

ilatic - ojej, tole je grozno...kak je mene tega strahuser posted image tisto z drekcem je pa moglo bit smrdeče zabavno jauser posted image

mojcej - pozdravljenauser posted image ubogi tvoj očka, ma sedaj se vam pa mora počasi na bolje obrniti...držim pesti za vas vseuser posted image user posted image

lex - glede količine hormona ne vem, mi je pa zadnjič prijateljica, ki je pediatrinja pravila, da so sledi nosečniških hormonov, še dve leti po porodu

srečanje - mene tudi ne bo danes...pri nas že na polno pada...se bojim snega na cesti kot hudič križa...uživajte še zame, pa metuljčica se priporočam za eno virtualno torticouser posted image

tims - joj sedaj si me pa v jok spravila...vsaj dva lepa malčka imaš ane...čeprav bi ti jih želela šeuser posted image user posted image

populis - ma ti imaš res ene hude ure za pisanje...jaz se ob takem času komaj do wcja privlečem kaj šele do računalnika...sedaj vsaj veš po kom ima lara toliko energijeuser posted image

netki - za prehladuser posted image

pigama - saj ima ok dolžino...moja je še za 1cm manjša..hihi tudi mi smo ful dobro spali po cepljenjuuser posted image bravo za obe aneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1439
14.1.2009 9:11:30   
TODI
Neboglasnica, če je lex že na poti, pa da nebo zaston prišla, Litostroj je blizu MC, če bi se pa tam dobile, pa bi lahko tudi jaz peš prišla. Mam itak namen v lekarno, tako da... razmislite.

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1440
14.1.2009 9:12:29   
Netta
netki - lepo opazovati snežno idilo skozi okno ane??user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
14.1.2009 9:13:02   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: nanka

Žal ne pridem, ker ne upam na cesto, saj veste Višnjegorski klanc. Pa še Twingota imam, ki ni ravno varen za v sneg. Pa drugič 

ta boljš avto....kaj boš zdej govorilauser posted image user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
14.1.2009 9:13:24   
neboglasnica
mirjam80: ZS

Tako, poklicala sem Lex, ki je trenutno v Velenju. Pravi, da samo zaradi nje ni treba se podajati v tale sneg. Tako da, če katera hoče naj pride, samo ne se jezit na Lex, če bo kaj narobe. To zadnje sem prispevala jaz, ne ona. Lex je rekla, da bo šla pa po trgovinah.

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
14.1.2009 9:14:12   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Neboglasnica, če je lex že na poti, pa da nebo zaston prišla, Litostroj je blizu MC, če bi se pa tam dobile, pa bi lahko tudi jaz peš prišla. Mam itak namen v lekarno, tako da... razmislite.

Bejbi, samo rečte kam naj pridem, meni je itak vseeno.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
14.1.2009 9:15:03   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

netki - lepo opazovati snežno idilo skozi okno ane??user posted image

včeraj ja, danes pa ne....user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
14.1.2009 9:15:10   
neboglasnica

Le zakaj jaz vedno tebe lociram v okolico Vrhnike??? user posted image Že zadnjič mi je bilo čudno, da imaš v Ivančni Gorici P. No, zdaj mi je jasno.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
14.1.2009 9:15:59   
lejla969
Dobro jutro

vsem čvekicam želim lepo srečanje v Ljubljani.
Blacky30- sprašuješ zakaj zdaj toliko ne čvekam? Sem kot Corly, skoraj redno vas prebiram, čvekam pa bolj malo. Ma sej ne vem zakaj ne. Pa vi ste že tolko v temu, da vam pogovor kar steče. Vas pa vse preko čveka poznam. Tudi, ko na FB gledam slikice vem katera je katera. Vse ste super in imam vas rada tudi če ne toliko čvekam z vami.
Dostikrat se mi pa dogaja, ko vas prebiram, da razmišljam, kakšne ste v resnici in kako preživljate dneve z otročički.

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
14.1.2009 9:16:42   
nanka
Netki avto je super, samo v snegu ni varen, ker če kakšen norc prileti vame me stlači kot keks. Drzgače je pa to najboljši avto in ga ne dam.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
14.1.2009 9:17:11   
TODI
Jaz pridem v MC, ker imam peš 5min, tako da... če so ostale za se lahko dobimo v MC.
Pa naj ostale povejo kako pa kaj. Za lex je po moje čist vseeno, tukaj ima pa še litostroj in lahko tud peš prsopiha, da jo mož ne prevaža.

Povejte, še ostale, ki pridete!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1449
14.1.2009 9:18:27   
netki

Netki avto je super, samo v snegu ni varen, ker če kakšen norc prileti vame me stlači kot keks. Drzgače je pa to najboljši avto in ga ne dam.

a maš ta novga?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?