Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:20:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. coraly pričakuješ ? Po mojem ne, samo razpravljam malo, da me je danes prešinilo, kako bi bilo če bi bila dvojčka. Eno tako "amatersko" vprašanje imam. Če katera slučajno ve. Hormon, ki se izloča ob nosečnosti...ali se pozna količina tega hormona, če je otrok en ali pa če sta dva? Recimo, ali bi npr. pri dvojčkih, trojčkih test prej pokazal nosečnost zaradi podvojene količine hormona ali ne?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:21:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:22:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:23:18
|
|
|
|
lex
|
ja jaz morem tud po tuš stopit, vsaj da si glavo sperem, drugač boste jutri iskale strašilo pod vodo pol grem pa šlafat, morem jutri 1 uro bolj zgodaj vstat da ju spravim v vrtec (le kako bo to izgledalo ) pol še vito spakirat, ati bo pa itak živčnega fasal na vratih, ko bomo šli bolj pozno. upam da mi uspe jih vsaj do 8 spravit in spakirat, drgač me obesi in se mi odpelje, sam pol bolje da ga ni domov se vidimo jutri
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:24:34
|
|
|
|
Blacky30
|
IZVIRNO SPOROČILO: flower btw: ste opazile, da je začela še metuljček barvite poste pisat. blacky tvoja pupa je pa tako pridna kar se spanja tiče! zamenjaš kak dan? Hec.. Naš podnevi in ponoči spravi max 12 ur skupaj. pa še to je se je treba precej trudit in ga uspavat, če ne je on cel dan buden. OMG.. sem hotla bit že ob 22h v postli, da bom lahko jutri vstala. No, midva grema jutri v bolnico, držite pesti, da bo vse ok in da bova že v četrtek doma. In prizanesite mi s čvekanjem, da me ne bo kap.. Ja, metuljcek me je prosila za odobritev, da lahko take poste piše in jo je dobla. In odlično opravlja svoje delo. Hvala, ja, je pridna pupa, nimam kaj rečt. Jutri prideta liju in Žan, pa se bojim, da je ne bosta utegnila spoznat. Drži se jutri in naslednje dni, kolko bosta pač notri, pa napiši mi kak sms, da lahko javim julijkam, kako sta, pa tudi mene bo skrbelo.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:24:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:25:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:25:25
|
|
|
|
lex
|
corly to sem jaz naprej vprašala na UZ mojo G pri Viti - razlog da smo videli če rabimo nov avto mislim, da samo UZ potrdi dvojčke, jaz sem vedno prej imela pozitiven test (iz tega sem vedno sklepala, da bom prej rodila - ja jok brate odpade je blo vedno čez
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:27:46
|
|
|
|
ilatic
|
Lepo prosim TAKOJ da mi pošljete ZS, kdo je coraly! Takoj! In pa čestitke Coraly Ampak, zdaj bom pa potrebovala lex in ostale, ki imajo majhno razliko med ortoci. KAKO BO PA ZDAJ VSE TO ZGLEDAL? SEJ BOM ZMOGLA, ANE??? ITAK DA BOŠ!!! Ve ve, sem bila pogumna, da mu bom povedala naslednji dan, ko bom šla v trgovino in mu prinesla kakšno darilce. Itak, da sem bila tiho cele pol ure, he he Sem sedela zraven njega in sem bila čist na trnih. Bila sva vsak na svojem laptopu in me je enkrat pognalo, sem šla v kopalnico, slikala test in mu ga poslala po mailu, da sem lahko opazovala zraven reakcijo. In ko je odprl mail je nekaj časa gledal v ekran, se mu malo približal in malo premaknil sliko, men so pa itak že ob odprtju slike začele teči solze po licih in pol me je objel in...eh sej veste kakšni so ti trenutki. In pol sva kar sedela in se smejala. Zdaj pa še jaz jokam. kaj pa druge, a majo vaši otročki še vedno črn popek tam ko je bla popkovina? umpa moj ima že dolgoo lepega tko da mi je čudno. Pa nisi že prej nič opazila in vprašal P? joj prišla sem do 51. strani še malo pa vas dohitim!!!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:28:33
|
|
|
|
glugluglu
|
coraly čestitke!!!! zdaj pa že vse veste katera je razen mene, pa berem, če bom razkrila, no lepa reč, grem se še matrat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:29:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:29:31
|
|
|
|
lex
|
mojcej za opekline je zelo dobra aloe vera,da se maže z njo (pravi kaktus, če prideš jutri ti ga prinesem zraven) če ne pa ga bodo imeli v lidlu - tam odtrgaš list in tista sluz ki je noter je najboljše za opekline, bratu se je že gnojilo ko se je opekel na auspufu od mopeda pa smo mu s tem mazali in je bilo hitro bolje se pa spomnim da si nekaj pisala - jao saj bo bolje boš videla
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:30:54
|
|
|
|
lex
|
ilatic in gluna3 matsta zs
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:31:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:32:02
|
|
|
|
Blacky30
|
Liju, odgovor je NE. To sem se jaz tud naučila včeraj. Rebeca, daj posnami enkrat tvoja miška, da ju vidim, kak papcata. Je bil zadnjič Lukec tak srčkan, ko je tak godel in cmokal poleg korenčka, pa praviš, da Tariq tud tak dela. Daj, da vidimo, jaz tak rada filmčke gledam. Skorjica kruha - se mi zdi, da sem to že spraševala. Ali se jim odtrgajo koščki in ostanejo v ustih - kaj naredite? Planete v usta in ven bezate, če je večji košček, kaj pa, če so majhni? Pustite, da poje dol? Lex, moja je tud zaspala šele ob 23h in to na meni. Vragec mali!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_ IZVIRNO SPOROČILO: coraly IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. coraly pričakuješ ? Po mojem ne, samo razpravljam malo, da me je danes prešinilo, kako bi bilo če bi bila dvojčka. Eno tako "amatersko" vprašanje imam. Če katera slučajno ve. Hormon, ki se izloča ob nosečnosti...ali se pozna količina tega hormona, če je otrok en ali pa če sta dva? Recimo, ali bi npr. pri dvojčkih, trojčkih test prej pokazal nosečnost zaradi podvojene količine hormona ali ne? ja. sprošča se ti večja količina hormona. meni je rekel moj g, da je nemogoče, da že vem, da sem noseča, pa sem rekla, da je test pokazal in je kr v prvo ustrelil....hopla, sum na dva. no, pol sem šla pa na krvni test in je bla ful visoka vrednost ßHCG-ja. No zdaj si mi pa dala vetra. Bom pa takoj jutri, ko začne delat G. poklicala in se naročila pred 8. tednom. Mi je test pokazal full močno črtico 4 dni pred predvideno M. Nazadnje sem naredila tri teste, da sem se prepričala, da je tista bleda črtica res črtica Mojcej VSO SREČO! In da se očetu čim hitreje pozdravijo opekline.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:32:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:33:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:33:46
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321 liju, o mleku in tem, ce ga lahko zavremo ali ne, JE bilo govora. Jaz sem odgovarjala za AM, ker pac ne dojim vec, in le-tega se naj NE bi segrevalo - tako mi je rekla patronazna. Ce bi bila jaz na tvojem mestu, niti svojega mleka NE BI vrela. Ampak o tem naj ti raje povedo punce, ki so na tem in imajo izkusnje iz prve roke. O AM, vem da je tekla beseda, ker še je blacky pisala kak ona naredi za malo, ampak o materinem mleku, pa res nisem zasledila, da bi katera kaj napisala. Se opravičujem, če sem spregledala
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:34:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:40:48
|
|
|
|
frutka_
|
Flower vso srečo jutri! Nova nosečka lepooooo noečnost. Kaj se še dogaja?! Grem čekirat...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.1.2009 23:41:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:42:29
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis netki; kako Tilen? glugluglu;kako preživljaš dneve brez moža? težko, vendar, ker mi pridejo starši pomagat, da mi ni dolgčas, gre čas malo hitreje, drugače ga pa fuuuul pogrešam, se pa redno slišiva tudi po mailu pa ne vem kdaj si bo zrihtal kamero, da ga bom še videla lahko. Zoprno je, ker je ravno sedaj to malo sranje s Tianom in bi mi bilo vsaj malo lažje, če bi bil doma.
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:43:28
|
|
|
|
Anonimen
|
PUNCE, VSEM FULLL HVALA ZA LEPE ŽELJE, TUKAJ IN PREKO ZS-jev! Lepo se imejte jutri na srečanju, se beremo!
|
|
|
|
RE: Julijske čakulone 08 VII. del 13.1.2009 23:45:06
|
|
|
|
frutka_
|
Mojcej lepo se nacartajte in umirite. Pa mirno zadihajte v novem domeku. Lex in ostale počvekajte fajn jutri. Štajerke se bomo tudi dobile. Ko bo rovarka udarila po mizi. Mislim, da bo mene tudi odneslo počasi v posteljo. Jutri imava posvetovalnico. Komaj čakam, da jo zmerijo in pohvalijo. Pediatrinja, ki jo imava je zeloooo fajn. In čisto vedno jo hvali tako da mi greben zraste sto na uro. Kako lepo napreduje. Kaka lepa punčka je. Kako je spretna. Jaz pa cela stopljena poleg...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?